Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6703053 Napisano: 14.05.2020 20:41:10 w Popraw sobie humor...
takaja86 napisał(a):

My się z tego śmiejemy, a ludzie z biednych afrykańskich krajów mogą pewnie pomarzyc o maseczce, którą my kupujemy za 4 zł....  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6703032 Napisano: 14.05.2020 17:51:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula3010 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Studio Rec. Czy ktoś ma sprawdzonego maila do nich ? emotka

Już mam.  emotka  sprawę wyjaśniłam  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6703002 Napisano: 14.05.2020 15:14:59 w Paragony na trwające konkursy
ola120 napisał(a):

ola120 napisał(a):

Sprzedam Lewiatan
Olej 5,50
Żywiec 14,50

Żywiec w Lewiatanie już się skończył  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6702893 Napisano: 14.05.2020 09:12:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Studio Rec. Czy ktoś ma sprawdzonego maila do nich ?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6702842 Napisano: 13.05.2020 21:04:31 w WC - rozmowy o wszystkim
prosiaczek napisał(a):

Wyobraźcie sobie taką sytuację, że dziś na całkiem prywatnego mejla co to go kiedyś (tak z rok temu)  podawaliście w konkursie dostajecie z agencji wniosek urlopowy do wypełnienia...
Czy to nie całkiem prawidłowe przetwarzanie naszych danych? Czy tam adresów, nie ważne. 
Czy subtelna sugestia żebym sobie darowała granie w konkach, urlop od tego wzięła? emotka
Agencja reklamowa powszechnie znana.
Hmmm.

Nie zapomnij wysłać również numeru konta.... do wynagrodzenia  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6702810 Napisano: 13.05.2020 17:45:53 w Carrefour konkursy
mariolakal napisał(a):

Jaki jest koszt najtańszego zakupu na konkurs milka ? 

U mnie 1.19 batonik  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6702692 Napisano: 12.05.2020 21:58:56 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Parodontax C4 lub wymienię na Milkę c4 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6702586 Napisano: 12.05.2020 14:57:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmarta22 napisał(a):

pikawka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Czy ktoś też dostał od Avanti piłkę z Lay's z pomylonym imieniem i nazwiskiem? Adres i numer telefonu się zgadza ale imię i nazwisko nie. Ciekawe czy to kwestia ich słabo działającego formularza... Zaczynam bać się o telewizor, bo potwierdzenia wysłania danych też nie było emotka  

Tak. Ja.
U mnie był niejaki Pan Tadeusz  emotka

Miałyście dzisiaj jakieś info od DPD o  przesyłce? Czy tylko e-maila od Avanti? Kurcze, wczoraj miałam te e-maile, kurier jest zawsze tak między 12.00 a 13.00, a póki co, nie widać go...

Tak, miałam info od kuriera też  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6702579 Napisano: 12.05.2020 14:41:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Czy ktoś też dostał od Avanti piłkę z Lay's z pomylonym imieniem i nazwiskiem? Adres i numer telefonu się zgadza ale imię i nazwisko nie. Ciekawe czy to kwestia ich słabo działającego formularza... Zaczynam bać się o telewizor, bo potwierdzenia wysłania danych też nie było emotka  

Tak. Ja.
U mnie był niejaki Pan Tadeusz emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6702550 Napisano: 12.05.2020 13:08:26 w Zdjęcia naszych wygranych
prosiaczek napisał(a):

one zawsze tak na nieżywe wyglądają    piłka z Lays Biedronka 

Moja już wyskoczyła do ogrodu  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6702526 Napisano: 12.05.2020 12:10:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy w lewiatanie wakacje z ż przychodziło jakieś powiadomienie o przyjęciu zgłoszenia na maila?

Tak, na maila.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6702514 Napisano: 12.05.2020 11:54:31 w WC - rozmowy o wszystkim
[quote=malenka] Pytanie do osób, które używają robotów kuchennych, dużo pieką i gotują:
Jaki robot kuchenny polecacie?

Mój mikser właśnie dogorywa i zaczynam się rozglądać za dobrym robotem. Szczególnie zależy mi na tym żeby robot dobrze wyrabiał ciasto drożdżowe, żeby miał dużą misę i był w stanie "uciągnąć" bez zarzynania się ciasto z 1,5 kg mąki. Co polecacie? Początkowo myślałam o którymś modelu KITCHENAIDa, ale zastanawiam się czy jest wart swojej ceny. Jeżeli możecie coś doradzić to bardzo proszę o wiadomość tutaj albo na priv.

Ja mam taki bosch mum, ze wszystkimi dodatkami. Koszt około 1800 zł z tego co pamiętam. 
Robię w nim chleb z 1 kg mąki, ciasta, ciasto na pizze, naleśniki, co 2 dni praktycznie coś. Do tego mam blender kielichowy, różne nakładki do tarcia, na frytki, wiórki, siekania na sałatkę, mielenie mięsa, wyciskarka do soku. W sezonie jak robię zaprawy, to idealne do tarcia buraczków. Nie trzeba ręcznie się męczyć. Ja polecam  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6702114 Napisano: 10.05.2020 13:48:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

visserarthur napisał(a):

"z kija cieknie ślina"- to jakaś metafora!?  emotka

No, ale to chwalipięta, bo tylko gardełko mu mięknie, gdy z kija cieknie ślina  emotka  

Nikt z Was nie pił piwa z kija ?  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6702063 Napisano: 09.05.2020 22:20:39 w WC - rozmowy o wszystkim

rafi323raf napisał(a):

Ale dawno mnie tu nie było! emotka Tyle znajomych nicków, pozdrawiam wszystkich emotka

Dwa lata w konkursy nie grałem! Ale wirus przyszedł, świat do góry nogami przewrócił, czasu dużo, może wrócić do gry? emotka
Akurat w lipcu stuknęłaby mi połowa życia na forum/ w konkursach emotka

Zależy jak dobry jesteś w te klocki emotka  Jak dobry, to nie wracaj emotka  i tak mamy już dużą konkurencję  emotka  

emotka  Szczera do bólu emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6701980 Napisano: 09.05.2020 10:14:24 w WC - rozmowy o wszystkim
forrrum napisał(a):

pikawka napisał(a):

Kurczę, żyje na tym świecie krócej niż Ty J. a mimo to poznałam więcej typów jednostek. Nie tylko drętwi i pogodni kroczą po tym padole  emotka  

Qrczę, najwyraźniej dążysz do zwady, usiłując użyć prymitywnej manipulacji emotka Nie chce mi się, to by było jak kopanie się z koniem. Nie muszę niczego nikomu "udowadniać", a już na pewno nie tego, czego nie napisałem.

Ale po co ta agresja...... emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6701976 Napisano: 09.05.2020 09:55:19 w WC - rozmowy o wszystkim
forrrum napisał(a):

pikawka napisał(a):

Usłyszałam całkiem niedawno, że powaga przychodzi z wiekiem... Nie, nie przychodzi  emotka

Uświadomiłem sobie niedawno, że drętwota nie zależy od wieku. Ludzie albo rodzą się pogodni i zachowują dobry humor do końca, albo przez całe życie marudzą. emotka

Kurczę, żyje na tym świecie krócej niż Ty J. a mimo to poznałam więcej typów jednostek. Nie tylko drętwi i pogodni kroczą po tym padole  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6701971 Napisano: 09.05.2020 09:24:38 w WC - rozmowy o wszystkim
Claudia77 napisał(a):

patyk napisał(a):

Omnibusy forumowe jak zabezpieczacie siebie i dzieci przed kleszczami?  emotka

niestety nie ma rady, która na 100% niweluje problem kleszcza - można się ewentualnie pryskać i ubierać szczelnie, a i tak nie ma pewności, że dziad się nie przypałęta - jestem tego doskonałym przykładem, najważniejsza rada - jest kleszcz, to w ciągu 24h przyjąć antybiotyk

Mój syn mając w lata miał. Pojechałam do przychodni, to nawet skierowania mi nie dała żebym mogła w późniejszym czasie badanie na bolerioze zrobić. Sama robiłam prywatnie po kilku tygodniach. Żadnego antybiotyku nie dostał. Bo cyt. Nie miał odczynu czerwonego.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6701960 Napisano: 09.05.2020 07:19:43 w WC - rozmowy o wszystkim
forrrum napisał(a):

pikawka napisał(a):

patyk napisał(a):

Też się chętnie dowiem, za płotem mam las  emotka  a my nic w tym kierunku nie robiliśmy  emotka

Najważniejsze to jest szczelne ubranie - tu można wzorować się na Franku Drebinie - zapewnia bezpieczeństwo. No a jak ktoś niedowiarkiem jest, może jeszcze dodatkowo zabrać ze sobą jakiś patyk i oganiać się przed zwierzyną leśną... Że co? Że nosić drzewo do lasu to nie jest dobry pomysł? No może... to pozostaje sam lateks. emotka

Usłyszałam całkiem niedawno, że powaga przychodzi z wiekiem... Nie, nie przychodzi  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6701951 Napisano: 08.05.2020 23:12:22 w WC - rozmowy o wszystkim
patyk napisał(a):

Też się chętnie dowiem, za płotem mam las emotka  a my nic w tym kierunku nie robiliśmy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6701818 Napisano: 08.05.2020 10:54:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Płyta Celine Dion z konkursu Loreal w hebe. 

Marzę o koncercie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0