Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika eli75

eli75

#7308969 Napisano: 27.10.2025 14:39:11 w Żabka
tomasz2 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

A w konkursie żabki znów atak botów. Wyniki niemożliwe do osiągnięcia grając normalnie. Konkurs "Zapuszkuj duszki i wygrywaj"

Czy konkurs ogarnia agencja, która potrafi w boty czy można sobie dać spokój z tym konkursem ?

Ja się w ogóle dziwie, że Agencje publikują takie wyniki, gdzie od razu widać tu działanie botów, przecież takie wyniki są dla normalnego kowalskiego nie do osiągnięcia. Pełna kompromitacja. Kompletnie nie biorę już udziału w takich akcjach gdzie są gry, bo nie ma tu szans na wygraną, jak widać cwaniaczków nie brakuje. Wyświetl w wątku >>

eli75

#7303809 Napisano: 07.10.2025 12:30:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yaagatka napisał(a):

Te karty z LIDLA (chyba konkurs WEDEL - wszystko zamrożone - przed chwilą przyszły) na 300zł to można płacic nimi kilkukrotnie?

Tak, można płacić kilkukrotnie do wysokości salda Wyświetl w wątku >>
1 yaagatka 0

eli75

#7303570 Napisano: 06.10.2025 15:12:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Karta do Nike z Łap smak w Kaufland Wyświetl w wątku >>

eli75

#7254165 Napisano: 15.04.2025 12:24:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta do Euro 500 zł z loterii lubelle, przed chwilą mail (za ostatni 8 etap Loterii) Wyświetl w wątku >>
0 0

eli75

#7253488 Napisano: 11.04.2025 23:11:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
U mnie i u brata dziś bilet do Fabryki Muzeum Czekolady z początku kwietnia wygrane Wyświetl w wątku >>
0 0

eli75

#7251050 Napisano: 02.04.2025 12:23:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

eli75 napisał(a):

Na stronie Lubella opublikowali już Laureata nagrody Głównej 100.000 zł z wczorajszego losowania, czyli został on już zweryfikowany pozytywnie. Nadzieja umarła .... a życie bym sobie już ułożyła taką wygraną emotka

Lepiej sobie nie wyobrażać, bo rozczarowanie jest bolesne. Już nie raz w wyobraźni jechałam samochodem lub leżałam na plaży emotka

a to do takiej nagrody 100tys nie chcą oryginału paragonu?
- skoro wczoraj losowanie, to chyba że osobiście dostarczył w kilka godzin.

Przy takiej wygranej to tez osobiście przejechałabym pół Polski emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

eli75

#7251035 Napisano: 02.04.2025 11:41:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eli75 napisał(a):

eli75 napisał(a):

Na stronie Lubella opublikowali już Laureata nagrody Głównej 100.000 zł z wczorajszego losowania, czyli został on już zweryfikowany pozytywnie. Nadzieja umarła .... a życie bym sobie już ułożyła taką wygraną emotka

Lepiej sobie nie wyobrażać, bo rozczarowanie jest bolesne. Już nie raz w wyobraźni jechałam samochodem lub leżałam na plaży emotka

oj tak, ale jak to mówią nadzieja umiera ostatnia. Jednak nie tym razem życie sobie poukładam emotka  a swoją  drogą fajną miał ktoś niespodziankę wczoraj w PRIMA APRILIS ciekawe jak zareagował na wygraną emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

eli75

#7251034 Napisano: 02.04.2025 11:39:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

eli75 napisał(a):

oj tak, ale jak to mówią nadzieja umiera ostatnia. Jednak nie tym razem życie sobie poukładam emotka  a swoją fajną miał ktoś niespodziankę wczoraj w PRIMA APRILIS ciekawe jak zareagował na wygraną emotka Wyświetl w wątku >>
1 unicornes 0

eli75

#7251030 Napisano: 02.04.2025 11:29:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na stronie Lubella opublikowali już Laureata nagrody Głównej 100.000 zł z wczorajszego losowania, czyli został on już zweryfikowany pozytywnie. Nadzieja umarła .... a życie bym sobie już ułożyła taką wygraną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

eli75

#7248169 Napisano: 20.03.2025 20:02:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Dziś dostałem odpowiedź o negatywnej weryfikacji zgłoszenie w loterii Wedel. Jako powód napisali, że Muffiny Wedel nie są z Wedla. To znaczy są, ale logo, czekolada i co tam jeszcze są na licencji i ktoś inny je produkuje.

Jakiś absurd. W sklepie jest logo, nazwa, na paragonie też. Skąd zwykły kupujący ma wiedzieć, że produkt jest na licencji?

W regulaminie nie zauważyłem o tym wzmianki.

Czy ktoś jeszcze miał taką sytuację?

była już o tym dyskusja , muffiny Wedel nie wchodzą w loterię, Wedel ich nie robi  tylko inna firma dodając Wedlowską czekoladę

W Regulaminie nie mogło być o tym wzmianki , bo nie jest to produkt Wedla tylko zupełnie innej firmy, więc nie mogli go wykluczyć. Idąc tym tokiem mogę kupić jogurt fantazja, bo jest tam wedlowska czekolada i ich logo, a jednak każdy chyba wie, że produkuje to Danone. Zaraz po starcie loterii był ten temat wałkowany na grupie i była odpowiedź agencji że produkty te nie są objęte promocją, bo nie są produkowane przez Wedla. Wyświetl w wątku >>
0 0

eli75

#7247817 Napisano: 19.03.2025 15:24:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eli75 napisał(a):

sania30 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

eli75 napisał(a):

Mam pytanie, do Formularza laureata po odbiór nagrody Bilet do Muzeum w Loterii Wedla załączyłam omyłkowo inne zdjęcie, a nie prawidłowy paragon - czy tzn ze weryfikacja będzie negatywna, czy można dosłać ją im na maila? Ktoś wie jak to jest w Amooco lub w innych agencjach ? jak do tego podchodzą pozawalają wysłać prawidłowy na maila czy nagroda przepadła emotka  ?

Napisz do agencji . Kilka razy i u mnie tak się zdarzyło bo mój telefon miesza zdjęcia jak chce 🫤 ale zawsze mogłam dosłać prawidłowy . Avanti , Smolar i Fortis u nich po wyjaśnieniu sytuacji mogłam przesłać poprawny skan na maila .

Dla mnie to jest dziwne, że ten paragon trzeba przesyłać drugi raz. Przecież przy zgłoszeniu trzeba załączyć skan

Nie raz trzeba załączać ponownie przy odbiorze nagrody w innych agencjach także, wiec to nie jest dla mnie dziwne, tylko omyłkowo wybrałam nie to zdjęcie, a paragon prawidłowy oczywiście posiadam emotka

a jak załączyliście inny paragon z innym numerem niż ten zgłoszony to też idzie wyprostować ? Wyświetl w wątku >>
0 0

eli75

#7247816 Napisano: 19.03.2025 15:21:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sania30 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

eli75 napisał(a):

Mam pytanie, do Formularza laureata po odbiór nagrody Bilet do Muzeum w Loterii Wedla załączyłam omyłkowo inne zdjęcie, a nie prawidłowy paragon - czy tzn ze weryfikacja będzie negatywna, czy można dosłać ją im na maila? Ktoś wie jak to jest w Amooco lub w innych agencjach ? jak do tego podchodzą pozawalają wysłać prawidłowy na maila czy nagroda przepadła emotka  ?

Napisz do agencji . Kilka razy i u mnie tak się zdarzyło bo mój telefon miesza zdjęcia jak chce 🫤 ale zawsze mogłam dosłać prawidłowy . Avanti , Smolar i Fortis u nich po wyjaśnieniu sytuacji mogłam przesłać poprawny skan na maila .

Dla mnie to jest dziwne, że ten paragon trzeba przesyłać drugi raz. Przecież przy zgłoszeniu trzeba załączyć skan

Nie raz trzeba załączać ponownie przy odbiorze nagrody w innych agencjach także, wiec to nie jest dla mnie dziwne, tylko omyłkowo wybrałam nie to zdjęcie, a paragon prawidłowy oczywiście posiadam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

eli75

#7247798 Napisano: 19.03.2025 14:39:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie, do Formularza laureata po odbiór nagrody Bilet do Muzeum w Loterii Wedla załączyłam omyłkowo inne zdjęcie, a nie prawidłowy paragon - czy tzn ze weryfikacja będzie negatywna, czy można dosłać ją im na maila? Ktoś wie jak to jest w Amooco lub w innych agencjach ? jak do tego podchodzą pozawalają wysłać prawidłowy na maila czy nagroda przepadła emotka  ? Wyświetl w wątku >>
0 0

eli75

#7247707 Napisano: 19.03.2025 10:14:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bilety do Muzeum czekolady z dnia 8 i 10 marca wygrana emotka Wyświetl w wątku >>
1 aja 0

eli75

#7247706 Napisano: 19.03.2025 10:13:58 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anaesth napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy wysyłali bilety do Fabryki Czekolady Wedla z 5 marca? Ktoś dostał z tego dnia wygraną?

Nie mam jeszcze z 4 marca.

Właśnie przed chwilą dostałam maila z biletami, wygraną mam z 8 marca i 10 marca, wiec może poszły hurtem wcześniejsze daty też. Mail z 10:02 Wyświetl w wątku >>
0 0

eli75

#7246612 Napisano: 14.03.2025 12:40:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kwiatuszek000 napisał(a):

Czy też nie możecie dodać zdjęcia paragonu w loterii lubella?

Przed chwilą robiłam zgłoszenie, bez problemu załączyłam paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

eli75

#7246442 Napisano: 13.03.2025 15:15:35 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
karta RTV EURO AGD 500 zł z loterii Lubella z drugiego tygodnia Wyświetl w wątku >>
1 aja 0

eli75

#7246398 Napisano: 13.03.2025 13:45:24 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Jestemnowa napisał(a):

baxter napisał(a):

Czy bilety do fabryki czekolady Wedel wysyłają na bieżąco?

A masz weryfikację ? Mi na 3 wygrane przyszła tylko jedna weryfikacja a wygrałam w tym samym dniu 🤔
W zasadzie to nawet nie weryfikacja tylko info ,żeby formularz wypełnić a bilety wyślą najpóźniej do lipca

Ja właśnie przed chwilą dostałam kod na odbiór biletu na maila, więc zaczęli chyba wysyłać. Tam chyba nie przychodzi jakiś dodatkowy mail o pozytywnej weryfikacji bynajmniej ja nie dostałam, dostałam jednego zaraz po wybraniu biletu i jakoś na drugi dzień było potwierdzenie z informacją, ze mam wypełnić formularz Laurata, co uczyniłam,  a teraz od razu przyszedł mail z biletem. Wygrana z 2 dnia jakby ktoś pytał. Wyświetl w wątku >>
0 0

eli75

#7244473 Napisano: 04.03.2025 13:55:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

Czy donuty Wedel biorą udział w loterii? Wg regulaminu nie ma wyłączenia, ale w sumie nie wiem

Nie, ani donaty ani muffiny nie biorą udziału, bo to nie jest produkt produkowany przez Wedla tylko inną firmą, która do ich produkcji użyła nadzienie czekoladę Wedla, kiedyś przy konkursach była już informacja o tym. Wyświetl w wątku >>
0 0

eli75

#7241983 Napisano: 20.02.2025 14:58:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

Anisu napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

5 negatywnych weryfikacji w Lubella makaron  emotka   4 w trakcie

a dlaczego negatywne?

Moze ktos płatki kupil do makaronu by paragon był 2w1

A może ktoś nie odesłał na czas dokumentów do weryfikacji, zgodnie z regulaminem jest na to 5 dni. Wyświetl w wątku >>
0 0