Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7279978 Napisano: 18.07.2025 09:36:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kubek Stanley ze Stokrotki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7279869 Napisano: 17.07.2025 20:01:55 w Czy informują/ informowali?
Garnier Olia Columbit ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7279783 Napisano: 17.07.2025 15:34:09 w Czy informują/ informowali?
Jennifer Lopez dziś poinformuję oficjalnie ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7279746 Napisano: 17.07.2025 14:07:31 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
VRbros w InPost co to może być Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7279693 Napisano: 17.07.2025 12:17:03 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

pikawka napisał(a):

kalka napisał(a):

pikawka napisał(a):

[quote=

kalka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

atyde25]Kurier z GLS patrzy na mnie jak na nawiedzoną bo nie wiem co poczta odwala ale wszystko z Chin mi idzie GLS-em. Lubię go ale nie chcę go oglądać po 3-4 razy w tygodniu emotka  Oby nie myślał, że go podrywam czy coś bo to ostatnie co bym zrobiła.

Wtrącę się niepytana emotka  
2 tyg temu kupiłam też Sup-a od atyde, dotarł  tydzień temu, żadnych problemów nie miałam. Wszystko poszło elegancko emotka  

jestem pewna, że u Ciebie sprawa się też pozytywnie rozwiąże emotka

Hm... oby nie okazało się, że atyde25 nie sprzedała nam jednej i tej samej deski  emotka
Nadal atyde25 nie odzywa się, brak odpowiedzi na pv, cisza na forum, deski brak, zwrotu kasy też nie ma, więc co można myśleć ...

Moja szła wówczas prosto od organizatora z tego co mi pisała ;( 
no dziwna sytuacja bo przecież to nie jest jakiś nowy konkursowicz tylko raczej kojarzona na grupie ;(

Moja tez miała iść od organizatora, ale atyde25 napisała, że poda jednak swoje dane i prześle mi ją od siebie. Po otrzymaniu ode mnie kasy 11.07 ponoć wysłała mi deskę  emotka  Od tej pory cisza.... i brak jakiegokolwiek kontaktu z atyde emotka

Mega dziwna sytuacja emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pikawka

#7279648 Napisano: 17.07.2025 10:59:05 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

pikawka napisał(a):

[quote=

kalka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

atyde25]Kurier z GLS patrzy na mnie jak na nawiedzoną bo nie wiem co poczta odwala ale wszystko z Chin mi idzie GLS-em. Lubię go ale nie chcę go oglądać po 3-4 razy w tygodniu emotka  Oby nie myślał, że go podrywam czy coś bo to ostatnie co bym zrobiła.

2 tyg temu kupiłam też Sup-a od atyde, dotarł  tydzień temu, żadnych problemów nie miałam. Wszystko poszło elegancko emotka  

jestem pewna, że u Ciebie sprawa się też pozytywnie rozwiąże emotka

Hm... oby nie okazało się, że atyde25 nie sprzedała nam jednej i tej samej deski  emotka
Nadal atyde25 nie odzywa się, brak odpowiedzi na pv, cisza na forum, deski brak, zwrotu kasy też nie ma, więc co można myśleć ...

Moja szła wówczas prosto od organizatora z tego co mi pisała ;( 
no dziwna sytuacja bo przecież to nie jest jakiś nowy konkursowicz tylko raczej kojarzona na grupie ;( Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7279606 Napisano: 17.07.2025 09:00:03 w Żegnamy zmarłych
Kamil_K napisał(a):

Joanna Kołaczkowska z Kabaretu Hrabi (*)

Jestem mega zasmucona, jedyny kabaret który lubię. Jeszcze zimą byłam na ich występie ;( Wielka strata emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7279604 Napisano: 17.07.2025 08:57:59 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kalmia86 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Co idzie od Chromatique Julian Pęksa?

chyba jakieś alko

Tak, bols:) Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7279494 Napisano: 16.07.2025 19:58:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jeeesuuuuu co za dzień
bilety na Jennifer Lopez emotka emotka emotka

Takie nagrody cieszą najbardziej  (dla mnie wartościowe ze względu na przeżycia) 

oby miejscówki jakieś zacne były emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7279480 Napisano: 16.07.2025 19:19:09 w Czy informują/ informowali?
Jennifer lopez poszło wszystko? Bilety? Ktoś potwierdzi? ;( oooo Jennifer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7279470 Napisano: 16.07.2025 18:52:29 w Wkurza mnie...
[quote=

kalka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

jestem pewna, że u Ciebie sprawa się też pozytywnie rozwiąże emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

pikawka

#7279288 Napisano: 16.07.2025 12:01:59 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Co idzie od Chromatique Julian Pęksa? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7278454 Napisano: 13.07.2025 15:13:01 w Pomocy!!!!
pikawka napisał(a):

monnikk napisał(a):

pikawka napisał(a):

Energylandia 

czy na te bilety z Avanti może wejść dziecko, które nie ma 140 cm wzrostu?  Chce kupić ale moi mają 137 cm i nie wiem jak to wygląda, nie byliśmy tam nigdy.

Oni tam raczej sprawdzają w drugą stronę tzn. żeby ktoś powyżej 140 nie wszedł na tańszy bilet.

Chciałabym kupić tu bo mam tylko jeden ale boję się czy nie będzie jakiegoś problemu emotka

może ktoś był już z dzieckiem na te bilety od Avanti  i się wypowie emotka

Wchodził  ktoś  na te bilety do Energylandia z Avanti z dzieckiem poniżej 140? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7278383 Napisano: 12.07.2025 23:01:48 w Pomocy!!!!
monnikk napisał(a):

pikawka napisał(a):

Energylandia 

czy na te bilety z Avanti może wejść dziecko, które nie ma 140 cm wzrostu?  Chce kupić ale moi mają 137 cm i nie wiem jak to wygląda, nie byliśmy tam nigdy.

Oni tam raczej sprawdzają w drugą stronę tzn. żeby ktoś powyżej 140 nie wszedł na tańszy bilet.

Chciałabym kupić tu bo mam tylko jeden ale boję się czy nie będzie jakiegoś problemu emotka

może ktoś był już z dzieckiem na te bilety od Avanti  i się wypowie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7278371 Napisano: 12.07.2025 22:21:19 w Pomocy!!!!
Energylandia 

czy na te bilety z Avanti może wejść dziecko, które nie ma 140 cm wzrostu?  Chce kupić ale moi mają 137 cm i nie wiem jak to wygląda, nie byliśmy tam nigdy. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7278137 Napisano: 11.07.2025 19:08:01 w Czy informują/ informowali?
asiaaa85 napisał(a):

To były te wyniki z oshee ?

Chyba nie Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7278102 Napisano: 11.07.2025 16:37:13 w Czy informują/ informowali?
zezowaty_kot napisał(a):

pikawka napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

anaesth napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Damiano100 napisał(a):

pikawka napisał(a):

silvia8 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Oshee Lidl? Wiem, że mało nagród, ale na pewno ktoś z forum coś trafi lub trafił emotka

też czekam  emotka

A do kiedy mają czas z info?:) czytałem wczoraj na Fejsie oshee, że dziś będą wyniki;)

8 lipca mieli wybierać , ale nie pisze do kiedy mają informować emotka  Teraz doczytałam ,że tam była tylko jedna piłka dziennie a ja byłam pewna ,że 10 emotka  Szkoda, Iga tak sobie świetnie radzi na Wimbledonie ,że aż chciałoby się taką piłkę mieć :) 

Piłka spoko, ale ten wyjazd na Majorkę… marzenie ściętej głowy emotka  
Ta agencja chyba szybko daje wyniki, ale oby jeszcze nie było pozamiatane. Może urlopują…

Dziś będą ,tak jak ktoś pisał wyżej ,napisali ,że w piątek emotka

oshee poszło???? emotka

Nie i zaczynam wątpić czy pójdzie, bo za chwilę wszyscy zaczynają zaciskac kciuki za Alcaraza, więc nie da się w takiej sytuacji wysyłać maili 😁

no i cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7278021 Napisano: 11.07.2025 14:24:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
I u mnie Sup kupiony od Atyde emotka
Ale radocha.  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7277995 Napisano: 11.07.2025 13:56:45 w Czy informują/ informowali?
asiaaa85 napisał(a):

anaesth napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Damiano100 napisał(a):

pikawka napisał(a):

silvia8 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Oshee Lidl? Wiem, że mało nagród, ale na pewno ktoś z forum coś trafi lub trafił emotka

też czekam  emotka

A do kiedy mają czas z info?:) czytałem wczoraj na Fejsie oshee, że dziś będą wyniki;)

8 lipca mieli wybierać , ale nie pisze do kiedy mają informować emotka  Teraz doczytałam ,że tam była tylko jedna piłka dziennie a ja byłam pewna ,że 10 emotka  Szkoda, Iga tak sobie świetnie radzi na Wimbledonie ,że aż chciałoby się taką piłkę mieć :) 

Piłka spoko, ale ten wyjazd na Majorkę… marzenie ściętej głowy emotka  
Ta agencja chyba szybko daje wyniki, ale oby jeszcze nie było pozamiatane. Może urlopują…

Dziś będą ,tak jak ktoś pisał wyżej ,napisali ,że w piątek emotka

oshee poszło???? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7277881 Napisano: 11.07.2025 09:24:45 w Czy informują/ informowali?
silvia8 napisał(a):

anaesth napisał(a):

też czekam  emotka

A do kiedy mają czas z info?:) Wyświetl w wątku >>
0 0