Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Jestemnowa

Jestemnowa

#7255985 Napisano: dzisiaj o 15:14:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

Kojarzy ktoś w której to loterii aktualnie trwającej jest tak, ze im więcej paragonów tym jakby kolejne liczą się podwójnie?

Nescafe Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7255766 Napisano: 23.04.2025 17:50:12 w Czy informują/ informowali?
Air Wick było już info z głównymi ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7255647 Napisano: 23.04.2025 09:37:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

Nelusia102 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Winiary chce dodać długaśny paragon z 10 pozycjami winiary i żadnym znanym mi sposobem nie chce przejsc. Macie jakis pomysł dlaczego?

Skladasz

Połóż Paragon na podłodze i zrób zdjęcie telefonem - na pewno obejmiesz aparatem cały a zdjęcie będzie się powiększało na podglądzie.

Kazdy paragon tak mamma

Mają jakiś błąd , ja też tak mam 😉 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7255642 Napisano: 23.04.2025 09:24:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taylors napisał(a):

W Nutelli który numer podajemy? W poprzedniej loteria był ten na dole i było zdjęcie przykładowe a teraz nic nie ma czyli ten u góry?

Jak dobrze spojrzysz to zobaczysz ,że ten dolny 😉 Wyświetl w wątku >>
1 taylors 0

Jestemnowa

#7255556 Napisano: 22.04.2025 18:44:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa wam skaner fuzetea ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7255498 Napisano: 22.04.2025 15:02:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszania napisał(a):

Tymbark, który to numer dowodu zakupu? Ten z góry? Nie mogę znaleźć w regulaminie info.

Ja dałam ten z góry i nagrodę przysłali 😉 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7253936 Napisano: 14.04.2025 13:47:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bianka33 napisał(a):

Czy też wam się tak zrobiło na stronie wyników Smolara i loterii Develey? emotka Nawet nic tam nie zgłosiłam jeszcze.

To u Smolara jakiś problem jest 😉 Wyświetl w wątku >>
1 bianka33 0

Jestemnowa

#7253636 Napisano: 13.04.2025 00:22:22 w Smolar
visserarthur napisał(a):

Smolarze, numer nie jest zarejestrowany na mnie i co mi zrobisz... Osoba, na którą numer jest zarejestrowany, udostępniła mi go, nie wyraża zgody na przekazywane "danych rejestracyjnych". Ps: Gdzie konstytucyjne prawo do prywatności? Im bardziej "ich" czytam, tym bardziej mnie bawią.

No ale czy to nie jest tak ,że zgłaszając się do ich akcji potwierdzasz zapoznanie się z regulaminem , akceptujesz itd ? Przecież zazwyczaj pisze ,że mogą poprosić o takie dane , że niedozwolone jest zgłaszanie się w im osób trzecich a skoro nr nie jest twój to zgłaszasz się jako kto . 

Ostatnio np takie albedo wysłało mi SMS w piątek późnym popołudniem ,że mam im dosłać skany wszystkich zgłoszonych paragonów i mam na to czas do niedzieli to dopiero jest super sprawa zwłaszcza ,że jedna nogą byłam już na wyjeździe ale co miałam zrobić jak taki zapis był w regulaminie, wysłałam bez gadania i już . Znaczy  paragony wysłałam ,nagrodę dostałam ,trochę im nawciskałam i już nic u nich nie wygrałam  😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7252830 Napisano: 09.04.2025 18:39:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Macie od razu weryfikację na coca coli & Heinz?

Od wczoraj czekam 🫤 jakiś błąd jest

To mam to samo, no to czekamy. Pewnie jak naprawią to gwarantowane znikną w moment emotka

Ja tylko 1 los na działkę z altanką😁 bo hamaki  i grille to mi nie potrzebne 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7252797 Napisano: 09.04.2025 16:33:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

Macie od razu weryfikację na coca coli & Heinz?

Od wczoraj czekam 🫤 jakiś błąd jest Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7252645 Napisano: 09.04.2025 10:49:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vixen napisał(a):

Mój paragon z Fuzetea został wysłany do ręcznej weryfikacji. Jeśli mieliście taką sytuację to jak długo czekaliście na przyznanie tokenów w aplikacji?

Niestety czekam od wczoraj na weryfikację i z coli i z fuzetea 🫤 Wyświetl w wątku >>
1 vixen 0

Jestemnowa

#7252541 Napisano: 08.04.2025 22:26:47 w SZUKAM....
PPPet-er napisał(a):

Jak jest FUZETA oznaczo a by byl kod?

Skanujesz paragon w apce 😉 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7251538 Napisano: 04.04.2025 10:51:03 w Wkurza mnie...
rufus napisał(a):

Że mi sie kreci w głowie od gry w kozla emotka

😅  A podasz wynik jaki udało Ci się wykręcić ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7250273 Napisano: 30.03.2025 00:37:36 w WC - rozmowy o wszystkim
InkaR napisał(a):

Jak wygrać te bilety do wedla? Niedługo dojdę do 100 zgloszen... emotka

Jeja ale wiesz ,że ten bilet kosztuje 70 zł 😔 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7249857 Napisano: 27.03.2025 21:56:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory04 napisał(a):

Znalazłem w Biedronce paragon na Milkę Maaax ale jest na nim numer karty moja Biedronka (oczywiście nie mój). Czy w takiej sytuacji jest sens grać na taki paragon czy istnieje szansa że w razie wygranej Smolar może się przyczepić?

A oni znają twój nr karty biedronki 😅  myślę ,że śmiało możesz zgłaszać 😉 Wyświetl w wątku >>
1 gregory04 0

Jestemnowa

#7249721 Napisano: 27.03.2025 13:58:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
DAFNE napisał(a):

Potwierdzam, przychodzi mail. Ilość znaków była problemem.

DAFNE]Potwierdzam, przychodzi mail. Ilość znaków była problemem.O to dzięki za info , muszę wysłać ponownie 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7249715 Napisano: 27.03.2025 13:32:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
DAFNE napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu "Aktywnie zadbaj o uśmiech" Biedronka. Czy po wysłaniu zgłoszenia pojawia się jakiś komunikat "Dziękujemy....", lub przychodzi potwierdzenie udziału na pocztę?

Na stronie jest coś w rodzaju dziękujemy (nie pamiętam dokładnie, jak wygląda) + dostałam maila z potwierdzeniem 🙂

Dziękuję. Spróbuję jeszcze raz, widocznie coś robię nie

Ja nie mam żadnego potwierdzenia 🫤

A komunikat jakiś po wysłaniu miałaś?

Wydaje mi się ,że coś tam było w stylu zgłoszenie przyjęte ale na mailu żadnego potwierdzenia nie mam 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7249711 Napisano: 27.03.2025 13:28:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
DAFNE napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu "Aktywnie zadbaj o uśmiech" Biedronka. Czy po wysłaniu zgłoszenia pojawia się jakiś komunikat "Dziękujemy....", lub przychodzi potwierdzenie udziału na pocztę?

Na stronie jest coś w rodzaju dziękujemy (nie pamiętam dokładnie, jak wygląda) + dostałam maila z potwierdzeniem 🙂

Dziękuję. Spróbuję jeszcze raz, widocznie coś robię nie

Ja nie mam żadnego potwierdzenia 🫤 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7247805 Napisano: 19.03.2025 14:44:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eli75 napisał(a):

Mam pytanie, do Formularza laureata po odbiór nagrody Bilet do Muzeum w Loterii Wedla załączyłam omyłkowo inne zdjęcie, a nie prawidłowy paragon - czy tzn ze weryfikacja będzie negatywna, czy można dosłać ją im na maila? Ktoś wie jak to jest w Amooco lub w innych agencjach ? jak do tego podchodzą pozawalają wysłać prawidłowy na maila czy nagroda przepadła emotka  ?

Napisz do agencji . Kilka razy i u mnie tak się zdarzyło bo mój telefon miesza zdjęcia jak chce 🫤 ale zawsze mogłam dosłać prawidłowy . Avanti , Smolar i Fortis u nich po wyjaśnieniu sytuacji mogłam przesłać poprawny skan na maila . Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7247719 Napisano: 19.03.2025 10:35:41 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
eli75 napisał(a):

anaesth napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy wysyłali bilety do Fabryki Czekolady Wedla z 5 marca? Ktoś dostał z tego dnia wygraną?

Nie mam jeszcze z 4 marca.

Właśnie przed chwilą dostałam maila z biletami, wygraną mam z 8 marca i 10 marca, wiec może poszły hurtem wcześniejsze daty też. Mail z 10:02

Ja z 7 marca jeszcze nie mam

Przed chwilą dostałam na maila  😉 Wyświetl w wątku >>
0 0