Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 8igora9

8igora9

#7318480 Napisano: 03.12.2025 14:24:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
taak napisał(a):

U mnie Air Fryer z Bic 🫶🏻

Jest i u mnie 😎 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7318370 Napisano: 03.12.2025 11:16:35 w Smolar
snowflake napisał(a):

joan napisał(a):

Przepraszam, ale chyba czas, żeby ktoś to tutaj napisał wprost: ZGŁOSZENIE MA SIĘ PODOBAĆ JURY, A NIE TYLKO AUTOROWI.
Amen.

Dziękuję emotka  bo już myślałam, że tylko ze mną jest coś nie tak jak czytałam niektóre posty emotka

lukaszn12 napisał(a):

Agencja ma obowiązek przestrzegać regulaminu a komisja ma obowiązek wybrać prace najlepsze i zgodne z regulaminem, a nie podobające się. 

A skąd wiesz, które prace dopuścili a których nie? Być może przez to zamieszanie z regulaminem dopuścili do konkursu wszystkie zgłoszenia, w tym fotki i filmy zawierające każdą cześć ciała osoby zgłaszającej się do konkursu 
Jakieś dowody, że część prac odrzucili?
Bo na razie widzę parę osób, które uważają, że ich filmy były wybitne i zasługiwały na główną nagrodę a nie dostały nawet nagrody 2 stopnia. Jakieś info miały, że ich prace są niezgodne z regulaminem i zostały odrzucone? A może ich wybitne prace były na jedno kopyto? I dlatego nie mają nagrody? 
A co do kwestii wyboru laureatów ( czy wszystko przeczytali, czy losowali, czy rzutkami rzucali): ile osób, tyle opinii. Odkąd pamiętam takie rozmowy się tu toczą. I nie tylko w przypadku tej agencji.

Oj wydaje mi się, że po prostu Wy jesteście od konkursów tekstowych i nie kumacie czaczy. 😜 Ja w konkursach tekstowych nigdy nie przeczuwam, jakie mam szanse na wygraną — niezależnie od ilości nagród. W zdjęciowo-filmowych jest trochę inaczej... Jak ktoś umie kręcić filmy konkursowe, to po prostu wie, że Przy pewnej ilości nagród, ta nagroda jest tak jakby gwarantowana. emotka  Nie pisaliśmy, że nasze filmy były wybitne i że zasługiwały na główną nagrodę. Jak ktoś w ogole mógłby powiedzieć, że jego film zasłużył na główną, nie widząc prac konkurencji? Pisaliśmy tylko, że kręciliśmy filmy Z MYŚLĄ o głównych nagrodach. Czyli takie filmy, jakimi czasami te główne wygrywamy. Nawet u Smolara kiedyś wygrałam filmem mega wartościową główną, gdzie wtedy nagroda była tylko 1. A tutaj brak klapek przy aż dwoch dopieszczonych filmach. 😜 Sorry, ale mnie nikt nie przekona, że w tym konkursie obejrzeli wszystkie prace. Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7318224 Napisano: 02.12.2025 20:22:46 w Smolar
ktosiek1 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

taak napisał(a):

kocie_lakocie napisał(a):

taak napisał(a):

Ja wygrałam Kubotki i skarpetki 1/1 zdjęciem z moim wizerunkiem zrobione 1 minutę w biurze w pracy emotka  (było całkiem kreatywne)

Zawsze wychodzę z założenia żeby za bardzo się nie starać, by potem się nie rozczarować emotka

Czyli zgłoszenie niezgodne z regulaminem…

Czyli na Instagramie przeczytałam jak agencja napisała "może być wizerunek uczestnika", więc takie zrobiłam.
Koleżanka też wygrała klapeczki wysyłając własne zdjęcie.

P.S Nie ma co się burzyć o klapki i skarpetki emotka

Nie mam pretensji do Ciebie, tylko po prostu Smolar dał ciała. Oczywiście, że w takim wypadku prace zawierające wizerunek miały nieporównywalnie większe pole do popisu.
Nie chodzi mi o klapki, tylko o uczciwość agencji

Nawet jeśli osoby, które oceniały prace konkursowe, nie wiedziały, ze jakiś mózg dodał brak jakiegokolwiek wizerunku do regulaminu, to i tak te filmy bez wizerunku powinny bez problemu zgarnąć klapki. Jak na moje, to mieli tyle zgłoszeń i nie chciało im się tego przeglądać i albo wylosowali 777  i dopiero z tego wybierali główne albo w pewnym momencie zarzucili dalsze przeglądanie i nie doszli do prac z ostatnich godzin. 🫣

Ja w tym konkursie udziału nie brałam, bo żółty to nie mój kolor  emotka a i kapcie po domu mam, ale wydaje mi się że błędne jest założenie, że jak ktoś nagrał filmik to nagroda mu się należy. Jeżeli agencja podeszła rzetelnie do tematu to teksty powinny konkurować z tekstami, filmy z filmami i zdjęcia ze zdjęciami. Więc dobry tekst mógł wygrać, a filmik niekoniecznie.

Oj uwierz, że ja naprawdę nie mam w zwyczaju jojczyć bez powodu. To oczywiste, że nie można zawsze wygrywać. I oczywiste, że po drugiej stronie są ludzie, a ludzie, jak wiadomo, mają różne gusta, doświadczenia, nastroje. Może im się podobać coś zupełnie innego niż nam i mają do tego prawo.  Potrafię również  spojrzeć z dystansem na swoje prace i wiem, że czasem coś mi wyjdzie lepiej, a czasem gorzej.  Tym razem wyszło całkiem dobrze i to jest po prostu statystycznie niemożliwe, żeby w konkursie było aż tak wiele fajnych prac, że moje się nie załapały nawet na klapki podczas uczciwego wybierania. No po prostu nie. 🫣 Jak ktoś często bierze udział w konkursach zdjęciowo-filmowych to z pewnością rozumie, o czym mówię.  Konkurencja nie jest aż tak duża jak w tekstowych i można też ocenić swoje szanse nieco bardziej realnie i obiektywnie niż w konkach typowo tekstowych. Wyświetl w wątku >>
2 taak, KrisK 0

8igora9

#7318214 Napisano: 02.12.2025 19:46:47 w Smolar
MGD69 napisał(a):

Naprawdę zabijacie się o klapki Kuboty?

Oczywiście, że nie zabijamy się o klapki. 🫣
Ja na przykład nagrałam filmy z myślą o głównej nagrodzie, więc jak nie dostałam za nie nawet 1 z 777 nagród pocieszenia, to najzwyczajniej w świecie czuję się, jakby mnie ktoś oszukał i albo w ogóle nie obejrzał moich zgloszeń albo złośliwie ich nie nagrodził. 🤪 
Poza tym jeśli jest możliwość, że oni głównymi nagrodzili prace z wizerunkiem, to ludzie, którzy poświęcili kilka godzin na stworzenie pracy bez wizerunku chyba mają prawo czuć się rozgoryczeni. To trochę tak, jakby zaangażowali się w konkurs, w którym już na starcie nigdy nie mieli szans. No sorry, ale impreza z gośćmi zawsze przebije smutną imprezę bez gości. 😆 Dla mnie to podobny przypadek do tego, gdy w konkursie w regulaminie jest wyraznie zaznaczone, ze odpowiedź ma byc tekstowa, a potem nagle wygrywa film i uczestnicy są źli, bo przecież też by nakrecili filmy, gdyby wiedzieli, że można. 🙃 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7318164 Napisano: 02.12.2025 16:42:31 w Smolar
taak napisał(a):

taak napisał(a):

Ja wygrałam Kubotki i skarpetki 1/1 zdjęciem z moim wizerunkiem zrobione 1 minutę w biurze w pracy emotka  (było całkiem kreatywne)

Zawsze wychodzę z założenia żeby za bardzo się nie starać, by potem się nie rozczarować emotka

Czyli zgłoszenie niezgodne z regulaminem…

Czyli na Instagramie przeczytałam jak agencja napisała "może być wizerunek uczestnika", więc takie zrobiłam.
Koleżanka też wygrała klapeczki wysyłając własne zdjęcie.

P.S Nie ma co się burzyć o klapki i skarpetki emotka

Nie mam pretensji do Ciebie, tylko po prostu Smolar dał ciała. Oczywiście, że w takim wypadku prace zawierające wizerunek miały nieporównywalnie większe pole do popisu.
Nie chodzi mi o klapki, tylko o uczciwość agencji

Nawet jeśli osoby, które oceniały prace konkursowe, nie wiedziały, ze jakiś mózg dodał brak jakiegokolwiek wizerunku do regulaminu, to i tak te filmy bez wizerunku powinny bez problemu zgarnąć klapki. Jak na moje, to mieli tyle zgłoszeń i nie chciało im się tego przeglądać i albo wylosowali 777  i dopiero z tego wybierali główne albo w pewnym momencie zarzucili dalsze przeglądanie i nie doszli do prac z ostatnich godzin. 🫣 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7318137 Napisano: 02.12.2025 15:38:27 w Smolar
atyde25 napisał(a):

Formularz mnie nie przepuszcza w domówce z Princepolo. Mam info nie ma cię w bazie laureatów. Mam sms o nagrodzie.

A w zakładce z wynikami pokazuje Ci, że zgloszenie jest zwycięskie? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7318133 Napisano: 02.12.2025 15:35:08 w Smolar
taak napisał(a):

Joanna_13 napisał(a):

Na 3 zgloszenia(2 znajomych i 1 moje), jedno tylko wygrało klapki... za filmik 🙃 rozumiem, że są różne gusta i dałabym temu spokój, ale jakiś czas temu Smolar wprowadził ludzi w błąd. Chodzi o komentarze pod ich postem na IG, gdzie w komentarzu potwierdzili, że wizerunek uczestnika może być widoczny(Regulamin tego zakazywał). Więc teraz nikt nie ma pewności czy nie wygrał ktoś z wizerunkiem. Więc moje pytanie brzmi, czy jest sens pisać reklamację? Czy po prostu to będzie walka z wiatrakami...

Mi odpisali na maila, że nie nawet kawałka ręki czy głosu nie może być w filmie…

Mi odpisali, że ręce mogą być. Cyrk na kółkach z nimi, a zawsze byli tacy profesjonalni. U mnie 0/5 z czego 2 to naprawdę fajne filmy, którymi można nawet i główne wygrywać. Szoooook Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7316978 Napisano: 28.11.2025 00:14:36 w Smolar
notta napisał(a):

8igora9 napisał(a):

BingoJa napisał(a):

A może jednak czytają nasze forum? 
https://www.instagram.com/p/DRjrA19DAMM/?img_index=1&igsh=MXV0M2pweHJzajdydA==

Ten post to chyba po to, żebyśmy mieli jasność, że klapki i szmatki są wynikiem złośliwości, a nie głupoty 🤪

Eee ja myśle że agencje to jedno, a sponsor to drugie. Wydaje mi się że te reklamowe ciuchy to dyktuje sponsor głównie dla darmowej reklamy..

Ja jakoś nie jestem przekonana. Wszyscy sponsorzy uważają, że marzymy o klapkach Kubota, które ciągle przewijają się w konkursach? Czy raczej dział promocji klapek Kubota dobrze żyje z agencjami marketingowymi? 
P.S. Akurat do Kubota to w sumie nic nie mam, wygodne są. 🤪 A moje przypałowe Kuboty od Wyborowej raz nawet wzbudziły zainteresowanie wśród nastolatków na basenie. 😆 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7316915 Napisano: 27.11.2025 17:45:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

U mnie na razie cisza. Coś czuję kolejna klęskę emotka

Po 17 poszły iPhony, więc pewnie już skończyli z bonami Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7316891 Napisano: 27.11.2025 16:46:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Moje obie kocie fotomodelki zgarnęły 500+ od Tropi 😎 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7316825 Napisano: 27.11.2025 13:01:38 w Smolar
BingoJa napisał(a):

A może jednak czytają nasze forum? 
https://www.instagram.com/p/DRjrA19DAMM/?img_index=1&igsh=MXV0M2pweHJzajdydA==

Ten post to chyba po to, żebyśmy mieli jasność, że klapki i szmatki są wynikiem złośliwości, a nie głupoty 🤪 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7316520 Napisano: 26.11.2025 09:50:21 w Czy informują/ informowali?
katarzynap napisał(a):

8igora9 napisał(a):

A Trefl jeszcze nie informował nawet za pierwszy tydzień?

Mieli informować do 5 dni po zakończeniu etapu czyli już dawno ale chyba nikt się nie chwalił

To chyba ta sama agencja, która robi freewolucje? Bo tam ostatnio też mieli grube opóźnienia Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7316227 Napisano: 24.11.2025 19:46:06 w Czy informują/ informowali?
A Trefl jeszcze nie informował nawet za pierwszy tydzień? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7315717 Napisano: 21.11.2025 21:19:23 w Smolar
Czy Smolar w konkursach ogólnopolskich weryfikuje pozytywnie paragony bez nazwy produktu? Mam brzydko opisany paragon na konkurs Develey i się zastanawiam, czy jeśli im się nie spodoba, to w ogóle mnie o tym poinformują, czy po prostu wlepia negatywna weryfikację? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7315593 Napisano: 21.11.2025 13:36:41 w Smolar
bianka33 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Orientujecie się może czy Smolar ma jakiś próg wartości głównej wygranej, przy którym informuje o niej przez rozmowę telefoniczną? 

Od siebie mogę stwierdzić tylko tyle, że przy 2-3tys są same smsy, a przy 20tys był najpierw telefon, a potem sms.

Zawsze jest to wyodrębnione w regulaminie. Jak mają dzwonić to dodają notkę o rozmowie telefonicznej, w innych jest tylko SMS. Zależy chyba też od sponsora, bo np. konkursy Unilever tylko e-mailami powiadamiają.

Organizator w treści wiadomości SMS (oraz w ewentualnej rozmowie telefonicznej z laureatem nagrody głównej), poinformuje o sposobie i terminie wysłania/ zamieszczenia przez laureata oryginału dowodu zakupu promocyjnego

Organizator w treści wiadomości SMS, poinformuje o sposobie i terminie przekazania/ zamieszczenia przez laureata kompletu niezbędnych danych  

Dziękuję za podpowiedź, nie zwróciłam na to uwagi. Myślałam, że dzwonią tam, gdzie nagroda jest wyższej wartości, żeby uniknąć sytuacji, w której sms nie dotarł do laureata. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7315587 Napisano: 21.11.2025 13:16:30 w Żabka
Orientujecie się, czy formularze konkursowe automatycznie sprawdzają kody z żaby? Da się omyłkowo wpisać błędny kod albo drugi raz ten sam, czy wtedy formularz nie przepuści? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7315581 Napisano: 21.11.2025 13:09:47 w Smolar
Orientujecie się może czy Smolar ma jakiś próg wartości głównej wygranej, przy którym informuje o niej przez rozmowę telefoniczną? 

Od siebie mogę stwierdzić tylko tyle, że przy 2-3tys są same smsy, a przy 20tys był najpierw telefon, a potem sms. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

8igora9

#7314842 Napisano: 19.11.2025 11:11:14 w Zapowiedzi konkursów
mietowa napisał(a):

https://www.joy-p...eetos/chrupnij-merch

Pozwolę sobie nawet tego nie skomentować  emotka

Tymczasem rok temu o tej porze mieli konkursy z wypasionymi nagrodami chyba w każdym możliwym sklepie. 🙄

Coś się sponsorom konkursów budżet nie spina na koniec roku albo wszyscy czekają na grudzień, żeby otworzyć ten worek z prezentami. 😝 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7314261 Napisano: 17.11.2025 11:00:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Barbie w Pepco jest jakiś limit znakow? Nie mogę nidzie znaleźć takiej informacji. Wyświetl w wątku >>
0 0