Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika samdej

samdej

#7239073 Napisano: 05.02.2025 18:43:13 w Żabka
Jak Wam się podobają nowe wyzwania?

Chyba żaba zaczyna szukać jeleni...emotka

Kup 2 Pawełki - wygraj JEDNEGO Pawełka 

Kup 2 lody - wygraj szalik z lodami

Kup flaszkę - wygraj budżetowe walizy, ewentualnie 100zł

Normalnie jaram się tymemotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7238822 Napisano: 04.02.2025 17:55:09 w NA CO CZEKAMY?
anaesth napisał(a):

03.02 Konkurs Oshee Żabka
do 19.02 (31.01+14 dni+3dr) Konkurs Elmex Sensitivity Rossmann
do 28.04 (31.01+60dr) Konkurs T-Mobile "Wyższy Level"

No i właśnie..., agencje kochane, czas najwyższy zakończyć ten marazm i dać nam się wykazać na tyle aby liczba pozycji do wyszczególnienia tutaj mogła być chociaż zbliżona do liczby oczekujących na połączenie do przychodni emotka  

Na co czekamy? Na Wasze WOW* konkursy!

*WOW tzn. gdzie nagrody dadzą Wam radość nimi nas obdarowywania, a nam konkursowiczom możliwość marzeń dzięki nim spełniania. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7235802 Napisano: 17.01.2025 20:43:37 w Wkurza mnie...
visserarthur napisał(a):

ziolko napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie rozumiem OLX.
Założyłam sobie konto 15.01.25 wieczorem. Już ok 7 rano 16.01.25 dostałam maila ,że moje konto jest zalokowane bo jest oszustwem WTF.
Chciałam tam wystawić poprzedni odkurzacz i może jeszcze coś.
Nawet nie dodałam ogłoszenia ani też nic nie kupowałam kompletne zero akcji.
Dziś mi odblokowali po napisaniu im , tak bardzo miło bez sarkazmu o co chodzi.
Aż się boje teraz coś tam wystawić bo nie rozumiem ich polityki.
Nigdy wcześniej nie miałam tam konta ani nic nie przeskrobałam bo niby jak.
Wszystko mnie już wkurza chyba nie rozumiem już netu i platform.
A już dodatek w uzasadnieniu ,że można iść z nimi na drogę sądową jak się nie zgadzam obudził we mnie uśpione demony.

Zanim zaczniesz coś tam wystawiać, to  najpierw poczytaj o tym, jakie sposoby mają oszuści, żebyś później nie narzekała, że wyczyścili Ci konto bankowe, bo kliknęłaś na rzekome potwierdzenie wpłaty. 
Polecam grupy w tym temacie
https://www.faceb...ups/723748045240403/
https://www.faceb...ups/394012267617440/
https://www.faceb...oups/129637791061658

Zasady bezpieczeństwa na olx https://www.olx.pl/bezpieczenstwo/
Nie zgadzaj się na żadne wpłaty poza portalem.

A dlaczego nie poza portalem? Jak zrobi przelew na konto, to chyba ok?

Ok, pod warunkiem, że przelew zrobi osoba, której Ty coś sprzedajesz, a nie ktoś inny, której tamta osoba "sprzedała" Twój towar podając Twoje konto do przelewu. Dla Ciebie niby wszystko ok, wyślesz towar osobie, której sprzedałeś, a po roku-dwóch, jak przyjdzie Ci wezwanie do sądu to okaże się, że przelew zrobiła Ci nie ta osoba, której Ty sprzedawałeś. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7233618 Napisano: 08.01.2025 17:09:13 w Gratulacje! Dla wygranych!
Wszystkim dzisiejszym ośmiotysięcznikom gratuluję. Na Ziemi jest ich łącznie 14, więc wdrapania się na pozostałe 13 wierzchołków konkursowych szlaków Wam i nam wszystkim życzę, najlepiej jeszcze w tym roku.
emotka
emotka
emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7230074 Napisano: 18.12.2024 15:52:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jak mnie to cieszy, że Joy & Avanti jednak o mnie nie zapomina i o problemie technicznymi w mailu wspomina
To jak już lody zostały między nami przełamane i adres mojego maila znacie, to teraz to już mam nadzieję, że niebawem też info o wygranej na ten znany Wam adres podacie Wyświetl w wątku >>

samdej

#7228147 Napisano: 09.12.2024 21:11:07 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

Advalue te ekspresy z tchibo poszły?

Oni, jak dobrze kojarzę, z reguły informują w ostatni dzień, a ten przypada na środę. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7228146 Napisano: 09.12.2024 21:09:37 w Czy informują/ informowali?
primo2219 napisał(a):

"Žatecky ekstra kasa" - Żabka. Ktoś coś? Podobno od 5.12 do 10.12 mieli informować czyli został im jeden dzień.

Tak jak napisałeś - mają czas do jutra. Nie ma zakładek ani w wynikach ani w laureatach na stronie Smolara, więc nie informowali jeszcze. Wyświetl w wątku >>
1 primo2219 0

samdej

#7227755 Napisano: 08.12.2024 12:22:32 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czy to prawda, że amooco lubi odp konkursowe, które są na max znaków?? Pytam bo coś takiego obiło mi się o uszy, a nie wiem czy jest sens się rozpisywać... Więc niech ktoś moi kochani konkursowiczów podpowie co lubi ta agencja? 🙏🙂

Nikt nie pomoże?

Ja nie pomogę, choćbym chciał. Czy pisane pod korek czy trochę krótsze to i tak mają mnie w nosie😁 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7227365 Napisano: 06.12.2024 00:08:26 w Dziś w telewizji polecam film...
Nie to, że dziś, ale jeżeli macie streaming to polecam film Po prostu żyj. Lekki, pozytywny w przekazie film, o dość mało pozytywnej sytuacji życiowej. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7227356 Napisano: 05.12.2024 22:35:02 w Żabka
szalcial napisał(a):

Przede wszystkim chciałbym się ze wszystkimi przywitać, gdyż  jest to mój pierwzszy post tutaj na forum emotka
A teraz do sedna sprawy. Zakupiłem śmiejżelki z chęcia wzięcia udziału w konkursie, kod w aplikacji wygenerowało, ale z rozpędu zapomniałem zabrać ze sobą paragon.
Czytając regulamin całkiem uważnie, nie znalazłem odnosnika, który by mówił o tym że w przypadku ew. wygranej będzie potrzeba, aby ten paragon przesłac/pokazać.
Mimo wszystko wolę się upewnić i zapytać tutaj bardziej doświadczonych osób, czy faktycznie paragon jest zbędny.

Pozdrawiam

W Żabkowych konkursach to właśnie kod jest świętością z reguły, zawsze go warto sobie skopiować gdzieś od razu, może się przydać. Czasami dobrze też screena z kodem zrobić z apki, ale to wszystko zależy od regulaminu właśnie.

Powodzenia w konkursach😀 Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7227297 Napisano: 05.12.2024 20:19:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
W M&M's nie wygrałem, ale też trudno było wygrać skoro poległem już na etapie loterii zgłoszeniowej - uda się w końcu przejść formularz czy nie udaemotka

Brandcomm - żegnam Was ciuleemotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7227118 Napisano: 05.12.2024 14:24:05 w Czy informują/ informowali?
FBmarzena5 napisał(a):

Migregory napisał(a):

Advalue o ekspresach Tchibo już było?

Ja czekam

Wszyscy czekają, gdyż regulaminowo w Mikołaja wybierają +3dr na info. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7219676 Napisano: 07.11.2024 18:43:16 w Popraw sobie humor...
Kiedy cały czas przychodzą maile nie takie jak trzeba i tak sobie z tym radzisz...
Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

samdej

#7219611 Napisano: 07.11.2024 15:55:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No żeż kurde, tak tutaj wypisujecie, że miłe Panie z Kaufa dzwonią, a ja chciałbym z kimś miłym pogadać. 🥹
Trudno, jak nie wygrałem to niech mi chociaż tę wieść mile przekażą jakoś. 😁 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7216201 Napisano: 24.10.2024 11:52:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Czy może ktoś napisać, jakie pytanie było w pierwszym tygodniu w konkursie Kaufland (ten już rozwiązany etap)? Ja wysyłałam zgłoszenie dopiero w drugim etapie.

"Dlaczego lubisz robić zakupy w Kauflandzie?" Wyświetl w wątku >>

samdej

#7215322 Napisano: 21.10.2024 14:21:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Czy z trwającego jeszcze konkursu Coliana w Intermarche przychodzi Wam zwrotny sms? Bo mi (Orange) przychodzi sms o tresci: „Błędna treść lub wiadomość została wysłana pod zły numer”.

Ale tam już konkurs zakończony, do 16go był. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7214591 Napisano: 17.10.2024 14:17:01 w Czy informują/ informowali?
daisygirl napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

gregory napisał(a):

Zmieniając wątek. Ktoś się przyzna czy dostał info o wygranej z pudliszek w Biedronce? Ciągle się ludze, że nie powiadamiali

Też czekam i się łudzę 😅 Do 15.10 miały być obrady, nie ma w regulaminie czasu na poinformowanie zwycięzców...

Dziękujemy za udział w naszym konkursie i wszystkie kreatywne odpowiedzi!Niebawem skontaktujemy się ze zwycięzcami.

Taki komunikat jest na stronie konkursu, czyżby znaczyło, że dopiero będą informować?

Komunikatem ze strony raczej nie ma co się sugerować. Tam gdzie nie ma publikacji laureatów na stronie to z reguły takie komunikaty pozostają już na wieczność 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

samdej

#7214547 Napisano: 17.10.2024 12:05:03 w Czy informują/ informowali?

Ta emotikonka na końcu Twojego niby miła i przyjazna (z pozoru) i ostatnie Twoje zdanie na końcu zupełnie niepotrzebne… Po co te nerwy i wyrzucanie komuś pazerności? No chyba, że samemu się jest, wiec w kimś innym widzi się pewne cechy. Proponuję przenieść tę rozmowę do Wątku WC, by nie posypały się nam punkty karne… Ciekawe jaki sens byłoby wybierać rezerwowego zwycięzcę samochodu z puli nienarodzonych, którym nie przyznali nawet kosmetyków? Wtedy już jakiś zwycięzca ekspresu powinien wygrać - ale tego nie ma sprecyzowanego w regulaminie. Podsumowując, jeśli zwycięzca samochodu nie spełni warunków podanych w regulaminie, nagroda - samochód wpadnie do kogoś spoza listy 56 laureatów, czyli do autorów  słabszych odpowiedzi. 

Ta dygresja dotyczyła nas wszystkich nie wyłączając Ciebie i MNIE (zgadza się i nie będę tego ukrywać, czasami sam się na tym łapię, że za dużo chcę). Poczułeś się urażony, sorry. Nie było to moją intencją. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7214528 Napisano: 17.10.2024 11:05:59 w Czy informują/ informowali?

gregory napisał(a):

pikawka napisał(a):

Palmolive Biedronka wszystko poszło?????

Też jestem bardzo ciekawy jak oni informują czy wszystko razem

Ale by było super, gdyby ze zwycięzców niższych nagród typowali zwycięzców tych wyższych. Lecz to chyba niemożliwe, wg regulaminu. Jak Los do tego podchodzi?

Ale dlaczego miałoby tak być? To ma sens przy nagrodach dziennych, tygodniowych itp. A jak zwycięzcy każdego stopnia są wybierani ze zgłoszeń z całego okresu konkursowego to takie podejście byłoby nielogiczne. Ja wiem, że fajnie byłoby zgarnąć pełną pulę, ale zbytnia pazerność to to nie jest dobra cecha😉 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7214491 Napisano: 17.10.2024 09:56:15 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
zdolnabestia napisał(a):

samdej napisał(a):

Majkii napisał(a):

Czy może ktoś w końcu wypier**** tego idiote (Malabecia) stąd???? 
oraz jego przyszłe odmiany?
emotka

To już wielokrotnie było tu powtarzane żeby ignorować, ale dziś troll sam potwierdził co go jara. Omijać, nie reagować, nie komentować, nie pisać na priv. Z głodu padnie niekarmiony.

Wisi mi nawet kilka zgłoszeń, ale jak mogę ją zbanować za wpisy o wygranych w wątku z wygranymi? Chyba, że jest jakiś dowód na to, że screeny są podrabiane.

Jak dla mnie to może się chwalić i wygranym lotem na 🌙, ale te docinki, które robi przy okazji do forumowiczów sieją zamęt i wprowadzają gęsta atmosferę. I to powinien być wystarczający powód do bana. Wyświetl w wątku >>