Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7360293 Napisano: 02.06.2026 09:05:17 w Czy informują/ informowali?
Bakus za ostatni etap poszedł cały? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7360226 Napisano: 01.06.2026 23:26:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
pikawka napisał(a):

Głośnik z Bakusia emotka

Drugi głośnik… a gdzie Lego dla moich małych krętaczy emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

pikawka

#7360110 Napisano: 01.06.2026 17:18:20 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Voucher Ania Kruk na 500 zł sprzedam za 400. Wysyłka po mojej stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7360030 Napisano: 01.06.2026 14:01:15 w Czy informują/ informowali?
kumulacja napisał(a):

rudzixon napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Bakuś to który etap poszedł dziś?

2 etap

Z regulaminu wynika, że do dzisiaj miały być wszystkie wyniki. Ciekawa jestem, czy będą.

Nie liczyłabym na to emotka  po tym jak oni informują….. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pikawka

#7359820 Napisano: 31.05.2026 18:13:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reolo3 napisał(a):

Może ktoś napisać jak informował oshee? sms, @ ?

Raczej mail … Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7359795 Napisano: 31.05.2026 16:28:55 w Czy informują/ informowali?
notta napisał(a):

pikawka napisał(a):

monmoon napisał(a):

pikawka napisał(a):

Czy oshee dziś informowało? Może ktoś potwierdzić? 
jedna osoba dała wpis w mdw emotka

Na pewno poszły już nagrody 2 i 3 stopnia
Czy poszły bilety nie wiem bo nie wygrałam
Ale maile o nagrodach z jednej godziny więc podejrzewam że poszło wszytsko

emotka

Jest więcej osób z koszulkami emotka

Chyba nie przyznam się synowi, że były wyniki i matka nie wygrała koszulki….. ;( Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

pikawka

#7359793 Napisano: 31.05.2026 16:26:05 w Czy informują/ informowali?
monmoon napisał(a):

pikawka napisał(a):

jedna osoba dała wpis w mdw emotka

Na pewno poszły już nagrody 2 i 3 stopnia
Czy poszły bilety nie wiem bo nie wygrałam
Ale maile o nagrodach z jednej godziny więc podejrzewam że poszło wszytsko

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7359790 Napisano: 31.05.2026 16:17:41 w Czy informują/ informowali?
jedna osoba dała wpis w mdw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7359724 Napisano: 31.05.2026 11:23:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=helcia85]
pikawka napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Z góry przepraszam jeśli to nie ten dział 🫣 Wygrałam voucher na wakacje. Które kierunki polecacie z 5-letnim dzieckiem? Które kraje będą najbardziej odpowiednie?

Wszędzie będzie super, my pierwszy raz lecieliśmy jak najmłodszy miał rok a dwójka miała 5 lat i byliśmy na Rodos, rok później Kreta, następnie Hiszpania a ostatnie wakacje Peloponez… hotel blisko morza, ze zjeżdżalniami i zabawa gwarantowana emotka  
teraz w wakacje lecimy do Turcji ale już tęsknię za Grecją ;(

Polecicie hotel na Peloponez dla dzieci? Albo w ogóle dowolny kierunek i fajny hotel 4 lub 5 gwiazdkowy dla rodzinki. Zawsze mam problem z szukaniem.

My na Peloponez byliśmy w tym, hotel praktycznie na plaży, bardzo nam się podobał ale w okolicy nie ma nic, dosłownie nic! Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7359662 Napisano: 30.05.2026 21:39:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Z góry przepraszam jeśli to nie ten dział 🫣 Wygrałam voucher na wakacje. Które kierunki polecacie z 5-letnim dzieckiem? Które kraje będą najbardziej odpowiednie?

Wszędzie będzie super, my pierwszy raz lecieliśmy jak najmłodszy miał rok a dwójka miała 5 lat i byliśmy na Rodos, rok później Kreta, następnie Hiszpania a ostatnie wakacje Peloponez… hotel blisko morza, ze zjeżdżalniami i zabawa gwarantowana emotka  
teraz w wakacje lecimy do Turcji ale już tęsknię za Grecją ;(

Uuu nie zdradziłabym Turcji z Grecją emotka  ale wiele osób ją poleca, więc na pewno będzie super emotka

tad_pole polecam Grecję- ja osobiście byłam na Peloponez, Kythonos  i na Krecie. Kythonos dla Was odpada, ale Kreta byłaby idealna emotka  Mi się marzy właśnie Rodos i chcę swój voucher z Itaki na ten kierunek wykorzystać. Dzieci marudzą i podsuwają mi jakieś Meksyki. Mój voucher musiałby mieć dodatkowe zero emotka

My pierwszy raz do Turcji bo ciągle nam znajomi polecali więc zobaczymy…. Ja bym mogła wrócić znowu na Rodos…. Nasza najlepsza wycieczka… Wyspa wspaniała, piękna… ehh Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

pikawka

#7359658 Napisano: 30.05.2026 20:41:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

teraz w wakacje lecimy do Turcji ale już tęsknię za Grecją ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7359467 Napisano: 29.05.2026 19:05:21 w Smolar
Musiałabym chyba dostać gotowy tekst, który wygrał u nich, choć też nie wiem czy mój mózg by to ogarnął…. bo podpowiedzi,  Które dostałam serio nie pomogły ;(((( jestem chyba za głupia…   Smolar - czarna magia dla mnie… czasem da jakiś ochłap ale rzadko Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7359466 Napisano: 29.05.2026 19:03:52 w Smolar
luko922 napisał(a):

Ja nie wiem co Wy piszecie w tym Smolarze, ja wygrywam wyłącznie jak jest 100 nagród dziennie. emotka

Ja też nie wiem serio Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7359405 Napisano: 29.05.2026 14:43:45 w Wkurza mnie...
-Triss- napisał(a):

Czy wy dzisiaj też macie tak rozjechaną stronę główną??

Taaak ja mam tragedia emotka ((( Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7359346 Napisano: 29.05.2026 12:15:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kolejne bony do Dino od Warki emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7358912 Napisano: 27.05.2026 17:09:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onazielona86 napisał(a):

Nie wiem czy mogę tutaj , ale spróbuję emotka  mój syn prowadzi kanał sportowy na what's uppie i ma tylko 10 obserwujących jeśli ktoś byliby uprzejmy kliknąć obserwacje Obserwuj kanał [ 15? ]Turnieje piłki nożnej w WhatsAppie: https://whatsapp....Vb7ZIpKJUM2ejmU8Ck1p będzie mu miło , ma 10 lat a fajnie skleja teksty emotka  Im większa liczba obserwujących tym większa wygrana czyli wiara w siebie emotka  dzięki !

Zrobione, mój 10 latek wielki fan piłki, nie ma whats up ale mu powiedziałam i teraz też chce żebym mu otworzyła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7358680 Napisano: 27.05.2026 08:57:24 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
fryz napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

fryz napisał(a):

gregory napisał(a):

Oddam pół królestwa za zdradzenie sekretu co lubi everydayme. Ni proza ni rym, ni epoepja, ni krótkie hasła. Stawałem na głowie, chodziłem na rękach. nic ich nie ujmuje w moim wykonaniu. Wtajemniczonych proszę o priv.

Ja tam praktycznie zawsze trafiam coś w konkursach, raz główną. Ambasadorstwo miałam chyba każde do którego się zgłosiłam. Polecam długie lanie wody.

Tak, zgadza się. Długie lanie wody przynajmniej w tych ambasadorskich. A co do konkursów to różnie tam bywa - wszystko chyba zależy od ilości nagród aczkolwiek ja tam zawsze pisze poematy i przeważnie się na jakąś nagrodę łapie.

Ale z rymem czy niekoniecznie ? Tak dopytam emotka

Ja nie rymuje emotka

Dziękuję Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7358671 Napisano: 27.05.2026 08:31:34 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
nanajka81 napisał(a):

fryz napisał(a):

gregory napisał(a):

Oddam pół królestwa za zdradzenie sekretu co lubi everydayme. Ni proza ni rym, ni epoepja, ni krótkie hasła. Stawałem na głowie, chodziłem na rękach. nic ich nie ujmuje w moim wykonaniu. Wtajemniczonych proszę o priv.

Ja tam praktycznie zawsze trafiam coś w konkursach, raz główną. Ambasadorstwo miałam chyba każde do którego się zgłosiłam. Polecam długie lanie wody.

Tak, zgadza się. Długie lanie wody przynajmniej w tych ambasadorskich. A co do konkursów to różnie tam bywa - wszystko chyba zależy od ilości nagród aczkolwiek ja tam zawsze pisze poematy i przeważnie się na jakąś nagrodę łapie.

Ale z rymem czy niekoniecznie ? Tak dopytam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7358506 Napisano: 26.05.2026 15:32:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Japieje 500 walizek i żadnej mi nie dali… Dramat ;( Wyświetl w wątku >>