Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7396598 Napisano: 24.09.2026 15:01:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Znowu to Advalue,które nie ogarnia która kawa to Eduscho a która Tchibo, ciekawe czy tu będą akceptować paragony z napisem Tchibo Family emotka

Przeniosłem się z wątku "Zapowiedzi...", żeby nie zrobił się off top. Chodzi o nową loterię Advalue (loteria  właśnie jest w "Zapowiedziach", jest w bazie i zaczeka na zatwierdzenie). Tym razem loteria kaw marki Tchibo. Nie powinni uznawać kawy Family, gdyż ten rodzaj kawy przejęła marka Eduscho. I kasy fiskalne dalej drukują "Tchibo Family", mimo że jest to kawa Eduscho Family, gdzie nazwa jak byk widnieje na opakowaniu. Na trwająca obecnie loterię Eduscho paragon "Tchibo Family" jest akceptowany, jak wiemy.  W tej nadchodzącej loterii, jeśli jest taki paragon Tchibo bez słowa "Family", to wg mnie może być. I tu też, dodatkowa nazwa rodzaju kawy, która przeszła pod logo "Eduscho", nie będzie już podlegać pod "Tchibo" i może namiszać. Więc uważać na rodzaje kaw - tzn. czy na pewno dany rodzaj podlega pod Tchibo. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7396523 Napisano: 24.09.2026 12:08:26 w Konkursy firm tytoniowych
dziób_dziób1321 napisał(a):

Cytat z regulaminu: "Program jest kierowany do ograniczonego, zamkniętego kręgu pełnoletnich osób fizycznych będących użytkownikami wyrobów tytoniowych, które w chwili przystąpienia do Programu mają stałe miejsce zamieszkania w Polsce oraz pełną zdolność do czynności prawnych, tj. ukończyły 18 lat i nie zostały ubezwłasnowolnione oraz zakupiły co najmniej jedną paczkę papierosów...."

A jak powiem, że dokonałem zakupu dla rodziców i palę biernie? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7396497 Napisano: 24.09.2026 11:29:41 w Konkursy firm tytoniowych
Czy Phillip Morris Polska odpowiadacie zawsze, że jesteście osobami palącymi? Gdy powiesz, że nie to czy mogą pozbawić nagrody? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7396196 Napisano: 23.09.2026 13:27:23 w Czy informują/ informowali?
Czy z "misji zakupowej" Colgate poszło wszystko na raz, czy ślą po kolei i jest nadzieja na drobnicę? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7395982 Napisano: 22.09.2026 21:20:58 w Konkursy firm tytoniowych
aleksiak napisał(a):

nie wiem, nie brałam tam udziału

Sprostowanie, nie brałem w LD (chyba sobie uroiłem), ale w Camelach i Winstonach (konkursy zdjęciowe). Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7395977 Napisano: 22.09.2026 21:11:09 w Konkursy firm tytoniowych
aleksiak napisał(a):

Osoby, które brały udział w konkursie fotograficznym Winston niech piszą do Winston z zapytaniem o wyniki. Znowu ta sama sytuacja co ostatnio, mejle o wygranej nie dochodzą. Ja napisałam i okazało się, że wygrałam,a wcześniej nic nie dotarło.

A z Cameli i LD? Nie dostałem smsów, ani maili (Onet poczta). Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7395965 Napisano: 22.09.2026 20:15:41 w Konkursy firm tytoniowych
aleksiak napisał(a):

Osoby, które brały udział w konkursie fotograficznym Winston niech piszą do Winston z zapytaniem o wyniki. Znowu ta sama sytuacja co ostatnio, mejle o wygranej nie dochodzą. Ja napisałam i okazało się, że wygrałam,a wcześniej nic nie dotarło.

Dzięki za info. Na jaki mail? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7395587 Napisano: 21.09.2026 17:42:28 w Paragony na trwające konkursy
Szukam trzech paragonów na konkurs Sosera w Stokrotce. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7395015 Napisano: 19.09.2026 00:02:21 w Pelargos
tosia777 napisał(a):

Rok temu wygrywałam u nich prozą główne, teraz nie wygrywam nic, zaczęłam się zastanawiać czy nie nagradzają ponownie osób, które już coś fajnego wygrały 🤣

Wygrałem tylko tą durną chustkę Lenor. Prozą pisaną na kolanie. Wierszykiem ani razu. Chyba najprędzej bym w loterii tymi czterema paragonami zagrał i wygrał niż w ich konkurach z tą awaryjną platformą. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7395005 Napisano: 18.09.2026 22:39:33 w Pelargos
Czy zna ktoś patent na nich. Ja chyba tam pojadę do nich się dowiedzieć, bo zwariuję. emotka  Oni chyba kochają prozę. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7394905 Napisano: 18.09.2026 15:19:15 w WC - rozmowy o wszystkim
monikar napisał(a):

Ja nie mogę kofeiny więc dla mnie jedynym rozwiązaniem jest Cola/Pepsi zero cukru, zero kofeiny. I mam nadzieję że nie wstrzymają jej produkcji.

Tylko, że w Biedronkach te cole typu zero przewracają ludzie tylko, żeby się dostać do tych z cukrem. Pomijając to, że taka wstrząśnięta traci smak po otwarciu, bo to co gazowane się ulatnia, napoje zero mają jak dla mnie dziwny smak i te słodziki są gorsze dla zdrowia niż te z cukrem. Ludzie tego nie chcą kupować i przewracają je na paletach, a wiem od pracowników, że specjalnie na wierzchu je wystawiają, żeby się ich pozbyć. A ludzie biorą je z wierzchu, bo nie mają wyjścia. Mogliby jakieś sensowne proporcje ilości w produkcji tych zero dawać. Tobie może smakuje, a innemu może już niekoniecznie. Jak dla mnie Pepsi Cola zepsuła się pięć lat temu. W 7up, Mirindzie zmieniła się ta ilość cukru co Pepsi regularna, tylko od 2024 roku. W tabeli poniżej dałem dane dotyczące Pepsi Coli z niebieską zakrętką, czyli z cukrem. No i ta z cukrem już smakuje niemal podobnie jak ta zero. Wszystko przez podatek cukrowy i oszczędności. Producent zapewniał kiedyś dobry skład i smak - teraz strzelił sobie w stopę. Twist się jeszcze trzyma, bo nie ma słodzików - sprawdźcie to. Pozdrawiam serdecznie. emotka

Wyświetl w wątku >>
1 Ferdia 0

fan-mandaryny

#7394773 Napisano: 18.09.2026 07:47:52 w Konkursy firm tytoniowych
zielonooka85 napisał(a):

A weźcie sobie te poczty na gmail pozmieniajcie!  Ja tam raczej nie mam z nim problemu   emotka   Najwyżej coś do spamu wpada...

Czyli, że może tak być, że wiadomości nie dotrą nawet do spamu i o nich się nie dowiemy? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7394756 Napisano: 17.09.2026 23:17:10 w Konkursy firm tytoniowych
niunia-k napisał(a):

Też łudziłam się i też grałam z onetowej poczty ... hmmemotka

Że może tak być, że Onet poczta nie przyjmuje maili od JTI? Bo też się łudziłem z wygraną na konkurs Winston i Camel. Teraz się zastanawiam nad konkursem Marlboro, gdzie był ekspres do kawy Jura i kody do Allegro do wygrania. I tym konkursem najbardziej jestem rozczarowany. Nie wiem, czy za trzeci tydzień już informowali, czy już główne poszły. O jednym, gdzie były bony Ikea zapomniałem przez swoje roztargnienie, więc wolę nawet nie gadać. Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

fan-mandaryny

#7394575 Napisano: 17.09.2026 14:39:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostał ktoś stówę za sierpień z loterii 7day "Szukaj kodu". Nie znalazłem w regulaminie, do kiedy wysyłają te drobne nagrody, a mowa jest o terminie wydania nagród wyższego rzędu, albo czegoś nie widzę. Miałem problem z wysłaniem formularza, po jakimś czasie odezwali się i poprosili o ponowne wysłanie załączników i uzupełnienie formularza. I nie wiem, czy oni wydają te przelewy 100 zł w niedługim czasie, czy czekają na styczeń. Czekam jeszcze na przelew 50 zł z konkursu (właściwie z gry) Tyskie "W kibicowaniu warto być na Ty" w Dino. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7394531 Napisano: 17.09.2026 13:10:00 w Czy informują/ informowali?
Czy z Dino Hochland informowali o bonach? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7394373 Napisano: 16.09.2026 23:24:29 w Avanti
Odkąd PepciCo ogranicza ilość cukru w napojach i dominują w nich słodziki, wygrywa sprzedaż Coca-Coli, której smak się nie zmienia. Przekłada się to na konkursy PepsiCo. Zobaczcie ile jest konkursów Coca-Coli ostatnio. Jako jedyna Pepsi Twist smakuje jeszcze jak dawniej, nie zawiera słodzików.. Moim zdaniem te dodawane słodziki popsuły całą sprzedaż. Chciałbym się mylić i wierzyć, że Avanti coś fajnego zaproponuje i fundusz od PepsciCo się znajdzie. Oby to nie były konkursy z influencerami (dla których idzie duża pula pieniędzy), ani konkursy polegająca na nagrywaniu jakichś infantylnych tiktoków. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7394153 Napisano: 16.09.2026 11:07:13 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś kod Zatecky na konkurs w Żabce? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7393786 Napisano: 15.09.2026 10:59:53 w Smolar
Czy losowanie nagrody głównej w „Loterii księżycowej” sklepu Moon fin było w ogóle umieszczone na ich YouTube'ie? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7392546 Napisano: 10.09.2026 12:43:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

Warto sprawdzić w zakładce  laureaci, bo sms-y czasem od nich nie dochodzą, zwłaszcza w masowych konkursach. Co ciekawe, miałem też kiedyś tak, że w wynikach nie było wygranej, a w laureatach już tak.

Ja właśnie przestałem, odkąd do nagrody głównej wymagają oryginału dokumentów do wysłania pocztą lub kurierem. Wtedy takie sprawdzenie jest tylko w wynikach, jeśli sms nie przyjdzie. Wierzę, że tak było, jak piszesz. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7392220 Napisano: 09.09.2026 17:04:23 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Z jakiego konkursu nadał dziś po południu Amooco Dhl-em? Już wiem, że to są puzzle 3D - stadion piłkarski z Tyskie. Ale nadal nie wiem, dlaczego dwie przesyłki o podobnej porze? Pomylili się i dali nowy numer. Miałem tylko jedno zgłoszenie na ten konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0