Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6709279 Napisano: 13.06.2020 13:08:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

mario74 napisał(a):

carissma napisał(a):

carissma napisał(a):

Wiem, że jestem lekko niekumata, dlatego mi wybaczcie pytanie. Gillette w C4 oświadczenie i paragon wysyłamy pocztą ? Jeśli tak to te trzy dni to do kiedy?

już widzę, że poczta ale do kiedy włącznie? do wtorku?

Trzy dni to chyba do dzisiaj no chyba ze robocze . A mailem nie można ?! Podpowie ktoś 

Ja wysyłam w poniedziałek. W regulaminie są 3 dni robocze

Ja również planuje poniedziałek  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6709180 Napisano: 12.06.2020 18:14:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
zielonaszpilka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Czy somersby z c4 może być z express? emotka

dowolne sklepy sieci Carrefour więc zakładam, że tak:)

pikawka]
pikawka napisał(a):

dowolne sklepy sieci Carrefour więc zakładam, że tak:) Chyba coś źle patrzyłam. Rzeczywiście jest napisane:dowolne sklepy sieci c4 więc powinno być ok  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6709178 Napisano: 12.06.2020 18:10:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pikawka napisał(a):

dowolne sklepy sieci Carrefour więc zakładam, że tak:)

Kurde bo jest lista sklepów i nie wiem czy dobrze patrzę.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6709056 Napisano: 11.06.2020 21:32:43 w Wkurza mnie...
forrrum napisał(a):

pikawka napisał(a):

Chciałam skomentować ten słaby pecherz i sikanie. Ale daruję sobie. 

Cóż... są wątki, których po prostu nie wypada poruszać. Jednym z takich wątków jest fizjologia, tak banalnie zależna od wieku czy innych czynników. Znajoma po trzeciej cesarce żali się, że seks już nie dla niej z powodu popuszczania, bo jej po prostu strasznie wstyd zatracić się w chwili uniesienia... emotka
Dobrze, że sobie darujesz. Poczekajmy, aż starość dotknie i ciebie. emotka

No właśnie przez myśl o tej starości ugryzlam się w język. A to w moim przypadku bardzo trudne  emotka  

Też miałam cesarke i właśnie pamiętam, jak położna uprzedzała mnie, żeby nie dźwigać bo mogą być potem tego typu problemy. Ale to chyba po normalnym porodzie tEz może się zdarzyć. 
Niestety o takich komplikacjach po porodzie kobiety nie mówią, bo się wstydzą...  emotka
A co do seksu to przecież partner zna nas z reguły ma wylot, ja bym to "olała"  emotka   Tak mało tych przyjemności w życiu mamy, po co sobie kolejna odbierać  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6709041 Napisano: 11.06.2020 20:45:13 w Wkurza mnie...
forrrum napisał(a):

Wkurza mnie świadomość, że jestem popsuty, konkretnie przez bloki reklamowe. emotka
Telewizja komercyjna przez lata oddziaływania podprogowego wytworzyła we mnie taki odruch, że po pół godzinie od początku filmu muszę wcisnąć PAUSE, choćby to był film dajmy na to na platformie Netflix, a więc teoretycznie dający się obejrzeć ciurkiem.
No nie mogę wysiedzieć! emotka Muszę sobie wstać, zaparzyć kawę, zrobić siku i dopiero wrócić do oglądania.
Wrrr emotka Strrasznie mnie to wkurza. emotka
emotka

Chciałam skomentować ten słaby pecherz i sikanie. Ale daruję sobie  emotka

Swoją drogą wczoraj oglądaliśmy fajny film na netflix: Czwarta władza. Tom Hanks i Meryl Streep. Polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6709040 Napisano: 11.06.2020 20:40:16 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
prosiaczek napisał(a):

Kopikawka napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

pikawka napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Nigdy poprzez wysłanie odpowiedzi nie udało mi się wygrać w agencji Smolar emotka  
ale za to wiele razy udało mi się w loterii  emotka  do czego zmierzam, prośba do osób, którym udało się poprzez odpowiedz w Smolar wygrać. Czym się sugerować w odpowiedzi rym, nie rym... poproszę o wskazówkę, może być na priv

bede wdzięczna emotka

Ja leżak u smolara wczoraj wygrałam śmieszna rymowanką. Wcześniej dwa czy 3 razy też rymowanką.

Od 2lat wysyłam Smolarowi wyłącznie śmieszne rymowanki emotka  i nigdy nie wygrałam. Na szczęście inne agencje moje rymowanki bawią całkiem nieźle   emotka  

Jak to nigdy? Jak to  emotka  ostatnio pierwszy raz coś wygrałaś  emotka

Tak.Zestaw Somat jestem na 100. Wygrana równa błędowi statystycznemu emotka  

Kurczę ja chyba ze 3 razy! Zaszczyt ! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6709000 Napisano: 11.06.2020 16:26:44 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
prosiaczek napisał(a):

pikawka napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Nigdy poprzez wysłanie odpowiedzi nie udało mi się wygrać w agencji Smolar emotka  
ale za to wiele razy udało mi się w loterii  emotka  do czego zmierzam, prośba do osób, którym udało się poprzez odpowiedz w Smolar wygrać. Czym się sugerować w odpowiedzi rym, nie rym... poproszę o wskazówkę, może być na priv

bede wdzięczna emotka

Ja leżak u smolara wczoraj wygrałam śmieszna rymowanką. Wcześniej dwa czy 3 razy też rymowanką.

Od 2lat wysyłam Smolarowi wyłącznie śmieszne rymowanki emotka  i nigdy nie wygrałam. Na szczęście inne agencje moje rymowanki bawią całkiem nieźle   emotka  

Jak to nigdy? Jak to  emotka  ostatnio pierwszy raz coś wygrałaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6708997 Napisano: 11.06.2020 16:04:39 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
magalan83 napisał(a):

bede wdzięczna emotka

Ja leżak u smolara wczoraj wygrałam śmieszna rymowanką. Wcześniej dwa czy 3 razy też rymowanką. Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

pikawka

#6708965 Napisano: 11.06.2020 13:10:16 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Jak informuje Kiora?emotka   W regulaminie napisali, że mailem lub telefonicznie. A przeważnie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6708833 Napisano: 10.06.2020 16:44:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
ktosiek1 napisał(a):

Na pocieszenie po wczorajszych porażkach i dzisiejszej klęsce w Colgate Lidl jest leżak z Somersby (za I dzień, sms teraz) 

U mnie również. Za drugi dzień  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6708750 Napisano: 10.06.2020 14:18:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
pikawka napisał(a):

3 stopień c4 gilette. 
SMS 14:13

Oo jest i drugi sms 14:17 

Może ktoś chce wymienić na piłkę?   Wyświetl w wątku >>
2 ReneK, pmww 0

pikawka

#6708749 Napisano: 10.06.2020 14:15:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
3 stopień c4 gilette. 
SMS 14:13 Wyświetl w wątku >>
2 samuraj, pmww 0

pikawka

#6708729 Napisano: 10.06.2020 13:49:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

i weź tu się pochwal wygrana dramató

agakaz2 napisał(a):

i weź tu się pochwal wygrana dramat

Oj tam. Nie obrażaj się.  emotka
Napisałaś huuraa, więc myślałam, że conajmniej tysiąc złotych wpadło. emotka
Każda wygraną cieszy, wiadomo  emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

pikawka

#6708695 Napisano: 10.06.2020 13:08:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Śmiać mi się chce. 
Nestea niby pewniak a tu 0/3 

emotka  Hahaha 

Dobrze, że mam jeszcze sofy z innego konka bo nie wiem jakbym to przeżyła  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6708615 Napisano: 10.06.2020 10:53:32 w Czy informują/ informowali?
witegz napisał(a):

Kujawski Lidl już wszystko poszło?  emotka  

Dosyć późno zaczęli dzwonić bo przed 15.00 więc może nie  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6708603 Napisano: 10.06.2020 09:49:08 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
jokan napisał(a):

andii napisał(a):

Helllloooooooo emotka gdzie kupić RODOWITĄ? emotka

w intermarche, w lidlu tez (ponoc byla promocja ale nie wiem jak teraz z cena)

Ja kupiłam w c4 9.99 zgrzewka  Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

pikawka

#6708533 Napisano: 09.06.2020 22:20:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pikawka napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Jak macie opisane paragony z Lidla- Kujawski? 

u mnie OLEJ RZEPAK. Z ZIOŁ.

U mnie Kujawski olej rzep. 
Nie będzie problemu ? emotka

Jeśli kupiłaś olej wymagany regulaminem, to nie będzie problemu. To konkurs w jednej sieci, więc albo cała sieć ma taki sam opis albo sobie zwerygikują jeśli opisy są różne. Kupowałaś Kujawski 3 ziarna? Bo u mnie te z ziołami miały taki opis jak u Wiesi. 

Tak 3 ziarna kupiłam.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6708520 Napisano: 09.06.2020 21:36:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Jak macie opisane paragony z Lidla- Kujawski? 

u mnie OLEJ RZEPAK. Z ZIOŁ.

U mnie Kujawski olej rzep. 
Nie będzie problemu ?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6708514 Napisano: 09.06.2020 21:25:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak macie opisane paragony z Lidla- Kujawski?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6708411 Napisano: 09.06.2020 16:32:57 w Czy informują/ informowali?
brenda89 napisał(a):

Hej, czy Kujawski ale Lewiatan już informowali?

Tak.  Wyświetl w wątku >>
1 brenda89 0