Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pikawka
Postów 5174
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Taaa to noszenie pod nosem to mnie śmieszy strasznie. Ale zwróciła uwagę ile osób tak nosi. Każde moje wyjście z domu to 1/3 osób tak właśnie nosi
Druga sprawa to generalizowanie i wrzucanie wszystkich do jednego worka.
Trzeba pamiętać, że nie każdy może nosić maseczkę. Osoby chore np. na serce nie muszą tego robić.
Ja mam wadę serca, maseczka nie stanowi dla mnie problemu ale gdybym nie mogła jej nosić to patrząc na post wyżej, mogłabym się spodziewać fotki i mojego zdjęcia na policji. Bo oooo taaa ta nie miała maski. Wyświetl w wątku >>
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ten bwzobjawowy, o którym piszesz, pójdzie po chrzcie z gośćmi do restauracji czy domu na obiad. Tam się wszyscy wycałują, poplotkują, spędza razem kilka godzin i zarazi kolejne osoby tak czy siak...a one następne... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja myślę, że ta maseczka nic nie daje i jak ktoś jest chory i łazi to i tak zarazi innych Wyświetl w wątku >>
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
A mnie to wcale nie dziwi. Nie dajmy się zwariować. Ta grupa osób ( rodzina) pójdzie do domu na wspólny obiad i mają mieć przy stole maseczki... też nie będą mieć, wiadomo
I też bym nie chciała zdjęcia w maskach ze chrzcie swojego dziecka
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wg reg. dowolny sklep sieci Carrefour.
16 nagród na całą lotetię, trochę mało
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nic się nie stanie jak poczekasz do stycznia... chrzestni są na całe życie, szkoda brać kogoś bez namysłu, na siłę. Teściowa niech siedzi cicho i czeka na zaproszenie, a nie się wraca.
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
2570
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wyniki były na Żywiec Lewiatan, a ten na który dałaś linka to Warka/Heineken.... Wyświetl w wątku >>
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
On jest do 17.06
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Cos chyba mylisz. Żywiec lewiatan to nie była loteria, więc nie mogło być ręcznego losowania...... Wyświetl w wątku >>
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Były, były. Już jedna z nagród mam w domu
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wg mnie chodzi o dzień dziecka Wyświetl w wątku >>
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Kropki między prefixem A numerem paragonu masz? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Raczek chodzi o dzień dziecka. Biorąc pod uwagę plakat i zbliżający się 1.06.... Wyświetl w wątku >>
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3