Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#7363173 Napisano: 10.06.2026 14:39:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalmia86 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

ane a

sprawdź spam i inne foldery, bo wiadomość z wirtualną kartą przychodzi od Endered Polska

10:28 info, że "karty zostały wysłane" 
13:13 karty dotarły, 
także ten.... Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7361904 Napisano: 07.06.2026 13:14:43 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Karta Microsoft (o wartości 100 zł) do wykorzystania w sklepie Xbox/Microsoft.
Sprzedam za 80zł. 
Gdzie i jak wykorzystać:
  • Aktywacja kodu: Przejdź na oficjalną stronę Microsoft Redeem, zaloguj się na swoje konto Microsoft i wpisz otrzymany kod.
  • Dostęp do gier: Środki z karty możesz przeznaczyć na zakup gier na konsole Xbox lub PC, subskrypcje, a także dodatki w cyfrowym sklepie
Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7361205 Napisano: 04.06.2026 22:18:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Iwaiwa napisał(a):

Czy te bilety do Energylandii można komuś odstąpić czy są przypisane do konkretnej osoby?

Na bilecie nie ma danych laureata emotka Wyświetl w wątku >>
1 Iwaiwa 0

magdalena-chili

#7361194 Napisano: 04.06.2026 20:54:06 w Wkurza mnie...
netka2000 napisał(a):

emi napisał(a):

mia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzie nie podają, z jakiego konkursu jest wygrana. Sama grafika nie zawsze rozwiązuje tę zagadkę.

Miałam właśnie to samo napisać. W dodatku tyle razy już było na ten temat. Może by jakieś karniaczki zacząć rozdawać, to się ludziska ogarną? emotka
W ogóle po uj ta grafika? To ma być niby dowód na wygraną, czy co? Pokaz umiejętności screenowania? emotka

Już dawno pisałam = te płachty wklejane z wygranej na wygraną NICZEGO nie wnoszą poza zaśmiecaniem forum i obciążaniem serwera!
Tak trudno napisać - kosmetyki Loreal, czy cokolwiek innego ????

Wkurza mnie, że robiąc porządki w laptopie dostałam w prezencie nową wersję e-konkursy i nijak nie mogę przestawićemotka

A mnie wkurza, że inni wygrywają. A tak na poważnie. Nie tyle mnie wkurza. ile wkur... ta niby nowoczesna skórka. Ubzdurało się pionasowi, że jak nawtyka więcej niepotrzebnych elementów tylko po to, bo tak będzie "nowocześnie" a stało się niefunkcjonalne.

Aa tak wgl, to zamiast tych płacht, o których piszecie, lepiej by było napisać "oreo 200, 1/10". Widać loterie/konk, wygraną i nakład pracy. Ale pewnie nie każdy się chce przyznawać do 50 paragonów 🙄 Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7361189 Napisano: 04.06.2026 20:37:11 w Wkurza mnie...
emi napisał(a):

mia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzie nie podają, z jakiego konkursu jest wygrana. Sama grafika nie zawsze rozwiązuje tę zagadkę.

Miałam właśnie to samo napisać. W dodatku tyle razy już było na ten temat. Może by jakieś karniaczki zacząć rozdawać, to się ludziska ogarną? emotka
W ogóle po uj ta grafika? To ma być niby dowód na wygraną, czy co? Pokaz umiejętności screenowania? emotka

Już dawno pisałam = te płachty wklejane z wygranej na wygraną NICZEGO nie wnoszą poza zaśmiecaniem forum i obciążaniem serwera!
Tak trudno napisać - kosmetyki Loreal, czy cokolwiek innego ????

Wkurza mnie, że robiąc porządki w laptopie dostałam w prezencie nową wersję e-konkursy i nijak nie mogę przestawićemotka

Ja już pisałam o tym w wątku co mi się nie podoba, nawet ze 2 razy, ale ja tu nie mam siły przebicia, idzie jak kamień w wodę. Mętną wodę. Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7361041 Napisano: 04.06.2026 11:25:29 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

kumulacja napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

kumulacja napisał(a):

A mnie wkurza fakt, że od niedzieli nie mogę wysyłać blików na telefon. Na infolinii nie potrafili mi pomóc! To kto mi pomoże, jak nie bank???

Pewnie już to zrobiłaś 5 razy, ale zapytam, przeinstalowałas aplikację? Albo nie była to kwestia przekroczonego limitu dziennego dla tego typu transakcji?

Limit dzienny nie został przekroczony. Ale aplikacji nie przeinstalowałam. Chyba to zrobię.

Dziękuję za podpowiedź. Ponowne uruchomienie aplikacji odblokowało bliki na telefon.

No to ogromnie się cieszę 🤗😘 
(moj numer do blika to.... 🤪😁) Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7360992 Napisano: 04.06.2026 08:05:30 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

A mnie wkurza fakt, że od niedzieli nie mogę wysyłać blików na telefon. Na infolinii nie potrafili mi pomóc! To kto mi pomoże, jak nie bank???

Pewnie już to zrobiłaś 5 razy, ale zapytam, przeinstalowałas aplikację? Albo nie była to kwestia przekroczonego limitu dziennego dla tego typu transakcji? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

magdalena-chili

#7359773 Napisano: 31.05.2026 14:55:59 w Smolar
donia7 napisał(a):

magdalena-chili Na tyle konkursów i loterii, co oni ogarniają, to są dla mnie godni podziwu. Ja mam wrażenie, że oni mają ciągle porządek i każdą sprawę potrafią indywidualnie rozwiązać. 

a Kropka Bordo zawsze rusza na wakacjach. Ciekawe co nam w tym roku zabiorą? 

No i tajemnica rozwiazana. 
Skoro ruszają w wakacje, to znaczy że mają wolne od szkoły  emotka emotka  to by wiele tłumaczyło Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7359685 Napisano: 31.05.2026 08:06:27 w Smolar
lukaszn12 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

tosiaczek777 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Często narzekam na SMOLAR ale dziś chcę pochwalić. 
1) Sprawnie pomogli z nieczytelnym kodem w loterii monopoly milka
2) Nie robili problemów gdy pomyliłem numer telefonu w formularzu przy loteri Tołpa w Hebe
3 Zaakceptowali wydruk z pamięci chronionej kasy fiskalnej przy loterii sodastream zamiast normalnego paragonu (skończył się papier w kasie)
4) Po skandalicznym ich zachowaniu przy konkursie urodzinowym PrincePolo uporządkowali regulaminy konkursów co do wizerunku na zdjęciach/filmach

Co prawda dalej nie dają mi dobrych nagród, ale oby tak dalej.

A możesz przybliżyć o co chodziło z ich zachowaniem przy konkursie urodzinowym PP? Nie jestem w temacie, nie brałam udziału a ciekawi mnie co uporządkowali

Niczego nie uporządkowali. Oni zawsze mieli porządek w regulaminach, jeśli chodzi o kwestię wizerunków.  W tamtym konkursie po prostu wyjątkowo jakaś mądra głowa napisała w regulaminie, że nie można umieszczać żadnego wizerunku, nawet własnego, a potem i tak nagradzali prace z własnym wizerunkiem (czyli standardowo, jak to mają w standardzie).

No straszny mają porządek w regulaminach.

Na stronie konkursu zadanie brzmi: "W jaką grę w wielkoformatowej skali chciał/abyś zagrać? "
W regulaminie zadanie brzmi: „W jaką grę w wieloformatowej skali chciałbyś/chciałabyś zagrać?"

Nie wiem, czy ludzie broniący tu Smolara za wszelką cenę liczą na wdzięczność ich pracowników, którzy też są na forum?

Kiedyś zauważyłam u Smolara błąd w regulaminie, podziękowali, poprawili, tam są tacy sami ludzie jak my. Nie roboty. 
Ale nie przyszłoby mi do głowy obwieszczać, że mają bałagan w regulaminach emotka  nieścisłość lub błąd w 1 zdaniu to nie bałagan. Przy naszych pomyłkach typu zły numer telefonu lub paragonu uznają to na naszą korzyść, a mogliby powiedzieć że jesteśmy krętaczami, bo 123 to stanowczo inny paragon niż 124. 

A miałeś kiedyś do czynienia a Kropką Bordo....? emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7359613 Napisano: 30.05.2026 15:39:28 w Wkurza mnie...
pieg napisał(a):

gregory04 napisał(a):

pieg napisał(a):

Mi nie chodzi o to, że uczestnicy mają dzielić się wiedzą, tylko organizator ma podawać wyniki szczegółowe, więc w przypadku tych bramek powinien też podać informacje, o której godzinie każdy zwycięzca wygrał ; )

Wiesz ile byłoby plagiatów gdyby organizatorzy publikowali zwycięskie odpowiedzi? Chciałbyś żeby Twoja hasło było wykorzystane przez inną osobą w konkursie innej agencji i zgarnęło np samochód?

Myślę, że już tak jest i nikt o tym nie wie. Tak to byłoby do udowodnienia, gdyby wyniki były jawne. Niektórzy przecież publikują zwycięskie hasła, inni mają konkursy np. na FB, gdzie w komentarzach masa ludzi umieszcza swoje wypociny i wszyscy widzą, pewnie niejedni potem kopiują ; )

I potem na fb są pod konkursem dyskusje (gó***burze), bo osoby zawiedzione mają ból, bo wygrała praca w ich mniemaniu gorsza. A wybór pracy jest przywilejem jury. I w 99% przypadków, poza jakimiś dziadowskimi agencyjkami, podchodzi uczciwie, ale ma swoje preferencje, ocenia prace konkursowe wg jakiegoś schematu. Humor, cudowne ujęcie tematu czy słowo kluczowe, albo jakiś motyw. Publikowanie prac czasami się zdarza, jednak chyba w tym wszystkim lepszą zabawą jest gonienie króliczka, próba rozgryzienia tych "wstretnych" agencji (nie no, tak naprawdę to Was wielbię, tylko dejcie mi wincyj tych nagrod).  A jak w jednej agencji coś będzie żarło i dostaniesz nagrodę główną, to podobny motyw w innej agencji nie dostanie nawet jednej z 500nagrod "pocieszenia". Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7357863 Napisano: 24.05.2026 17:41:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

Ciężko z biletami do energylandii jak te reklamy sa?

Ktoś pisał, że za 14.paragonem, a ktoś inny, że za 1. razem. U mnie osobiście raczej słabo. Wyświetl w wątku >>
1 InkaR 0

magdalena-chili

#7357727 Napisano: 23.05.2026 17:29:17 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

454mps napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czy ktoś mi pomoże i napisze jak wykorzystać ta kartę edenred stacjonarnie? Mam ja już aktywna w tel, ale nie wiem co i jak?

Też poproszę o pomoc. Kartę aktywowałem na ich stronie, dodałem do portfela google. Chciałem zapłacić w biedronce i nie da się. Na stronie jest opcja "sprawdź gdzie możesz wykorzystać" i jak się w to kliknie, to jest info że mam się skontaktować z moim pracodawcą emotka  A ja to dostałem z konkursu Sprite x Tinder.

Tą kartą płaci się przy pomocy portfela Google, przy platnosci klikasz tę kartę w portfelu. Zblizeniowo placisz. Nie można przekroczyć kwoty dostępnej na karcie. No i najważniejszy warunek, nie zapłacicie nią w biedrze, to jest karta na JEDZENIE, tzn punkty restauracyjne, kawiarnie, itp. 
Niestety nie jedzenie w supermarketach.

Dziękuję, moją można raczej płacić za wszystko bo jest z innego konka. A nie można nią robić płatności łączonej?

Aaa, to soreczki, to wystarczy podpiąć do portfela google'a, i przy platnosci, mieć tę kartę na ekranie emotka  
I płacisz max 150 zł, to karta płatnicza, tu raczej nie można w 1 transakcji łączyć dwóch kart. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7357722 Napisano: 23.05.2026 17:04:24 w SZUKAM....
454mps napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czy ktoś mi pomoże i napisze jak wykorzystać ta kartę edenred stacjonarnie? Mam ja już aktywna w tel, ale nie wiem co i jak?

Też poproszę o pomoc. Kartę aktywowałem na ich stronie, dodałem do portfela google. Chciałem zapłacić w biedronce i nie da się. Na stronie jest opcja "sprawdź gdzie możesz wykorzystać" i jak się w to kliknie, to jest info że mam się skontaktować z moim pracodawcą emotka  A ja to dostałem z konkursu Sprite x Tinder.

Tą kartą płaci się przy pomocy portfela Google, przy platnosci klikasz tę kartę w portfelu. Zblizeniowo placisz. Nie można przekroczyć kwoty dostępnej na karcie. No i najważniejszy warunek, nie zapłacicie nią w biedrze, to jest karta na JEDZENIE, tzn punkty restauracyjne, kawiarnie, itp. 
Niestety nie jedzenie w supermarketach. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7357516 Napisano: 22.05.2026 16:59:34 w Avanti
7daysMDL napisał(a):

8magdalena-chili napisał(a):

MDL napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Majówka z Pepsi poszło już info do końca?

na pewno lista jest już pełna, 350 wpisów, wychodzi że nikt nie wygrał więcej niż raz z jednego konta

Z tą Pepsi to w ogóle ciekawa sprawa, na początku konkursu wygrałem 100zł a później, pomimo tego, że miałem o niebo lepsze hasła nie wygrałem nic. A przecież u Avanti zawsze można było wygrać więcej niż raz. Dziwna sprawa.

Dokladnie, już o tym pisałam, bo bardzo mnie do ruszyło, wygrałam na początku 100 zł, później 15 bardzo dopracowanych haseł i nic,bo postanowił nagrodzić raz jedną osobę, w regulaminie nie ma o tym mowy

Absolutnie nie chcę negować. Ale jeśli konkursowiczów jest ... kilkuset? Parę tysięcy? 
No nawet kilkuset. Pomóżmy razy piętnascie zgloszen. Matematycznie, ile nam to wyjdzie.

Pewnie chcą żeby było sprawiedliwie, z drugiej strony multum zgłoszeń, a i upodobania osoby po drugiej stronie... to wszystko się nakłada na to że teraz jest trudno cokolwiek wygrać. No i nie zapominajmy o AI... 🙄

Ale of course mogę się mylić, gram dopiero kilka lat.

Dla mnie sprawiedliwie to oznacza, że wygrywają najlepsze odpowiedzi, a nie każdemu po równo 🙂 chyba, że jest zapis w regulaminie, że maksymalnie jedna nagroda na osobę to zrozumiałe, do tej pory nagradzali wielokrotnie

Nie siedzę w głowach jury, a szkoda, bo zgarnialabym wszystkie główne. 
Tylko co to znaczy "najlepsza odpowiedź"? Potrafisz mi to  3 zdaniach opisać? 

Widziałam konkurs, w którym najlepszą odpowiedzią było że facet buja się na fotelu podwieszanym i buja jajami, ja tego nie potrafię wiernie oddać, niestety, ale była u nas na forum imba o to.... Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7357509 Napisano: 22.05.2026 16:34:56 w Avanti
MDL napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Majówka z Pepsi poszło już info do końca?

na pewno lista jest już pełna, 350 wpisów, wychodzi że nikt nie wygrał więcej niż raz z jednego konta

Z tą Pepsi to w ogóle ciekawa sprawa, na początku konkursu wygrałem 100zł a później, pomimo tego, że miałem o niebo lepsze hasła nie wygrałem nic. A przecież u Avanti zawsze można było wygrać więcej niż raz. Dziwna sprawa.

Dokladnie, już o tym pisałam, bo bardzo mnie do ruszyło, wygrałam na początku 100 zł, później 15 bardzo dopracowanych haseł i nic,bo postanowił nagrodzić raz jedną osobę, w regulaminie nie ma o tym mowy

Absolutnie nie chcę negować. Ale jeśli konkursowiczów jest ... kilkuset? Parę tysięcy? 
No nawet kilkuset. Pomóżmy razy piętnascie zgloszen. Matematycznie, ile nam to wyjdzie.

Pewnie chcą żeby było sprawiedliwie, z drugiej strony multum zgłoszeń, a i upodobania osoby po drugiej stronie... to wszystko się nakłada na to że teraz jest trudno cokolwiek wygrać. No i nie zapominajmy o AI... 🙄

Ale of course mogę się mylić, gram dopiero kilka lat. Wyświetl w wątku >>
1 tosia777 0

magdalena-chili

#7355995 Napisano: 17.05.2026 15:11:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Loteria Kujawski - czy nagrody z początku loterii już może do Was sukcesywnie trafiają, czy trzeba czekać na koniec loterii? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7355990 Napisano: 17.05.2026 14:22:34 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
sprzedam 2 sztuki kart po 50zł do stacjonarnego lub internetowego sklepu Adidas 
w trakcie transakcji, jeśli kwota zakupów przekracza 50zł, różnicę można dopłacić kartą lub blikiem 

1 karta 40zł, dwie karty: 75zł Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7354322 Napisano: 11.05.2026 11:55:08 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

Mój 5 latek pol nocy wymiotował i nad ranem dalej… a miał iść dziś na salę zabaw na urodzinki do kolegi… no i nie pójdzie….

Moja Droga, mój 7 latek pochorował się we własne 7.urodziny.... emotka  
Ulga, że żadnej imprezki nie organizowaliśmy - bezcenne. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7354229 Napisano: 10.05.2026 21:58:15 w WC - rozmowy o wszystkim
donia7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Drodzy Rodzice Ośmioklasistów! Trzymam kciuki za najbliższe 3 dni, dzieciakom połamania długopisów, a Wam ( i sobie) jak najmniej stresu emotka

Oj tak! Też mam Ósmoklasistkę...

Niech napiszą jak najlepiej emotka

Dziewczyny, połamania piór dla Młodzieży i dużo spokoju dla Was! 💪👌
(mam to za sobą i jeszcze mnie telepie na samą myśl). Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7354161 Napisano: 10.05.2026 16:47:21 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Konsola Xbox S 512gb z 1 kontrolerem. emotka  
Cena sklepowa: od 1600zł +, a moja cena: 1299zł.Najlepiej odbiór osobisty Wwa, mogę dokądś dowieźć. 
Do rozważenia wysyłka kurierem. Jeśli bez negocjacji, to koszt przesyłki po mojej stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0