Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Miligili

Miligili

#7362161 Napisano: 08.06.2026 10:30:22 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon do loterii Venezia Wyświetl w wątku >>
0 0

Miligili

#7361740 Napisano: 06.06.2026 16:13:51 w Żabka
titinunu napisał(a):

Miligili napisał(a):

antylopia napisał(a):

Miligili napisał(a):

antylopia napisał(a):

Miligili napisał(a):

Hej ! Czy ktoś może mi wytłumaczyć, pomoc jak mogę odebrać ręcznik za zakup kaw Starbucks w Żabce? Kupiłam 5 kaw na raz i mam
5 różnych kodów, ale gdy uzupełniam formularz z danymi pod „odbierz ręcznik” to żaden kod nie wchodzi. Wchodzą natomiast kody gdy po prostu biorę udział w loterii. Czy ktoś coś podpowie ? emotka

powinnaś dostać oddzielny kod na ręcznik a oddzielny kod na loterie

kod na ręcznik to "wyzwanie starbucks"

Dziękuję ! To w takim razie nie dostałam go. Może jeszcze przyjdzie… dzięki wielkie !

a ile masz losów na loterie? jeśli masz 5 to kod na ręcznik powinien przyjść. Jeśli 4 tzn że któryś z zakupionych produktów się nie zaliczył.

Mam 5 kodów, może jeszcze przyjdzie. Ale i tak napisałam już do bok żabki emotka  pozdrawiam !

I co przysłali kod.Bo Ja tez nie otrzymałam kodu na recznik.

Odpisali mi ze kody sie wyczerpały w tej promocji … Wyświetl w wątku >>

Miligili

#7361596 Napisano: 05.06.2026 21:16:45 w Żabka
antylopia napisał(a):

Miligili napisał(a):

antylopia napisał(a):

Miligili napisał(a):

Hej ! Czy ktoś może mi wytłumaczyć, pomoc jak mogę odebrać ręcznik za zakup kaw Starbucks w Żabce? Kupiłam 5 kaw na raz i mam
5 różnych kodów, ale gdy uzupełniam formularz z danymi pod „odbierz ręcznik” to żaden kod nie wchodzi. Wchodzą natomiast kody gdy po prostu biorę udział w loterii. Czy ktoś coś podpowie ? emotka

Dziękuję ! To w takim razie nie dostałam go. Może jeszcze przyjdzie… dzięki wielkie !

a ile masz losów na loterie? jeśli masz 5 to kod na ręcznik powinien przyjść. Jeśli 4 tzn że któryś z zakupionych produktów się nie zaliczył.

Mam 5 kodów, może jeszcze przyjdzie. Ale i tak napisałam już do bok żabki emotka  pozdrawiam ! Wyświetl w wątku >>
1 antylopia 0

Miligili

#7361577 Napisano: 05.06.2026 20:15:35 w Żabka
antylopia napisał(a):

Miligili napisał(a):

Dziękuję ! To w takim razie nie dostałam go. Może jeszcze przyjdzie… dzięki wielkie ! Wyświetl w wątku >>
1 antylopia 0

Miligili

#7361574 Napisano: 05.06.2026 20:07:11 w Żabka
5 różnych kodów, ale gdy uzupełniam formularz z danymi pod „odbierz ręcznik” to żaden kod nie wchodzi. Wchodzą natomiast kody gdy po prostu biorę udział w loterii. Czy ktoś coś podpowie ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Miligili

#7361549 Napisano: 05.06.2026 17:56:34 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon do loterii Venezia - najtańszy zakup (bandamka emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

Miligili

#7358570 Napisano: 26.05.2026 17:54:17 w Żabka
Calliope22 napisał(a):

Dzień dobry,
dziękujemy za kontakt.

Informujemy, że Organizator Konkursu, na podstawie pkt 5.8 Regulaminu Konkursu, prowadzi bieżącą weryfikację zgłoszeń oraz wyników publikowanych w rankingu w celu zapewnienia prawidłowego i uczciwego przebiegu Konkursu dla wszystkich uczestników.

Zgodnie z pkt 5.8 Regulaminu:
„Niedopuszczalne jest podejmowanie przez Uczestników działań mających na celu zwiększenie prawdopodobieństwa uzyskania wygranej w sposób sprzeczny z celem i zasadami Konkursu, w szczególności przy wykorzystaniu narzędzi technicznych lub informatycznych, takich jak algorytmy, programy komputerowe, automaty, boty lub inne zautomatyzowane mechanizmy działania. Organizator zastrzega sobie prawo do weryfikacji zgłoszeń oraz odrzucenia zgłoszeń budzących uzasadnione wątpliwości co do ich autentyczności, zgodności z Regulaminem lub wskazujących na próbę obejścia zasad uczciwego udziału w Konkursie.”

Wyjaśniamy, że gra wykorzystuje mechanizm dynamicznego zwiększania poziomu trudności wraz z czasem trwania rozgrywki – siła i częstotliwość porywów wiatru rosną wykładniczo wraz z czasem. Zgodnie z architekturą gry, po upływie czasu wynikającego z mechanizmu dynamicznego skalowania trudności, fizyczne zbalansowanie deski przez człowieka staje się praktycznie niemożliwe ze względu na ograniczenia czasu reakcji (wymagana częstotliwość akcji przekracza kilkadziesiąt kliknięć na sekundę).W przypadku wyników osiągniętych w czasie znacząco odbiegającym od standardowych parametrów rozgrywki identyfikujemy takie sesje jako wymagające dodatkowej weryfikacji pod kątem zgodności z zasadami uczciwego udziału w Konkursie, w rozumieniu pkt 5.8 Regulaminu.

W toku prowadzonej weryfikacji wynik przypisany do Pani numeru telefonu został zakwalifikowany do dodatkowej kontroli z uwagi na parametry odbiegające od standardowego przebiegu rozgrywki. W związku z tym wynik został usunięty z rankingu, a możliwość dalszego udziału w Konkursie z tego numeru została czasowo ograniczona.

Jednocześnie informujemy, że każde zgłoszenie analizowane jest indywidualnie. Jeżeli dysponują Państwo dodatkowymi informacjami lub materiałami dotyczącymi przebiegu rozgrywki, prosimy o ich przesłanie w odpowiedzi na niniejszą wiadomość, co ułatwi nam dalszą analizę zgłoszenia i rozstrzygnięcie zgłaszanych wątpliwości.

Dziękujemy za wyrozumiałość. 

Dostałam  taką odpowiedź od Albedo . Nie wiem ile będzie trwać ich „weryfikacja” , niemniej jednak cieszę się, że w konkursie wzięłam udział tylko raz. Więcej nie mam zamiaru

Ja otrzymałam taką samą wiadomość . Natomiast zagrałam wieeele razy i wszystko poszło na marne, strata kasy i czasu tym bardziej:/ Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

Miligili

#7357882 Napisano: 24.05.2026 19:04:11 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony (dzisiaj) na loterię pepsi w biedronce!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

Miligili

#7357854 Napisano: 24.05.2026 16:34:04 w Paragony na trwające konkursy
Czy ktoś sprzeda mi kod do żabki do gry Fuze Tea ? Kupię 3 sztuki Wyświetl w wątku >>
0 0

Miligili

#7357704 Napisano: 23.05.2026 14:30:22 w Żabka
Calliope22 napisał(a):

Miligili napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Zaczynam mieć stresa związanego z tymi konkursami z grami . Zagrałam w Żabce tylko raz , miałam fajny wynik i mnie usunęli i zbanowali . Teraz widzę, że usunęli moj wynik z gry Lecha w Biedronce. Byłam w 1 dziesiątce i łapałam się na voucher . 
o co chodzi ? Na jakiej podstawie dana agencja wyrzuca kogoś z rankingu ? Mieszkam przy samej granicy z Czechami , czasami łapie mi czeski zasięg, już sama nie wiem . Może o to chodzi ?

Ja nie mieszkam blisko granicy, ale mój wynik również został usunięty i dostałam bana. Chciałabym napisać reklamację, ale nie mam pojęcia czy to coś da…

Tylko o ile w Fuzetea widzę, że sporo osób zostało tak potraktowanych, to nie wiem o co kaman w tym konkursie Lecha. Napisałam reklamację do jednej i drugiej agencji. Jestem nowa w konkursach i nie wiem czy takie sytuacje to standard ? Czy agencje się ustosunkowują później do takiego maila ?

Ok, to rzeczywiście dziwne skoro i w drugiej agencji przydarzyło się to samo, nie mam pojęcia o co może chodzić. Natomiast ja poraź pierwszy zagrałam w konkursie gdzie trzeba zagrać w grę i od razu mnie to zniechęciło i chyba przekonałam się, że moje wcześniejsze nastawienie do konkursów z grami było prawidłowe , czyli raczej szkoda na to czasu i pieniędzy emotka Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

Miligili

#7357700 Napisano: 23.05.2026 14:19:13 w Żabka
Calliope22 napisał(a):

Zaczynam mieć stresa związanego z tymi konkursami z grami . Zagrałam w Żabce tylko raz , miałam fajny wynik i mnie usunęli i zbanowali . Teraz widzę, że usunęli moj wynik z gry Lecha w Biedronce. Byłam w 1 dziesiątce i łapałam się na voucher . 
o co chodzi ? Na jakiej podstawie dana agencja wyrzuca kogoś z rankingu ? Mieszkam przy samej granicy z Czechami , czasami łapie mi czeski zasięg, już sama nie wiem . Może o to chodzi ?

Ja nie mieszkam blisko granicy, ale mój wynik również został usunięty i dostałam bana. Chciałabym napisać reklamację, ale nie mam pojęcia czy to coś da… Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

Miligili

#7357682 Napisano: 23.05.2026 12:14:38 w Żabka
endrjuen napisał(a):

Majkii napisał(a):

Najlepiej zalać ich mailami z wyjaśnieniem, dodatkowo pisać do Coca-Cola.

Ja już napisałem. Zachęcam również innych do reakcji, bo to jest jawne robienie z nas głupków

Czy ktoś podesłałaby mi kontakt żeby napisać reklamację do tego konkursu? Wydałam naprawdę sporo kasy na te napoje i mnie również wykluczono z konkursu. Wczoraj mój wynik był w pierwszej 10 rankingu i teraz mnie oczywiście już nawet nie ma:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

Miligili

#7357111 Napisano: 21.05.2026 12:38:08 w Żabka
endrjuen napisał(a):

Miligili napisał(a):

mydlix napisał(a):

Czy serio ktoś ma takiego skilla w grze FuzeTea, że przez 24 minuty klika idealnie?

Grałam ponad 40 minut i nie zapisali mi wyniki gry , masakra emotka zrobiłam zrzut ekranu i napisałam do agencji

U mnie dokładnie ta sama sytuacja, a nawet 2 razy… Też będę pisał.

No mega to niefajne, ciekawe co z tym zrobią … czuję się jakby ktoś mi ukradł czas, nawet palce mnie już bolały od tej gry emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Miligili

#7357106 Napisano: 21.05.2026 12:29:43 w Żabka
mydlix napisał(a):

Czy serio ktoś ma takiego skilla w grze FuzeTea, że przez 24 minuty klika idealnie?

Grałam ponad 40 minut i nie zapisali mi wyniki gry , masakra emotka zrobiłam zrzut ekranu i napisałam do agencji Wyświetl w wątku >>
0 0

Miligili

#7357059 Napisano: 21.05.2026 10:45:45 w Kupię...
Kupię voucher wakacje pl do 5 tysięcy Wyświetl w wątku >>
0 0

Miligili

#7355898 Napisano: 16.05.2026 19:36:44 w PODZIĘKOWANIA
0 0

Miligili

#7355886 Napisano: 16.05.2026 17:35:53 w Kupię...
Kupię bilety do heliosa Wyświetl w wątku >>
0 0

Miligili

#7355885 Napisano: 16.05.2026 17:35:26 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kupię 4 bilety do heliosa Wyświetl w wątku >>
0 0

Miligili

#7355819 Napisano: 16.05.2026 09:09:58 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
2 aparaty Instax wymienię na 4 bilety do Energylandii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Miligili

#7354945 Napisano: 13.05.2026 11:12:23 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wymienię 2 aparaty Instax mini w kolorze niebieskim z konkursu freewolucja na 4 bilety do Energylandii   Wyświetl w wątku >>
0 0