Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Jestemnowa

Jestemnowa

#7318732 Napisano: 04.12.2025 11:55:10 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Napiszcie proszę czy ktoś dostał już przelew z klubu niemarnowania Winiary miesięczna 2000  chyba za wrzesień ? Bo zaczynam się martwić , trochę już jednak czasu minęło 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7318672 Napisano: 04.12.2025 07:33:51 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
loteryjny napisał(a):

Dostał ktoś blika z danone?

Jeśli chodzi o tego z Intermarche to ja nadal czekam 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7318086 Napisano: 02.12.2025 14:04:28 w Smolar
luko922 napisał(a):

1/4, przy tylu nagrodach! strasznie słabo xD
I co, oni pewnie wysyłają losowy rozmiar?

Można wybrać rozmiar 😉 Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

Jestemnowa

#7317705 Napisano: 01.12.2025 10:34:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

baxter napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Jeszcze jest loteria w Lidlu od dziś 😅

Jaka?

coca cola - w zapowiedziach jest
www.cocacola.pl/lidl
strona nie dziala jeszcze

Dokładnie to nie wiem bo w gazetce widziałam 😉

Dzwoniłam do Albedo to pani nie zorientowana, jak sie cos dowie ma oddzwonić, zobaczymy

Działa jak ogarnę jak tu linka dać to podeślę . To jest tygodniowe losowanie , nie ma natychmiastowych 😉

dodałam link
natychmiastowe sa 100 do lidla 12 szt

A to ja zrozumiałam ,że te 100 i roboty to losowanie co tydzień Wyświetl w wątku >>
1 aleksiak 0

Jestemnowa

#7317700 Napisano: 01.12.2025 10:26:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Jaka?

www.cocacola.pl/lidl

Dokładnie to nie wiem bo w gazetce widziałam 😉

Dzwoniłam do Albedo to pani nie zorientowana, jak sie cos dowie ma oddzwonić, zobaczymy

Działa jak ogarnę jak tu linka dać to podeślę . To jest tygodniowe losowanie , nie ma natychmiastowych 😉 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7317688 Napisano: 01.12.2025 10:13:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Jaka?

www.cocacola.pl/lidl

Dokładnie to nie wiem bo w gazetce widziałam 😉 Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

Jestemnowa

#7317683 Napisano: 01.12.2025 10:09:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeszcze jest loteria w Lidlu od dziś 😅 Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

Jestemnowa

#7317248 Napisano: 28.11.2025 22:22:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy po wypełnieniu formularza z Kubusia przychodzi jakaś weryfikacji / czy coś piszą ,że nagroda przyjdzie za jakiś czas ? Kurcze wygrałam w zeszłym tygodniu i zero odzewu 🤔 Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

Jestemnowa

#7317011 Napisano: 28.11.2025 10:05:10 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Ktoś dostał Blik SPRITE od Albedo ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7316294 Napisano: 25.11.2025 09:31:37 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
pakiet jednodniowych karnetów wejściowych do obydwu parków tematycznych w Disneyland Paris dla 2 osób 
Termin do wyboru . 
Cena 400 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7316204 Napisano: 24.11.2025 18:03:44 w Wkurza mnie...
blumchen napisał(a):

2 wygrane w Monster w dino i 2 razy negatywna weryfikacja. Ma też ktoś tak? Zupełnie niezrozumiała sytuacja

Oj ja się z nimi dziś opisałam ale dałam sobie spokój ,  raziło mnie w oczy 🙈 . Chyba jakieś zmiany pracownicze mieli w agencji 😅  młody nadgorliwy chce się wykazać  😂🤣 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7316042 Napisano: 24.11.2025 10:00:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

Monika11 napisał(a):

A Bobovita Dino też ma ograniczenie ? Powariowali już .... , szukam w reg. i nic nie widzę , przecież Fortis nie robił tak jak Smolar

W bobo nie było limitu na osobę.

uzuri napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Fortis odpisał w sprawie negatywnej weryfikacji monstera  i wychodzi na to że jest ograniczenie nie ma osobę a na gospodarstwo domowe 1 szt . Do męża napisali ,że na ten adres już jest pozytywnie zweryfikowany bon to już drugiego nie będzie nawet jeśli wygrała inna osoba .

Wszystko się zgadza - taki zapis jest w regulaminie

A np. moja mami wygrała 1 bon , ma inny adres a też ma neg weryfikację  . Coś mi się wydaje ,że mają jakiś problem w systemie tylko ciężko będzie im się do tego przyznać . Tak jak to było z odbiorem coli na bp. ale to tylko bony , będziemy się martwić jak zaczną przepadać duzeee nagrody 😉 Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

Jestemnowa

#7316036 Napisano: 24.11.2025 09:40:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pou napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Fortis odpisał w sprawie negatywnej weryfikacji i wychodzi na to że jest ograniczenie nie ma osobę a na gospodarstwo domowe 1 szt . Do męża napisali ,że na ten adres już jest pozytywnie zweryfikowany bon to już drugiego nie będzie nawet jeśli wygrała inna osoba .

jakiego konkursu / loterii dotyczy ta sprawa ?                                                                                                                                                                                                                   Monster -DINO

Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7316031 Napisano: 24.11.2025 09:26:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Fortis odpisał w sprawie negatywnej weryfikacji monstera  i wychodzi na to że jest ograniczenie nie ma osobę a na gospodarstwo domowe 1 szt . Do męża napisali ,że na ten adres już jest pozytywnie zweryfikowany bon to już drugiego nie będzie nawet jeśli wygrała inna osoba . Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

Jestemnowa

#7315816 Napisano: 22.11.2025 14:17:39 w SZUKAM....
olunka napisał(a):

szukam kogoś kto zamawiał Crazy box, mam pytanie emotka

Ja zamawiałam 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7315657 Napisano: 21.11.2025 17:08:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryteczka napisał(a):

titinunu napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

titinunu napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Który numer podaje się w loterii dino Monster?? Ktoś, coś?

mnie zweryfikowali negatywnie i nie znam powodu.emotka

Numer u góry, po prawej.

i właśnie po prawej podałam.Nikt inny na adres nie grał, zagrałam raz i wygrałam

Napisz do nich z pytaniem… może pomylona jakaś cyfra w numerze albo ktoś użył taki sam nr wcześniej… powinni odpowiedzieć

Pisałam w innym wątku , coś im się chyba pomyliło 🤔 dużo osób ma negatywa Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7315647 Napisano: 21.11.2025 16:35:27 w Wkurza mnie...
ZetZ napisał(a):

titinunu napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Negatywne weryfikację Monster z Dino ! O ile u mnie się spodziewałam bo jest limit to mąż się 🤬 jak zobaczył ,że u niego też a wygrał tylko jeden bon 🤔

Ooo, to to właśnie ja 1 paragon i mam negatywa! Gdzie na 100% pewność że paragon wpisany dobrze, bo 3 razy sprawdzam zawsze.emotka

U mnie to samo i wygrałam tylko Ja, mąż nie grał

Coś fortis leci w kulki i weź tu chwal a potem o!

Może im się coś pomyliło . Zobaczymy jak odpiszą  jaki powód  negatywnej weryfikacji Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

Jestemnowa

#7315630 Napisano: 21.11.2025 16:09:53 w Wkurza mnie...
Negatywne weryfikację Monster z Dino ! O ile u mnie się spodziewałam bo jest limit to mąż się 🤬 jak zobaczył ,że u niego też a wygrał tylko jeden bon 🤔 Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

Jestemnowa

#7315535 Napisano: 21.11.2025 11:18:03 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Sprite bliki ? Kostkarka już dawno w domu a blików brak 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7315502 Napisano: 21.11.2025 09:23:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

maryjane napisał(a):

Kochani, pytanie z ciekawości o Wasze doświadczenia. Zorientowałam się dziś, że w loterii Balcerzaka można wygrać maksymalnie dwie nagrody natychmiastowe, co za tym idzie, dziś wyczerpałam limit emotka  
i co dalej? Gracie nadal w takich loteriach z nadzieją na główną?
z tego co wiem podobna sytuacja jest w konkursie Doliny Dobra. Jeden uczestnik może wygrać jedną śniadaniówkę... i mam ją. A co jeśli marzę o kuchni za 30 tysięcy? Piszecie dalej takie zgłoszenia? Podzielcie się proszę, jestem bardzo ciekawa emotka

Myślę ,że przy takiej nagrodzie jak śniadaniówka , jeśli marzysz o kuchni to nie szkoda będzie jej stracić . Wkurzają mnie te limity na osobę bo ja nie mam na kogo grać 🫤 i tak np . w obsypsieprezentami wyczerpałam już limit a chce 50 k wygrać 😎  i tu szkoda mi wygrywać 500 bo przepadają . Monster Dino już 3 bony mi przepadną bo tak chcę ten fotel 😅

Bardzo dobrze że są te limity bo dzięki temu inni z mniejszą ilością szczęścia mają szansę coś ugrać. A co do głównej... Czasami wystarczy kilka zgłoszeń aby ją wygrać i wcale nie trzeba kupować nie wiadomo ile. No chyba że w tych konkursach o których piszecie wygrywają Ci co wyślą najwięcej zgłoszeń? (jak w smsowych konkursach dlalejdis - wygrywają Ci co wyślą najwięcej smsów)

Monster to na bank kto najwięcej ma zgłoszeń wygrywa . Ogólnie w Fortis chyba tak to działa 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0