Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7239674 Napisano: 09.02.2025 00:04:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mandarynka16 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Jak to jest z konkursem Amooco w Groszku/Eurosklepie/Abc? Zrobiłem zakupy w aplikacji, ale nie widzę nic na paragonie, ani w aplikacji. A na pewno została zeskanowana. W jednym Groszku, choć figuruje na liście konkursowej w formularzu, a na drzwiach wisi naklejka „moje sklepy”, nie wchodzą te kody z aplikacji -  działają z kolei wszystkie promocje, które są w gazetce - nie działa im - czytnik nie czyta kodów. Kierowniczka mówiła, ze się nie da. Sprawdzaliśmy - nie widzi kodów. Czy taki zakup zgłaszacie? W Eurosklepie z kolei żadnych moich danych nie ma na paragonie - a była  skanowana aplikacja. Ja to u Was wyglada i jak oni będą to sprawdzać czy zakup faktycznie był z użyciem aplikacji?

Ja robiłam zakupy i numer karty mam na dole paragonu .

Ja mam jakiś bardzo długi kod alfanumeryczny, nad numerem kasy fiskalnej. Być może to zaszyfrowany mój numer karty. Też macie taki zaszyfrowany numer na całą szerokość paragonu? Z kolei numer karty moje sklepy ma same cyfry. A na samym dole "Dziękujemy członkom klubu czytelniczego". Paragon z Eurosklepu.

W groszku jest pod nr kasy. Jest jasno opisane Numer karty

U mnie jest zaszyfrowany kod alfanumeryczny i podziękowanie: "Dziękujemy członkom klubu czytelniczego". Może ktoś jeszcze się wypowie. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7239669 Napisano: 08.02.2025 23:03:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Jak to jest z konkursem Amooco w Groszku/Eurosklepie/Abc? Zrobiłem zakupy w aplikacji, ale nie widzę nic na paragonie, ani w aplikacji. A na pewno została zeskanowana. W jednym Groszku, choć figuruje na liście konkursowej w formularzu, a na drzwiach wisi naklejka „moje sklepy”, nie wchodzą te kody z aplikacji -  działają z kolei wszystkie promocje, które są w gazetce - nie działa im - czytnik nie czyta kodów. Kierowniczka mówiła, ze się nie da. Sprawdzaliśmy - nie widzi kodów. Czy taki zakup zgłaszacie? W Eurosklepie z kolei żadnych moich danych nie ma na paragonie - a była  skanowana aplikacja. Ja to u Was wyglada i jak oni będą to sprawdzać czy zakup faktycznie był z użyciem aplikacji?

Ja robiłam zakupy i numer karty mam na dole paragonu .

Ja mam jakiś bardzo długi kod alfanumeryczny, nad numerem kasy fiskalnej. Być może to zaszyfrowany mój numer karty. Też macie taki zaszyfrowany numer na całą szerokość paragonu? Z kolei numer karty moje sklepy ma same cyfry. A na samym dole "Dziękujemy członkom klubu czytelniczego". Paragon z Eurosklepu. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7239659 Napisano: 08.02.2025 22:12:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak to jest z konkursem Amooco w Groszku/Eurosklepie/Abc? Zrobiłem zakupy w aplikacji, ale nie widzę nic na paragonie, ani w aplikacji. A na pewno została zeskanowana. W jednym Groszku, choć figuruje na liście konkursowej w formularzu, a na drzwiach wisi naklejka „moje sklepy”, nie wchodzą te kody z aplikacji -  działają z kolei wszystkie promocje, które są w gazetce - nie działa im - czytnik nie czyta kodów. Kierowniczka mówiła, ze się nie da. Sprawdzaliśmy - nie widzi kodów. Czy taki zakup zgłaszacie? W Eurosklepie z kolei żadnych moich danych nie ma na paragonie - a była  skanowana aplikacja. Ja to u Was wyglada i jak oni będą to sprawdzać czy zakup faktycznie był z użyciem aplikacji? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7239297 Napisano: 07.02.2025 00:57:26 w Paragony na trwające konkursy
Kupię 5 paragonów na konkurs BIC w Leclerc. Najlepiej z różnych kas. Wspomoże ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7238711 Napisano: 04.02.2025 02:19:46 w Paragony na trwające konkursy
Kupię pięć paragonów na konkurs artykułów piśmienniczych BIC w sieci Leclerc. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7238116 Napisano: 31.01.2025 02:11:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie otrzymałem garnków Zweiger od Amooco z konkursu Lubella w Livio Rabat. Myślałem, ze mieli problem z wysyłka nagród, wiec cierpliwie czekałem i nie ponaglałem. Teraz wiem, ze to był błąd. Nawet nie wiem, czy weryfikacja przebiegła pozytywnie. Formularz laureata został wysłany tego samego dnia, co mail o wygranej, a paragon poprawny i dokładnie opisany. Wczoraj upłynął termin reklamacji. Za późno się tym konkursem zainteresowałem. Gary warte prawie siedem stow. Co mogę zrobić? Miał ktoś podobne doświadczenie z nimi? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7237783 Napisano: 29.01.2025 09:46:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy przyszły już Wam gary z konkursu Lubella w Livio/Rabat? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7237659 Napisano: 28.01.2025 15:24:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy też nie możecie wysłać zgłoszenia na Berlinki?

Niestety, podane dane są niepoprawne. Formularz zawiera niedozwolonesłowa lub znaki. Sprawdź poprawność danych i spróbuj ponownie.

Zmieniłem cudzysłowy, znaki interpunkcyjne pisałem w formularzu, próbowałem bez polskich znaków. Nie wiem, o co im może chodzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7237547 Napisano: 27.01.2025 22:11:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy już przyszły Wam nagrody z konkursu Lubella w sieci Rabat/Livio? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7237419 Napisano: 27.01.2025 14:35:11 w Fortis
gregory napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

gregory napisał(a):

Jakie jest Wasze doswiadczenie z realizacja bonów do stokrotki (akurat wygrane u Fortisa). Dzis sie z tym mierzyłem. Droga przez mękę. Pani w kasie nie przyjmie, bo pierwszy raz cos takiego widzi. zadzwoniła po kierowniczkę. Kierowniczka wielkie zdziwienie, nie chce za to odpowiadać. Zadzwoni do szefa. Szef prosi o zdjecie i dopiero zdecyduje. Dostał zdjecie, ale zadzwoni do szefa wszystkich szefów. W sumie stałem w sklepie 40 min zanim ostatecznie przyjęli. przecież takie bony powinny byc im znane. Ktoś miał takie problemy?

U mnie pierwszy bon bez problemu,  drugim trafiłam na innych sprzedawców i we dwoje prowadzili debaty czy to przyjąć i jak to w ogóle wbić. Jak powiedziała ze takim już tu płaciłam to wzięli. Ale chyba też nowość w moim sklepie, przetrę szlaki innym  emotka

ja to przyjąłem ze spokojem. wiem, że pracownicy nic tu niewinni, ale skoro stokrotka wypuszcza takie cos, to powinna poinformować swoich pracowników, że mogą się z tym spotkać.

Wiem na pewno od kierownika sklepu, że problem jest w marketach franczyzowych. Raz przyjęli, ale za pół roku się wycofali, bo powiedzieli, że mają problem z rozliczaniem tego. Ponoć to skomplikowany, długotrwały proces dla takiego sklepu. Pojechałem do Stokrotka Supermarket i było już OK. Nawet większy wybór towaru. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7237085 Napisano: 24.01.2025 19:32:38 w PODZIĘKOWANIA
jasnoska
Bardzo uprzejmie dziękuję za miłą pomoc. Pozdrawiam emotka Wyświetl w wątku >>
1 jasnoska 0

fan-mandaryny

#7236775 Napisano: 23.01.2025 00:05:05 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Palmolive Hebe oraz BIC Shell. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7236533 Napisano: 21.01.2025 23:56:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy te bliki z Finlandii przyszły Wam też w formie tradycyjnego przelewu? 
Odpowiadając na pytanie na temat Columbita, była taka sytuacja, że moja ciocia wygrała i moja mama z tej samej miejscowości. Paragony różniły się dwiema cyframi i były z tego samego sklepu. Zażyczyli sobie oryginału od cioci i od mojej mamy. Paragon czytelny w 100 procentach na zdjęciu. A może też wygrał ktoś z Twojego otoczenia w ten sposób? Może być tak, że paragon z podobnym numerze z tego samego sklepu miał ktoś inny na forum. Przejdzie pozytywnie, nie martw się. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7235825 Napisano: 17.01.2025 22:50:11 w PODZIĘKOWANIA
wziumbadam
Dzięki za nieocenioną pomoc i wsparcie. Pozdrawiam. emotka Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7235708 Napisano: 17.01.2025 14:22:08 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Kompletnie nie wiem, co agencja Advalue lubi. Raczej nagradza za podobne odpowiedzi, co Los Mejores? Wysokość moich wygranych to 0. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7235636 Napisano: 17.01.2025 12:19:00 w Czy informują/ informowali?
picola1 napisał(a):

Finlandia o blikach informuje smsem czy mailem? I czy tylko jedna osoba wygrała?

Mailem przysłali mi wiadomość o bliku. Ale kodu blik nie dostałem. Wyświetl w wątku >>
1 picola1 0

fan-mandaryny

#7235259 Napisano: 15.01.2025 18:29:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Avanti, nic a nic. Ale mi smutno. 🙁 Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7235135 Napisano: 15.01.2025 13:22:15 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
majka1141 napisał(a):

Może ktoś z Was miał podobny przypadek?
Wygrałam auto w Albedo, które miało być wydane w styczniu.
Dzisiaj dostała maila z informacją, że dealer auta nie ma i szacuje że będzie pod koniec kwietnia, więc Albedo zakłada , że wydanie nagrody będzie w maju.
I taka retoryka w piśmie podpisanym przez Zarząd szacują i zakładają czyli żadnej pewności, że to ostateczny termin wydania auta.
Jako zadośćuczynienie dają kartę podarunkową na 1000 zł.
Czy ktoś miał może podobny problem?
Można coś w tej kwestii zrobić?
Poradźcie
Dzięki

Nigdy nie wygrałem auta. A o tym marzę. Gratki. emotka Ja tam bym się cieszył i nie narzekał. Będziesz mieć najnowszą furę. Jeszcze Ci dopłacą tysiaka. Co tu zmieniać? Wyświetl w wątku >>
1 asper01 0

fan-mandaryny

#7235134 Napisano: 15.01.2025 13:18:36 w Paragony na trwające konkursy
andii napisał(a):

andii napisał(a):

szukam paragonu z TOPAZ(zimowaa loteria) . płacę 100% za zakup produktów partnera( za 20zł) + płacę za przesyłkę paragonu do mnie emotka

aktualneemotka

I ja poszukuję. emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

fan-mandaryny

#7234819 Napisano: 14.01.2025 13:44:18 w Czy informują/ informowali?
pioge7 napisał(a):

https://www.e-kon...-mamutem-intermarche
było info z tego konkursu?

Tak, nawet nagrody były już wysłane. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0