Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika KrisK

KrisK

#7318362 Napisano: 03.12.2025 11:05:29 w Smolar
anava napisał(a):

Mam informacje z pierwszej ręki, że nagrody główne z Prince Polo są na forum 
Było dużo zgłoszeń (tani zakup, apka itd.) a Smolar to jedna z najbardziej kompetentnych agencji.

"Mam informacje z pierwszej ręki " czyli rozumiem , że wygrałaś główną i ktoś z Twoch majbliżsxych rownież ? 
Czy możesz się pochwalić czym wygralaś -hasłem ,zdjeciem czy moze filmem ? Wyświetl w wątku >>
0 0

KrisK

#7318242 Napisano: 02.12.2025 20:58:16 w Smolar
8igora9 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

taak napisał(a):

kocie_lakocie napisał(a):

taak napisał(a):

kocie_lakocie napisał(a):

Ja wygrałam Kubotki i skarpetki 1/1 zdjęciem z moim wizerunkiem zrobione 1 minutę w biurze w pracy emotka  (było całkiem kreatywne)

Zawsze wychodzę z założenia żeby za bardzo się nie starać, by potem się nie rozczarować emotka

Czyli zgłoszenie niezgodne z regulaminem…

Czyli na Instagramie przeczytałam jak agencja napisała "może być wizerunek uczestnika", więc takie zrobiłam.
Koleżanka też wygrała klapeczki wysyłając własne zdjęcie.

P.S Nie ma co się burzyć o klapki i skarpetki emotka

Nie mam pretensji do Ciebie, tylko po prostu Smolar dał ciała. Oczywiście, że w takim wypadku prace zawierające wizerunek miały nieporównywalnie większe pole do popisu.
Nie chodzi mi o klapki, tylko o uczciwość agencji

Nawet jeśli osoby, które oceniały prace konkursowe, nie wiedziały, ze jakiś mózg dodał brak jakiegokolwiek wizerunku do regulaminu, to i tak te filmy bez wizerunku powinny bez problemu zgarnąć klapki. Jak na moje, to mieli tyle zgłoszeń i nie chciało im się tego przeglądać i albo wylosowali 777  i dopiero z tego wybierali główne albo w pewnym momencie zarzucili dalsze przeglądanie i nie doszli do prac z ostatnich godzin. 🫣

Ja w tym konkursie udziału nie brałam, bo żółty to nie mój kolor  emotka a i kapcie po domu mam, ale wydaje mi się że błędne jest założenie, że jak ktoś nagrał filmik to nagroda mu się należy. Jeżeli agencja podeszła rzetelnie do tematu to teksty powinny konkurować z tekstami, filmy z filmami i zdjęcia ze zdjęciami. Więc dobry tekst mógł wygrać, a filmik niekoniecznie.

Oj uwierz, że ja naprawdę nie mam w zwyczaju jojczyć bez powodu. To oczywiste, że nie można zawsze wygrywać. I oczywiste, że po drugiej stronie są ludzie, a ludzie, jak wiadomo, mają różne gusta, doświadczenia, nastroje. Może im się podobać coś zupełnie innego niż nam i mają do tego prawo.  Potrafię również  spojrzeć z dystansem na swoje prace i wiem, że czasem coś mi wyjdzie lepiej, a czasem gorzej.  Tym razem wyszło całkiem dobrze i to jest po prostu statystycznie niemożliwe, żeby w konkursie było aż tak wiele fajnych prac, że moje się nie załapały nawet na klapki podczas uczciwego wybierania. No po prostu nie. 🫣 Jak ktoś często bierze udział w konkursach zdjęciowo-filmowych to z pewnością rozumie, o czym mówię.  Konkurencja nie jest aż tak duża jak w tekstowych i można też ocenić swoje szanse nieco bardziej realnie i obiektywnie niż w konkach typowo tekstowych.

Zgadzam się z Tobą w 100%.
Nagrałem dwa kreatywne i mega pracochłonne filmiki i jedno zdjęcie ,a klapki wygrałem ostatnim zgłoszeniem wrzuconym tak byle kodu nie stracić -coś tu naprawdę nie gra ! Wyświetl w wątku >>

KrisK

#7318183 Napisano: 02.12.2025 17:42:22 w Smolar
Kri napisał(a):

KrisK napisał(a):

Wydaje mi się,że jeszcze wszystkie wiadomości nie poszły -w końcu z głównymi to ponad 800 nagród .
Nadal czekam na smsa 😜

W wynikach mozna sprawdzic

Sprawdzałem i mam "zgłoszenie zostało poprawnie wysłane " 
Nie jest to wiadomość "Niestety nic nie wygrałeś" to chyba jest szansa 😁

Na stronie Smolara trzeba sprawdzać wyniki, a nie Prince Polo

I jest wygrana 😃 Wyświetl w wątku >>
0 0

KrisK

#7318177 Napisano: 02.12.2025 17:26:30 w Smolar

Wydaje mi się,że jeszcze wszystkie wiadomości nie poszły -w końcu z głównymi to ponad 800 nagród .
Nadal czekam na smsa 😜

W wynikach mozna sprawdzic

Sprawdzałem i mam "zgłoszenie zostało poprawnie wysłane " 
Nie jest to wiadomość "Niestety nic nie wygrałeś" to chyba jest szansa 😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

KrisK

#7318143 Napisano: 02.12.2025 15:58:40 w Smolar
8igora9 napisał(a):

taak napisał(a):

Joanna_13 napisał(a):

Na 3 zgloszenia(2 znajomych i 1 moje), jedno tylko wygrało klapki... za filmik 🙃 rozumiem, że są różne gusta i dałabym temu spokój, ale jakiś czas temu Smolar wprowadził ludzi w błąd. Chodzi o komentarze pod ich postem na IG, gdzie w komentarzu potwierdzili, że wizerunek uczestnika może być widoczny(Regulamin tego zakazywał). Więc teraz nikt nie ma pewności czy nie wygrał ktoś z wizerunkiem. Więc moje pytanie brzmi, czy jest sens pisać reklamację? Czy po prostu to będzie walka z wiatrakami...

Mi odpisali na maila, że nie nawet kawałka ręki czy głosu nie może być w filmie…

Mi odpisali, że ręce mogą być. Cyrk na kółkach z nimi, a zawsze byli tacy profesjonalni. U mnie 0/5 z czego 2 to naprawdę fajne filmy, którymi można nawet i główne wygrywać. Szoooook

Nadal czekam na smsa 😜 Wyświetl w wątku >>
0 0

KrisK

#7280667 Napisano: 21.07.2025 12:53:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hej , czy w konkursie MK Cafe można wygrać tylko raz na cały konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

KrisK

#7236402 Napisano: 21.01.2025 13:12:31 w Czy informują/ informowali?
Emememe napisał(a):

Czy Soplica informowała za 8 etap? emotka

Też czekam 🧐 Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

KrisK

#7233855 Napisano: 09.01.2025 14:39:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ananaska napisał(a):

KrisK napisał(a):

Hej ,
Czy mieliście może problemy z wypłatą Blika w konkurskie C4 lajkonik?
Nie chce mi wypłacić kasy nie wiem czy ktoś miał może podobnie?

Też miałam problem. Napisałam do organizatora. Dziś dostałam nowy numer BLIK. Jeszcze nie sprawdzałam czy działa.

Dzięki,to też do nich napiszę😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

KrisK

#7233852 Napisano: 09.01.2025 14:28:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hej ,
Czy mieliście może problemy z wypłatą Blika w konkurskie C4 lajkonik?
Nie chce mi wypłacić kasy nie wiem czy ktoś miał może podobnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

KrisK

#7227124 Napisano: 05.12.2024 14:30:45 w Czy informują/ informowali?
Hej , czy Bozita juz wszystkich informowała? Wyświetl w wątku >>
0 0

KrisK

#7219172 Napisano: 06.11.2024 12:30:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
KrisK napisał(a):

[quote=Gratulacje, do mnie dzwonił nr zaczynajacy sie od 608...czy Cirio dzwoni z tego nr ?

maro27]Cirio - produkty
(tel przed chwilą)

Wyświetl w wątku >>
0 0

KrisK

#7206278 Napisano: 16.09.2024 14:48:26 w Czy informują/ informowali?
Konkurs Pasta Duda -czy informowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

KrisK

#7200154 Napisano: 20.08.2024 12:34:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hej , czy próbowaliście wysyłać więcej niż jedno zgłoszenie w konkursie DudaBiedronka Streetcom?
Nie chce mi przejść drugie (nr tel i adres mailowy został już użyty)
W regulaminie jest napisane , że można grać na odzielny paragon😑 Wyświetl w wątku >>
0 0

KrisK

#7200152 Napisano: 20.08.2024 12:31:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mam i ja 100zł do Lidla z konkursu QF🥳 Wyświetl w wątku >>

KrisK

#7177430 Napisano: 22.05.2024 18:20:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mam i ja bonik do Dino 200zl 😊
Telefon po 18tej 😉 Wyświetl w wątku >>

KrisK

#7166814 Napisano: 27.03.2024 14:01:45 w Czy informują/ informowali?
anaesth napisał(a):

KrisK napisał(a):

Hej ,czy w konkursie "Zimowe chwile "Kaufland ktoś dostał maila? Czy jest jeszcze szansa się łudzić 🤪

Czekamy emotka  Zawsze możesz też sprawdzić wyniki na laureaci.amooco.com  emotka

Dzięki,  ale na stronie Amooco nie mogę znaleźć tego konkursu "Zimowe chwile"? Wyświetl w wątku >>
0 0

KrisK

#7166809 Napisano: 27.03.2024 13:54:39 w Czy informują/ informowali?
Hej ,czy w konkursie "Zimowe chwile "Kaufland ktoś dostał maila? Czy jest jeszcze szansa się łudzić 🤪 Wyświetl w wątku >>
0 0

KrisK

#7162646 Napisano: 05.03.2024 11:56:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Kauflanda Lubelli i Łowicz wysyłają potwierdzenia wzięcia udziału na maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

KrisK

#7162644 Napisano: 05.03.2024 11:55:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
team2sis napisał(a):

A jeśli chodzi o paragon do konkursu Kaufland Lubella i Łowicz. Na paragonie wystarczy że będą 2 produkty lubella lub Łowicz czy to ma być zakup 2 Lubella i 2 Łowicz na jednym paragonie ? 🙂🤔

Myślałem, że mają być jeden Łowicz i drugi Lubella bądź 2x Łowicz lub 2xLubella , a teraz już się pogubiłem 🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

KrisK

#7145063 Napisano: 06.12.2023 18:16:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
8igora9 napisał(a):

Tysiak ze Snickersa na Mikołajki ❤️ 

A wczoraj Jager i Olewnik w Intermarche. emotka

Gratulacje 👏👏👏
O której godzinie rozsyłali maile ,jest jeszcze szansa się łudzić 🙈 Wyświetl w wątku >>