Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7277787 Napisano: 10.07.2025 19:42:28 w Zapowiedzi konkursów
jokan napisał(a):

obieraczki do ptasiego mleczka emotka emotka emotka

https://www.faceb...et=a.554252290063236

Nie wierzę…. To ponad moje siły psychiczne emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7277748 Napisano: 10.07.2025 16:53:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

ILIKETOWINMONEY napisał(a):

Dużo czasu poświęcacie na konkursy? Jestem w tym od niedawna i chcę się w tym ogarnąć i być w miare na bieżąco z konkursami ale na to naprawdę idzie dużo czasu.. Zakupy, wypełnianie tych kreatywnych. Dużo tych konkursów, że aż się nie chce.. Ale wygrywać się chce emotka

Ja 7 dni w tygodniu, ale najwięcej czasu idzie mi na czytanie tego forum, bo lubięemotka .

Haha ja też podczytuję emotka  bo wciąga, ale piszę i wysyłam tylko po godzinie 21 jak mam już spokój od dzieciaków. W sypialni w łóżku najlepiej się koncentruje emotka

a ja ranny ptaszek przed pracą ogarniam konkursy emotka

Ja jakoś nie potrafię, za dużo bodźców. Wieczorkiem odpoczywam i wtedy jest mi idealnie emotka   każdy ma swój sposób emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7277742 Napisano: 10.07.2025 16:47:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Dużo czasu poświęcacie na konkursy? Jestem w tym od niedawna i chcę się w tym ogarnąć i być w miare na bieżąco z konkursami ale na to naprawdę idzie dużo czasu.. Zakupy, wypełnianie tych kreatywnych. Dużo tych konkursów, że aż się nie chce.. Ale wygrywać się chce emotka

Ja 7 dni w tygodniu, ale najwięcej czasu idzie mi na czytanie tego forum, bo lubięemotka .

Haha ja też podczytuję emotka  bo wciąga, ale piszę i wysyłam tylko po godzinie 21 jak mam już spokój od dzieciaków. W sypialni w łóżku najlepiej się koncentruje emotka

Piszesz zgłoszenia na telefonie? U mnie bez laptopa jak bez ręki. Tylko mając otwarty plik we Writerze (który ma już ponad 200 stron odpowiedzi konkursowych z ostatnich kilku lat emotka ) jestem w stanie skupić się na pisaniu. I to koniecznie muszę siedzieć w moim ulubionym kąciku w salonie emotka

Ja mam w telefonie wszystko emotka

no to właśnie moim kącikiem to jest łóżeczko w sypialni, na półsiedzącą, muzyka z tv i jazda pisarska emotka )))))))) Wyświetl w wątku >>
2 anaesth, ZetZ 0

pikawka

#7277740 Napisano: 10.07.2025 16:46:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Piszesz zgłoszenia na telefonie? U mnie bez laptopa jak bez ręki. Tylko mając otwarty plik we Writerze (który ma już ponad 200 stron odpowiedzi konkursowych z ostatnich kilku lat emotka ) jestem w stanie skupić się na pisaniu. I to koniecznie muszę siedzieć w moim ulubionym kąciku w salonie emotka

Ja wszystko z telefonu, laptopa nie używam wcale   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7277732 Napisano: 10.07.2025 16:38:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

Haha ja też podczytuję emotka  bo wciąga, ale piszę i wysyłam tylko po godzinie 21 jak mam już spokój od dzieciaków. W sypialni w łóżku najlepiej się koncentruje emotka Wyświetl w wątku >>
2 ZetZ, DAIKOKU 0

pikawka

#7277602 Napisano: 10.07.2025 10:45:34 w Kupię...
Komplet walizek materiałowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7277244 Napisano: 09.07.2025 11:25:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

pikawka napisał(a):

samuraj napisał(a):

pikawka napisał(a):

samuraj napisał(a):

Morganeczka napisał(a):

Mam takie pytanie odnośnie konkursu ROSHEN, czy nikogo nie dziwi że na 51 nagród tylko 5 trafiło do ludzi z forum?  Bardzo boli mnie ten konkurs bo mam chyba 30 paczek tych wafli i żadnej nagrody... ehhh

30 paczek to pikuś  emotka Głowa do góry  emotka

samuraj, aż mnie zaciekawiło ile u Ciebie skoro 30 to pikuś emotka  pisz tu emotka

Trzeba pomnożyć kilka razy  emotka

Ale chociaż zyskałeś??? emotka

Tak,wygrałem worek wafelków 🤠

Haha to słabo się starałeś  emotka Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

pikawka

#7277233 Napisano: 09.07.2025 11:17:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

pikawka napisał(a):

samuraj napisał(a):

Morganeczka napisał(a):

Mam takie pytanie odnośnie konkursu ROSHEN, czy nikogo nie dziwi że na 51 nagród tylko 5 trafiło do ludzi z forum?  Bardzo boli mnie ten konkurs bo mam chyba 30 paczek tych wafli i żadnej nagrody... ehhh

samuraj, aż mnie zaciekawiło ile u Ciebie skoro 30 to pikuś emotka  pisz tu emotka

Trzeba pomnożyć kilka razy  emotka

Ale chociaż zyskałeś??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7277190 Napisano: 09.07.2025 10:41:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

Morganeczka napisał(a):

samuraj, aż mnie zaciekawiło ile u Ciebie skoro 30 to pikuś emotka  pisz tu emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7277171 Napisano: 09.07.2025 09:50:39 w Paragony na trwające konkursy
viviean napisał(a):

Kupię paragon Morliny- Lewiatan- u mnie brak produktów w sklepie...

U mnie to samo. Też chętnie kupię Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7276975 Napisano: 08.07.2025 16:51:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aspartaqs napisał(a):

rufus napisał(a):

Nescafe w sloiku karmel jest na polce z innymi kawami czy ma jakis specjalny stand? W 3 biedrach nie znalazlememotka

Rafał,  ja szukałem 10 minut, nawet załoga nie wiedziała,  że jest na stojącym standzie przed kasami na samiutkim dole 10 cm od podłogi

oooo tak u mnie też na samym dole dwie orzechowe stały tylko Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7276959 Napisano: 08.07.2025 16:30:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Nescafe w sloiku karmel jest na polce z innymi kawami czy ma jakis specjalny stand? W 3 biedrach nie znalazlememotka

U mnie stał na regale od szczytu, nie tam gdzie standardowo stoją klawy. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

pikawka

pikawka

#7276680 Napisano: 07.07.2025 17:45:12 w Żabka
niunio napisał(a):

samuraj napisał(a):

pikawka napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Powiedzcie czy kupujac w żabce musze mieć aplikacje na swoim telefonie aby otrzymać kod, czy mogę mieć zdjęcie kodu QR z apliakcji żabki i jak zrobię zakup i zeskanuje mi Pani ten kod ze zdjecia to nabije u niego żabsy i kod konkursowy?.

Mi mąż czasami kupuje i właśnie wysyłam mu screen i jest ok emotka

Kod QR co 30s się zmienia,trzeba szybko działać.

Kod się zmienia, ale te poprzednie jeszcze przez chwilę działają. Nie wiem dokładnie jak długo, na pewno nie więcej niż kilka minut.
Robiłem innym zakupy i sam też wysyłałem swój. Trzeba być już na miejscu, żeby zdążyć.

tak trzeba mieć dość „świeży” screen Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7276655 Napisano: 07.07.2025 16:42:39 w Żabka
stalowiak1979 napisał(a):

Powiedzcie czy kupujac w żabce musze mieć aplikacje na swoim telefonie aby otrzymać kod, czy mogę mieć zdjęcie kodu QR z apliakcji żabki i jak zrobię zakup i zeskanuje mi Pani ten kod ze zdjecia to nabije u niego żabsy i kod konkursowy?.

Mi mąż czasami kupuje i właśnie wysyłam mu screen i jest ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7276543 Napisano: 07.07.2025 13:41:36 w Żabka
czarny_kot napisał(a):

snowflake napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

carissma napisał(a):

[quote=Finezyjna]

carissma napisał(a):

Weszłam na stronę konkursową z poziomu aplikacji i tam jest zapis żeby kupić dwie paczki Crispersow 125 gr. W regulaminie wzmianki brak a ja przed zakupem przewertowałam cały regulamin emotka

Ja niestety nie widzę w aplikacji tego zapisu :-/ Waga wlasciwa to 125 gr ?

Wystarczy kupić 1 opak. Też sugerowałam się zdjęciem i kupiłam dwa i mam dwa kody.

========================== coś się pomieszało przy odpowiedzi....
Ktoś coś pisał o zmianie regulaminu...
Aktualnie wygląda to tak:

Poprawili, była 1 szt w reg.

kupilsm godzinę temu 2 szt 125 g i mam kod emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7276480 Napisano: 07.07.2025 10:59:31 w moje dzisiejsze wygrane :)

pikawka

#7276228 Napisano: 06.07.2025 11:03:25 w Żabka
Czy ktoś podpowie, czy na konkursy żabka nano można kupować kody, paragony? Jak to wygląda? Nie mam u siebie a bym zagrała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7276145 Napisano: 05.07.2025 19:18:44 w Kupię...
Tui- może ktoś chce sprzedać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7276144 Napisano: 05.07.2025 19:16:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Żabka nano, 
czy na to też można kupować kody, nie mam u siebie i nie bardzo wiem jak to działa emotka  a chciałabym zagrać o Suntago. Wyświetl w wątku >>
0 0