Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika stopi

stopi

#7290092 Napisano: 22.08.2025 20:18:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tamlin111 napisał(a):

A udało sie komuś otworzyć regulamin L'oreal? Wejściówkę mam ale też kilkaset kilometrów. Na sam pokaz nie opłaca sie jechac. Ciekawe co jest w tej wartosci 1000zl nagrody.

W regulaminie chyba nic nie było, ale jak ktoś dysponuje to może potwierdzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

stopi

#7290060 Napisano: 22.08.2025 18:16:38 w SZUKAM....
luk1990 napisał(a):

Chyba jednak nie wszyscy wygrali wejściówki ;<
Jak informowali? Mailowo?

Tak mailowo. Szkoda, ze nie ma opcji wymiany nagrody bilet za bransoletkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stopi

#7290054 Napisano: 22.08.2025 18:03:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edi999a napisał(a):

stopi napisał(a):

josefina napisał(a):

ja mam 2 zaproszenia na pokaz Loreal i się wybieram, tylko sie zastanawiam czy to jest tylko dla kobiet?

Kazdy 
anialistopad napisał(a):

Ja się nie wybieram na pokaz i chętnie go sprzedam . Nie będę jechać ponad 300 km w 1 stronę na jakiś pokaz wartości .

Ja tez mam dwa zaproszenia ale mam za daleko. Równiez chętnie się pozbędę zaproszen

Ja podobnie, mam za daleko, żeby jeszcze było wiadomo,  na co mam jechać...

Dokładnie zero informacji co to zaproszenie obejmuje i czy warto się wogóle fatygować. Wyświetl w wątku >>

stopi

#7290053 Napisano: 22.08.2025 18:02:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

stopi napisał(a):

stopi napisał(a):

notta napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja się nie wybieram na pokaz i chętnie go sprzedam . Nie będę jechać ponad 300 km w 1 stronę na jakiś pokaz wartości .

Ja też chętnie srzedam.. mam ciut dalej i małego ssaka na stanie. Mogli dać pole wyboru przy zgłoszeniu. Chciałam tylko bransoletke emotka

Szkoda, ze nie ma mozliwosci wymiany

Co wogóle te wejściówki zawierają? Było cos w regulaminie?

a myślicie, ze mozna podac inne dane?

chyba mozna, jest info, ze Adres e-mail musi byc podany taki jak w zgłoszeniu do konkursu. takiej adnotacji nie ma przy imieniu i nazwisku Wyświetl w wątku >>
0 0

stopi

#7290047 Napisano: 22.08.2025 17:45:07 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
newgirl napisał(a):

stopi napisał(a):

Mam 2 wejściówki L’Oreal - „Pokaz wartości” na  4.09.2025 19:30. Mińska 65, Warszawa. Do 25.08. trzeba podać imiona i nazwiska osob które pojawią się na pokazie. 

Chętnie wymienię na cos...

Na co?

Czekam na propozycje Wyświetl w wątku >>
0 0

stopi

#7290045 Napisano: 22.08.2025 17:43:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stopi napisał(a):

notta napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja też chętnie srzedam.. mam ciut dalej i małego ssaka na stanie. Mogli dać pole wyboru przy zgłoszeniu. Chciałam tylko bransoletke emotka

Szkoda, ze nie ma mozliwosci wymiany

Co wogóle te wejściówki zawierają? Było cos w regulaminie? Wyświetl w wątku >>
0 0

stopi

#7290043 Napisano: 22.08.2025 17:32:20 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Mam 2 wejściówki L’Oreal - „Pokaz wartości” na  4.09.2025 19:30. Mińska 65, Warszawa. Do 25.08. trzeba podać imiona i nazwiska osob które pojawią się na pokazie. 

Chętnie wymienię na cos... Wyświetl w wątku >>
0 0

stopi

#7290042 Napisano: 22.08.2025 17:28:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Szkoda, ze nie ma mozliwosci wymiany Wyświetl w wątku >>
0 0

stopi

#7290041 Napisano: 22.08.2025 17:27:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
josefina napisał(a):

ja mam 2 zaproszenia na pokaz Loreal i się wybieram, tylko sie zastanawiam czy to jest tylko dla kobiet?

Kazdy 
anialistopad napisał(a):

Ja tez mam dwa zaproszenia ale mam za daleko. Równiez chętnie się pozbędę zaproszen Wyświetl w wątku >>
0 0

stopi

#7289624 Napisano: 21.08.2025 15:17:28 w SZUKAM....
stopi napisał(a):

adamo86 napisał(a):

stopi napisał(a):

anialistopad napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ma ktoś może regulamin tego konka Rossmann-Loreal zapisany. Bo na stronie nie da się go otworzyć.
A chcę napisać o podmiankę wejściówki VIP wartej 1000 zł skąd taka kurczę cena?
na bransoletkę.
Będe wdzięczna bo chcę doczytać czy ta wejściówka jest ze złota czy platyny.

W regulaminie jest zapis ,że nie zamienia .

Udało Ci się zamienić? A w ogóle ktoś wygrał bransoletkę?

Bransoletki mają informować do października.
Pytanie czy ktoś w ogóle nie wygrał wejściówki? emotka

Dokładnie;) Na czym polega fenomen wejściówki, że ma taką a nie inną wartość?

Jeżeli wszyscy wygrali wejściówki to chyba już nikt nie wygra bransoletki bo jeśli się nie mylę to można było wygrać tylko jeden rodzaj nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

stopi

#7289622 Napisano: 21.08.2025 15:13:46 w SZUKAM....
adamo86 napisał(a):

stopi napisał(a):

anialistopad napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ma ktoś może regulamin tego konka Rossmann-Loreal zapisany. Bo na stronie nie da się go otworzyć.
na bransoletkę.

Udało Ci się zamienić? A w ogóle ktoś wygrał bransoletkę?

Bransoletki mają informować do października.
Pytanie czy ktoś w ogóle nie wygrał wejściówki? emotka

Dokładnie;) Na czym polega fenomen wejściówki, że ma taką a nie inną wartość? Wyświetl w wątku >>
0 0

stopi

#7289614 Napisano: 21.08.2025 14:59:04 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

atyde25 napisał(a):

na bransoletkę.

Udało Ci się zamienić? A w ogóle ktoś wygrał bransoletkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

stopi

#7275218 Napisano: 02.07.2025 23:03:55 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
misiamarysia napisał(a):

aerdna napisał(a):

Trelemorelee007 napisał(a):

anoo napisał(a):

pikawka napisał(a):

aerdna napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na pasty BioMadent?

Tak ja czekam. Dziś mam w aplikacji nadane

Również czekam, a ktoś dostał już karty do Rossmann z Biomadentu?

Ja już dostałam, dosyć szybko bo 24 czerwca, zaraz po wysyłce danych

Ja nadal czekam, nawet nie mam info o nadaniu. Czy ktoś nadal czeka na te pasty jak ja?

Moja koleżanka czeka (Warszawa), moje pasty już w domu.

A karty rossman jakim kurierem są wysyłane? Wyświetl w wątku >>
0 0

stopi

#7222107 Napisano: 17.11.2024 02:03:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Stopi: Miałam. Niestety paragon nie wystarczył. Odpisali mi, że w systemie transakcji przypisanej do konta nie widzą emotka
Jak nie ma żappsów, to numer karty prawdopodobnie się nie wczytał poprawnie. To się niestety zdarza często i od dawna emotka

Czyli nie ma do nich po po co pisać bo I tak nic to nie da?

Wyświetl w wątku >>
0 0

stopi

#7222097 Napisano: 16.11.2024 23:39:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miał ktoś z Was taką sytuację ze w aplikacji zabki nie nabiły się wogóle zappsy za transakcję, nie mówiąc już o kodzie do kina? Da się to jakoś odkręcić? Mam paragon dotyczący transakcji którą zrobiłem Wyświetl w wątku >>
0 0

stopi

#7217678 Napisano: 30.10.2024 19:12:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=Z tym, ze ja normalnie miałem od poczatku odbiór w punkcie i tak odebrałem więc nie rozumiem skąd ten problem. w aplikacji mam ze gotowa do odebrania w punkcie i odebrana w punkcie.

kuoka]
stopi napisał(a):

Loteria DPD - Odebrałem 2 przesyłki w punkcie dpd pick up. Wpisuje je do loterii i wyswietla mi sie komunikat: Do loterii możesz zgłosić numery przesyłek zrealizowanych wyłącznie w ramach usługi DPD Pickup. Miał ktoś podobny problem?

Ja miałem. Przekierowałem do punktu DPD i sam odebrałem. Ale ktoś w ich systemie zaznaczył że dostarczył kurier. No i odrzucili moje zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

stopi

#7217677 Napisano: 30.10.2024 19:12:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=Z tym, ze ja normalnie miałem od poczatku odbiór w punkcie i tak odebrałem więc nie rozumiem skąd ten problem. w aplikacji mam ze gotowa do odebrania w punkcie i odebrana w punkcie.

kuoka]
stopi napisał(a):

Loteria DPD - Odebrałem 2 przesyłki w punkcie dpd pick up. Wpisuje je do loterii i wyswietla mi sie komunikat: Do loterii możesz zgłosić numery przesyłek zrealizowanych wyłącznie w ramach usługi DPD Pickup. Miał ktoś podobny problem?

Ja miałem. Przekierowałem do punktu DPD i sam odebrałem. Ale ktoś w ich systemie zaznaczył że dostarczył kurier. No i odrzucili moje zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

stopi

#7217676 Napisano: 30.10.2024 19:11:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
kuoka napisał(a):

stopi napisał(a):

stopi]Loteria DPD - Odebrałem 2 przesyłki w punkcie dpd pick up. Wpisuje je do loterii i wyswietla mi sie komunikat: Do loterii możesz zgłosić numery przesyłek zrealizowanych wyłącznie w ramach usługi DPD Pickup. Miał ktoś podobny problem?

Z tym, ze ja normalnie miałem od poczatku odbiór w punkcie i tak odebrałem więc nie rozumiem skąd ten problem. w aplikacji mam ze gotowa do odebrania w punkcie i odebrana w punkcie. Wyświetl w wątku >>
0 0

stopi

#7217654 Napisano: 30.10.2024 18:23:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Loteria DPD - Odebrałem 2 przesyłki w punkcie dpd pick up. Wpisuje je do loterii i wyswietla mi sie komunikat: Do loterii możesz zgłosić numery przesyłek zrealizowanych wyłącznie w ramach usługi DPD Pickup. Miał ktoś podobny problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

stopi

#7208160 Napisano: 23.09.2024 17:42:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

12klauduuus napisał(a):

Czy formularz moze byc wypelniony na kogokolwiek ?
I czy dziecko moze byc?

Podbijam!

Zajrzałam tylko na chwilę do formularza bo na szybko nie chciałam wypełniać i wygląda że w caloscinpodaje się dane główne i osoby towarzyszącej i jest oświadczenie że jestem.osoba pelnoletnia ale to tyczy moim zdaniem.osoby głównej. Jutro zrobię screeny bo dzisiaj nie mam czasu. Moim zdaniem można wpisać obojętnie jakie dane. Chyba że przed pójściem danych do PZPN agencja będzie sprawdzała czy zgadzają się z danymi z formularza ale wątpię. Jakby ktoś dzwonil do agencji w tej sprawie to dajcie znać.
monia0303 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

12klauduuus napisał(a):

Czy formularz moze byc wypelniony na kogokolwiek ?
I czy dziecko moze byc?

Podbijam!

Zajrzałam tylko na chwilę do formularza bo na szybko nie chciałam wypełniać i wygląda że w caloscinpodaje się dane główne i osoby towarzyszącej i jest oświadczenie że jestem.osoba pelnoletnia ale to tyczy moim zdaniem.osoby głównej. Jutro zrobię screeny bo dzisiaj nie mam czasu. Moim zdaniem można wpisać obojętnie jakie dane. Chyba że przed pójściem danych do PZPN agencja będzie sprawdzała czy zgadzają się z danymi z formularza ale wątpię. Jakby ktoś dzwonil do agencji w tej sprawie to dajcie znać.

W regulaminie jest info:
Prawidłowo wypełniony formularz zwycięzcy Nagrody I stopnia wymaga podania następującychinformacji:
4.5.1. dane osobowe zwycięzcy: imię i nazwisko, numer telefonu i adres e-mail – zgodne z
danymi podanymi w Formularzu zgłoszeniowym
ale czy beda sprawdzac to sie okaze... Wyświetl w wątku >>
0 0