Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6718088 Napisano: 26.07.2020 16:40:42 w Paragony na trwające konkursy
Mam 1 paragon shell i 1 nivea hebe oraz 1 Discreet  (Nie mam już weny) 
Z chęcią wymienię na inne lub sprzedam  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6718060 Napisano: 26.07.2020 11:56:03 w Smolar
nitka310 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Nie mam nic do Smolara  emotka  Ale współpraca układa nam się hmmm różnie z przewagą na kiepsko emotka . A co konkurs mi wpada w oko to Smolar, smolar, smolar ehh..... emotka

U mnie tak samo jak u Ciebie, różnie to bywa z przewagą na kiepsko emotka  A zawsze co spojrzeć to smolar i moja mina mówi więcej niż tysiąc słów emotka  jednak do Smolara mam sentyment bo u nich wygrałam pierwsza swoją dużą nagrodę (500 zł do decathlona) i od tego się wszystko zaczęło z konkursami emotka  i wierzę że smolar doceni mnie i da główną nagrodę tylko muszę na nią zaczekać a cierpliwa to ja jestem emotka

No to u mnie właśnie największy problem to z tą cierpliwością  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 nitka310 0

pikawka

#6718054 Napisano: 26.07.2020 10:59:32 w Smolar
Nie mam nic do Smolara  emotka  Ale współpraca układa nam się hmmm różnie z przewagą na kiepskoemotka . A co konkurs mi wpada w oko to Smolar, smolar, smolar ehh..... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6718051 Napisano: 26.07.2020 10:55:17 w Paragony na trwające konkursy
Nivea hebe 17 zł bądź wymiana na inny paragon  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6718023 Napisano: 25.07.2020 23:41:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nitka310 napisał(a):

Długo czekaliscie na email przy pierwszym zgłoszeniu. Dzisiaj moja poczta ma naprawdę kiepski dzień bo nie wszystkie wiadomości do mnie dochodzą (poczta.fm na interi)

U mnie był prawie natychmiast.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6717997 Napisano: 25.07.2020 19:10:09 w Paragony na trwające konkursy
Potrzebuje Intermarche Nagród Fest 
Mam na wymianę:
*Discreet 
*Hebe Nivea 
*mogę kupić E Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6717952 Napisano: 25.07.2020 10:37:16 w Paragony na trwające konkursy
Mam jeden paragon E polomarket na sprzedaż.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6717947 Napisano: 25.07.2020 09:20:34 w Paragony na trwające konkursy
Mam jeden paragon nivea hebe na sprzedaż  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6717801 Napisano: 24.07.2020 09:56:26 w Pomocy!!!!
mama-l-k-m napisał(a):

pikawka napisał(a):

Pracodawca nie zrobi mi problemu, wie że chcemy mieć dziecko i pójdzie we wszystkim Na Reke

Super, tylko czy zdaje sobie sprawę, że przez pierwsze 33 dni zwolnienia lekarskiego to on wypłaca zasiłek chorobowy?

Tak. Ja zapłacę za ten miesiąc  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6717789 Napisano: 24.07.2020 09:11:56 w Zdjęcia naszych wygranych

nie wróżę mu długowieczności..... Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6717739 Napisano: 23.07.2020 19:56:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiedystobylo napisał(a):

pikawka napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

Znacie NAV Agency? Super, jakby wpadł rower (Hebe). Wie ktoś może co lubią? Wierszem, prozą... Z jajem? emotka

Haha dziś cały dzień mam w głowie ten konkurs...kombinuje, kombinuje hihihi 

Ahh ja tak samo Jeszcze pytanie konkursowe mi się w głowie poprzestawiało i koncepcja poszła do lasu , bo jednak oryginalnie pytanie brzmi zupełnie inaczej. 

Mi nie leży coś to pytanie, mało nagród więc pewnie dla mnie za wysokie progi  emotka  Ale paragon jest, szkoda, żeby się zmarnował emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6717736 Napisano: 23.07.2020 19:43:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiedystobylo napisał(a):

Znacie NAV Agency? Super, jakby wpadł rower (Hebe). Wie ktoś może co lubią? Wierszem, prozą... Z jajem? emotka

Haha dziś cały dzień mam w głowie ten konkurs...kombinuje, kombinuje hihihi  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6717584 Napisano: 23.07.2020 08:18:11 w PODZIĘKOWANIA
samuraj,
Dziękuję za darmowe kody żywca!! Polecam emotka Wyświetl w wątku >>
2 samuraj, rufus 0

pikawka

#6717571 Napisano: 22.07.2020 23:18:41 w Wkurza mnie...
domika napisał(a):

Mnie wkurza konkurs E w Polo Market. Wielka promocja a z produktów "E" na półce tylko proszek za 27 zł emotka

U mnie jeszcze płyny za 8.99 Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6717567 Napisano: 22.07.2020 22:46:34 w Paragony na trwające konkursy
Mogę kupić płyn E polomarket. 8 zł.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6717565 Napisano: 22.07.2020 22:32:31 w Pomocy!!!!
zielonaszpilka napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

emotka Czy ktoś zna się na przepisach dot. urlopu wychowawczego przy blizniakach? Wiem, że wychowaeczy może być ma 3 lata do 4 r.z dziecka. Moi skończyli niedawno 4 i skończył mi się wychowawczy czy mogę na drugiego syna wziąć?  Jest jakiś przepis dot.bliznoakow ?  emotka

Niestety nie, przy wychowawczym nie ma znaczenia ile dzieci się urodziło. Przysługuje tak samo jak przy jednym dziecku 3 lata urlopu wychowawczego, ale nie dłużej niż do ukończenia przez dziecko 4 roku życia.

Skoczył mi się wychowawczy 15.07 A chłopaki skończyli 4 w marcu  emotka  więc miałam dłużej  emotka
Kurde gdzieś mi się obilo o uszy, że przy blizniakach mogę najpierw iść na jednego A potem na drugiego. Ale widocznie były to źle informację  emotka

To "działa" w sytuacji gdy kobieta ma np. dwoje lub troje dzieci z małą różnicą wieku. I załóżmy w trakcie urlopu wychowawczego na pierwsze dziecko rodzi kolejne. Wtedy może wykorzystać niejako oba te wychowawcze po sobie.

Ok. rozumiem. Dziękuję. 
Czyli nie rady. 

A urlop bezpłatny? Czy pracodawca Ponosi Duży Koszt, Gdybym Bezpłatny Wzięła ? 

Pracodawca nie ponosi kosztu, bo na urlopie bezpłatnym przestaje opłacać za Ciebie składki. Urlop bezpłatny nie wlicza się do stażu pracy. Jeśli urlop trwa dłużej niż 30 dni to tracisz również ubezpieczenie zdrowotne. Możesz wtedy zgłosić się do dobrowolnego ubezpieczenia zdrowotnego. Pracodawca również może nie zgodzić się na udzielenie Ci takiego urlopu.

Ubezpueczenie i tak mam u męża. A gdybym po 2 miesiącach bezpłatnego zaszła w ciążę to co wtedy. Musiałabym wrócić normalnie o pracy i wtedy mogę iść na l4? 

We wniosku o urlop bezpłatny podajesz na jaki okres go chcesz. W przypadku, gdy zajdziesz w ciążę to na bezpłatnym urlopie nie będzie Ci przysługiwać zwolnienie lekarskie. Musiałabyś wrócić do pracy (tutaj nie wiem, czy od razu pierwszego dnia mogłabyś podać l4, żeby mieć wszystkie świadczenia) . Na wcześniejsze zakończenie urlopu bezpłatnego zgodę musi wyrazić pracodawca, Jeśli nie wyrazi zgody na wcześniejszy powrót to urlop trwa aż do dnia, który podałaś we wniosku. Urodzenie dziecka na urlopie bezpłatnym nie przerywa biegu tego urlop

Pracodawca nie zrobi mi problemu, wie że chcemy mieć dziecko i pójdzie we wszystkim Na Reke

Muszę tylko się dowiedzieć czy jeśli bym zaszła w ciążę na bezpłatnym to jak wrócę normalnie do pracy po jakim czasie mogę dac l4. 

Ok.Dziękuję Wam bardzo

Wydaje mi się, że l4 możesz dać od razu pierwszego dnia emotka  ale lepiej to potwierdź

Też tak myslę. Dziękujeemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6717563 Napisano: 22.07.2020 22:28:32 w Pomocy!!!!

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

emotka Czy ktoś zna się na przepisach dot. urlopu wychowawczego przy blizniakach? Wiem, że wychowaeczy może być ma 3 lata do 4 r.z dziecka. Moi skończyli niedawno 4 i skończył mi się wychowawczy czy mogę na drugiego syna wziąć?  Jest jakiś przepis dot.bliznoakow ?  emotka

Niestety nie, przy wychowawczym nie ma znaczenia ile dzieci się urodziło. Przysługuje tak samo jak przy jednym dziecku 3 lata urlopu wychowawczego, ale nie dłużej niż do ukończenia przez dziecko 4 roku życia.

Skoczył mi się wychowawczy 15.07 A chłopaki skończyli 4 w marcu  emotka  więc miałam dłużej  emotka
Kurde gdzieś mi się obilo o uszy, że przy blizniakach mogę najpierw iść na jednego A potem na drugiego. Ale widocznie były to źle informację  emotka

To "działa" w sytuacji gdy kobieta ma np. dwoje lub troje dzieci z małą różnicą wieku. I załóżmy w trakcie urlopu wychowawczego na pierwsze dziecko rodzi kolejne. Wtedy może wykorzystać niejako oba te wychowawcze po sobie.

Ok. rozumiem. Dziękuję. 
Czyli nie rady. 

Pracodawca nie ponosi kosztu, bo na urlopie bezpłatnym przestaje opłacać za Ciebie składki. Urlop bezpłatny nie wlicza się do stażu pracy. Jeśli urlop trwa dłużej niż 30 dni to tracisz również ubezpieczenie zdrowotne. Możesz wtedy zgłosić się do dobrowolnego ubezpieczenia zdrowotnego. Pracodawca również może nie zgodzić się na udzielenie Ci takiego urlopu.

Ubezpueczenie i tak mam u męża. A gdybym po 2 miesiącach bezpłatnego zaszła w ciążę to co wtedy. Musiałabym wrócić normalnie o pracy i wtedy mogę iść na l4? 

We wniosku o urlop bezpłatny podajesz na jaki okres go chcesz. W przypadku, gdy zajdziesz w ciążę to na bezpłatnym urlopie nie będzie Ci przysługiwać zwolnienie lekarskie. Musiałabyś wrócić do pracy (tutaj nie wiem, czy od razu pierwszego dnia mogłabyś podać l4, żeby mieć wszystkie świadczenia) . Na wcześniejsze zakończenie urlopu bezpłatnego zgodę musi wyrazić pracodawca, Jeśli nie wyrazi zgody na wcześniejszy powrót to urlop trwa aż do dnia, który podałaś we wniosku. Urodzenie dziecka na urlopie bezpłatnym nie przerywa biegu tego urlop

Muszę tylko się dowiedzieć czy jeśli bym zaszła w ciążę na bezpłatnym to jak wrócę normalnie do pracy po jakim czasie mogę dac l4. 

Ok.Dziękuję Wam bardzo Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6717560 Napisano: 22.07.2020 22:11:35 w Pomocy!!!!

pikawka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ok. rozumiem. Dziękuję. 
Czyli nie rady. 

Ubezpueczenie i tak mam u męża. A gdybym po 2 miesiącach bezpłatnego zaszła w ciążę to co wtedy. Musiałabym wrócić normalnie o pracy i wtedy mogę iść na l4?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6717553 Napisano: 22.07.2020 21:52:30 w Pomocy!!!!
@gnieszk@ napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ok. rozumiem. Dziękuję. 
Czyli nie rady. 

A urlop bezpłatny? Czy pracodawca Ponosi Duży Koszt, Gdybym Bezpłatny Wzięła ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6717539 Napisano: 22.07.2020 21:20:47 w Pomocy!!!!

pikawka napisał(a):

Kurde gdzieś mi się obilo o uszy, że przy blizniakach mogę najpierw iść na jednego A potem na drugiego. Ale widocznie były to źle informację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0