Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#7348138 Napisano: 14.04.2026 17:02:58 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

Agnes napisał(a):

Szukam osób które wygrały bon do max burgera. Z trudem udało mi się zainstalować tą kartę do portfela...ale ja jestem ciemna w te klocki i nie wiem czy by nią zapłacić to muszę coś w ustawieniach telefonu zrobić ? Od razu zaznaczę że nie płacę telefonem ani blikiem.

więc tak musisz mieć aktywną usługe NFC na teleofnie, ustawić aplikacji Portfel, google pay jako główna do płatności oraz aby karta goodie była ustawiona domyślnie do płatności.
Przy terminalu przyłoż telefon i odczekaj najlepiej z 2-3 sek.

PS. przed zapłatą odblokuj telefon.

U mnie wystarcza odblokowanie telefonu, otworzenie aplikacji Google Wallet (portfel) i kliknięcie danej karty, którą chcę płacić, wtedy zbliżam do terminala i cyk. 
Bo domyślnie mam płatności blik i nie chce mi się zmieniać, a wyprawę do maxa muszę realizować 3-4 transakcjami i tylko karty wymieniam na ekranie Wyświetl w wątku >>
1 halliday 0

magdalena-chili

#7346046 Napisano: 02.04.2026 12:06:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niewyspanamama napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

Dotarł zając z lindt z loterii kompletnie roztrzaskany w kawałkach emotka  na którego tak bardzo czekałam...warto pisać jakas reklamacje ? emotka

Wydaje mi się ze powinni tak zabezpieczyć przesyłkę, by takich sytuacji nie było. Nic nie kosztuje napisać, jak to nie Kropka Bordo z oliwami, to może się zainteresują.

Trochę dziwna sprawa bo jak przecięłam karton folia bąbelkowa była ale...tylko z boku królika zamiast cały owinięty... ta złota folia rozwalona i królika cały w kawałeczkach wielkości połówek jajka kinder niespodzianki małej... emotka

Zrobiłabym zdjęcia i wyslala do agencji. No jednak to powinno być lepiej zabezpieczone. Po co takie nagrody oferować jak się nie potrafi skutecznie ich dostarczyć 🙄 Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7346040 Napisano: 02.04.2026 11:46:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Dotarł zając z lindt z loterii kompletnie roztrzaskany w kawałkach emotka  na którego tak bardzo czekałam...warto pisać jakas reklamacje ? emotka

Wydaje mi się ze powinni tak zabezpieczyć przesyłkę, by takich sytuacji nie było. Nic nie kosztuje napisać, jak to nie Kropka Bordo z oliwami, to może się zainteresują. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7345773 Napisano: 01.04.2026 09:57:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

co dzis wozi GLS?

2 dni temu woził słuchawki z orbita Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7345771 Napisano: 01.04.2026 09:56:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai napisał(a):

Wygrałem e-kod z Biedronki 100 zł z loterii Żubra.Czy ktoś z Was już korzystał z niego płacąc za zakupy w Biedronce?Nie mam aplikacji w telefonie - korzystam z plastikowej karty Biedronka.Czy muszę mieć aplikację żeby zapłacić tym kodem za zakupy?I jak to wygląda w praktyce? Podaję ten kod kasjerowi - a on go zatwierdza?

Na kasie samoobsługowej przy wybraniu formy płatności wybierasz ekod i wtedy wpisujesz jego numer..., jeśli rachunekza zakupy masz na 101 zł, to złotówkę dopłacasz kartą/blikiem, a jeśli zakupy masz na 99zl, to złotówka zostaję Ci na karcie/kodzie i możesz ją wydać w następnych zakupach. 

Na kasie z kasjerką nie używałam ale pewnie trzeba powiedzieć że masz e-kod. Wyświetl w wątku >>
1 mirai 0

magdalena-chili

#7345556 Napisano: 31.03.2026 13:58:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Czy zakupy konkursowe można robić za bony czy nie???Czy mieliście przypadek ze nie uznawali takich zakupów w przypadku wygranych?

Bon to też środek platniczy, podobnie jak karta kredytowa, debetowa, blik, itepe. Nie spotkałam się do tej pory z grzebaniem mi przez Organizatora w paragonie "a czymże tu Pani zaplacila, a może w naturze?". Płać śmiało, paragon to paragon, chyba że akurat regulamin stanowi inaczej, a to chyba promil sytuacji....

Kiedyś się czepiali 🫣

Ale to chyba było dawno+rzadko? Może ja nie trafiłam. 
A ktora agencja tak się czepiała? 🙄

Kiedyś na ten temat przeprowadziłam rozmowę z pracownikiem agencji SMOLAR emotka  Osoba zarzekała się, że NIE UZNAJĄ paragonów, za które zapłacono bonami/voucherami emotka  W praktyce nie wiem jak do tego podchodzili, bo na ich konkursy/loterie za paragony zawsze płacę gotówką. Zapewne trafiłam na jakąś przewrażliwioną osobę.

jak wiadomo, nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu... ktoś chyba mocno chciał się wykazać, szkoda że w takich wypadkach cła para idzie w gwizdek, zamiast patrzeć na wartość merytoryczną zgłoszenia, patrzymy "kto zapłacił prostymi banknotami, bo krzywych nie zaakceptujemy". Zakładam jednak, że to był odosobniony przypadek? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7345552 Napisano: 31.03.2026 13:47:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Czy zakupy konkursowe można robić za bony czy nie???Czy mieliście przypadek ze nie uznawali takich zakupów w przypadku wygranych?

Bon to też środek platniczy, podobnie jak karta kredytowa, debetowa, blik, itepe. Nie spotkałam się do tej pory z grzebaniem mi przez Organizatora w paragonie "a czymże tu Pani zaplacila, a może w naturze?". Płać śmiało, paragon to paragon, chyba że akurat regulamin stanowi inaczej, a to chyba promil sytuacji....

Kiedyś się czepiali 🫣

Ale to chyba było dawno+rzadko? Może ja nie trafiłam. 
A ktora agencja tak się czepiała? 🙄 Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7345542 Napisano: 31.03.2026 13:24:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Bon to też środek platniczy, podobnie jak karta kredytowa, debetowa, blik, itepe. Nie spotkałam się do tej pory z grzebaniem mi przez Organizatora w paragonie "a czymże tu Pani zaplacila, a może w naturze?". Płać śmiało, paragon to paragon, chyba że akurat regulamin stanowi inaczej, a to chyba promil sytuacji.... Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7345352 Napisano: 30.03.2026 18:09:04 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy weekendowe żubry biedronkowe (wygrane w weekend ekody) już do Was dotarły? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7345349 Napisano: 30.03.2026 18:03:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
nanajka81 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Magazyn Wysyłkowy BT to zestawy słoików Nutelli emotka

U mnie to niemożliwe, nie wygrałam żadnej nutelli a paczkę od tego magazynu mam wbitą w apkę i od miesiąca wisi. Więc wpisali dane bo?

Diana napisała, bo stamtąd kurier przywiózł jej nutellę, podobnie zresztą jak i mi. Napewno do nas ktoś utworzył paczki w zeszłym tygodniu i od razu zorganizował wysyłkę. 
A czemu Tobie ktoś tam utworzył paczkę, to trudno ocenić. Ja bym pewnie znalazła namiary na administrację tego magazynu i napisała pytanie, gdyby mnie to intrygowało. Kto utworzył paczkę i czemu jej nie wysłał.  emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7345320 Napisano: 30.03.2026 15:46:55 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Ale ja mam pecha drukarka do paragonów się zacięła w Biedrze:( No i co kierowniczka mi przyniosła wydruk na kartkach A4 .Baju baj Nivea Men, Lion,Kitkat, serki Almette.Monster a buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Dobrze ,że voucher na 25 zeta zapisał się w apce Biedry .Ważny od 7 do 8 kwietnia . Nie mogłam robić afery bo tam robię większość zakupów a nie mam auta by jechać na inną dzielnicę emotka

Kilka razy już widzialam porady użytkowników, żeby od razu robić zwrot i nabijać jeszcze raz te produkty. Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7344650 Napisano: 26.03.2026 19:10:05 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Jestemnowa napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Magazyn Wysyłkowy BT?

podpinam się pod pytanie - mam to samo, czy to możliwe że np. nutella?

Pewnie tak bo czekam na 2 cenzuray i mam dwie przesyłki 😉

Hmmm. Intrygujące 🥰 Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7344638 Napisano: 26.03.2026 18:45:13 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Diana02 napisał(a):

Magazyn Wysyłkowy BT?

podpinam się pod pytanie - mam to samo, czy to możliwe że np. nutella? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7344207 Napisano: 24.03.2026 18:23:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

Czeka ktoś może dłużej niż 3 dni na stówkę do biedry z loterii żubra 🐞?Wiem ,że mają czas 😉

Jak tyle czekalam, to się okazywało, że przeslany kod zaplątywał się niewiadomoczemu gdzieś w folderze oferty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7343892 Napisano: 22.03.2026 21:55:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kwadracik napisał(a):

Czy e-kody z trwającej loterii Żubra są od razu aktywne ?

Jeśli pytasz o te biedronkowe, to tak,jak najbardziej emotka Wyświetl w wątku >>
1 kwadracik 0

magdalena-chili

#7343431 Napisano: 19.03.2026 21:33:30 w Avanti
glena napisał(a):

glena napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Dziś dotarł przelew zamiast projektora z Lays z Żabki 😊

A czy ktoś wybrał może projektor zamiast ekwiwalentu? I czy nagrody z innych boxów były wysyłane? Kojarzę, że były jakieś niezgodności z regulaminem - jakoś się to rozstrzygnelo?

Z boxa zawierającego dji mic mini, okazało się że był niewłaściwy model przesłany. Przesłali już rekompensatę, w formie przelewu.

Dziękuję za informację. Ja właśnie wybrałam projektor zamiast kasy i dostałam coś, co nie ma marki i modelu. Napisałam do Avanti z prośbą o info, co to jest i też jak z gwarancją, ale dostalam tylko info, że zaakceptowałam parametry, które podali. Tak, że chyba w tym konkursie jakieś fatum wisiało nad nagrodami.

Ewidentnie wybrali kiepskiego podwykonawcę. Ale w przypadku mikrofonikow próbowali wybrnąć. emotka Wyświetl w wątku >>
1 glena 0

magdalena-chili

#7343426 Napisano: 19.03.2026 20:47:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Czy można zrobić, tak, żeby zdjęcia i screeny można było wrzucać w jakieś określone wątki? Już widzę ten stos usypywany specjalnie dla mnie, ale naprawdę, piszmy zamiast scrollowac i screenowac. 
Może też zmniejszyłaby się objętość danych na serwerze i zwiększyła wydajność strony? Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

magdalena-chili

#7343351 Napisano: 19.03.2026 15:16:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kwadracik napisał(a):

12klauduuus napisał(a):

Czy macie ekody z żubra wygrane wczoraj?

Ja mam .

Warto sprawdzać foldery oferty, spam itp, mi się tak 2 kody zawieruszyły Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7343190 Napisano: 19.03.2026 07:36:49 w Avanti
glena napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Dziś dotarł przelew zamiast projektora z Lays z Żabki 😊

A czy ktoś wybrał może projektor zamiast ekwiwalentu? I czy nagrody z innych boxów były wysyłane? Kojarzę, że były jakieś niezgodności z regulaminem - jakoś się to rozstrzygnelo?

Z boxa zawierającego dji mic mini, okazało się że był niewłaściwy model przesłany. Przesłali już rekompensatę, w formie przelewu. Wyświetl w wątku >>
1 glena 0

magdalena-chili

#7343157 Napisano: 18.03.2026 21:06:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniaaa131 napisał(a):

malwina2006 napisał(a):

Wygrałam kartę przedpłaconą w 7days. Po dodaniu jej do aplikacji widzę, że saldo to 0,00 zł. Czy mieliście może tak? Czy trzeba najpierw aktywować kartę czy już teraz powinnam widzieć jakieś środki na niej? Imho powinnam, ale nie chce mi się wierzyć, że dostałam ją niedoładowaną 🤔

U mnie też 0zl na karcie 🥺

u mnie karta przeleżała z 10 dni zanim została naładowana.... mają czas. Wyświetl w wątku >>