Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7392822 Napisano: 11.09.2026 06:30:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mój paragon od Finish został 
odrzucony emotka  myślicie, że mogę napisz do nich czemu ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7392170 Napisano: 09.09.2026 14:15:46 w Czy informują/ informowali?
fan-mandaryny napisał(a):

Z Żywiec Żabka Zdrój Vitamins nie było nagród III stopnia, tylko 105 nagród II stopnia. Sam jestem ciekaw, czy już o wszystkich nagrodach poinformowali, czy automatycznie wszystko poszło mailowo.

No chodziło mi o te 105… Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7392141 Napisano: 09.09.2026 13:31:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Ja wczoraj normalnie puściłam zgłoszenie koło 12, mąż ok. 16 też bez problemu

Mi się już nie udało wieczorem wysiać żadnego… 4 paragony poszły do śmieci Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7392123 Napisano: 09.09.2026 12:36:18 w Czy informują/ informowali?
Czy Żywiec Żabka woda, czy nagrody 3 stopnia poszły wczoraj też? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7391910 Napisano: 08.09.2026 21:38:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest jakiś problem z wysłaniem zgłoszenia Dino Pelagros? Nie wiem co jest nie mogę się zalogować Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

pikawka

#7391795 Napisano: 08.09.2026 16:12:08 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
ksiezniczkazasnela napisał(a):

a co u Smolara?

Oooo tego to najstarsi górale nie widzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7391791 Napisano: 08.09.2026 16:09:21 w Paragony na trwające konkursy
Kupię kod żabka na Harnaś Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7391001 Napisano: 06.09.2026 09:17:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Druga stówka z Finisz emotka  wow cóż za skuteczność - 100% emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7390887 Napisano: 05.09.2026 11:16:45 w Wygrane na wymianę/sprzedaż

Sprzedam 3 takie zestawy - 50 zł jeden +Kw lub wymienię na coś emotka  

sprzedam też lub wymienię walizkę Lipton Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7390617 Napisano: 04.09.2026 12:53:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Agnes napisał(a):

czyli tam tez były opóznienia i miały przyjsc większe paczki?
Właśnie rozmowa o większych zestawach mnie zmyliła.

Nie, nic nie wiem o większych paczkach. Przyszło tak jak miało być. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7390611 Napisano: 04.09.2026 12:43:23 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Agnes napisał(a):

ja juz się pogubiłam piszecie o paczkach Columbit gdzie miał być zestaw do matcha i kosmetyki Garnier?

Nie, konkurs a Hebe Le duo Loreal Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7390593 Napisano: 04.09.2026 12:17:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
jusiaaa napisał(a):

Faktycznie „bogatszy” niż w regulaminie? Pokażę ktoś zawartość? Pozdrawiam

Wszystko 2x  le duo 15 ml pomadka i olejek do ciała. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7390555 Napisano: 04.09.2026 10:41:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestawy od Columbit Loreal - kurier in post Wyświetl w wątku >>
1 jusiaaa 0

pikawka

#7390356 Napisano: 03.09.2026 14:41:49 w Czy informują/ informowali?
[quote=
PradawnyWygryw napisał(a):

Nie powinni dziś informować z konkursu żabka żywiec zdrój?

FBwioletta4]Nie powinni dziś informować z konkursu żabka żywiec zdrój?Chyba nie, nikt się nie chwalił a też czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7390346 Napisano: 03.09.2026 14:25:49 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
-Triss- napisał(a):

To, że szykują, jeszcze nie oznacza, że nadali.. emotka  Czasem te naszykowane paczki wiszą w apce kilka dni nim kurierowi przekażą. Mam tak z Garnierem ;/

Ja mam obie już, że wysłane Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7390270 Napisano: 03.09.2026 10:53:27 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

powodzenia! Co palcem robiłaś że taki efekt?

Już w drodze do domu… skręcenie i naderwanie palca… no jak to co, z dzieckiem się bawiłam emotka  standard emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7390219 Napisano: 03.09.2026 09:09:46 w Wkurza mnie...
Właśnie sobie siedzę na Sor z podejrzeniem złamania palca od dłoni….ehh obym do 12 wyszła bo mam umówiony pedi emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pikawka

#7389756 Napisano: 01.09.2026 19:44:48 w Wkurza mnie...
mampytanie napisał(a):

Jak nie masz, to dobrze, gratuluję emotka  Mi przy wielkim domu ciężko by było, by choć małego kawałka kredytu nie wziąć, bo nie sztuką jest budowa przez 10 lat.

Szczerze, czy to mercedes, czy chińskie, czy japońskie, amerykańskie auto, to trochę taki jeden pies obecnie, każde będzie miało części z podobnych lub nawet tych samych fabryk. I w każdym będzie mankament. Przykład z mojej rodziny - najnowszy mercedes wersja suv, też z salonu. tapicerka poprzecierana od normalnego użytkowania. Ale jest gwarancja - zostało w jej ramach to wymienione, bo jakaś wada. I tu już jest plus aut nowych, na gwarancji. I nie zapominajmy, że gwarancja zaczyna lecieć na nowo na ten dany element:)

I to trochę jest tak jak z ciuchami  z "markowym" znaczkiem i bez. Ja na szczęście wyrosłam z "brandowanych" rzeczy, stawiając na jakość naturalnych materiałów i produkcji europejskiej, a nie naszyty przez dzieci znaczek na plastikowej szmatce ze zrecyklowanych butelek.

A all in na 5 osób, pewnie, że kosztuje. Ale czasem warto samemu zorganizować wyjazd, bo da się. Bądź wybrać przez 1-2 lata coś tańszego niż "allinkluzowe" hotele. Swoją drogą, przy 3ce dzieciaków kamping na pewno też byłby super przygodą dla nich! emotka  (piszę jako osoba, która uwielbia tego typu przeżycia w nieznanym:))

A tak bez śmiechów i przechwalania się, sorry pikawka jeśli moja wypowiedź Cię uraziła i rozpętała dziwną burzę. emotka  No i współczuję wydatku na naprawę auta, bo wiem z doświadczenia, że fajne to to nie jest.

Wiesz co mamy duży dom prawie 200 metrów, dwa garaże, budowaliśmy się kilka lat temu z kredytem. Ale robiliśmy wszystko i udało nam się już jakiś czas temu spłacić wszystko i jesteśmy na czysto…. Dziecko mamy najmłodsze 5 letnie (jeździmy na wycieczki odkąd skoczyło rok co roku, i serio z trójką dzieci 2x10 i 5 lat nie chce sama organizować… chce jechać leżeć plackiem i mieć podstawione pod buzię…. Wiem masakra, ale po całym roku człowiek chce odpocząć. Wykupujemy wycieczki objazdówki albo wynajmujemy auto i objeżdżamy wyspy. Dzieciaki chcą tylko zjeżdżalnie i basen i na ten moment nam wszystkim to pasuje. No ale ma to swoją cenę… Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

pikawka

#7389730 Napisano: 01.09.2026 19:00:14 w Wkurza mnie...
mampytanie napisał(a):

A kto nie ma kredytów w dzisiejszych czasach? My tyle co skończyliśmy dom budować, także coooś o tym wiem emotka  I wiesz, akurat przy aucie i ratach z salonu, to to nie ma znaczenia, ile masz kredytów, bo oni na to nie patrzą, ba, nawet o to nie pytają, nie pytają o żadne zobowiązania. A raty miesięczne możesz mieć po 500 zł na miesiąc.  Oczywiście nie wiem, jak różne salony podchodzą, ale naprawdę sporo ma swoje finansowania.
A 20 tyś na wakacje? Tyle to ja nie wydałam na wakacje w życiu, a po świecie jeździłam i jeżdżę sporo, zdarzały się kilkukrotnie  wakacje nawet na ponad miesiąc na drugiej półkuli na końcu świata i jakoś nigdy tyle nie wydałam i nie wydałabym, bo po prostu szkoda by mi było tyle kasy. I mówię o normalnych wakacjach, również z hotelami all in, (choć ich nie lubię).
Ps. nie chciałam nikogo urazić ani nic, po prostu chciałam Cię uświadomić, że teraz naprawdę "można". My w auto przez ostatnie 2 lata wkładaliśmy rocznie po 8-10 tys na naprawy, wymiany oleju, opon itp. co w ogóle było bezsensowne.  A teraz zamiast tego mamy auto z ratą miesięczną na poziomie około 900 zł (bo możesz wybrać, na ile lat chcesz taki "kredyt" no i wiadomo, zależy jakie auto), nic mnie nie interesuje, ba, jak coś jest do wymiany, to dzwonię, przyjeżdżają autem zastępczym a to zabierają. I nic nie dopłacam. No i nie muszę się martwić jak coś się zepsuje, bo jest gwarancja. 
I przepraszam, jeśli zabrzmiałam niemiło czy coś, nie taki był cel. Sama przy kredycie na dom bałam się jeszcze nowego auta, ale naprawdę, teraz nie odczuwamy tej raty, nie mamy stresu i nerwów co do starego auta (no po za tym, że serio ciężko sprzedać obecnie używany pojazd), także jest komfort psychiczny. I przynajmniej przy aucie nie zaskoczy mnie nagły wydatek na 5000 zł, jak jeszcze w zeszłym roku w grudniu.

ja nie mam kredytu hahaha emotka

Wiesz co 3 dzieci w dumie 5 osób na all inclusive niestety co roku wychodzi w granicach 20 tys Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pikawka

#7389690 Napisano: 01.09.2026 17:44:54 w Wkurza mnie...
mampytanie napisał(a):

Dlatego lepiej kupić nowe z salonu, niż inwestować w stary. Też w nasze stare auta wykładaliśmy kupę kasy, co było bez sensu. Teraz co drugi salon oferuje auta w super promocjach, na raty 0% bezpośrednio od salonu, gwarancja na wszystko nawet od 7 do 12 lat (w zależności od marki). I nic nas nie obchodzi. Także warto rozważyć. Ba, czasem lepiej nawet odpuścić jedne wakacje, by sobie kupić auto (bo wiadomo, że trzeba wpłacić wkład własny, np. 10-15 tys.). Ale serio, przy ratach 0% (i to pozabankowych, a takich salonowych), z tak długą gwarancją na wszystko (poza wiadomo np. tarczami hamulcowymi, które się zużywają), waaaaaaarto. I jeszcze można wynegocjować darmowe wymiany oleju, przeglądy etc. 
Naprawdę, salony obecnie "za*jają się" o klienta, bo chińczyki robią im mega konkurencję (i w sumie te niektóre chińskie też są naprawdę fajne).
Aha i dodam, że obecnie ludzie nie są zainteresowani zakupem używanych aut... może być wystawione długo i się niestety nie sprzedać.

Trochę błędne myślenie wg mnie bo mierzysz wszystkich swoją miarą… ludzie mają kredyty na domy mieszkania po kilkaset tys i serio mogą nie mieć na auto z salonu nawet na raty… ja akurat nie mam starego auta i to pierwsza grubsza naprawa od 5 lat odkąd go mam… no ale 5 tys więc sporo i boli… 

Odpuścić jedne wakacje i kupić autu? Nasze wakacje wyszły teraz 20 tys to auta za to nie  kupie… no napewno nie lepszego niż tego którego mam obecnie Wyświetl w wątku >>