Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tad_pole

tad_pole

#7375627 Napisano: 19.07.2026 16:46:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kto wygrał grilla w konkursie Kasztelan Biedronka? Mam pytanie 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7375626 Napisano: 19.07.2026 16:43:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

tad_pole napisał(a):

fryz napisał(a):

tad_pole napisał(a):

bandit napisał(a):

marla napisał(a):

Ja przed chwilą wysłałam zgłoszenie bez problemu. Robiłam według instrukcji z posta rudzixon. Korzystam też z vpn, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Może spróbuj wyczyścić ciasteczka?

u nas chodzi o problem z danymi konta emotka
u zony nie ma telefonu i jest problem na moim koncie kiedys widcznie wprowadziłem i jest ok

Chodzi o to, że jak ktoś kiedyś nie wpisał numeru telefonu, to teraz jest komunikat o konieczności dodania tego numeru. Problem pojawia się z tym, że system potwierdzenia wprowadzenia numeru nie działa, a jest wymagany przy okazji wysłania zgłoszenia. Po co oni mieszają? W chwili obecnej opcja edycji jest zablokowana z poziomu "profilu" konta.

U mnie z kolei pojawia się komunikat: "Przekroczono maksymalną liczbę wiadomości telefonicznych na godzinę. Odczekaj kilka minut i spróbuj ponownie". próbowalam już ze 100 razy i nadal to samo...

u mnie to samo, a mam numer podany w profilu emotka

Chyba nie uda nam się wysłać i trzeba do nich napisać :/ Macie pod ręką ich maila?

Ja nie wysyłałem formularzem, bo to nie jest dobry pomysł. Konkursem zajmuje się agencja reklamowa, a nie wielka firma. Dołączyłem opis problemu i treść zgłoszenia wraz z paragonem na adresy pelargos@pelargos.com.pl , everydayme@pelargos.com.pl . Załączyłem screeny o awarii. Wyróbcie się w czasie z tymi mailami.

Odpisali Wam coś w tej sprawie?? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7374626 Napisano: 15.07.2026 23:43:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

everydayme@pelargos.com.pl

Ok, to ja też tak zrobię, chociaż przez walkę z tą głupią stroną nawet nie mam jeszcze napisanej odpowiedzi. Ile tam znaków można? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7374622 Napisano: 15.07.2026 23:31:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryz napisał(a):

tad_pole napisał(a):

fryz napisał(a):

tad_pole napisał(a):

bandit napisał(a):

marla napisał(a):

Ja przed chwilą wysłałam zgłoszenie bez problemu. Robiłam według instrukcji z posta rudzixon. Korzystam też z vpn, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Może spróbuj wyczyścić ciasteczka?

u zony nie ma telefonu i jest problem na moim koncie kiedys widcznie wprowadziłem i jest ok

Chodzi o to, że jak ktoś kiedyś nie wpisał numeru telefonu, to teraz jest komunikat o konieczności dodania tego numeru. Problem pojawia się z tym, że system potwierdzenia wprowadzenia numeru nie działa, a jest wymagany przy okazji wysłania zgłoszenia. Po co oni mieszają? W chwili obecnej opcja edycji jest zablokowana z poziomu "profilu" konta.

U mnie z kolei pojawia się komunikat: "Przekroczono maksymalną liczbę wiadomości telefonicznych na godzinę. Odczekaj kilka minut i spróbuj ponownie". próbowalam już ze 100 razy i nadal to samo...

Chyba nie uda nam się wysłać i trzeba do nich napisać :/ Macie pod ręką ich maila?

Ja wysłałam przez formularz na stronie

Ale wysyłasz od razu odpowiedz konkursową czy tylko info, że nie dziala? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7374620 Napisano: 15.07.2026 23:20:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryz napisał(a):

tad_pole napisał(a):

bandit napisał(a):

marla napisał(a):

Chyba nie uda nam się wysłać i trzeba do nich napisać :/ Macie pod ręką ich maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7374618 Napisano: 15.07.2026 23:17:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bandit napisał(a):

marla napisał(a):

U mnie z kolei pojawia się komunikat: "Przekroczono maksymalną liczbę wiadomości telefonicznych na godzinę. Odczekaj kilka minut i spróbuj ponownie". próbowalam już ze 100 razy i nadal to samo... Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7374606 Napisano: 15.07.2026 22:49:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

Witam
Konkurs AMBI PUR na EVERYDAYME 
ma problem z rejestracja emotka
-> ide przez tryb incognito bo inaczej sie wywala strona
-> ładuje paragon 
-> po tym chce numer telefonu żeby zabezpieczyc konto
-> podaje numer ..
-> i lipa nie może wysłać sms i dalej już nie przejde emotka

jest jakiś sposob żeby to obejść ? 
przez dane konta mam wyszarzone pole numer telefonu

pozdrawiam
Krzysztof

Hej, u mnie też nie chce wysłać SMS-a. Co robicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7374224 Napisano: 15.07.2026 00:23:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co najtaniej wychodzi z Fairy i ambi pur w Kauflandzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7370609 Napisano: 02.07.2026 09:01:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=Dziękuję bardzo za obszerną odpowiedź. A jak to wygląda w praktyce? Był ktoś w takiej sytuacji i udało mu się przedłużyć? 

plaziks]Polskie prawo, w tym wytyczne Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów (UOKiK), nie reguluje wprost czasu trwania bonów. Oznacza to, że sprzedawca może ustalić termin ważności karty podarunkowej w regulaminie. [12]Zgodnie jednak z linią orzeczniczą sądów oraz stanowiskiem UOKiK, automatyczne przepadnięcie środków po terminie jest często uznawane za niedozwoloną klauzulę umowną. [12]
  • Odzyskanie pieniędzy: Zgodnie z prawem (art. 405 Kodeksu cywilnego o bezpodstawnym wzbogaceniu) sklep nie może bezpodstawnie zatrzymać Twoich pieniędzy. Po wygaśnięciu karty nadal przysługuje Ci prawo do żądania zwrotu niewykorzystanych środków. [123]
  • Przedawnienie: Środki na karcie podarunkowej przedawniają się na ogólnych zasadach po 3 latach. Do tego czasu możesz domagać się ich zwrotu lub odblokowania. [1]
Co zrobić, jeśli karta wygasła?
  1. Złóż reklamację: Skieruj do sprzedawcy pismo z żądaniem odblokowania karty lub zwrotu środków na konto, powołując się na zatrzymanie pieniędzy bez podstawy prawnej.
  2. Skorzystaj z pomocy: W przypadku odmowy, zgłoś sprawę do Miejskiego lub Powiatowego Rzecznika Konsumentów – taka pomoc jest bezpłatna. [1]
Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7370566 Napisano: 02.07.2026 02:04:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Voucher po terminie emotka

Kochani, zagapiłam się z wygranym voucherem do Carrefoura, który ważność miał do końca czerwca 😞 teraz nagle mnie oświeciło... Czy jest jakakolwiek szansa na odzyskanie/przedłużenie go czy nie ma co się łudzić? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7370359 Napisano: 01.07.2026 13:58:21 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Kapsułki do zmywarki? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7370106 Napisano: 30.06.2026 21:14:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdzie kupujecie Milka Chocolate Milk ? Byłam w Biedronce i Lidlu - brak Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7367420 Napisano: 22.06.2026 23:04:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mystery box Palion o wartości 1000 zł u męża (chce ktoś to kupić?) Wyświetl w wątku >>

tad_pole

#7364753 Napisano: 14.06.2026 23:04:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Aquafresh dodajecie własnoręcznie zrobiony rysunek czy może jakaś grafikę? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7359654 Napisano: 30.05.2026 20:22:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z góry przepraszam jeśli to nie ten dział 🫣 Wygrałam voucher na wakacje. Które kierunki polecacie z 5-letnim dzieckiem? Które kraje będą najbardziej odpowiednie? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7359078 Napisano: 28.05.2026 11:59:50 w Czy informują/ informowali?
Hej - pytanie do osób, które wygrały grill w Kasztelanie? Sprzedajecie, zostawiacie? Można priv 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7355518 Napisano: 14.05.2026 22:02:32 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś taniej Pepsi Biedronka? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7354064 Napisano: 09.05.2026 23:45:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Piszecie do Peroni maila, jak nie możecie wysłać zgłoszenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7351923 Napisano: 29.04.2026 23:28:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Szybkie pytanie - Pepsi Lidl. Czy wchodzą w to dwupaki? Trzeba kupić 2 sztuki. Wiadomo, że dwupak liczy się jako sztuka i na paragonie nie jest wyróżnione, że to on. Jest tylko cena -niecałe 8 zł. Jak sadzicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7344291 Napisano: 25.03.2026 10:52:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Loteria Nutella - czy 1 kg wchodzi w to? W regulaminie niby wypisane pojemności, ale na stronie "kup dowolny słoik nutellą" Wyświetl w wątku >>
0 0