Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tad_pole

tad_pole

#7378623 Napisano: 29.07.2026 00:16:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie mogę znaleźć odpowiedniego wątku, wybaczcie...

Mam voucher na 2,5k do domków na wodzie HT Houseboats do wykorzystania do końca września. Może ktoś byłby zainteresowany zakupem? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7378097 Napisano: 27.07.2026 14:48:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dzwonili dziś z jakiegoś konkursu? Mam nieodebrane połączenie i nie wiem czy oddzwaniać 😀 Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7377290 Napisano: 23.07.2026 22:32:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Macie pomysł jak zrobić zdjęcie wyraźnego kodu 7days? Jak ledwo co je widać 🫣 Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7377289 Napisano: 23.07.2026 22:32:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
100zl 7days

(PS. Macie pomysł jak zrobić zdjęcie wyraźnego kodu?) Wyświetl w wątku >>

tad_pole

#7375627 Napisano: 19.07.2026 16:46:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kto wygrał grilla w konkursie Kasztelan Biedronka? Mam pytanie 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7375626 Napisano: 19.07.2026 16:43:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

tad_pole napisał(a):

fryz napisał(a):

tad_pole napisał(a):

bandit napisał(a):

marla napisał(a):

Ja przed chwilą wysłałam zgłoszenie bez problemu. Robiłam według instrukcji z posta rudzixon. Korzystam też z vpn, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Może spróbuj wyczyścić ciasteczka?

u nas chodzi o problem z danymi konta emotka
u zony nie ma telefonu i jest problem na moim koncie kiedys widcznie wprowadziłem i jest ok

Chodzi o to, że jak ktoś kiedyś nie wpisał numeru telefonu, to teraz jest komunikat o konieczności dodania tego numeru. Problem pojawia się z tym, że system potwierdzenia wprowadzenia numeru nie działa, a jest wymagany przy okazji wysłania zgłoszenia. Po co oni mieszają? W chwili obecnej opcja edycji jest zablokowana z poziomu "profilu" konta.

U mnie z kolei pojawia się komunikat: "Przekroczono maksymalną liczbę wiadomości telefonicznych na godzinę. Odczekaj kilka minut i spróbuj ponownie". próbowalam już ze 100 razy i nadal to samo...

u mnie to samo, a mam numer podany w profilu emotka

Chyba nie uda nam się wysłać i trzeba do nich napisać :/ Macie pod ręką ich maila?

Ja nie wysyłałem formularzem, bo to nie jest dobry pomysł. Konkursem zajmuje się agencja reklamowa, a nie wielka firma. Dołączyłem opis problemu i treść zgłoszenia wraz z paragonem na adresy pelargos@pelargos.com.pl , everydayme@pelargos.com.pl . Załączyłem screeny o awarii. Wyróbcie się w czasie z tymi mailami.

Odpisali Wam coś w tej sprawie?? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7374626 Napisano: 15.07.2026 23:43:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

everydayme@pelargos.com.pl

Ok, to ja też tak zrobię, chociaż przez walkę z tą głupią stroną nawet nie mam jeszcze napisanej odpowiedzi. Ile tam znaków można? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7374622 Napisano: 15.07.2026 23:31:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryz napisał(a):

tad_pole napisał(a):

fryz napisał(a):

tad_pole napisał(a):

bandit napisał(a):

marla napisał(a):

Ja przed chwilą wysłałam zgłoszenie bez problemu. Robiłam według instrukcji z posta rudzixon. Korzystam też z vpn, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Może spróbuj wyczyścić ciasteczka?

u zony nie ma telefonu i jest problem na moim koncie kiedys widcznie wprowadziłem i jest ok

Chodzi o to, że jak ktoś kiedyś nie wpisał numeru telefonu, to teraz jest komunikat o konieczności dodania tego numeru. Problem pojawia się z tym, że system potwierdzenia wprowadzenia numeru nie działa, a jest wymagany przy okazji wysłania zgłoszenia. Po co oni mieszają? W chwili obecnej opcja edycji jest zablokowana z poziomu "profilu" konta.

U mnie z kolei pojawia się komunikat: "Przekroczono maksymalną liczbę wiadomości telefonicznych na godzinę. Odczekaj kilka minut i spróbuj ponownie". próbowalam już ze 100 razy i nadal to samo...

Chyba nie uda nam się wysłać i trzeba do nich napisać :/ Macie pod ręką ich maila?

Ja wysłałam przez formularz na stronie

Ale wysyłasz od razu odpowiedz konkursową czy tylko info, że nie dziala? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7374620 Napisano: 15.07.2026 23:20:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryz napisał(a):

tad_pole napisał(a):

bandit napisał(a):

marla napisał(a):

Chyba nie uda nam się wysłać i trzeba do nich napisać :/ Macie pod ręką ich maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7374618 Napisano: 15.07.2026 23:17:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bandit napisał(a):

marla napisał(a):

U mnie z kolei pojawia się komunikat: "Przekroczono maksymalną liczbę wiadomości telefonicznych na godzinę. Odczekaj kilka minut i spróbuj ponownie". próbowalam już ze 100 razy i nadal to samo... Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7374606 Napisano: 15.07.2026 22:49:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

Witam
Konkurs AMBI PUR na EVERYDAYME 
ma problem z rejestracja emotka
-> ide przez tryb incognito bo inaczej sie wywala strona
-> ładuje paragon 
-> po tym chce numer telefonu żeby zabezpieczyc konto
-> podaje numer ..
-> i lipa nie może wysłać sms i dalej już nie przejde emotka

jest jakiś sposob żeby to obejść ? 
przez dane konta mam wyszarzone pole numer telefonu

pozdrawiam
Krzysztof

Hej, u mnie też nie chce wysłać SMS-a. Co robicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7374224 Napisano: 15.07.2026 00:23:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co najtaniej wychodzi z Fairy i ambi pur w Kauflandzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7370609 Napisano: 02.07.2026 09:01:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=Dziękuję bardzo za obszerną odpowiedź. A jak to wygląda w praktyce? Był ktoś w takiej sytuacji i udało mu się przedłużyć? 

plaziks]Polskie prawo, w tym wytyczne Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów (UOKiK), nie reguluje wprost czasu trwania bonów. Oznacza to, że sprzedawca może ustalić termin ważności karty podarunkowej w regulaminie. [12]Zgodnie jednak z linią orzeczniczą sądów oraz stanowiskiem UOKiK, automatyczne przepadnięcie środków po terminie jest często uznawane za niedozwoloną klauzulę umowną. [12]
  • Odzyskanie pieniędzy: Zgodnie z prawem (art. 405 Kodeksu cywilnego o bezpodstawnym wzbogaceniu) sklep nie może bezpodstawnie zatrzymać Twoich pieniędzy. Po wygaśnięciu karty nadal przysługuje Ci prawo do żądania zwrotu niewykorzystanych środków. [123]
  • Przedawnienie: Środki na karcie podarunkowej przedawniają się na ogólnych zasadach po 3 latach. Do tego czasu możesz domagać się ich zwrotu lub odblokowania. [1]
Co zrobić, jeśli karta wygasła?
  1. Złóż reklamację: Skieruj do sprzedawcy pismo z żądaniem odblokowania karty lub zwrotu środków na konto, powołując się na zatrzymanie pieniędzy bez podstawy prawnej.
  2. Skorzystaj z pomocy: W przypadku odmowy, zgłoś sprawę do Miejskiego lub Powiatowego Rzecznika Konsumentów – taka pomoc jest bezpłatna. [1]
Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7370566 Napisano: 02.07.2026 02:04:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Voucher po terminie emotka

Kochani, zagapiłam się z wygranym voucherem do Carrefoura, który ważność miał do końca czerwca 😞 teraz nagle mnie oświeciło... Czy jest jakakolwiek szansa na odzyskanie/przedłużenie go czy nie ma co się łudzić? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7370359 Napisano: 01.07.2026 13:58:21 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Kapsułki do zmywarki? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7370106 Napisano: 30.06.2026 21:14:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdzie kupujecie Milka Chocolate Milk ? Byłam w Biedronce i Lidlu - brak Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7367420 Napisano: 22.06.2026 23:04:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mystery box Palion o wartości 1000 zł u męża (chce ktoś to kupić?) Wyświetl w wątku >>

tad_pole

#7364753 Napisano: 14.06.2026 23:04:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Aquafresh dodajecie własnoręcznie zrobiony rysunek czy może jakaś grafikę? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7359654 Napisano: 30.05.2026 20:22:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z góry przepraszam jeśli to nie ten dział 🫣 Wygrałam voucher na wakacje. Które kierunki polecacie z 5-letnim dzieckiem? Które kraje będą najbardziej odpowiednie? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7359078 Napisano: 28.05.2026 11:59:50 w Czy informują/ informowali?
Hej - pytanie do osób, które wygrały grill w Kasztelanie? Sprzedajecie, zostawiacie? Można priv 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0