Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 8igora9

8igora9

#7369118 Napisano: dzisiaj o 13:31:57 w Czy informują/ informowali?
@gnieszk@ napisał(a):

8igora9 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Andrzej007 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

A wyższe stopnie z Rodowitej poszły?

Nie wiem, ale mam nieodparte wrażenie, że nie skończyli informować o bonach. Chyba w poprzednich edycjach informowali czasem przez 2-3 dni.

To oby tak było.

Zawsze zaczynali informowanie od głównych, więc pewnie mała szansa, żeby tym razem było inaczej. 
Natomiast u nas w rodzinie brakuje bonu za najfajniejszy film, więc podejrzewam, że nie skończyli informować.

A może z tymi głównymi będą dzwonić w poniedziałek?

szczerze to nie wierzę w to, że ta miła Pani, która dzwoni do nas co roku, mogłaby się powstrzymać przed poinformowaniem laureatów nagród głównych, bo widać, ze sprawia jej to dużo radości. 😄 
Raczej nastawiam się na to, że samochód już odjechał razem z odkurzaczami, ale jeszcze nie skończyli informować o bonach. 
Ale kto tam wie… trzeba czekać. Cierpliwość to piękna cecha, ale ani konkursy ani macierzyństwo jeszcze mnie jej nie nauczyły. 😂 Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

8igora9

#7369018 Napisano: 26.06.2026 20:59:39 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

Andrzej007 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

A wyższe stopnie z Rodowitej poszły?

Nie wiem, ale mam nieodparte wrażenie, że nie skończyli informować o bonach. Chyba w poprzednich edycjach informowali czasem przez 2-3 dni.

To oby tak było.

Zawsze zaczynali informowanie od głównych, więc pewnie mała szansa, żeby tym razem było inaczej. 
Natomiast u nas w rodzinie brakuje bonu za najfajniejszy film, więc podejrzewam, że nie skończyli informować. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7368782 Napisano: 26.06.2026 11:32:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Fortis nareszcie zaczął wysyłać bony do allegro od Leibniz. 😄 Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

8igora9

#7368770 Napisano: 26.06.2026 11:18:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Mówiłem jej, że nie można wydawać z bonów, a ona mi mówi, że oni wydają... No ok. Jak wydają to wydają. 
I najlepsze, że na paragonie jest: 
Płatność bonem 200 zł 
Reszta 17 zł

Miałam kiedyś tak samo w Intermarché. pani upierała się, że mi wyda,  bo oni te bony wklepują jako gotówkę.  Potem okazało się, że oni mają jakieś swoje bony pracownicze, które idą jako gotówka i wydają sobie z nich resztę.

Ale, że kasjerce udało się na tej kasie w Dino wydać resztę z bonu, to jestem w szoku. Z mojego doświadczenia wynika, że w Dino to wystarczy 1 zły ruch kasjerki i kończy się na wezwaniu kierownika i ręcznym anulowaniu towaru na ponad 300zl, po kolei, produkt po produkcie… 🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7368467 Napisano: 25.06.2026 13:50:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
Walizka Capri Sun, dla której trzeba wysyłać paragon, szklanka od Jacobsa… niech już lepiej ta Pani od Rodowitej zacznie dzwonić. 😂 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7368439 Napisano: 25.06.2026 13:12:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Kojarzycie, czy Fortisowi zdarza się prosić o weryfikację oryginału paragonu w przypadku wartościowych nagród, czy raczej u nich wszystko wirtualnie?

Przy wygranym iPhonie w zeszłym roku odsyłałam oryginały…

Dziękuję za odpowiedzi, choć niepomyślne dla mnie. 😅 Człowiek z lenistwa kupi produkty na 2 konkursy na 1 paragon, a potem się stresuje, że mu druga nagroda ucieknie, jak odeśle paragon pocztą do pierwszego organizatora. 🙈 Wyświetl w wątku >>
1 Mulinka 0

8igora9

#7368423 Napisano: 25.06.2026 12:42:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kojarzycie, czy Fortisowi zdarza się prosić o weryfikację oryginału paragonu w przypadku wartościowych nagród, czy raczej u nich wszystko wirtualnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7368323 Napisano: 25.06.2026 10:07:37 w Czy informują/ informowali?
Nowalijka napisał(a):

Z Rodowity z Dino były już wyniki?

Mając na uwadze fakt, że oni lubią dzwonić nawet w sprawie nagród pocieszenia, to powinni już zacząć informować, żeby się wyrobić. Ale póki co nikt na forum się nie pochwalił. 😄 Wyświetl w wątku >>
1 Nowalijka 0

8igora9

#7367816 Napisano: 23.06.2026 22:52:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bierzecie udział w konkursie Madej Wróbel w Biedrze? Na stronie inna data zakończenia niż w regulaminie. W dodatku w regulaminie napisali, żeby wysłać maila, tymczasem na stronie jest formularz kontaktowy. I jeszcze napisali, że na stronie jest lista sklepów, które biorą udział, a nigdzie nie widzę czegoś takiego 🙄 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7367750 Napisano: 23.06.2026 17:37:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Biala17 napisał(a):

adelajda napisał(a):

bedziecie pisać do smolara o grill z Kasztelan - inny na foto inny przyszedł emotka . Zależało mi na bocznym palniku na gotowanie bigosa a tu  d..&:(

W regulaminie chyba wlasnie nie było nic napisane, ze to wersja compact? 🤔 ktoś kojarzy może? emotka

Nie było napisane, że compact, ale jednocześnie deklarowana wartość nagrody sugerowała, że tak może być. Mniej bym się czepiała, gdyby nie to, że na stronie dodali fotę „pełnowymiarowej” wersji. 😵‍💫 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7367668 Napisano: 23.06.2026 13:41:48 w Paragony na trwające konkursy
Kupię knorr fix Kaufland Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7366651 Napisano: 19.06.2026 18:12:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory04 napisał(a):

Gdzie kupujecie Tarczyński Salami Snack?

Znalazłam w Biedronce w lodówce z nowościami (a sersosa jak nie było, tak nie ma) i w Dino poza lodówką. Wyświetl w wątku >>
1 gregory04 0

8igora9

#7366633 Napisano: 19.06.2026 17:29:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Belly_Dancer napisał(a):

8igora9 napisał(a):

W związku z tymi smsami od Smolara, które nagminnie do mnie nie docierają, mam pytanko do osób, które wygrały dzisiaj tablety: Czy jak teraz sprawdzicie swoje zgłoszenie w wynikach, to dalej pojawia się informacja o wygraniu nagrody dziennej, czy jest jakaś aktualizacja?
Z głównymi pierwszego stopnia na pewno dzwonią, więc bez ryzyka, że wiadomość do kogoś nie dotrze, ale jeśli na drugi stopień puścili esy i nie można tego nigdzie samemu sprawdzić, to trochę słabo.

U mnie nie zaktualizowali - cały czas pokazuje dzienną.... Faktycznie to bardzo kiepsko.

Tak myślałam, straszna lipa. Oby jak najmniej konkursów rozwiązywanych w ten sposób 🙈

A zgłaszałaś może, że nie dochodzą do Ciebie smsy? Jestem ciekawa ich reakcji i odpowiedzi. Ja niestety nie sprawdzam w wynikach, a na pewno nie kiedy jest loteria i wysyłam tych paragonów więcej niż na konkurs 🫨

Nie zgłaszałam. Wcześniej myslalalam, że to sporadyczny problem, który dotyczy konkursów, gdzie jest 100 nagród dziennie, ale ostatnio w ten sposób bym straciła grill gazowy. Sytuacja powtarzała się na różnych kartach SIM i telefonach, więc na pewno problem jest ogólny. 
niestety też raczej nie sprawdzam loterii, jestem na to zbyt słabo zorganizowana 🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7366592 Napisano: 19.06.2026 15:44:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Belly_Dancer napisał(a):

8igora9 napisał(a):

W związku z tymi smsami od Smolara, które nagminnie do mnie nie docierają, mam pytanko do osób, które wygrały dzisiaj tablety: Czy jak teraz sprawdzicie swoje zgłoszenie w wynikach, to dalej pojawia się informacja o wygraniu nagrody dziennej, czy jest jakaś aktualizacja?
Z głównymi pierwszego stopnia na pewno dzwonią, więc bez ryzyka, że wiadomość do kogoś nie dotrze, ale jeśli na drugi stopień puścili esy i nie można tego nigdzie samemu sprawdzić, to trochę słabo.

U mnie nie zaktualizowali - cały czas pokazuje dzienną.... Faktycznie to bardzo kiepsko.

Tak myślałam, straszna lipa. Oby jak najmniej konkursów rozwiązywanych w ten sposób 🙈 Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

8igora9

#7366562 Napisano: 19.06.2026 14:08:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z głównymi pierwszego stopnia na pewno dzwonią, więc bez ryzyka, że wiadomość do kogoś nie dotrze, ale jeśli na drugi stopień puścili esy i nie można tego nigdzie samemu sprawdzić, to trochę słabo. Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

8igora9

#7366431 Napisano: 19.06.2026 09:47:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
Walizka z produktami Bunny Ninja w Auchan emotka Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7365675 Napisano: 17.06.2026 10:48:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
O co Wy się kłócicie, jak tych sosserow dalej nie ma w sklepach, tylko pojawiły się wirtualnie w aplikacji 🙈 😅

Niezaleznie od tego, co i kto sobie o tym mysli, to już wyżej ktoś słusznie zauważył, że takie robienie rabanu u organizatora i sponsora to jest po prostu tzw. s****e we własne gniazdo. 🤯  I już nawet nie chodzi o ten 1 konkurs, tylko o to, jakie wnioski sobie  z tego wyciągnie organizator.

Przecież oni przedłużyli ten konkurs DLA NAS, właśnie dlatego, ze ludzie im pisali i zgłaszali problem z dostępnością produktu. Raz na ruski rok się przytrafiło, że jakiś organizator czyta to, co ludzie do niego piszą i rozwiązuje problem, a Wy robicie raban. Weźcie się ogarnijcie, bo sami sobie szkodzicie, serio. Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7365542 Napisano: 16.06.2026 20:02:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

8igora9 napisał(a):

maverick napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Dzisiaj mąż wygrał 200 od Milki w Lidlu, znów bez smsa, tylko sprawdziliśmy na stronie.  Straszna lipa. Teraz będą wybierali główne i tego już pewnie nie będzie można sobie sprawdzić samemu, więc sms albo przyjdzie albo nie. 🤯

Sprawdzasz w wynikach czy laureatach? Ja w wynikach i nie mam wygranych, a jak SMS był, to w wygranych jest puchar emotka

Nie zrozumiałam, o co Ci chodzi 🙈

W zeszłym roku odkryłam, że mimo wygranej nie dostałam od Smolara smsa i teraz sprawdzam ich podwójnie — w wynikach i laureatach. 😝
I okazuje się, że te SMS-y nie docierają do mnie dość regularnie…
A teraz dodatkowo niepokoi mnie fakt, że w przypadku wygrania jednej z głównych nagród,  raczej nie zmienią opisu w zakładce wyniki, więc mogę się o tym nigdy nie dowiedzieć. 🙈

Chodziło mi oto, czy sprawdzasz tylko w wynikach, czy wygrałaś, czy też w laureatach czy przepuszcza dane ☺️

Sprawdzam i tu i tu dla pewności 😝 Ale jeszcze nie miałam takiej sytuacji, żeby w 1 miejscu była wygrana, a w drugim nie. 

Natomiast wychodzi na to, że SMS-y nie dochodzą regularnie, wiec strasznie słabo ze strony Smolara, że nie mają żadnego systemu, tak jak niektóre agencje, żeby np. wysyłać drugiego smsa z przypomnieniem, jeśli dane nie wpłyną w wyznaczonym czasie. Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7365507 Napisano: 16.06.2026 18:49:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Dzisiaj mąż wygrał 200 od Milki w Lidlu, znów bez smsa, tylko sprawdziliśmy na stronie.  Straszna lipa. Teraz będą wybierali główne i tego już pewnie nie będzie można sobie sprawdzić samemu, więc sms albo przyjdzie albo nie. 🤯

Sprawdzasz w wynikach czy laureatach? Ja w wynikach i nie mam wygranych, a jak SMS był, to w wygranych jest puchar emotka

Nie zrozumiałam, o co Ci chodzi 🙈

W zeszłym roku odkryłam, że mimo wygranej nie dostałam od Smolara smsa i teraz sprawdzam ich podwójnie — w wynikach i laureatach. 😝
I okazuje się, że te SMS-y nie docierają do mnie dość regularnie…
A teraz dodatkowo niepokoi mnie fakt, że w przypadku wygrania jednej z głównych nagród,  raczej nie zmienią opisu w zakładce wyniki, więc mogę się o tym nigdy nie dowiedzieć. 🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7365498 Napisano: 16.06.2026 18:35:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzisiaj mąż wygrał 200 od Milki w Lidlu, znów bez smsa, tylko sprawdziliśmy na stronie.  Straszna lipa. Teraz będą wybierali główne i tego już pewnie nie będzie można sobie sprawdzić samemu, więc sms albo przyjdzie albo nie. 🤯 Wyświetl w wątku >>
0 0