Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7380092 Napisano: 02.08.2026 19:58:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

Ja nie mam w ogóle potwierdzeń zgłoszonych paragonów z CC Biedronka, bez względu na to co na nich jest. To kwestia operatora i bramki, więc nie ma co się tym przejmować.

Ja za to nie mam kilku, choć po wysłaniu większości przychodziły zwrotne smsy. Napisałem im wiadomości, żeby zweryfikowali sytuację. Wyświetl w wątku >>
1 isiulka 0

fan-mandaryny

#7377450 Napisano: 24.07.2026 14:06:19 w Pelargos
Czy macie na nich patent? Te ceny z kosmosu, a nagród dużo na ograniczoną liczbę sklepów. Nierzadko lipne, jednak jest ich dużo. Kiedyś marną prozą u nich wygrałem pisaną „na kolanie”. Jeszcze nigdy rymowanką. Jakie jest Wasze spostrzeżenie? Może Pelargos już w ogóle nie zamierza nagradzać wierszy? Bo ja jeszcze nic u nich wierszykiem nie wygrałem. Może ta zasada była przełamana i ktoś teraz wierszykiem wygrał. Podzielicie się wiedzą? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7377316 Napisano: 24.07.2026 00:37:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z konkursu Back to school z września 2025 te ebony do pewnego sklepu Anwen 300 zł są ważne? Tzn. czy ktoś ich ostatnio używał i się zrabatowały zakupy. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7377263 Napisano: 23.07.2026 21:07:48 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
atyde25 napisał(a):

Kryształ to tajny kryptonim szalika Dr.Witt.

Ale ja szalik już wygrałem z loterii i już miałem wcześniej. Agencja Aktywacje też organizowała Dr Witt Żabkowy konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7377239 Napisano: 23.07.2026 20:08:12 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
XBS Kryształ (DPD) - z jakiego to konkursu. Czyżby Hot Wheels Dr Witt Żabka, czy parownica od Los Mejores? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7375644 Napisano: 19.07.2026 17:58:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

tad_pole napisał(a):

fryz napisał(a):

tad_pole napisał(a):

bandit napisał(a):

marla napisał(a):

Ja przed chwilą wysłałam zgłoszenie bez problemu. Robiłam według instrukcji z posta rudzixon. Korzystam też z vpn, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Może spróbuj wyczyścić ciasteczka?

u nas chodzi o problem z danymi konta emotka
u zony nie ma telefonu i jest problem na moim koncie kiedys widcznie wprowadziłem i jest ok

Chodzi o to, że jak ktoś kiedyś nie wpisał numeru telefonu, to teraz jest komunikat o konieczności dodania tego numeru. Problem pojawia się z tym, że system potwierdzenia wprowadzenia numeru nie działa, a jest wymagany przy okazji wysłania zgłoszenia. Po co oni mieszają? W chwili obecnej opcja edycji jest zablokowana z poziomu "profilu" konta.

U mnie z kolei pojawia się komunikat: "Przekroczono maksymalną liczbę wiadomości telefonicznych na godzinę. Odczekaj kilka minut i spróbuj ponownie". próbowalam już ze 100 razy i nadal to samo...

u mnie to samo, a mam numer podany w profilu emotka

Chyba nie uda nam się wysłać i trzeba do nich napisać :/ Macie pod ręką ich maila?

Ja nie wysyłałem formularzem, bo to nie jest dobry pomysł. Konkursem zajmuje się agencja reklamowa, a nie wielka firma. Dołączyłem opis problemu i treść zgłoszenia wraz z paragonem na adresy pelargos@pelargos.com.pl , everydayme@pelargos.com.pl . Załączyłem screeny o awarii. Wyróbcie się w czasie z tymi mailami.

Odpisali Wam coś w tej sprawie??

Nic a nic. Może ten adres e-mail już nie jest aktywny. Ja na poczcie nie otrzymałem zwrotu („twardego odbicia”), więc serwer poczty adresata raczej przyjął mojego maila. To będą jaja, jak oni przestali używać i będą chcieli tylko kontaktu przez formularz. Oni zawsze się ociągają. Ciekawe co tym razem wymodzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7375308 Napisano: 17.07.2026 20:53:59 w Czy informują/ informowali?
maixys napisał(a):

Almette lekki na lato? Ktoś coś? 

Czy ktoś z tu z forum został poinformowany? Ciekawe. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7374624 Napisano: 15.07.2026 23:36:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

fryz napisał(a):

tad_pole napisał(a):

bandit napisał(a):

marla napisał(a):

Ja przed chwilą wysłałam zgłoszenie bez problemu. Robiłam według instrukcji z posta rudzixon. Korzystam też z vpn, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Może spróbuj wyczyścić ciasteczka?

u zony nie ma telefonu i jest problem na moim koncie kiedys widcznie wprowadziłem i jest ok

Chodzi o to, że jak ktoś kiedyś nie wpisał numeru telefonu, to teraz jest komunikat o konieczności dodania tego numeru. Problem pojawia się z tym, że system potwierdzenia wprowadzenia numeru nie działa, a jest wymagany przy okazji wysłania zgłoszenia. Po co oni mieszają? W chwili obecnej opcja edycji jest zablokowana z poziomu "profilu" konta.

U mnie z kolei pojawia się komunikat: "Przekroczono maksymalną liczbę wiadomości telefonicznych na godzinę. Odczekaj kilka minut i spróbuj ponownie". próbowalam już ze 100 razy i nadal to samo...

u mnie to samo, a mam numer podany w profilu emotka

Chyba nie uda nam się wysłać i trzeba do nich napisać :/ Macie pod ręką ich maila?

Ja nie wysyłałem formularzem, bo to nie jest dobry pomysł. Konkursem zajmuje się agencja reklamowa, a nie wielka firma. Dołączyłem opis problemu i treść zgłoszenia wraz z paragonem na adresy pelargos@pelargos.com.pl , everydayme@pelargos.com.pl . Załączyłem screeny o awarii. Wyróbcie się w czasie z tymi mailami. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7374617 Napisano: 15.07.2026 23:15:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

marla napisał(a):

Chodzi o to, że jak ktoś kiedyś nie wpisał numeru telefonu, to teraz jest komunikat o konieczności dodania tego numeru. Problem pojawia się z tym, że system potwierdzenia wprowadzenia numeru nie działa, a jest wymagany przy okazji wysłania zgłoszenia. Po co oni mieszają? W chwili obecnej opcja edycji jest zablokowana z poziomu "profilu" konta. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7374610 Napisano: 15.07.2026 23:09:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Hej, u mnie też nie chce wysłać SMS-a. Co robicie?

Mam to samo, nie można wpisać numeru telefonu, edytując dane osobowe, bo ten zakichany system nie pozwala na wpisanie numeru, choć sobie ubzdurał wołać od jakiegoś czasu dodatkowej ochrony. Tylko dlaczego dodali takie kwiatki podczas wysyłania zgłoszenia? Jak nic się nie da zrobić, to wysyłam maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7374567 Napisano: 15.07.2026 21:12:42 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś Biedronka (wybrane sklepy) Monster? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7373465 Napisano: 12.07.2026 22:38:50 w Smolar
Można już bezpiecznie wyrzucać opakowania-śmieci po loterii Monopoly? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7373447 Napisano: 12.07.2026 21:46:04 w Konkursy firm tytoniowych
Czy wyrzucacie opakowania po wpisaniu kodów? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7373097 Napisano: 10.07.2026 19:44:42 w Opisy z paragonów
Sytuacja napisał(a):

Robiłem zakupy 07.07 

Dzięki serdeczne! To cena z tego tygodnia (zakładając ze ceny zmieniają się, zgodnie z czasem uwzględniania cen z gazetek), tj. za 1.07-7.07. To na pewno cena bezalkoholowego, bo jest litera C na paragonie (vat 5%). Mam rozminę, bo Ty masz OKOC, a ja OKOCI, a tak to praktycznie to samo. Pamiętasz może ceny tych bezalkoholowych smakowych? Natomiast drugi paragon, 19.76 to piwo "niekonkursowe", za co jestem wdzięczny pewnemu konkursowiczowi, bo mi sprawdził. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7372886 Napisano: 10.07.2026 11:49:39 w Opisy z paragonów
Sytuacja napisał(a):

Może napisz o jaki konkurs chodzi i o jaki sklep bo nikt tu jasnowidzem nie jest.

No tak. Konkurs „Smaki lata” w sieci Dino. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7372872 Napisano: 10.07.2026 11:09:05 w Opisy z paragonów
Posiadam paragon z dnia 4.07 i jest nazwa PIWO OKOCI 4X0,5L A.  1 x15,56A (czyli stawka 23% VAT bo alkohol).Posiadam też drugi paragon z dnia 9.07 i widnieje na nim PIWO OKOCI 4X0,5L A.  1    x17,96A (czyli stawka VAT też 23%). Może ceny są uzależnione od promocji. W danym tygodniu. Nie jestem pewien, czy to są właściwe paragony na konkurs. Będę wdzięczy jeśli zerknięcie na swoje z podaniem daty. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7372317 Napisano: 08.07.2026 14:02:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zamiast greckich wakacji w stylu Mamma Mia to wiaderko na łeb wygrałem. To juz drugie, biorąc pod uwagę dawniejszy podobny konkurs. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7371473 Napisano: 05.07.2026 18:01:01 w Opisy z paragonów
A na konkurs Smaki Lata w Dino? Mam taki paragon: Piwo Okoci 4x0,5l 1*15,56 z datą 4.07. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7371441 Napisano: 05.07.2026 15:30:09 w Opisy z paragonów
A jak Wam się pokazuje na paragonie za zakup Peroni w Biedronce? Bo mam paragon Piwo Peroni4x0, 33lBut 1x17,96 (z soboty). Czy to będzie 0%? W gazetce jest 4,99. Ale to alkoholowe jest droższe niż bezalkoholowe? Bedę wdzięczny jak zerkniecie na swoje paragony. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7368515 Napisano: 25.06.2026 16:07:54 w Konkursy firm tytoniowych
Emememe napisał(a):

naprzod_kapitanie napisał(a):

karolii napisał(a):

Czy to prawda, że w ciągu roku można wygrać tylko jedną nagrodę z konkursu głównego?

A to ciekawe pytanie. Nie sądzę żeby to było uregulowane regulaminem, przynajmniej nie widziałem takiego zapisu - więc nie powinno tak być. Jeśli spełniasz wymogi każdego konkursu w danym roku to możesz wygrać. Jednak może ktoś ma większą wiedzę na ten temat, to proszę o wypowiedź. Myślę, że może tu działać czynnik psychologiczny wywołujący obawy np: że organizator chce nagradzać za każdym razem innych ludzi aby zwiększyć ilość zadowolonych uczestników = więcej użytkowników = większa sprzedaż. Ja osobiście nie wiem (muszę sprawdzić)  czy w jednym roku kalendarzowym zgarnąłem więcej niż 1 nagrodę główną w JTI lub w PMP.

W tych nowych konkursach jest zapis o jednej głównej nagrodzie w ciągu roku, np tu:

Nie powinni przechowywać tych danych poza czas trwania danej promocji. Tamte się zakończyły, dlaczego więc mają przechowywać te dane ludzi na rzecz kolejnych promocji? Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0