Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika samdej

samdej

#7302383 Napisano: 01.10.2025 17:52:15 w Żabka
Czy Wy też macie nieodparte wrażenie, że ilość nagród w płazowych konkursach jakoś tak z upływem czasu ma się coraz to bardziej odwrotnie proporcjonalnie do przyrostu liczby punktów w PL? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7301994 Napisano: 30.09.2025 16:49:11 w Gratulacje! Dla wygranych!
atlantydek
Ewidentnie mityczna kraina Brainstormowych preferencji coraz mniej tajemnic przed Tobą skrywaemotka  Gratulacjeemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7301991 Napisano: 30.09.2025 16:45:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przekornie, z T-Mobile "Zrób sobie przerwę od ekranu"... wpadł ekran IPhone 16 pro. emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7301625 Napisano: 29.09.2025 15:37:51 w WC - rozmowy o wszystkim
Panie kurierki i Panowie kurierzy emotka , w dniu Waszego święta życzymy Wam (i sobieemotka ) abyście jak najczęściej napotykali na swojej zawodowej drodze nasze twarze emanujące nieskrywaną radością związaną z Waszej wizyty, jak i dostarczanych przez Was konkursowych przesyłekemotka .
I aby ta nasza radość sprawiała z kolei, że każda konkursowa paczka dostarczana nam, będzie i Wam sprawiała namiastkę przyjemności dnia codziennego. emotka

P.S. Chyba, że wolicie nas nie spotykać na swojej drodze, to życzymy Wam aby organizatorzy odciążyli Was w trudach pracy, stosując częściej formę gotówkową lub e-voucherów emotka . Wyświetl w wątku >>

samdej

#7300088 Napisano: 24.09.2025 17:15:32 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
adamo86 napisał(a):

samdej napisał(a):

pionas napisał(a):

adamo86 napisał(a):

"Się naprawiło" emotka

oby, ogólnie problemy bazodanowe które są efektem braku miejsca na dysku sprzed ok. 2 tygodni
wygląda na to że obecna maszyna zaczyna nie wystarczać emotka

Czyli pionas organizuje loterię, co 10ta osoba "wygrywa" wypad z bazy.😜

Znając swoje szczęście, tu akurat bym wygrał. emotka

Da się wygrać dwa razy na te same dane? emotka

Pewnie zależy od tego na ile ludzki okaże się organizator. 😎 Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7300079 Napisano: 24.09.2025 16:56:13 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

adamo86 napisał(a):

"Się naprawiło" emotka

oby, ogólnie problemy bazodanowe które są efektem braku miejsca na dysku sprzed ok. 2 tygodni
wygląda na to że obecna maszyna zaczyna nie wystarczać emotka

Czyli pionas organizuje loterię, co 10ta osoba "wygrywa" wypad z bazy.😜

Znając swoje szczęście, tu akurat bym wygrał. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7299538 Napisano: 23.09.2025 18:49:11 w PODZIĘKOWANIA
mrmax
Jeżeli wahacie się czy można zaufać - śmiało porzućcie swoje lęki i obawy. Transakcja przebiegnie szybko, sprawnie, konkretnie. Polecam🙂 (wpis niesponsorowany). Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7298667 Napisano: 19.09.2025 18:10:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

kwadracik napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Czy w Netto zrealizowali Wam bony z konkursu "Wszystkie smaki Azji"? Mi dziś odmówili. Oni takich nie realizują. I trzeba było zapłacić 200 zl gotówką... niech ich szlag.

Ja normalnie zrobiłam zakupy.Bony są takie jak zawsze .Co im nie pasuje ?

Oni pierwszy raz takie na oczy widzą i realizują tylko Sodexo i jakieś inne do Netto. emotka

Problemem nie jest sam bon, a czynnik ludzki: Nie wiem jak to wbić, nie uczono mnie tego, co będę się gorączkować, powiem, że nie realizujemy czegoś takiego i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7298541 Napisano: 19.09.2025 11:40:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nagrody natychmiastowe w Lewiatanie - równowartość od 0,25zł do 10zł. Mają skubani gest.emotka  
Do 0,01zł jeszcze trochę pola manewru zostało, można śmiało jeszcze podziałać. emotka  
Czekam aż pojawią się nagrody typu "Gratulujemy, Twoją nagrodą jest szczery uśmiech naszego kierownika działu z poniedziałkowego poranka w pracy. Ta bezcenna nagroda jest Twoja!" Wyświetl w wątku >>

samdej

#7297567 Napisano: 15.09.2025 20:39:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Serio to już zapytać nie można, zresztą Ty to po ,,ludzku" nigdy odpowiedzieć nie możesz, sorki.

Sorki (że tak się dopasuję stylistycznie). emotka
Ja ZAWSZE odpowiadam po ludzku. Rzetelnie, życzliwie, rzeczowo, logicznie.
Za kogo się uważasz?! Za hinduską "świętą krowę"?! Oczekujesz specjalnego traktowania??
Sorki. Zadajesz pytanie, które obnaża indolencję, niezorientowanie w temacie, brak rozumienia czytanych treści i jeszcze oczekujesz prowadzenia za rączkę pod parasolem ochronnym??
Masz na stronie konkursu podane wszystko czarno na białym (białe na czarnym też), a mimo tego nie ogarniasz tematu i masz czelność mieć pretensje, że ktoś to obnaża bezlitośnie? Do siebie samej miej pretensje. Zacznij myśleć samodzielnie. emotka

Sorry, że się wtryniam, ale cb656, jak Cię lubię za inteligencję domniemaną z różnych wpisów na forum, tak z powyższym wpisem przesadziłeś.

Napiszę tylko tyle, że nie ma ludzi nieomylnych, każdy myśli po swojemu i na tym polega piękno tego świata. KROPKA w temacie. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7297515 Napisano: 15.09.2025 16:38:13 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Finezyjna napisał(a):

Hej, mowi Wam cos przesyłka od "Holo" ?

Konkurs Finlandia z żabki? Holo było organizatorem. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7296783 Napisano: 12.09.2025 15:28:02 w Żabka
visserarthur napisał(a):

Ach ta Żabka... Niby nie powinna zaskakiwać, ale dziś mi odpowiedzieli, że nie naliczył mi się rabat 5 zł, przy zakupach za 40 zł, bo kupiłem piwo... Tyle, że piwo nie jest wyłączone.

Tobie nie uwzględnili rabatu a mi dzisiaj za zakupy zamiast dodać to odjęli żapsyemotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7296471 Napisano: 11.09.2025 18:07:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nie wiem czy mój spam mailowy był na tygodniu trzeźwości czy to rezerwa, ale dziś w spamie - 200 blik Finlandia x Żabka. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7294176 Napisano: 04.09.2025 16:46:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

luko922 napisał(a):

ktoś zamieścił taki wpis:

24x25, 30x100,26x200.36x10 w swietuj z nami do potegi n z biedronki

Jak to jest możliwe? Tam nie było ograniczeń na osobę?

Nie czytaj tej persony emotka

Taaa, jednego personie odmówić nie można, szybko policzył 😱🤣 Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7292608 Napisano: 30.08.2025 18:33:58 w Wkurza mnie...
@gnieszk@ napisał(a):

samdej napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Ale mnie wkurzył typ, który na US Open sprzątnął sprzed nosa dzieciakowi czapkę z autografem Majchrzaka. Okazało się, że to Polak, prezes firmy budowlanej Drog-Bruk.  Ludzie masowali zaczęli wstawiać opinię na serwisach rekrutacyjnych . On zamiast okazać skruchę wyzywał ludzi od biedaków i motłochu i nazywał to lekcją wychowawczą dla dziecka - kto szybszy ten lepszy. Drogo burak zapłaci za to.  Dziecko zostało odnalezione przez Majchrzaka i ma już czapkę
https://eurosport...23216309/story.shtml

A mnie akurat cieszy ta lekcja wychowawcza, oczywiście lekcja wychowawcza dla tego buraka.

I te jego pokrętne tłumaczenia..., to już ten bruk, który kładzie wyższy poziom sobą reprezentuje.

Nie zapominajmy o rozwścieczonym, pełnym nienawiści, żądnym krwi tłumie, który gotów jest faceta zlinczować jak go tylo spotka. Żeby nie było. Zachowanie faceta beznadziejne i absolutnie go nie bronię. Ale ja za każdym razem jak obserwuję takie reakcje, które też są jakieś szalone to jestem przerażona.

Też prawda. A fakt jest faktem, że każdy z nas ma coś na sumieniu. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

samdej

#7292598 Napisano: 30.08.2025 17:51:55 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

A co z Finlandia?

To samo co i ze stroną konkursową oraz regulaminem. Ni ma śladu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7292597 Napisano: 30.08.2025 17:46:32 w Wkurza mnie...
atlantydek napisał(a):

Ale mnie wkurzył typ, który na US Open sprzątnął sprzed nosa dzieciakowi czapkę z autografem Majchrzaka. Okazało się, że to Polak, prezes firmy budowlanej Drog-Bruk.  Ludzie masowali zaczęli wstawiać opinię na serwisach rekrutacyjnych . On zamiast okazać skruchę wyzywał ludzi od biedaków i motłochu i nazywał to lekcją wychowawczą dla dziecka - kto szybszy ten lepszy. Drogo burak zapłaci za to.  Dziecko zostało odnalezione przez Majchrzaka i ma już czapkę
https://eurosport...23216309/story.shtml

A mnie akurat cieszy ta lekcja wychowawcza, oczywiście lekcja wychowawcza dla tego buraka.

I te jego pokrętne tłumaczenia..., to już ten bruk, który kładzie wyższy poziom sobą reprezentuje. Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

samdej

#7292488 Napisano: 30.08.2025 10:41:05 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
atlantydek napisał(a):

parad0x napisał(a):

To ma potencjał na konkurs. Wygraj noc  z Przyjaciółmi w piwnym sezamie. Drogie sms-y premium i zgarniasz dużą kasę, a na koniec to ja wpadam do Ciebie na imprezkę  emotka

W alternatywnej wersji wychodzisz ubrany w bordową koszulkę, koniecznie w kropki, i z kamienną twarzą ogłaszasz, że "niestety" nagroda przechodzi na rzecz organizatora :l

Jak w głowie jest wizja takiej piwnej fiesty, to łatwo pomylić cyferkę czy literkę w zgłoszeniu  emotka

Tym bardziej jeżeli człowiek będzie chciał się wczuć w klimat nagrody przed zgloszeniememotka Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7292302 Napisano: 29.08.2025 15:11:57 w SZUKAM....
adamo86 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Szukam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie, mianowicie:
DLACZEMU SZEWC BEZ BUTÓW CHODZI??! emotka

"Haha, dobre pytanie! 😄 To powiedzenie wzięło się stąd, że rzemieślnicy, którzy całymi dniami zajmują się pracą dla innych, często nie mają już czasu ani energii, żeby zrobić coś dla siebie.
👉 Szewc cały dzień reperuje buty dla klientów, więc wieczorem chodzi w starych, rozwalonych – bo swoje zostawia „na potem”.
👉 Lekarz, który dba o zdrowie pacjentów, potrafi zaniedbać swoje.
👉 Informatyk pomaga wszystkim z komputerem, a u niego samym Windows woła o format.
To taki ironiczny obrazek: najlepsi fachowcy w czymś bywają najmniej zadbani w tej samej dziedzinie, ale u siebie."

&

"To lecimy w wersji „szewc bez butów chodzi”, ale w klimacie konkursowym:
  • Konkursowicz bez nagrody chodzi – bo wszystkim pomaga wymyślać odpowiedzi, a sam nie wysyła.
  • Łowca konkursów bez długopisu – bo rozdaje wszystkim gadżety, a sam nie ma na czym pisać.
  • Konkursowy strateg bez szczęścia – bo zna wszystkie triki, a nagroda i tak idzie do kogoś, kto wrzucił pierwszy lepszy rym.
  • Konkursowicz bez weny – bo wenę rozdaje znajomym, a sam zostaje z pustą kartką i kończącym się terminem zgłoszeń"

To ja jeszcze bym dodał:
Organizator bez kreatywności - ocenia kreatywność odpowiedzi na niekreatywne przez siebie zadane pytanieemotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7292295 Napisano: 29.08.2025 15:01:37 w Romanse, amory i inne pierdoly :)
cb656 napisał(a):

Ponawiam apel o aktywność romansową na forum! emotka emotka

To ja pierwszy, liczę na romans... z fajnymi nagrodami😁 Wyświetl w wątku >>