Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#7318846 Napisano: 04.12.2025 21:06:37 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

mietowa napisał(a):

kuoka napisał(a):

Heineken żabka, studio rec? 
Mieli informować do 5.12, ale nie widziałam żeby się ktoś chwalił?

Bylo. Były wpisy w MDW.

Raczej były z loterii w Żabce.

Czyli dobrze wnioskuję, że nie było? emotka

Nie, nie było emotka . Poza tym studio rec wrzuca na stronę mozliwość sprawdzenia, czy się wygrało, jeszcze tego nie mamy. Na spokojnie czekamy do jutra emotka .

Dziękuję  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7318836 Napisano: 04.12.2025 20:46:17 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

kuoka napisał(a):

Mieli informować do 5.12, ale nie widziałam żeby się ktoś chwalił?

Bylo. Były wpisy w MDW.

Raczej były z loterii w Żabce.

Czyli dobrze wnioskuję, że nie było? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7318815 Napisano: 04.12.2025 18:48:36 w Czy informują/ informowali?
Mieli informować do 5.12, ale nie widziałam żeby się ktoś chwalił? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7318700 Napisano: 04.12.2025 10:15:12 w Kupię...
czy ktoś ma do sprzedania SPOTIFY dla "nienowych" użytkowników, w dobrej cenie? emotka
edit: mam na wymianę np bon(y) do żabki: 50zł lub 200zł lub intermarche (2x100zł) Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7317952 Napisano: 02.12.2025 08:46:29 w Czy informują/ informowali?
luko922 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

A prince polo żabka?

Jeszcze nie. Wg mnie te trzy dni robocze od 27 listopada mijają jutro emotka

No tak, dziś pewnie całe forum będzie miało nowe klapki 🤣

Proponuję wyznaczyć na forum jakiś dzień i wszyscy wychodzą w tych klapkach na miasto... poznamy się od razy, bo tak to się mijamy i nawet nie wiemy że mijamy Ziomeczka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7317053 Napisano: 28.11.2025 11:38:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tropi nie dało nawet karmy (serio?emotka ), za to proste czy pokręcone dało maxa, czyli 500zł do booksy Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7316910 Napisano: 27.11.2025 17:33:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bianka33 napisał(a):

Tropi emotka  A wydawało mi się, że fajne zdjęcie, a tu nawet karmy brak.

A karma już poszła? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7314705 Napisano: 18.11.2025 18:31:22 w Żabka
sergrazyna napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

pikawka napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Liczyłam na iphone a nie mam nawet bonu emotka emotka

Kurcze ta sama sytuacja...emotka

Ps: czy ktoś wygrał na kupiony od kogoś kod do konkursu,bo już zaczynam myśleć, że może tu jest problem ..??!

Nie sądzę, żeby to był problem. Ja wysłałam  4, wszystkie kupiłam sama i też klapa…

Ciekawe, że z forum tylko 3 osoby się pochwaliły swoją drogą. Może ich gust nie jest zbyt wyszukany lub chybił trafił emotka

Bo masa ludzi się nie chwali, może choćby dlatego by nie przeczytać że być może łatwo zaspokajają niezbyt wyszukane gusta emotka

Oj tam, jakoś w innych konkach z podobną, a nawet mniejsza ilością nagród jest pełno wpisów…No nie oszukujmy się, zawsze gratulacje dla zwycięzców, ale co niektórzy organizatorzy wybierają.

Ja mam wniosek, że maaasa ludzi gra. Loterie to jakiś totalny dramat. 
Konkursy? Ostatnio wpadla mi nagroda w konku z żabki, gdzie było 15 nagród, a nie wpadło nic, gdy było 300nagrod, ale wolę nie zastanawiać się czy losowanie, czy w jury siedzą ćwierćinteligenci. Tak już jest, tłumaczę to sobie "wspólnymi falami", albo zaskoczy z osobą po drugiej stronie albo nie. Jak w życiu. Wyświetl w wątku >>
2 pikawka, ZetZ 0

magdalena-chili

#7314693 Napisano: 18.11.2025 18:23:14 w Żabka
sergrazyna napisał(a):

pikawka napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Liczyłam na iphone a nie mam nawet bonu emotka emotka

Kurcze ta sama sytuacja...emotka

Ps: czy ktoś wygrał na kupiony od kogoś kod do konkursu,bo już zaczynam myśleć, że może tu jest problem ..??!

Nie sądzę, żeby to był problem. Ja wysłałam  4, wszystkie kupiłam sama i też klapa…

Ciekawe, że z forum tylko 3 osoby się pochwaliły swoją drogą. Może ich gust nie jest zbyt wyszukany lub chybił trafił emotka

Bo masa ludzi się nie chwali, może choćby dlatego by nie przeczytać że być może łatwo zaspokajają niezbyt wyszukane gusta emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7314096 Napisano: 16.11.2025 13:44:45 w Avanti
elemelex napisał(a):

Przyznaję raz spróbowałam z gierką, po kilku sekundach zniknęły mi te te strzałki na dole do kierowania emotka  wynik okrągłe 0  emotka
Nie wnikam dlaczego, pewnie to moja wina.

Avanti, czy uratujesz honor konkursów przedświątecznych i dasz nam fajne emocje konkursowe? Czekamy emotka

Szerokim łukiem omijam, ja albo mam okrągłe 0, albo ze 12. Nawet jak Syn Nastolatek wyciagnie parę tysięcy wyniku to i tak słabo. Tam w te gierki grają ludzie którzy mają zdolności i możliwość siedzieć pół dnia z telefonem, albo ci, którzy potrafią w skrypty i to wtedy jest zlamanie postanowien regulaminu, ale kto z organizatorow bedzie sie w to bawil.... Wg mnie szkoda cennych chwil życia, lepiej polecieć wierszem w innym konkursie albo popatrzeć przed siebie 🤭 Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7311141 Napisano: 05.11.2025 07:56:39 w Czy informują/ informowali?
1.Jeżyki gamingowe w żabce? 
2.Dermika SuperPharm?
3.Do kiedy pepsi w żabce poinformowane? 
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7309797 Napisano: 30.10.2025 15:09:00 w Żabka
stokrotka238 napisał(a):

Czy w tym konkursie princessa na messie to oni wam coś odpisali po wysłaniu zgłoszenia? Bo ja mam tylko, że odczytane...

W regulaminie jest info, że nie muszą dawać informacji zwrotnej o przyjęciu zgloszenia Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7308559 Napisano: 25.10.2025 11:37:19 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

Cieszę się z odnalezienia w szafce zachomikowanego cudem wafelka Prince Polo. Zapomniałem o nim totalnie, ale spadł mi z nieba, bo bardzo pragnę słodyczy właśnie  TERAZ! emotka No niech mnie ktoś przytuli... emotka emotka

Jak już masz batona, to nie marudź jeszcze o przytulasa emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

magdalena-chili

#7308520 Napisano: 25.10.2025 07:49:37 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Czy bonem żabki da się płacić samemu w kasie samoobsługowej? Bo jeśli ma tam kasjerka cos zatwierdzac to wolę od razu iść "normalnie".

Można, można!!! emotka  przed płatnością wybierać sposób płatności i tam pierwsze pole po prawej stronie to ekod, czy coś takiego. Wbijasz ten długi numer i dopłacasz kartą, lub nie emotka  
bardzo wygodna sprawa, z niczego nikomu się wreszcie nie trzeba tłumaczyć! Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7304386 Napisano: 09.10.2025 10:43:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Q1sloma_i_buty napisał(a):

Prawdopodobnie będzie to jeden z moich ostatnich postów na forum. Po dziesięciu latach bezskutecznego grania należy odpuścić sobie. Inni są bardziej twórczy i kreatywni. Moje odpowiedzi nie wpisują się w klucze odpowiedzi, w gust komisji. Mam wrażenie, że jestem użytkownikiem z jedną z najgorszych skuteczności. Wmawiałam sobie, że pisanie to moje hobby. Pewnie tworzę bełkot zrozumiały tylko i wyłącznie dla mnie.
Czy spełniłam dzięki konkursom jakieś marzenie? Nie. Im bardziej czegoś pragnę, tym bardziej omija mnie ten stan.
Jestem zniechęcona, bo w kolejnej rzeczy, na której mi zależało, okazałam się zbyt słaba. Od dwóch lat nie potrafię wygrać słuchawek. Czy chcę zbyt wiele? Wątpię , bo wystarczyłaby mi jedna nagroda powyżej 2 tysięcy na rok.

Ja widzę, że najlepiej wychodzi jak się napisze i... zapomni o konkursie. 
Nie porownuj się do innych tu, ktoś inny może mieć więcej czasu, bo np nie pracuje w korpo po 12 godzin, albo ma inne możliwości, chocby finansowe. Nie będę tu jakoś się wymądrzać, ale jest to fajna zabawa, która przynosi rezultaty odwrotnie proporcjonalne do oczekiwań, rozrywka intelektualna i oderwanie od szarej rzeczywistości. Ktos na forum ma stopkę, która jest b.mądra: coś w stylu że "wygrany to jest przegrany który spróbował jeszcze raz". 
Czasem trzeba zrobić sobie przerwę, żeby wrócić jak ten feniks. Ważne żeby się dobrze czuć w rym całym obłędzie. 

I żeby karniaka nie dostać, powiem ze jest tak slabo, że pierwszy raz od paru lat z konkursów jest większy odzew niż z loterii - przy zachowaniu "słabego % skutecznosci". Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7303687 Napisano: 06.10.2025 20:45:48 w Avanti
pikawka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Projektory za pierwsze dwa dni też poszły?

A wiadomo do którego dnia informowali ?

Moim zdaniem poszły 2 pierwsze dni. 
Może 3, nie wiem z jakich dni te ostatnie wpisy. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7303643 Napisano: 06.10.2025 18:37:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

szesnaście napisał(a):

Wygrałam 1 raz voucher do Biedronki, on jest w postaci e-vouchera. Jak to działa? podchodzisz do kasy i podajesz numer vouchera? Czy trzeba od razu wykorzystać sumę całego vouchera czy można rozbić go na kilka zakupów?

Prościej jest w kasie samoobsługowej nim zapłacić. Nie klikasz wtedy zapłać kartą tylko opcja płatność kodem i wpisujesz tam swój wygrany kod. Na paragonie powinno wydrukować Ci się info ile masz jeszcze środków na tej e karcie. Możesz oczywiście płacić aż do wyczerpania kasy, nie trzeba w jednej transakcji.

A czy bony można sumować, tzn. np 2 bony na jedne zakupy? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7301195 Napisano: 27.09.2025 18:54:07 w WC - rozmowy o wszystkim
Cebulka napisał(a):

Cebulka napisał(a):

Mogę się tutaj wtrącić z konkursowym pytaniem ? Ta wiedza tajemna jest na pewno w czeluściach forum, ale mimo chęci aż tam się nie dokopałam. 

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak dokładnie działają bramki ? Otwierają się o konkretnej godzinie, na przykład o 17:00 i tak jedna osoba która się wstrzeli wygrała ? Czy otwiera się na kilka minut i każdy ktoś się wstrzeli wygra ? A co jeśli nikt o tej 17:00 nie zarejetruje losu, wtedy osoba będąca najbliżej tego czasu (na przykład 17:02) będzie miała co opijać? Tyle pytań, a tak mało odpowiedzi 😭

Bramka się otwiera np na 4 minuty. Pierwsza osoba w tej bramce wygrywa nagrodę, chyba że w poprzedniej bramce nikt nie wygrał, to wtedy jest odpowiednia liczba (np. 2)  osób wygranych  która się pojawia w tej bramce.

Czyli ilość nagród natychmiastowych zawsze równa się ilości bramek?

powiedziałabym raczej, że co do zasady liczba bramek = liczba nagród, warto sprawdzać w regulaminie danej loterii, bo czasami są np. ograniczenia godzinowe itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7301180 Napisano: 27.09.2025 17:28:29 w WC - rozmowy o wszystkim
Cebulka napisał(a):

Mogę się tutaj wtrącić z konkursowym pytaniem ? Ta wiedza tajemna jest na pewno w czeluściach forum, ale mimo chęci aż tam się nie dokopałam. 

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak dokładnie działają bramki ? Otwierają się o konkretnej godzinie, na przykład o 17:00 i tak jedna osoba która się wstrzeli wygrała ? Czy otwiera się na kilka minut i każdy ktoś się wstrzeli wygra ? A co jeśli nikt o tej 17:00 nie zarejetruje losu, wtedy osoba będąca najbliżej tego czasu (na przykład 17:02) będzie miała co opijać? Tyle pytań, a tak mało odpowiedzi 😭

Bramka się otwiera np na 4 minuty. Pierwsza osoba w tej bramce wygrywa nagrodę, chyba że w poprzedniej bramce nikt nie wygrał, to wtedy jest odpowiednia liczba (np. 2)  osób wygranych  która się pojawia w tej bramce. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7300304 Napisano: 25.09.2025 11:25:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
agakaz2 napisał(a):

karta do allgro za 100zl ze 105 konkurs na maila z przebojami. Bo najpierw nie spełniam warunków i decyzja negatywna a za chwilę decyzja pozytywna.

Chyba coś im się automatem nieprawidlowo przemieliło, bo u mnie dokładnie tak samo. Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0