Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Jestemnowa

Jestemnowa

#7269015 Napisano: 09.06.2025 23:39:16 w Wkurza mnie...
andii napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Wkurza mnie negatywna weryfikacja z Bobovita Dino a raczej wkurza mnie to ,że nie wiem dlaczego tak się stało 😔  to tylko głupi bon 100 zł ale odebrało mi to moc na cały weekend ...

Ja wysłałam im zdj paragonu z produktami i przeszedł pozytywnie.
Może z gerberem coś pomyliłaś?

Kupiłam kleik ryżowy 😔 niby to kaszka ale jednak nie taka o jaką chodziło 😉 Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

Jestemnowa

#7268958 Napisano: 09.06.2025 19:29:09 w Czy informują/ informowali?
Rodowita ostatni etap już były informowany ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7268926 Napisano: 09.06.2025 17:23:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

Dawno nie grałam/nie wygrałam u Fortisa, czy oni informują o weryfikacji  pozytywnej czy negatywnej?

Mi w piątek przysłali o negatywnej 🫤 więc tak informują 😅 Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

Jestemnowa

#7268900 Napisano: 09.06.2025 16:13:15 w Wkurza mnie...
ktosiek1 napisał(a):

Wygrałam 300 zł z Coli w Biedronce 3.06. I do dziś zero info w stylu dziękujemy za wypełnienie formularza, czy maila z info o wygranej. Wypełniłam formularz w apce i cisza... Też tak macie?

Tak u mnie też Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

Jestemnowa

#7268798 Napisano: 09.06.2025 12:48:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

powiedzcie czy coś mogę z tym zrobić:
na paragonie nie widnieje nazwa produktu tylko napis np. "baton" i tyle - nie ma nazwy ani gramatury ani nic, pojechałam do sklepu w którym kupiłam i pani poinformowała mnie ze ona nie moze wydrukować rozszerzonego rachunku bo tam też ma tylko napis "baton", nie chce też przybić pieczątki i ze po rpostu mam sobie iść i dać jej spokój  emotka  Czy jest jeszcze jakaś inna opcja zeby potwierdzić ze to jest zakup danego produktu?

.. tak wiem.. mogłam nie zgłaszać takiego paragonu itd. Żałuję  emotka  ale może jest jakaś iskierka?

Jak kiedyś powiedziałam w Auchan ,że potrzebuje do okazania w urzędzie skarbowym i dali mi pieczątkę , ostatnio w Kauflandzie podbila mi ale musiała zadzwonić do jakiejś centrali bo nie wiedziała co zrobić . Jeśli wygrałaś coś cennego to nie odpuszczaj . Zadzwoń do centrali Dino i powiedz w czym rzecz Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7268749 Napisano: 09.06.2025 11:50:53 w Wkurza mnie...
gregory04 napisał(a):

Dzisiaj kolejne colę odrzucone, ja odpuszczam tą loterie, dla mnie to strata pieniędzy.

Może skanujesz paragon w złej zakładce ? Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

Jestemnowa

#7268704 Napisano: 09.06.2025 09:36:04 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie negatywna weryfikacja z Bobovita Dino a raczej wkurza mnie to ,że nie wiem dlaczego tak się stało 😔  to tylko głupi bon 100 zł ale odebrało mi to moc na cały weekend ... Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7268094 Napisano: 06.06.2025 11:40:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

rufus napisał(a):

leniuszka napisał(a):

rufus napisał(a):

Juz mnie zaczyna wk.. to nav agency. Poprawny zakup 1 szt coli odrzucaja mimo ze wszystko z paragonem ok.
Wieksza ilosc szt na paragonie czeka ciagle na akceptacje.. emotka

Tez macie problem z tym?
U mnie do tej pory wszystko bylo akceptowane szybko na biezaco

Mam to samo, 2 dni czekam i losów brak

Pofatygowalem sie zadzwonic. I zapytac. Nav nie zajmuje sie weryfikacja paragonow tylko ktos inny odpowiedzialny jest za apke. Jedynie moga to przekazac i tylko trzeba czekac..emotka

Jak wysyłasz kolejno paragony jeden po drugim nr to system czyta to jako te same paragony i ręczna wtedy idzie .

No i reczna odrzucona mimo ze paragon ok emotka

Musisz w opisie napisać ,że to kolejny paragon , że poprzedni miał końcówkę np . 4 a ten ma końcówkę 5 i dodać kilka wykrzykników ja tak za każdym razem  tak pisze i jest git no chyba ,że czasem mnie poniesie to dodam coś od siebie 😅 Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

Jestemnowa

#7268082 Napisano: 06.06.2025 11:17:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

leniuszka napisał(a):

rufus napisał(a):

Juz mnie zaczyna wk.. to nav agency. Poprawny zakup 1 szt coli odrzucaja mimo ze wszystko z paragonem ok.
Wieksza ilosc szt na paragonie czeka ciagle na akceptacje.. emotka

Tez macie problem z tym?
U mnie do tej pory wszystko bylo akceptowane szybko na biezaco

Mam to samo, 2 dni czekam i losów brak

Pofatygowalem sie zadzwonic. I zapytac. Nav nie zajmuje sie weryfikacja paragonow tylko ktos inny odpowiedzialny jest za apke. Jedynie moga to przekazac i tylko trzeba czekac..emotka

Jak wysyłasz kolejno paragony jeden po drugim nr to system czyta to jako te same paragony i ręczna wtedy idzie . Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7267654 Napisano: 04.06.2025 23:42:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsylwia18 napisał(a):

grałam na kilka paragonów w loterii BOBOViTA w Dino. Zostałam laureatem ale nie wiem który paragon wygrał ;// czy ktoś miał może taki problem ?? pisałam maila do nich ale nikt nie odpisuje ;/

No to wyślij wszystkie na jednym zdjęciu lub zadzwoń do nich . Fajni ludzie tam pracują i chętnie pomagają 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7267445 Napisano: 04.06.2025 14:49:23 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Jest tu ktoś kto wygrał kosiarkę z Warki w Dino i chciałby się zamienić za rower elektryczny ten z coli w Dino ?😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7267304 Napisano: 04.06.2025 12:01:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

InkaR napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

InkaR napisał(a):

jakie produkty przechodzą Wam bez problemu w konkursie cola biedronka? u mnie cola / cola zero wszytsko w weryfikacji ręcznej od pierwszego dnia konkursu emotka wrrr

Puszki 0.33, butelki 0.5, 1l - obie wersje Coca-Cola

eh to coś ze mną jest nie tak bo u mnie wszystkie paragony poszły na weryfikację o tak czekam kolejny dzień

Ło matko,a już zgłosiłam bląd techniczny ale myślałam,ze to w mojej apce. Konkursiwicz to musi mieć nerwy ze stali

A próbowaliście odinstalować i zainstalować apke ? U mnie to pomogło 😉

i wtedy od nowa trzeba dodawac?

Nie no pewnie te co poszły do weryfikacji to sobie będą dalej tam wisieć ale przecież nikt głowy Ci nie urwie jak dodasz jeszcze raz i jak Ci zliczy los to później tamte w weryfikacji będą odrzucone 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7267286 Napisano: 04.06.2025 11:49:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

InkaR napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

InkaR napisał(a):

jakie produkty przechodzą Wam bez problemu w konkursie cola biedronka? u mnie cola / cola zero wszytsko w weryfikacji ręcznej od pierwszego dnia konkursu emotka wrrr

Puszki 0.33, butelki 0.5, 1l - obie wersje Coca-Cola

eh to coś ze mną jest nie tak bo u mnie wszystkie paragony poszły na weryfikację o tak czekam kolejny dzień

Ło matko,a już zgłosiłam bląd techniczny ale myślałam,ze to w mojej apce. Konkursiwicz to musi mieć nerwy ze stali

A próbowaliście odinstalować i zainstalować apke ? U mnie to pomogło 😉 Wyświetl w wątku >>
1 montezuma 0

Jestemnowa

#7267222 Napisano: 04.06.2025 09:58:30 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Ambro express czy któraś z agencji tym  wysyła ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7266927 Napisano: 03.06.2025 13:20:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Nic takiego nie mam emotka  Dziękuję!

To albo awaria albo trafiłaś tylko los w losowaniu 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7266923 Napisano: 03.06.2025 13:16:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Mam pytanie. Pierwszy raz w życiu trafiłam coś w aplikacji Coca-Cola. Mam kod nagrody, ale gdzie powinien być formularz laureata?  Jest napisane: "kliknij w link...", ale nic nie ma emotka

Wejdź w apke po prawej wybierz 'więcej /profil/po chwili na dole będą ikonki moje nagrody / klikasz w ikonkę która Cię interesuje i tam jest na dole przycisk czerwony ' zrealizuj' Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7266761 Napisano: 02.06.2025 21:07:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

MDL napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Wygrał już ktoś z was te 300 zł z coli w Biedronce i może mi powiedzieć czy przychodzi jakiś mail w związku z wygrana ?

Musisz wejść na stronę i wpisać kod oraz dane do nagrody- nie wygrałam, ale tak mi się wydaje po analizie...

tak kopiujesz kod klikasz zrealizuj - dajesz kod,imię nazwisko i numer konta i wyskakuje taki komunikat

Tak to już zrobiłam ale myślałam ,że będzie mail tak jak do tej pory było u Fortiska 🙂

I widac, ze regulaminu nie przeczytalas emotka

Zazwyczaj nie czytam 🤭 tu szczególnie bo po 12 tak szybciutko te 300 zł znikało ,że nie było czasu a później trzeba było inne loterie zaliczyć bo wystartowały nowe to już wgl czasu nie było  😉

Organizator NAV  emotka

"Jak to było / bywało u Fortiska " już wyjaśniam co miałam na myśli ...  Kiedy odpalałes los w apce coli i wygrywałes natychmiastowa i wypełniałes formularz to dostawałeś maila 👍 teraz wszystko działa tek samo tylko tego maila brak Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7266757 Napisano: 02.06.2025 21:00:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

Gdzie kupujecie Lays z kodami?

Ja kupiłam w żabce ale moje choć oznaczone  to tego kodu nie mają 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7266755 Napisano: 02.06.2025 20:56:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

MDL napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Wygrał już ktoś z was te 300 zł z coli w Biedronce i może mi powiedzieć czy przychodzi jakiś mail w związku z wygrana ?

Musisz wejść na stronę i wpisać kod oraz dane do nagrody- nie wygrałam, ale tak mi się wydaje po analizie...

tak kopiujesz kod klikasz zrealizuj - dajesz kod,imię nazwisko i numer konta i wyskakuje taki komunikat

Tak to już zrobiłam ale myślałam ,że będzie mail tak jak do tej pory było u Fortiska 🙂

I widac, ze regulaminu nie przeczytalas emotka

Zazwyczaj nie czytam 🤭 tu szczególnie bo po 12 tak szybciutko te 300 zł znikało ,że nie było czasu a później trzeba było inne loterie zaliczyć bo wystartowały nowe to już wgl czasu nie było  😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7266748 Napisano: 02.06.2025 20:23:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

maverick napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Powiedzcie mi też proszę czy w każdej paczce Lay's jest ten kod ? Bo mam 2 szt i żadnego kodu tam nie ma 🫤

TAK, W Każdej OZNACZONEJ emotka

No to mój dzień jest dziś naprawdę słaby . 2 paczki i ani jednego kodu oczywiście oznaczone paczki 🫤  w sumie to trzeba mieć farta żeby tak trafić 😅

Kody są na podłużnym zgrzewie opakowania, takie jak w 7days, niewidoczne na pierwszy rzut oka. Jeśli opakowanie ma oznaczenie, to kod powinien być w środku emotka

Sprawdzałam nawet światłem czerwonym w🤣 nic a nic nie ma chyba wyślę te opakowania do Avanti 😅 na dodatek jak otwierałam paczkę to chips upadł mi na paragon centralnie na ten dolny nr który miałam zgłosić do nutelli 🤭 o boziu co za dzień 🫣 Wyświetl w wątku >>
0 0