Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika samdej

samdej

#7292295 Napisano: 29.08.2025 15:01:37 w Romanse, amory i inne pierdoly :)
cb656 napisał(a):

Ponawiam apel o aktywność romansową na forum! emotka emotka

To ja pierwszy, liczę na romans... z fajnymi nagrodami😁 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7292281 Napisano: 29.08.2025 14:35:03 w Czy informują/ informowali?
joan napisał(a):

samdej napisał(a):

olunka napisał(a):

jak ktos wie, że szwagier ciotki sąsiada wygrał główna z Prince Polo to niech się podzieli wiadomością, co by sie nie łudzic dłużejemotka

Obawiam się, że przy takiej wygranej to ten szwagier ciotki sąsiada zachowałby to info dla siebie😏 Należy oczekiwać znaków typu nowa fura lub remont w chałupie. Rozglądajcie się wokół 😜

Rozglądajmy się! emotka

I właśnie dlatego szwagier ciotki sąsiada nie puści pary z gęby emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7292271 Napisano: 29.08.2025 14:17:11 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

jak ktos wie, że szwagier ciotki sąsiada wygrał główna z Prince Polo to niech się podzieli wiadomością, co by sie nie łudzic dłużejemotka

Obawiam się, że przy takiej wygranej to ten szwagier ciotki sąsiada zachowałby to info dla siebie😏 Należy oczekiwać znaków typu nowa fura lub remont w chałupie. Rozglądajcie się wokół 😜 Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

samdej

#7291960 Napisano: 28.08.2025 17:54:45 w Informują
Informują z Konkurs "Zrób sobie przerwę z T-Mobile na kartę”

Rodzaj powiadomienia: tel. 58 355
Dodatkowe informacje:
dzwonią dalej emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7289688 Napisano: 21.08.2025 18:43:58 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
FBsebastian3 napisał(a):

Poczytałam i PRZYPOMNIAŁO mi się,ze zaczęlam sprawe wygranego 100 zł oreo Biedronka  z Kropki Bordo. Rzuciłam hasło na forum ,miałam iść do regulaminu ale zapomniałam. Dzisiaj zmotywowałam się i co? Nigdzie nie widzę abym cokolwiek dostała. Czas na reklamacje minąl 2 dni temu Jestem przekonana,ze nie wysłali i straciłam nagrode/ po raz 2/ . Napisałam do nich ale to juz po "ptokach" .Aż nie wierzę,ze 2 nagrody u nich mi już przepadły. Czas filmować wysyłanie ,pilnować regulaminu,a nie zasypiać snem porzadnych agencji. Czlowiek traci czujność.  Dlaczego skoro wygrałam, nie wysłali? Tak ciężko upilnować czy świadome dzialanie. Myślę,ze nie odpowiedzą

Jak nic adres do wysyłki w oświadczeniu pomyliłaś. Oczywiście w ich mniemaniuemotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7289356 Napisano: 20.08.2025 21:46:55 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
atlantydek napisał(a):

Chyba Albedo zrobiło jakiś transfer z Kropki Bordo  emotka

Jeżeli tak to oby był to tylko transfer medyczny, krótkoterminowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7288843 Napisano: 19.08.2025 16:57:31 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
atlantydek napisał(a):

Im więcej osób będzie zgłaszać do sponsorów nieprawidłowości, tym szybciej się to stanie.

Mail do sponsorów i KONIECZNIE do wiadomości dla kropki. Raz drugi trzeci... dziesiąty, będzie im może do śmiechu, ale z czasem im się ciepło zacznie robić, za te lody, które kręcą. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7284522 Napisano: 04.08.2025 19:51:52 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
atlantydek napisał(a):

ziolko napisał(a):

Może warto grupowo zgłosić do rzecznika praw konsumenta i do sponsorów? Przecież to niemożliwe, żeby aż tyle osób popełniało takie trywialne błędy, w dodatku starzy konkursowicze...

No kumulacja, królowa znaków, z pewnością nie. Można stworzyć osobny wątek, aby policzyć skalę tych błędów tudzież wałków

O praktykach kropki wiele już było opisane tutaj Kropkowe absurdy. Między innymi dlatego ja ich sobie odpuszczam aby nie musieć być na ich łasce lub niełasce.

Ale kto ich nie odpuszcza, niech rejestruje moment wysyłania zgłoszeniem. Jak Wam odbiorą nagrody, wysyłajcie do nich maile i do wiadomości sponsorom, do rzecznika, gdzie się da. Trzeba ukrócić te ich praktyki. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7279117 Napisano: 15.07.2025 18:16:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agunia666 napisał(a):

Wiem że nie można zadawać pytania o paragon z konkursu który już się zakończył, to u mnie 1 taka sytuacja, zawsze mam, przeszukałam pół chaty ale wcieło emotka  Rozumiem sytuację, ale co jeśli nie chcę go za darmo, mogę się na coś zamienić lub osoba która mogłaby się nim podzielić sama coś zaproponuje? Czy to też będzie źle odebrane?

Nie twierdzę, że nie piszesz prawdy, ale wiesz, że tak każdy może napisać? I tu nie chodzi o to czy chcesz paragon za darmo czy za pół wartości mieszkania. Bardziej kwestia zminimalizowania sytuacji, że ludzie będą sobie brać udział w konkursach bez dokonywania zakupu, a jak się uda to odkupią od kogoś, tym samym postępując nieuczciwie w stosunku do organizatora i uczciwych konkursowiczów. Ty może piszesz prawdę, ale 10 innych osób poda identyczną "prawdę", bo się udało bez zakupu wygrać i będą szukać kogoś kto nie wygrał i zhandluje swój paragon. Jedno odstępstwo to już o krok od patologii konkursowej emotka

Pewnie zguba boli, ale trzeba przyjąć to na klatę, potraktować jako nauczkę dla siebie i wyciągnąć wnioski na przyszłość. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7278784 Napisano: 14.07.2025 19:10:05 w Żabka
bezaczek7 napisał(a):

samdej napisał(a):

Po tym jak 6dni temu żaba w Męskim Graniu olała temat i kazała kontaktować się z organizatorem w sprawie braku losów, dziś o dziwo sami z siebie napisali żeby podesłać zrzut z loterii lub maila potwierdzającego rejestrację. Może w końcu zauważyli, że coś nie kaman jest i pasowałoby się zająć tematem.

Odpisali tak w momencie, kiedy magicznie losy się na koncie pojawiły i nasza złość stała się "bezzasadna" emotka  tak jakby wiedzieli, że losy są, więc nie możemy już mieć pretensji  emotka

U mnie losów cały czas brak, więc pretensje jeszcze są zasadne emotka Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

samdej

#7278775 Napisano: 14.07.2025 18:34:27 w Żabka
Po tym jak 6dni temu żaba w Męskim Graniu olała temat i kazała kontaktować się z organizatorem w sprawie braku losów, dziś o dziwo sami z siebie napisali żeby podesłać zrzut z loterii lub maila potwierdzającego rejestrację. Może w końcu zauważyli, że coś nie kaman jest i pasowałoby się zająć tematem. Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

samdej

#7278486 Napisano: 13.07.2025 17:55:25 w Wkurza mnie...
Marietka napisał(a):

Hej!
Mnie wkurza to, że w końcu po dłuuugim czasie udało mi się coś wygrać i nie mogę znaleść paragonu albo to jeden z tych, ktòre się starły. Zdążyłam już zapomnieć o tym konkursie (był ok. 2 miesiące temu).
A tu taka niespodzianka emotka  w pierwszej chwili, a potem smutek i niedowierzanie, że jednak nie ma tego paragonu, normalnie przepadłemotka

Pozdrowionka

P.S. Życzę samych zweryfikowanych pozytywnie wygranych emotka

Wkurza mnie, bo dałbym łapkę w górę za pozdrowionka i życzenia, ale biorąc pod uwagę pierwszą część wpisu nie chciałabym aby ta łapka była odczytana jako aprobata  dla zaginionego paragonu. Ehh, i co tu zrobić emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7278342 Napisano: 12.07.2025 18:37:52 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję Wam pięknych wygranychemotka

I wybaczcie za wtrącenie, ale last but not least, równie wielkie gratulacje dla Igi dziś‼️emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7277427 Napisano: 09.07.2025 16:56:40 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Rozmiar ma znaczenie"

Wyniki dostępne tutaj: https://zostanaquaphorianinem.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

samdej

#7276381 Napisano: 06.07.2025 21:28:53 w Dziś cieszę się z.....
Szukając pozytywów... jak już nie dane mi było upolować vouchera ani chociaż blika, to cieszy mnie fakt, że flaming z potencjalnych nagród też znika 😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7275534 Napisano: 03.07.2025 18:15:49 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że nie muszę wkurzać się na potencjalną wygraną z kropki bordo, przyjmując do wiadomości ich regulaminy o odsyłaniu pocztą paragonów, czego następstwem jest odpuszczanie większości ich konkursów. Nie ma nic gorszego jak wkurzać się z powodu konsekwencji wygranej emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7271758 Napisano: 20.06.2025 15:13:23 w Wkurza mnie...
elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że nie chce mi się już ściemniać, że bez czipsów lato jest beee. No właśnie jest okemotka
Osiągnęłam krytyczny poziom znudzenia pytaniami avanti emotka

Taki paradoks, od nas wymaga się kreatywności niekreatywnych zadań emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7271126 Napisano: 17.06.2025 14:32:35 w Czy informują/ informowali?
notta napisał(a):

samdej napisał(a):

jago_da napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

olunka napisał(a):

czy był Biomadent?

Nikt się nie chwalił jeszcze

Taka odpowiedź na maila: Zakończenie konkursu miało miejsce zgodnie z regulaminem, jednak ze względów organizacyjnych jego rozstrzygnięcie zostało opóźnione.

To odbijając piłeczkę, ciekawe czy u któregoś Organizatora przeszłoby takie moje wytłumaczenie:

Przygotowanie pracy konkursowej miało miejsce zgodnie z regulaminem, jednak ze względów organizacyjnych jego wysłanie zostało opóźnione.

Jak myślicie?😁

Co wolno wojewodzie... emotka

Tylko to już nawet nie w tym rzecz, że my to tylko małe pionki w tej grze to wiadomo 🙂 

Ok, mają obsuwę, trudno, może się i zdarzyć. Tylko miło byłoby tak chociaż jakąś ściemę puścić na stronę w stylu: Przepraszamy, z przyczyn losowych, niezależnych od Organizatora, rozstrzygnięcie konkursu nastąpi do dnia...

A nie dawać do zrozumienia, że zakupy zrobiliście to mamy was już w czterech literach, zdajcie się na naszą łaskę lub niełaskę teraz emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7271079 Napisano: 17.06.2025 12:21:35 w Czy informują/ informowali?
jago_da napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

olunka napisał(a):

czy był Biomadent?

Nikt się nie chwalił jeszcze

Taka odpowiedź na maila: Zakończenie konkursu miało miejsce zgodnie z regulaminem, jednak ze względów organizacyjnych jego rozstrzygnięcie zostało opóźnione.

To odbijając piłeczkę, ciekawe czy u któregoś Organizatora przeszłoby takie moje wytłumaczenie:

Przygotowanie pracy konkursowej miało miejsce zgodnie z regulaminem, jednak ze względów organizacyjnych jego wysłanie zostało opóźnione.

Jak myślicie?😁 Wyświetl w wątku >>