Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7326441 Napisano: 07.01.2026 23:05:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

nie ma to jak w ostatni dzień konkursów w Rossmann mieć paragony z zakupionymi innymi produktami niż w regulaminie emotka
 nie ma co zgłaszać na Neboa Glow - "Neboa Styling Glo/AX"?
a na So!Flow- "odżywka D/AX" ?

kurczę to ja brałam to co było na standzie konkursowym, nawet nie wiedziałam, że mają być specjalne a już zgłosiłam. emotka
Mam na paragonie:
So!flow let it gl/ax  i Neboa glossy hair/ax

to ja mam złe... emotka

Neboa chyba ok. To któryś z tych do włosów? Ja akurat kupowałam ten do ciała. 

nie będzie ok, bo mam kupione fioletowe opakowanie spray do stylizacji włosów

A ja kupiłem jeden z tych pięciu nowych brokatowych produktów. Bo oni po dziadowsku opisali "Neboa Shine & Glossy" - nawet strona internetowa Rossmanna nie kapuje co to za produkty. Tylko na stronie Vouge'a jest co nieco napisane. Bo to jakaś zupełnie nowa seria. Ja sugerowałem się tylko tymi produktami  w szklanych opakowaniach z brokatem. A te fioletowe w plastikowych opakowaniach, co są na stronie to one nie są produktami konkursowymi. One są do wygrania! Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7326133 Napisano: 06.01.2026 18:08:31 w Konkursy firm tytoniowych
Miał być nowy konkurs od Phillip Morris? W których paczkach? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7325866 Napisano: 05.01.2026 11:14:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malwina2006 napisał(a):

Czy wśród osób, które wygrały bluzy Dr Pepper w szóstej, ostatniej edycji, są takie, które wysyłały zgłoszenia bliżej końca, czyli 21 grudnia jakoś po 23:30?

Ja wysłałem zdjęcie około 22:00, może po 23:00, nie pamiętam. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7325354 Napisano: 02.01.2026 11:31:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Za dużo wklepałem kodów na loterię Coca-Coli. O dwa za dużo. Do reszty mam paragony. Czy będzie dobrze, jeśli zostawię da te losy w aplikacji (pozostawię niekliknięte?). Powiedzmy, że mam paragony, dokumentujące 16 x nakrętek Coca Coli, 2 zawleczki od puszek Coca-Coli i dwie nakrętki Spirite. U mnie wygląda to tak, że ja wklepałem 18 nakrętek Coca-coli omyłkowo. Czy oni oczekują zdjęcia kodu na etapie weryfikacji? Czy oni po kodzie wiedzą, czy dany kod Coca-Coli pochodzi z zakrętki, czy od zawleczki? Z tego co wiem, to kody rozróżniają jakoś dany napój np. Sprite o Coli, ale czy pojemność, to nie wiem. W tej loterii to idzie na konto płatków (niezależnie od nazwy napoju). I mam dużo puszkowych paragonów na Coca-Colę, więc bym te dwa kody z zakrętek sparował sobie pod te paragony.

Ale wygrałeś coś? Bo jeśli chodzi o karty to nie ma żadnej weryfikacji, formularz bez paragonu i nagroda natychmiast na maila

Nie wygrałem, ale może być losowanie dodatkowe przecież. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7325314 Napisano: 02.01.2026 01:27:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Za dużo wklepałem kodów na loterię Coca-Coli. O dwa za dużo. Do reszty mam paragony. Czy będzie dobrze, jeśli zostawię da te losy w aplikacji (pozostawię niekliknięte?). Powiedzmy, że mam paragony, dokumentujące 16 x nakrętek Coca Coli, 2 zawleczki od puszek Coca-Coli i dwie nakrętki Spirite. U mnie wygląda to tak, że ja wklepałem 18 nakrętek Coca-coli omyłkowo. Czy oni oczekują zdjęcia kodu na etapie weryfikacji? Czy oni po kodzie wiedzą, czy dany kod Coca-Coli pochodzi z zakrętki, czy od zawleczki? Z tego co wiem, to kody rozróżniają jakoś dany napój np. Sprite o Coli, ale czy pojemność, to nie wiem. W tej loterii to idzie na konto płatków (niezależnie od nazwy napoju). I mam dużo puszkowych paragonów na Coca-Colę, więc bym te dwa kody z zakrętek sparował sobie pod te paragony. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7324870 Napisano: 30.12.2025 23:51:51 w Paragony na trwające konkursy
Wymienię dwa paragony Grzańca Galicyjskiego na jeden paragon z jakiegoś konkursu/loterii. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7323246 Napisano: 24.12.2025 00:39:43 w Czy informują/ informowali?
Czy informowali już z konkursu „Rozgrzewka przed Black Friday Paczka Smaku”? Powiadomić mieli do 6.12. Było dużo nagród i nikt się nie pochwalił ani jedną? Dziwne. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7322441 Napisano: 19.12.2025 22:57:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elmas napisał(a):

Co Goplana (NAV Agency) zrobiła cudownie? Skrócili okres na wysłanie zgłoszeń. Wysłałem wczoraj normalnie, legalnie. A dziś patrzę i okazuje się, że do 15. grudnia można było wysyłać. Zgłoszenie przyjęli. A dziś było cudowne rozstrzygnięcie i w regulaminie zmiana. A może miałem jakieś omamy z tym terminem?!

Dziś rozwiązali konkurs z figurkami Goplany, ten z Grześkami jeszcze trwa.

Zwracam honor, bo jest taki wysyp tych konkursów, że się pogubiłem. A więc czekam na rozwiązanie. emotka Wyświetl w wątku >>
1 elmas 0

fan-mandaryny

#7322439 Napisano: 19.12.2025 22:47:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co Goplana (NAV Agency) zrobiła cudownie? Skrócili okres na wysłanie zgłoszeń. Wysłałem wczoraj normalnie, legalnie. A dziś patrzę i okazuje się, że do 15. grudnia można było wysyłać. Zgłoszenie przyjęli. A dziś było cudowne rozstrzygnięcie i w regulaminie zmiana. A może miałem jakieś omamy z tym terminem?! Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7322366 Napisano: 19.12.2025 16:14:11 w Konkursy firm tytoniowych
joan napisał(a):

brenda89 napisał(a):

Hej, a pamiętacie jakie tam były nagrody główne? Również dostałam takiego SMS i maila, i zupełnie nie mogę sobie przypomnieć…

3 x zestaw: 2 bony do wakacje.pl po 15.000 zł każdy (czyli w sumie 30.000 zł)
25 x zestaw kawowy Smeg (1.832 zł)
50 x głośnik Marshall Action III (593,93 zł)
emotka

PS: Mejl wpadł do folderu "spam".

Jaki to konkurs? Bo o niczym nie wiedziałem. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7322301 Napisano: 19.12.2025 12:19:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Cytrusek77 napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

Ja pier...emotka  Los mejores nie wiem co Wy tam nagradzacie, ostatni raz sie dałam nabrać, człowiek jest na dnie, to jasne dobijcie i Wy. Świat konkursowy wyraźnie nie życzy sobie mojej obecności

Mam takie same odczucia emotka

Najpewniej prozę z GPT (bez lokowania produktu). Też nie wygrałem wierszykami jak coś. C4 0/2 zgłoszenia. Leclerc 0/1. Wyświetl w wątku >>
1 Cytrusek 0

fan-mandaryny

#7322044 Napisano: 18.12.2025 14:27:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy na loterię Tymbarka trójpak może być, czy musi być osobna pozycja na paragonie? Wymagane są minimum dwa produkty. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7321788 Napisano: 17.12.2025 19:30:43 w Paragony na trwające konkursy
Poszukuję Żabka kod Mikołaje Grześki. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7321453 Napisano: 16.12.2025 22:32:22 w Paragony na trwające konkursy
Kupię kod Żabka Garage. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7321267 Napisano: 16.12.2025 13:49:31 w Czy informują/ informowali?
MDL napisał(a):

MDL napisał(a):

9fan-mandaryny napisał(a):

MDL napisał(a):

MDL napisał(a):

alexandra69 napisał(a):

MDL napisał(a):

alexandra69 napisał(a):

Czy również czekacie na rozwiązanie sierpniowego konkursu Coliana?

Coś mi się wydaje, że odejdzie w zapomnienie...

Czy Ktoś może pisał do nich? Planuje napisać, ale pytam nim pójdzie maila..

Ja nie pisałam

Ja też nie pisałem…

Napisałam, do dziś brak odpowiedzi.

Mnie się nie chciało. emotka

Mi też 🤭 Ale, że mnie to wkurzało to po wielu podejściami napisał, ale nadal wiem, że nic nie wiem, bo nie odpisują, jak ktoś już pisał... odpiszą na Wielkanoc 😄

Ponoć do końca tego tygodnia mają dzwonić. emotka

O cud dzwonią- wpis w MDW 🤭 Chciałabym, żeby do mnie zadzwonili, ale wątpię żeby tak się stało 🤭cieszę się, że nie będę miała z tyłu głowy już tego konkursu.

Właśnie zadzwonili pół godziny po tym jak zatelefonowałem tego dnia, co pisałem post (u góry). Z rzekomo „rezerwowymi” mieli dzwonić do końca tygodnia. A zadzwonili po pół godziny! Jakoś nikt wcześniej nie słyszał o pierwszych telefonach. Przynajmniej ja o niczym nie wiem. A mnie 0 wygranych na 3 zgłoszenia. A tu proszę raz dwa jakaś kamerka poszła jako rezerwowa, podczas gdy było wiele nagród niższego rzędu.

Tak, śmieszne te ich rezerwowe, Ty dzwoniłeś, ja pisałam, może ktoś jeszcze i wymyślili sobie bajkę o rezerwie 🤨 Nagród może nie było zbyt wiele, ale wpisów wcześniej nie było na pewno. U mnie również 0/3.

W moim odczuciu nie było właściwego pierwszego terminu informowania. Ten „rezerwowy” to był ten pierwszy. Może ktoś mnie oświeci, że wygrał w pierwszym terminie? Co ciekawe, sądzę że należy odbierać telefon od nich jeśli już zadzwonią, bo nagrody lepsze można utracić. Takie moje przeczucia. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7321263 Napisano: 16.12.2025 13:32:56 w Czy informują/ informowali?
MDL napisał(a):

9fan-mandaryny napisał(a):

MDL napisał(a):

MDL napisał(a):

alexandra69 napisał(a):

MDL napisał(a):

alexandra69 napisał(a):

Ja nie pisałam

Ja też nie pisałem…

Mi też 🤭 Ale, że mnie to wkurzało to po wielu podejściami napisał, ale nadal wiem, że nic nie wiem, bo nie odpisują, jak ktoś już pisał... odpiszą na Wielkanoc 😄

Ponoć do końca tego tygodnia mają dzwonić. emotka

O cud dzwonią- wpis w MDW 🤭 Chciałabym, żeby do mnie zadzwonili, ale wątpię żeby tak się stało 🤭cieszę się, że nie będę miała z tyłu głowy już tego konkursu.

Właśnie zadzwonili pół godziny po tym jak zatelefonowałem tego dnia, co pisałem post (u góry). Z rzekomo „rezerwowymi” mieli dzwonić do końca tygodnia. A zadzwonili po pół godziny! Jakoś nikt wcześniej nie słyszał o pierwszych telefonach. Przynajmniej ja o niczym nie wiem. A mnie 0 wygranych na 3 zgłoszenia. A tu proszę raz dwa jakaś kamerka poszła jako rezerwowa, podczas gdy było wiele nagród niższego rzędu. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7320725 Napisano: 13.12.2025 23:31:14 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonu z Chaty Polskiej. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7320710 Napisano: 13.12.2025 21:33:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kochani, mam dylemat. Kupowałem rzeczy w Carrefourze na konkurs Los Mejoresa. Kupowałem też inne towary i wyszedł mi 10 procentowy rabat na samym końcu na wszystkie zakupy za paragonie, z kuponu. Nie widać, co zrabatowane. I co mam z tym zrobić? Czy miał ktoś tak i wie jakie jest stanowisko agencji?
Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7320641 Napisano: 13.12.2025 14:01:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
meliska napisał(a):

Pomóżcie rozwiązać problem:
Zgłoszenie z Los Mejores (SMS) nie może zawierać znaków specjalnych... A co w przypadku gdy w numerze paragonu jest / ? Jak to zgłosić? W agencji już nie dopytam bo weekend

Edit: problem rozwiązany.

To można używać tego ukośnika, czy nie? Ukośnik jako znak specjalny w numerze paragonu nie zmienia formatu wiadomości i liczy się jako jeden znak w smsie. Co odpisali? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7319939 Napisano: 10.12.2025 13:19:21 w Czy informują/ informowali?
MDL napisał(a):

MDL napisał(a):

alexandra69 napisał(a):

MDL napisał(a):

alexandra69 napisał(a):

Ja nie pisałam

Ja też nie pisałem…

Ponoć do końca tego tygodnia mają dzwonić. emotka Wyświetl w wątku >>