Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 8igora9

8igora9

#7374748 Napisano: 16.07.2026 11:41:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margarittta napisał(a):

Czy z Freewolucji przychodzą Wam potwierdzenia zgłoszenia na @?

Dopiero po kilku dniach przyszedł e-mail, że zgłoszenie zostało zaakceptowane Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7374209 Napisano: 14.07.2026 22:44:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Belly_Dancer napisał(a):

U mnie to samo niestety, tylko nie wiem , jak u Ciebie, ale ja miałam w moim Kauflandzie opis po prostu Keczup łagodny 570 g i Keczup pikantny 570 g i pewnie dlatego 
:/

Także też chętnie się dowiem czy da się coś z tym zrobić. Konkurs tylko w jednej sieci, to chyba powinni wiedzieć jakie sklep daje opisy???

U mnie tak samo. Chyba wyślę to jeszcze raz ale zrobię zdjęcie z produktem.

edit: nie da się, wyskakuje komunikat, że ten numer paragonu był już zgłoszony 🙄 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7371985 Napisano: 07.07.2026 13:53:10 w Czy informują/ informowali?
mellowfruit napisał(a):

Brał ktoś udział w Grohe, informowali? Zakładka się pojawiła w laureatach u Smolara

Dostałam smsa po 12 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7371517 Napisano: 05.07.2026 21:17:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Trochę się zakręciłam ze swoimi paragonami. Czy ktoś mógłby potwierdzić, czy salami wieprzowe 80g na paragonie z Biedry to Tarczyński snack? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7371292 Napisano: 04.07.2026 14:01:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Jak myślicie, czy konkurs Madej Wróbel w Biedrze to scam? Ktoś w ogóle oprócz mnie brał w tym udział, bo dziwna cisza na forum? 😂 Na stronie pojawiła się taka lista, a tam w formularzu nawet nie było miejsca na imię i miejscowość.

Był tam też zapis, żeby zgłoszenia słać e-mailem, być może powybierali tylko znajomych z e-maili?! A może nie mieliśmy szczęścia

Słałam przez formularz i przez maila. Tak czy siak, skąd na tej liście imiona i miejscowości, skoro jest napisane, że dopiero będą się kontaktować? Jak ktoś wygrał albo kojarzy osobę z listy, to uprzejmie proszę o info. Dobrze by było wiedzieć na przyszłość, czy brać udział w ich konkursach, czy dać sobie spokój. 😃 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7371253 Napisano: 04.07.2026 09:59:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak myślicie, czy konkurs Madej Wróbel w Biedrze to scam? Ktoś w ogóle oprócz mnie brał w tym udział, bo dziwna cisza na forum? 😂 Na stronie pojawiła się taka lista, a tam w formularzu nawet nie było miejsca na imię i miejscowość.

Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7371240 Napisano: 04.07.2026 08:21:49 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Staropolankę z Orlen Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7370898 Napisano: 02.07.2026 19:04:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
ktosiek1 napisał(a):

Wygląda na to, że walizka z Bielendy, sklep z walizkami chyba otworzę emotka

U mnie ta sama klęska urodzaju 😛 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7370888 Napisano: 02.07.2026 18:54:11 w Czy informują/ informowali?
Madej Wróbel w Biedronce? Po dodaniu zgłoszenia, był komunikat, że wyniki podadzą 30/06. Z kolei w regulaminie pojawiają się 3 daty: 1/07, 02/07 i 7 dni od zakończenia konkursu. 😝 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7370746 Napisano: 02.07.2026 13:09:39 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy ktoś dostał już Iphona od Tropi De Lux? Bony i karma przyszły wczoraj, a z telefonu nie mam nawet info o nadaniu przesyłki. 🫣 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7370051 Napisano: 30.06.2026 19:07:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

yaagatka napisał(a):

mia napisał(a):

Czy ktoś mógłby mnie krótko (jeśli się da) poinstruować na temat konkursu Lech Dinoemotka emotka
Nie korzystałam nigdy świadomie z AI, unikam jak diabeł święconej wody, i kompletnie nie ogarniam co (i jak) mam zrobić w tym konkursie. emotka
Nie wiem, czy jest sens kupować paragon - czy dam radę. emotka

masz 1000 znaków żeby wizualnie opisać Twój wymarzony ogród, po czym AI ci go generwuje na podstawie Twojej wypowiedzi. Wybierasz jeden z dwóch (praawie identycznych) obrazków i wysyłasz.

Dzięki wielkie! emotka
A w razie czego mozna "dzieło" skasować i zacząć od nowa, czy to już jest nieodwołalne?

„Dzieło” jest nieodwołalne. 😝 Najlepiej najpierw pobierz sobie aplikację chat gpt i sprawdź sobie, jak to działa w praktyce. Trzeba się przełamać,  bo takich konkursów będzie coraz wiecej. 🙂 
Piszemy proste komendy, prostym językiem, bez żadnych udziwnień i wierszyków. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

8igora9

#7369816 Napisano: 30.06.2026 11:53:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

Wychodzi na to, że bony Dino są całe poinformowane - https://rodowita-konkurs.pl/#winners - na stronie są uzupełnieni zwycięzcy

Ale nie ma listy z nagrodami głównymi. Dziwna sprawa. Może naprawdę dalej nie mogą się zdecydować, kto odjedzie autem. 😛 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7369700 Napisano: 29.06.2026 23:29:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Dla mnie jego wygrana jest mocno podejrzana . Filmik mocno średni, on sam z Krakowa gdzie wydawany jest kamper i firma Zasada . 
Jako aktor wyświetlać mi się zaczął w reklamach OLX (ah ten algorytm) . 
https://www.facebook.com/share/r/1BRMrtkKwn/?mibextid=wwXIfr

Straciłam chęci na udział w jakichkolwiek konkursach video ( mimo że to był mój pierwszy)

Jak zawsze szukanie dziury w całym i krytykowanie wszystkiego. 
A potem ja biedna siedzę i się zastanawiam, czy informowali o głównych z Rodowitej, czy może jednak nie. 😝 I się nie dowiem, przecież nikt nie będzie się chwalił główną nagrodą na forum, na którym można za to zostać objechanym z góry do dołu. 

A już najlepsze są te 💩burze w socjalach sponsora. Róbcie tak dalej, a potem wszyscy będziemy się dziwić, czemu konkursów jest coraz mniej. 🫣

A filmy z BP są okej i nie wiem, do czego tu się można czepić. Moim faworytem jest numer 3 👍

Niestety sama ostatnio przekonałam się, jak łatwo ludzie potrafią zamienić czyjąś radość w niepotrzebną  💩 burzę. Po wygraniu samochodu naczytałam się na FB i Instagramie komentarzy, że konkurs był ustawiony, a moje zaskoczenie i emocje rzekomo udawane... tylko dlatego, że przy zgłoszeniu nie podawało się dokładnego adresu.
Wystarczy chwila, by pod postem pojawili się samozwańczy eksperci od teorii spiskowych.
(cały proces kontaktu ze strony organizatora dokładnie opisałam w wątku „Gratulacje”).
Ludzie potrafią dopisać własną historię, nie znając nawet faktów.
To smutne, jak łatwo przychodzi ocenianie, a jak trudno zwykła życzliwość.

Nie daj sobie popsuć radości z wygranej. Ludzie, którzy wymyślają takie bzdury to tak naprawdę niewielka grupa, lecz niestety bardzo „głośna”.  Myślę, że niektórzy z nich właśnie taki mają cel, żeby ze złości popsuć komuś radość z wygranej! Ale to już jest ich strata, jak nie rozumieją, że sami lepiej wyszliby na tym, gdyby zaczęli się pozytywnie motywować wygranymi innych ludzi. 😌 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7369681 Napisano: 29.06.2026 22:52:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Calliope22 napisał(a):

Dla mnie jego wygrana jest mocno podejrzana . Filmik mocno średni, on sam z Krakowa gdzie wydawany jest kamper i firma Zasada . 
Jako aktor wyświetlać mi się zaczął w reklamach OLX (ah ten algorytm) . 
https://www.facebook.com/share/r/1BRMrtkKwn/?mibextid=wwXIfr

Straciłam chęci na udział w jakichkolwiek konkursach video ( mimo że to był mój pierwszy)

Jak zawsze szukanie dziury w całym i krytykowanie wszystkiego. 
A potem ja biedna siedzę i się zastanawiam, czy informowali o głównych z Rodowitej, czy może jednak nie. 😝 I się nie dowiem, przecież nikt nie będzie się chwalił główną nagrodą na forum, na którym można za to zostać objechanym z góry do dołu. 

A już najlepsze są te 💩burze w socjalach sponsora. Róbcie tak dalej, a potem wszyscy będziemy się dziwić, czemu konkursów jest coraz mniej. 🫣

A filmy z BP są okej i nie wiem, do czego tu się można czepić. Moim faworytem jest numer 3 👍 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7369624 Napisano: 29.06.2026 18:42:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw NA RELAKSIE od Avanti 😌 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7369118 Napisano: 27.06.2026 13:31:57 w Czy informują/ informowali?
@gnieszk@ napisał(a):

8igora9 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Andrzej007 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

A wyższe stopnie z Rodowitej poszły?

Nie wiem, ale mam nieodparte wrażenie, że nie skończyli informować o bonach. Chyba w poprzednich edycjach informowali czasem przez 2-3 dni.

To oby tak było.

Zawsze zaczynali informowanie od głównych, więc pewnie mała szansa, żeby tym razem było inaczej. 
Natomiast u nas w rodzinie brakuje bonu za najfajniejszy film, więc podejrzewam, że nie skończyli informować.

A może z tymi głównymi będą dzwonić w poniedziałek?

szczerze to nie wierzę w to, że ta miła Pani, która dzwoni do nas co roku, mogłaby się powstrzymać przed poinformowaniem laureatów nagród głównych, bo widać, ze sprawia jej to dużo radości. 😄 
Raczej nastawiam się na to, że samochód już odjechał razem z odkurzaczami, ale jeszcze nie skończyli informować o bonach. 
Ale kto tam wie… trzeba czekać. Cierpliwość to piękna cecha, ale ani konkursy ani macierzyństwo jeszcze mnie jej nie nauczyły. 😂 Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

8igora9

#7369018 Napisano: 26.06.2026 20:59:39 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

Andrzej007 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

A wyższe stopnie z Rodowitej poszły?

Nie wiem, ale mam nieodparte wrażenie, że nie skończyli informować o bonach. Chyba w poprzednich edycjach informowali czasem przez 2-3 dni.

To oby tak było.

Zawsze zaczynali informowanie od głównych, więc pewnie mała szansa, żeby tym razem było inaczej. 
Natomiast u nas w rodzinie brakuje bonu za najfajniejszy film, więc podejrzewam, że nie skończyli informować. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7368782 Napisano: 26.06.2026 11:32:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Fortis nareszcie zaczął wysyłać bony do allegro od Leibniz. 😄 Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

8igora9

#7368770 Napisano: 26.06.2026 11:18:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Mówiłem jej, że nie można wydawać z bonów, a ona mi mówi, że oni wydają... No ok. Jak wydają to wydają. 
I najlepsze, że na paragonie jest: 
Płatność bonem 200 zł 
Reszta 17 zł

Miałam kiedyś tak samo w Intermarché. pani upierała się, że mi wyda,  bo oni te bony wklepują jako gotówkę.  Potem okazało się, że oni mają jakieś swoje bony pracownicze, które idą jako gotówka i wydają sobie z nich resztę.

Ale, że kasjerce udało się na tej kasie w Dino wydać resztę z bonu, to jestem w szoku. Z mojego doświadczenia wynika, że w Dino to wystarczy 1 zły ruch kasjerki i kończy się na wezwaniu kierownika i ręcznym anulowaniu towaru na ponad 300zl, po kolei, produkt po produkcie… 🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7368467 Napisano: 25.06.2026 13:50:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
Walizka Capri Sun, dla której trzeba wysyłać paragon, szklanka od Jacobsa… niech już lepiej ta Pani od Rodowitej zacznie dzwonić. 😂 Wyświetl w wątku >>