Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7366387 Napisano: 18.06.2026 23:19:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

A wygrał ktoś z forum  w konkursie Eveline Cosmetics? Na Facebooku jest lista zwycięzców.

Wcale o nim zapomniałem. A skąd oni wytrzasnęli te loginy. Przecież w formularzu konkursowym (Google) wpisywało się adres emailowy. To z e-maili? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7365748 Napisano: 17.06.2026 12:45:46 w Konkursy firm tytoniowych
pioge7 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

pioge7 napisał(a):

MDL napisał(a):

Jeśli Ktoś miałby ochotę, będę wdzięczna za przesłanie kodu QR do nowego konkursu Marlboro.

Mój jest w koszu razem z pustą paczką. Informuję, że były w goldenach.

jest jakoś specjalnie oznaczona paczka?

Nie było żadnych znaków szczególnych. Do wygrania słuchawki Marschall i jeden bon wycieczkowy.

a mniejszych typu bony po 25 zł do Biedry ? nie ma ? jak w ich większości chyba ?

Są, ale i tak można wziąć udział raz na osobę (by miłego moc wygrac nagrody główne i poboczne). To bony 25 zł do Allegro. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7365745 Napisano: 17.06.2026 12:42:06 w Konkursy firm tytoniowych
MDL napisał(a):

Ciekawe, jak szybko zmienia się optyka. Jeszcze niedawno jakoś nikomu nie przeszkadzało dzielenie się kodami i nikt nie robił z tego problemu. Teraz nagle wjeżdżają wykłady o moralności i "uczciwości". Oczywiście, że kupię te papierosy, skoro już wiem, o co chodzi.

A tak przy okazji, moralność moralnością, ale jak inni wcześniej wrzucali tutaj kody, to jakoś chętnie polubiałeś te posty. Wtedy to nie było „robienie w trąbę”? Hipokryzja level hard.

Każdy sądzi wg siebie. Wyświetl w wątku >>
1 Apollo 0

fan-mandaryny

#7365724 Napisano: 17.06.2026 12:10:51 w Konkursy firm tytoniowych
pioge7 napisał(a):

MDL napisał(a):

Jeśli Ktoś miałby ochotę, będę wdzięczna za przesłanie kodu QR do nowego konkursu Marlboro.

Mój jest w koszu razem z pustą paczką. Informuję, że były w goldenach.

jest jakoś specjalnie oznaczona paczka?

Nie było żadnych znaków szczególnych. Do wygrania słuchawki Marschall i jeden bon wycieczkowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7365720 Napisano: 17.06.2026 12:06:03 w Konkursy firm tytoniowych
as32572 napisał(a):

jaworwk87 napisał(a):

Kochani, jest nowy konkurs Marlboro. I tu z tego miejsca zadaję pytanie, dlaczego nie wolno (?) nam dodawać do bazy konkursów marek tytoniowych, skoro alkoholowe są na porządku dziennym. A, jak wiemy picie alkoholu, jest wg jest równie (jak nie bardziej) szkodliwe w porównaniu z paleniem fajek. Alkohol rujnuje rodziny. emotka

Moim zdaniem trochę mija się to z celem. Jeśli pojawił się nowy konkurs Marlboro, to osoby, które palą i kupują te produkty, i tak znajdą informację o nim na paczce lub w materiałach promocyjnych. Publikowanie takich konkursów tutaj sprawia jedynie, że dowiadują się o nich także osoby niezainteresowane marką, a uczestnikom zwiększa się konkurencja.

Chyba od tego jest forum,żeby się dzielić konkursami a nie nie publikować ich z obawy przed konkurencją?

Też jestem całym sercem za tym, jednak czasami ta konkurencja czasem może Cię zrobić w trąbę i Cię wystawić. Przynajmniej ja tak miałem. Produkt jak produkt. Uczciwie byłoby kupić te papierosy tak jak każdy produkt konkursowy (całkiem drogi), a nie prosić o kod bez zakupu. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7365710 Napisano: 17.06.2026 11:48:35 w Konkursy firm tytoniowych
MDL napisał(a):

Mój jest w koszu razem z pustą paczką. Informuję, że były w goldenach. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7365695 Napisano: 17.06.2026 11:18:19 w Konkursy firm tytoniowych
jaworwk87 napisał(a):

Kochani, jest nowy konkurs Marlboro. I tu z tego miejsca zadaję pytanie, dlaczego nie wolno (?) nam dodawać do bazy konkursów marek tytoniowych, skoro alkoholowe są na porządku dziennym. A, jak wiemy picie alkoholu, jest wg jest równie (jak nie bardziej) szkodliwe w porównaniu z paleniem fajek. Alkohol rujnuje rodziny. emotka

Moim zdaniem trochę mija się to z celem. Jeśli pojawił się nowy konkurs Marlboro, to osoby, które palą i kupują te produkty, i tak znajdą informację o nim na paczce lub w materiałach promocyjnych. Publikowanie takich konkursów tutaj sprawia jedynie, że dowiadują się o nich także osoby niezainteresowane marką, a uczestnikom zwiększa się konkurencja.

Z drugiej strony oni to nazywają „niepubliczną akcją konsumencką”. Więc nie wiadomo jak jest z rozpowszechnianiem tego kodu. Należy wydać kasę. Poinformowałem, że jest konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7365583 Napisano: 16.06.2026 22:07:36 w Konkursy firm tytoniowych
Kochani, jest nowy konkurs Marlboro. I tu z tego miejsca zadaję pytanie, dlaczego nie wolno (?) nam dodawać do bazy konkursów marek tytoniowych, skoro alkoholowe są na porządku dziennym. A, jak wiemy picie alkoholu, jest wg jest równie (jak nie bardziej) szkodliwe w porównaniu z paleniem fajek. Alkohol rujnuje rodziny. emotka Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7364553 Napisano: 14.06.2026 01:06:55 w Smolar
atlantydek napisał(a):

Smolar na życzenie usuwa błędne zgłoszenia. Napisz na biuro@smolar.pl Nowe zgłoszenie wyślij niezależnie od tego, bo czasu nie ma wiele

No właśnie. Zrobię tak: zgłoszę się z tym samym tekstem konkursowym, co poprzednio, i z danymi już poprawnego paragonu. Napiszę do nich maila z prośbą o usunięcie tego felernego zgłoszenia. Konkurs do 14.06. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7364547 Napisano: 14.06.2026 00:56:01 w Smolar
masza napisał(a):

Konkurs Milka Lidl. Wgrałem zły paragon. Czy oni sobie życzą zgłoszenie ponowne, z tym samych tekstem i z danymi poprawnego paragonu, czy lepiej tylko maila napisać o pomyłce danych paragonu i podać dane poprawnego?

jak wgrałeś? w Formularz laureata?

Zle napisałem posta. Nie chodziło mi o wgranie pliku - paragonu. Tylko wpisanie danych - przepraszam za złe sformułowanie. Chodzi mi o konkurs, który trwa, gdzie wpisuje się tylko numer paragonu (ten dolny, lidlowy i datę). Niestety, tu nie chodzi o to, czy wpisałem górny-dolny. Problem jest, bo wpisałem dane paragonu, który mi się przypałętał do ręki - jest na nim kompletnie coś innego niż to, co wymagane w konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7364545 Napisano: 14.06.2026 00:27:25 w Smolar
Konkurs Milka Lidl. Wgrałem zły paragon. Czy oni sobie życzą zgłoszenie ponowne, z tym samych tekstem i z danymi poprawnego paragonu, czy lepiej tylko maila napisać o pomyłce danych paragonu i podać dane poprawnego? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7362915 Napisano: 10.06.2026 00:03:35 w co chcielibyście wygrać?
Coś wyjątkowego: duże pieniądze, mieszkanie, samochody. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7362201 Napisano: 08.06.2026 11:24:13 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

Po zeskanowaniu kodu klikam zrób zdjęcie i pojawia się fioletowy ekran a zdjęcia nie mogę zrobić, może ktoś też tak ma?

Musisz próbować do skutku. Też tak miałem. Odświeżaj i próbuj. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7362075 Napisano: 07.06.2026 21:30:37 w Paragony na trwające konkursy
Może ma ktoś Tropi Dino w nadmiarze? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7361961 Napisano: 07.06.2026 15:30:19 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Tropi Dino raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7361810 Napisano: 07.06.2026 01:15:06 w Paragony na trwające konkursy
Kupię jeden Tropi Dino. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7360336 Napisano: 02.06.2026 10:58:48 w Paragony na trwające konkursy
Kupię kod Warka z Żabki. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7360231 Napisano: 02.06.2026 00:09:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy można kupić Aquafresh w Auchan (produkt na ogólnopolski konkurs past dziecięcych z listy regulaminowej) i tym samym zgłosić się na obydwa konkursy (ten w Auchan i ten ogólnopolski)? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7360149 Napisano: 01.06.2026 19:52:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje dla Luiza37! Wyświetl w wątku >>
1 Luiza37 0

fan-mandaryny

#7359891 Napisano: 31.05.2026 22:49:23 w PODZIĘKOWANIA
aska18m
Bardzo dziękuję za pomoc i przemiły kontakt! Profesjonalizm w każdym calu. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0