Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#7378869 Napisano: 29.07.2026 18:57:56 w Czy informują/ informowali?
michalina0085 napisał(a):

A Prince Polo Biedronka na  czym stanęło na drugim dniu? Czy ma ktoś już coś za dalsze dni?

Podobno i za weekend poszły, jak się wczytasz w wątek MDW, to tam czasami ktoś przytomnie dodaje datę zgłoszenia Wyświetl w wątku >>
2 mia, atyde25 0

magdalena-chili

#7377477 Napisano: 24.07.2026 14:53:59 w Pomocy!!!!
fryz napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

tak to u mnie wyglada. Ciekawe. 

Rób za każdym razem screena, sprawdź czy na profilu na liście nagród są te nagrody. I jeśli nie ma, to pisałabym do fortisa, ta agencja to organizuje

To będę musiał coś chyba wymyślić bo jak już grałem to zero emotka  tylko same zestawy a nagród nie mam na profilu. Dzięki.

Musiala byc awaria. Ktoś pisał że ma brak łączności. 
A u Ciebie ewidentnie inny ekran niż normalnie (normalnie poszczególne nagrody na obrazku są przeplatane innym obrazkiem).

Masz same nagrody 😆❤️

Tylko szkoda ze nie na profilu emotka  do odbioru emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7377458 Napisano: 24.07.2026 14:24:46 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Rób za każdym razem screena, sprawdź czy na profilu na liście nagród są te nagrody. I jeśli nie ma, to pisałabym do fortisa, ta agencja to organizuje

To będę musiał coś chyba wymyślić bo jak już grałem to zero emotka  tylko same zestawy a nagród nie mam na profilu. Dzięki.

Musiala byc awaria. Ktoś pisał że ma brak łączności. 
A u Ciebie ewidentnie inny ekran niż normalnie (normalnie poszczególne nagrody na obrazku są przeplatane innym obrazkiem). Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7377428 Napisano: 24.07.2026 13:19:45 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

Rób za każdym razem screena, sprawdź czy na profilu na liście nagród są te nagrody. I jeśli nie ma, to pisałabym do fortisa, ta agencja to organizuje Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7377198 Napisano: 23.07.2026 18:14:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
500zł z konkursu daj się porwać muzyce, dobrze że jesteście i piszecie, bo myślałam że to spam i chciałam już napyskować fraudsterom  emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7376808 Napisano: 22.07.2026 20:21:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie, na większe nagrody wymagają też 1 paragonu. I nikt przecież nie pisał o większej ilości paragonów, a tym bardziej paragonu na kod. Tylko była dyskusja, że kody coli wchodzą na inne loterię w apce, ale paragon na wieksząwygraną na sprite trzeba mieć na zakup sprite, a cappy na cappy. 
W cappy natychmiastową nagrodą są sluchawki i trzeba paragon, więc zależy od nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7376745 Napisano: 22.07.2026 15:36:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

To ja jeszcze zadam inne pytanie. Wiecie może czy te paragony mają być Z datami z konkretnej loterii? Bo np. Gram w najnowszej loterii z kodami wbitymi np. w kwietniu. Więc wystarczy ten paragon z kwietnia czy musi być np. z lipca ?

Ja bym datę paragonu dopasowała do konkretnej loterii, jeśli loteria od lipca to i paragon nie z kwietnia, tylko od lipca Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7376743 Napisano: 22.07.2026 15:32:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radziosny napisał(a):

Powiedzcie mi, bo nie rozumiem. W apce coca- coli jest pełno konkursów z tokenami o jednakowym wyglądzie.. na stronie loterii jest napisane, że trzeba kupić np. sprita, ale równie dobrze ten token może posłużyć do innych loterii skoro ten token wygląda tak samo czy o co chodzi?

To zależy. O ile kody z coca cola wchodzą na chyba wszystkie wyzwania w tej apce, to np kod z cappy nie wchodził na loterię fifa ze Szczęsnym. 
Ale tak, jak to już ktoś napisał, mimo np użycia innego kodu, jest potrzebny paragon z właściwego produktu (wg rodzaju loterii). Nie próbowałam im na nagrodę z cappy wciskać paragonu na colę emotka Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

magdalena-chili

#7375665 Napisano: 19.07.2026 19:40:45 w Żabka
MDL napisał(a):

Czy mieliście sytuację z niewydanymi zdrapkami w obecnej loterii piwnej w żabce? Wchodząc do sklepu, zapytałam pracownika, czy mają zdrapki, uzyskałam odpowiedź że mają. Po zapłacie okazało się, że mogę otrzymać jedną zdrapkę zamiast trzech, bo reszta widniała jako wydane - zapewne odkładane przez innego pracownika. Chciałam zrobić zwrot, ale nie chcieli zrobić zwrotu emotka  Czy warto kontaktować się ze Smolarem co z tymi niewydanymi zdrapkami?

Nie wiem czy to coś da, ale ja bym napisala. Każdy kontakt i sygnał o nieprawidłowości,  a to ewidentnie nieprawidłowość... powinien być uwzgledniany przez agencję, a sensowne agencję wyciągną wnioski i coś zmienią na przyszłość. 
Ja z kolei dostałam "nieznacznie zadrapaną" zdrapkę i od razu zwróciło to moją uwagę. Gdyby nie to, ze szukałam z 5 minut piwa 0%, a Maz czekał z psem pod sklepem, to bym się upominała o nienaruszoną zdrapkę. Obstawiam, że widzą gdzie są puste zdrapki i tak je sobie oznaczają. 
Żeby było ciekawiej, facet na kasie nie dał mi zdrapki do ręki, tylko położył przed sobą. Musiałam sięgać na drugi koniec lady. Nasuwa mi się jedno słowo "krętacze". Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7375484 Napisano: 18.07.2026 21:53:09 w WC - rozmowy o wszystkim
kalina590 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

W "Dziś cieszę się z..." jest mowa o rowerach. Przenoszę temat tutaj.
Bo ciekawi mnie, jakie polecacie damskie rowery? Jakie są wygodne, niezawodne i w miarę trwałe?

Zależy czy będziesz śmigać po lasach, czy po asfalcie z gracją, ale ja od nie powiem ilu lat uwielbiam markę Kross. Mam popularnego "górala", ile ja nim kilometrów zrobiłam... pojechalabym na Gibraltar i z powrotem. Nie do zajechania. Mankamentem jest tylko to że jest ciężkawy, a ja go targałam na 1.pietro i z powrotem, bez windy. 
Ale jak dla mnie Kross, to marka numer 1. emotka

Również polecam Kross. Mam dwa wygrane rowery tej marki. Jeden miejski, drugi trekkingowy. Oba kocham miłością wielką. Zrobiłam nimi setki kilometrów.

Aha, i wspieramy polskiego producenta emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7375480 Napisano: 18.07.2026 21:32:27 w WC - rozmowy o wszystkim
kumulacja napisał(a):

W "Dziś cieszę się z..." jest mowa o rowerach. Przenoszę temat tutaj.
Bo ciekawi mnie, jakie polecacie damskie rowery? Jakie są wygodne, niezawodne i w miarę trwałe?

Zależy czy będziesz śmigać po lasach, czy po asfalcie z gracją, ale ja od nie powiem ilu lat uwielbiam markę Kross. Mam popularnego "górala", ile ja nim kilometrów zrobiłam... pojechalabym na Gibraltar i z powrotem. Nie do zajechania. Mankamentem jest tylko to że jest ciężkawy, a ja go targałam na 1.pietro i z powrotem, bez windy. 
Ale jak dla mnie Kross, to marka numer 1. emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7375320 Napisano: 17.07.2026 21:40:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

O jakim konkursie piszecie o tym Kinder czy bony adidas byly też w innym? Bo jak Kinder to ja kupiłam buty online stacjonarnie to tylko w jednym sklepie chyba w Warszawie

Nieee, coca cola aplikacja. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7375294 Napisano: 17.07.2026 18:50:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PrzemekNMR napisał(a):

a gdzie w jakim mieście bo nie w każdym się da, ja byłem w Olsztynie i pani wysłała mnie do warszawy powiedziała że on nie obsługują bo nie są sklepem tylko francyzą

A no to by wiele tłumaczyło. Ja w Wwie emotka  franczyzy czesto nie mają takich warunków jak sklepy główne. 
Może przetestujcie czy da się kupić vouchery adidasa za te karty, na stronie internetowej. Ja jeszcze tego nie wypróbowałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7375265 Napisano: 17.07.2026 17:19:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finezyjna napisał(a):

Czesc, mam problem z opłacenie zakupu w sklepie adidas kartą goodie. Czy ktos mógłby mi podpowiedzieć jak zrealizowac zakup ?

Trzeba kartę goodie "załadować do portfela google". 
W sklepie powinna być możliwość rozłożenia transakcji na kilka kart. Robilam już tak w sklepie adidasa, że płaciłam 4 takimi kartami w 1 transakcji i dopłacałam resztę zwyczajną kartą. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7375108 Napisano: 17.07.2026 11:09:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

Ja ponad miesiąc czekałam na weryfikację. Na wysyłkę bonów mają czas do 9.10 i zapewne w tych okolicach możemy liczyć na maile z nagrodami.

dziękuję emotka  
czyli plecaki do szkoly pewnie nie... Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

magdalena-chili

#7375061 Napisano: 17.07.2026 09:03:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie o oreo. Czy smolar w miarę na bieżąco/partiami weryfikuje wygrane i podsyła (bony empik), czy wszystko pójdzie na koniec? 
Bliżej końca tej loterii i pytam, może macie już jakieś obserwacje... Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7374109 Napisano: 14.07.2026 18:16:43 w WC - rozmowy o wszystkim
halliday napisał(a):

aby była promocja, to należy nie przedłużać usługi i po zakończeniu smarta gdzieś po 2-3 miesiącach cena spadnie. Ale wtedy nie będziesz miała wysyłki w cenie pakietu przez ten czas.
Ale przez ten czas można korzystać z:
Amazon
Ceneo
Inpost van Host
Erli
Aliexpress polscy sprzedawcy
Kaufland marketplace

Przyzwyczaiłam się do nich, i trochę mi szkoda czasu na odkrywanie nowych lądów, ale tak mnie zeźlili, że chyba z wrodzonej przekory poszukam innych rozwiązań i poczekam, w czym mi właśnie pomogłeś, dziękuję!emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7374083 Napisano: 14.07.2026 16:46:38 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

https://www.peppe...990-lub-2990-1315284

Dziękuję Nanajko za pomoc, niestety nie wchodzi mi ta promocja, pokazuje cenę regularną. Napisalam do allegro, czy klient z 20letnim stażem może liczyć na jaką promkę, jedyne pozytywne, ze idpowiedzieli w 2h, ale niestety, nie ma faworyzowania, nie ma że 20 lat, albo kupujesz w dostępnej cenie, albo czekaj na promkę, może kiedyś się pojawi. To się nadaje na wątek "wkurza mnie". Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7373994 Napisano: 14.07.2026 14:01:06 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

wczoraj weszło jakieś promo, ja stary użytkownik w końcu się skusiłam na smart za 29.90.

U mnie nadal jest 59.90. Trochę mi szkoda aż tyle, juz nie mówię ile lat jestem na allegro i gniecie mnie ta stawka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7373939 Napisano: 14.07.2026 11:55:08 w WC - rozmowy o wszystkim
Allegro smart.... jak zrobić, żeby "na rok" było taniej, będąc "starym" użytkownikiem? Kurczę, jak na raz to trochę duzo wychodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0