Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7280766 Napisano: 21.07.2025 17:44:35 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na loterię Bondjuel. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7280418 Napisano: 19.07.2025 22:02:09 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Magnum Biedronka i Bondjuel loteria. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7279928 Napisano: 17.07.2025 23:44:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Czy w Fortisie osoby z rezerwy to osoby spoza listy wszystkich laureatach nagród, czy raczej nagrody poszczególnego stopnia maja osobne zestawienia listy laureatów rezerwowych w zależności od stopnia? Trochę przykro by było być rezerwowym i w ogóle nie dostać nagrody nawet najniższego stopnia. Załóżmy, ze mamy nagrody I, II i III stopnia. Laureat nagrody I stopnia nie spełnił jakichś warunków konkursu i wygra osoba z listy rezerwowej dla wybranego stopnia. W tym przypadku pierwszego stopnia. Otrzymuje ją osoba której nie przyznano II stopnia, ani III.  A może jest tylko jedna lista rezerwowa (niezależnie od rodzaju nagród) i osoba, która nie otrzymała III stopnia zostanie rezerwowym I stopnia. Kolejny wariant, równie niekorzystny dla innych laureatów, ale już lepszy wariant, gdy już komuś wysłali nagrodę II stopnia, okazało się, że wygrał tez I stopnia (z rezerwy). Jak to się mówi, na dwoje babka wróżyła.

A Smolar nie losuje np
1 Glowna + 1 Rezerwa
Drugi stopien + Rezerwa

Szkoda zdrowia na debate, bo nigdy sie wszystkim tu nie dogodzi

Tu akurat jest w pełni sprawiedliwe, bo to loteria, a nie konkurs kreatywny.

Dlaczego to sprawiedliwe? 
Konkursy promocyjne to tez loteria - trafisz czy nie trafisz w gusta, zdolnosci polinistyczne ect. czy tez humor członka komisji w danej akcji, dniu
Biorqc pod uwage opis tych konkursow w regulaminach to z konkursu promomujacego konkretny produkt to robia sie konkursy polonistyczne, literackie, fotograficzne, muzyczne, sztuki aktorskiej ect  - takie, gdzi zwykly, przecietny obywatel szans nie ma emotka    I to uwazasz za sprawiedliwe?

Najbardziej mi chodzi o samo nagradzanie, typowanie subiektywnie „najlepszych” odpowiedzi, a nie niesprawiedliwość w możliwościach literackich, plastycznych konkursowiczów. Sam psioczę na konkursy na TikToku, Facebooku albo Instagramie, gdzie trzeba robić jakieś filmiki, których zwyczajnie nie umiem robić. Frustracja była spowodowana najbardziej fajnymi nagrodami, występującymi akurat na tych konkursach. No, ale (powiedzmy) juz się z tym pogodziłem, że nie we wszystkim jestem dobry, ale gram tam, gdzie chcę. Z rożnym skutkiem, dla radochy. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7279912 Napisano: 17.07.2025 22:22:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

Czy w Fortisie osoby z rezerwy to osoby spoza listy wszystkich laureatach nagród, czy raczej nagrody poszczególnego stopnia maja osobne zestawienie laureatów rezerwowych? Trosze przykro by było być rezerwowym w ogóle i nie dostać nagrody nawet najniższego stopnia. Załóżmy, ze mamy nagrody I, II i III stopnia. Laureat nagrody I stopnia nie spełnił jakichś warunków konkursu i wygra osoba z listy rezerwowej dla wybranego stopnia. W tym przypadku pierwszego stopnia. Otrzymuje ją osoba której nie przyznano II stopnia, ani III.  A może jest tylko jedna rezerwowa (niezależnie od rodzaju nagród) i osoba, która nie otrzymała III stopnia zostanie rezerwowym I stopnia? 
Kolejny wariant, równie niekorzystny dla innych laureatów, ale już lepszy wariant, gdy już komuś wysłali nagrodę II stopnia, okazało się, że wygrał tez I stopnia (z rezerwy). Jak to się mówi, na dwoje babka wróżyła.

A Smolar nie losuje np
1 Glowna + 1 Rezerwa
Drugi stopien + Rezerwa

Szkoda zdrowia na debate, bo nigdy sie wszystkim tu nie dogodzi

Tu akurat jest w pełni sprawiedliwe, bo to loteria, a nie konkurs kreatywny. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7279881 Napisano: 17.07.2025 20:16:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Fortisie osoby z rezerwy to osoby spoza listy wszystkich laureatach nagród, czy raczej nagrody poszczególnego stopnia maja osobne zestawienia listy laureatów rezerwowych w zależności od stopnia? Trochę przykro by było być rezerwowym i w ogóle nie dostać nagrody nawet najniższego stopnia. Załóżmy, ze mamy nagrody I, II i III stopnia. Laureat nagrody I stopnia nie spełnił jakichś warunków konkursu i wygra osoba z listy rezerwowej dla wybranego stopnia. W tym przypadku pierwszego stopnia. Otrzymuje ją osoba której nie przyznano II stopnia, ani III.  A może jest tylko jedna lista rezerwowa (niezależnie od rodzaju nagród) i osoba, która nie otrzymała III stopnia zostanie rezerwowym I stopnia? 
Kolejny wariant, równie niekorzystny dla innych laureatów, ale już lepszy wariant, gdy już komuś wysłali nagrodę II stopnia, okazało się, że wygrał tez I stopnia (z rezerwy). Jak to się mówi, na dwoje babka wróżyła. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7279267 Napisano: 16.07.2025 11:03:02 w PODZIĘKOWANIA
parad0x
Wpisuję się jeszcze raz, bo to spoko Gość i solidna firma! Pozdrawiam i dzięki za pomoc. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7279183 Napisano: 15.07.2025 22:09:50 w Paragony na trwające konkursy
Kupię kod Żabka i kod Okocim. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7278890 Napisano: 15.07.2025 09:54:09 w WC - rozmowy o wszystkim
Irytuje mnie, że jak chcę się wpisać poczta.wp.pl na telefonie, to zamiast otwartej strony z pocztą na ajfonie dostaję komunikat: „ Czy chcesz pobrać „w”?” i jest przycisk „Pobierz”. Jest to irytujące. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7278514 Napisano: 13.07.2025 20:24:05 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś paragon na konkurs Ceresit WHITETEQ? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7278304 Napisano: 12.07.2025 14:22:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś kojarzy jak nazywa się konkurs, gdzie z opakowania produktu należało coś skonstruować? I nie pytam o konkurs mleka Kanka, który był wiele lat temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7278149 Napisano: 11.07.2025 19:42:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Andrzej007 napisał(a):

Kochani, czy jest jakiś sposób na to, aby sprawdzić, czy ma się środki na koncie kart Biedronkowej? Te ostatnie kody, co wygrałem w Avanti system sprawdzania kart podarunkowych nie widzi. Istnieje jakaś strona, gdzie da się to w ogóle sprawdzić? Ja już się pogubiłem, które wykorzystałem, a które nie.

Niestety nie, stan karty/kodu podany jest na paragonie, gdy płacimy za ich pomocą.

Dzięki za info i pomoc. Tak myślałem.  Pozdrawiam. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7278146 Napisano: 11.07.2025 19:38:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kochani, czy jest jakiś sposób na to, aby sprawdzić, czy ma się środki na koncie kart Biedronkowej? Te ostatnie kody, co wygrałem w Avanti system sprawdzania kart podarunkowych nie widzi. Istnieje jakaś strona, gdzie da się to w ogóle sprawdzić? Ja już się pogubiłem, które wykorzystałem, a które nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7277851 Napisano: 11.07.2025 00:47:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

Miligili napisał(a):

taak napisał(a):

titinunu napisał(a):

taak napisał(a):

Wysyłał ktoś moze dziś zdjęcie Airwaves? U mnie cały czas „wystąpił błąd” emotka

U mnie tez nic się nie dzieje,zmniejszałam  fotkę i dalej nic.30 min sesji i stracony czas

Też chyba już wszystkiego próbowałam emotka udało się komuś?

Spróbuj zrobić screen zdjęcia i wysłać;) ja tak zrobiłam i dopiero się udało

Wysyłałam z androida, bo z iOS jak zawsze problemy 🤨

To nie ma znaczenia. Na Windowsie jest to samo. Przerabiałem na png, zamiast jpeg dawałem jpg i nic to nie dało. Oczywiście fota mniej niż 5 mega. Problem techniczny jest po ich stronie. To, czy uda się wysłać, to jest zwyczajna loteria. Dziś wysłałem im mailem. Niech się dzieje wola Nieba. Wyświetl w wątku >>
1 taak 0

fan-mandaryny

#7277059 Napisano: 08.07.2025 20:02:18 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na konkurs Piana WhiteTEQ. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7276994 Napisano: 08.07.2025 17:28:23 w Paragony na trwające konkursy
Peroni Żabka byłbym zainteresowany. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7276136 Napisano: 05.07.2025 18:12:54 w Paragony na trwające konkursy
Kapitan Dżek Biedrunka. No i BIC Leclerc - pilnie poszukuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7276087 Napisano: 05.07.2025 14:46:54 w Paragony na trwające konkursy
BIC Leclerc - to chyba towar deficytowy, bo jeszcze nikt się do mnie nie zgłosił, że ma paragon. Help! Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7275984 Napisano: 05.07.2025 00:29:15 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Somersby Żabka i Bic Leclerc. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7275213 Napisano: 02.07.2025 22:33:33 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś Delikatesy Centrum Desperados? Szukam tez BIC Leclerc. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7274135 Napisano: 29.06.2025 17:07:10 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś do sprzedania Elf? Wyświetl w wątku >>
0 0