Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Jestemnowa

Jestemnowa

#7239848 Napisano: 10.02.2025 12:18:16 w Paragony na trwające konkursy
Kupię kilka paragonów Nutella Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7239348 Napisano: 07.02.2025 09:49:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Lubella Energylandia u syna 😍 ( jego pierwszy udział w konkursie ) ale radość w domu emotka Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7239113 Napisano: 05.02.2025 21:45:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

radziosny napisał(a):

W Wawelu ITM nadal nie przychodzi powiadomienia na maila? Bo mi nie przyszło niestety emotka

Od tygodnia nie przychodzą

Ale zgłoszenia do nich docierają 😉 Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

Jestemnowa

#7238704 Napisano: 03.02.2025 22:55:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lilichilimili napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Mianaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ambition Biedronka - ktoś może pisał do agencji odnośnie ilości znaków ? emotka

A w lupce sprawdzała? emotka

A piszesz do 160? Niby można więcej ale nie wiem co myśleć emotka

Na razie jestem na etapie myślenia, czy w ogóle brać udział emotka Gary dopiero wygrałam w konkursie Tefal, noże też mam wygrane, deskę niedawno kupiłam w Ikei za wygrany bon emotka Taki to trudny los konkursowicza emotka
A tak serio, jeśli będę grać, to napiszę na 160 znaków, bo tak jest bezpieczniej.

Tam się nie podaje nr paragonu tak ? Czyli można wymyślać i wymyślać odpowiedzi 🤔

A jak wyślesz 10 smsów i potem w przypadku wygranej poproszą o 10 paragonów? emotka ja bym nie ryzykowała wysyłając więcej niż jedno zgłoszenie na paragon, były już konkursy, gdzie organizatorzy chcieli wszystkie paragony na konkurs pomimo, ze można było tylko wygrać raz. U mnie 1 sms = 160 znaków i więcej nie będę pisać, bo jasno jest napisane w regulaminie, że ma to być 1 sms.

Mi to nawet się nie chce tyle pisać ale są osoby które mają po naście nr telefonów 🫣 raczej o to mi chodziło ,że nie lubię jak nie podaje się nr dowodu zakupu 🫤 Wyświetl w wątku >>
2 simonapp, mia 0

Jestemnowa

#7238681 Napisano: 03.02.2025 20:23:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mianaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ambition Biedronka - ktoś może pisał do agencji odnośnie ilości znaków ? emotka

A w lupce sprawdzała? emotka

A piszesz do 160? Niby można więcej ale nie wiem co myśleć emotka

Na razie jestem na etapie myślenia, czy w ogóle brać udział emotka Gary dopiero wygrałam w konkursie Tefal, noże też mam wygrane, deskę niedawno kupiłam w Ikei za wygrany bon emotka Taki to trudny los konkursowicza emotka
A tak serio, jeśli będę grać, to napiszę na 160 znaków, bo tak jest bezpieczniej.

Tam się nie podaje nr paragonu tak ? Czyli można wymyślać i wymyślać odpowiedzi 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7237672 Napisano: 28.01.2025 16:02:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Czy też nie możecie wysłać zgłoszenia na Berlinki?

Niestety, podane dane są niepoprawne. Formularz zawiera niedozwolonesłowa lub znaki. Sprawdź poprawność danych i spróbuj ponownie.

Zmieniłem cudzysłowy, znaki interpunkcyjne pisałem w formularzu, próbowałem bez polskich znaków. Nie wiem, o co im może chodzić.

Zobacz czy wpisujesz 2025 rok bo może z rozpędu 2024 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7237643 Napisano: 28.01.2025 14:01:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

olunka napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

andii napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

andii napisał(a):

MDL napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Czy ktoś pamięta czy podawało się nr paragonu przy zgłoszeniu do konkursu lays w Biedronce czy tylko samo zdjęcie ? Dostałam maila o negatywnej weryfikacji a nawet info o wygranej nie było .

Który to konkurs?

Może chodzi o loterię - Nagrody na święta

Loterię?

emotka  sory , widzisz ! Ja jeszcze na fali wczorajszej

Tak chodzi o konk Nagrody na święta ten w biedrze . Pewnie bd od razu wysyłać te karty u teraz s b weryfikują . Ja dodałam złe zdj i dlatego dostałam info o negatywnej

a którego dnia słałas, wiesz?

Nie pamiętam 🫣

Na 99% z pierwszego dnia 😉 i dziękuję Avanti bo mogłam odkręcić mój błąd 🙂 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7237629 Napisano: 28.01.2025 12:51:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

andii napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

andii napisał(a):

MDL napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Czy ktoś pamięta czy podawało się nr paragonu przy zgłoszeniu do konkursu lays w Biedronce czy tylko samo zdjęcie ? Dostałam maila o negatywnej weryfikacji a nawet info o wygranej nie było .

Który to konkurs?

Loterię?

Tak chodzi o konk Nagrody na święta ten w biedrze . Pewnie bd od razu wysyłać te karty u teraz s b weryfikują . Ja dodałam złe zdj i dlatego dostałam info o negatywnej

a którego dnia słałas, wiesz?

Nie pamiętam 🫣 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7237622 Napisano: 28.01.2025 12:35:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

andii napisał(a):

MDL napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Który to konkurs?

Loterię?

Tak chodzi o konk Nagrody na święta ten w biedrze . Pewnie bd od razu wysyłać te karty u teraz s b weryfikują . Ja dodałam złe zdj i dlatego dostałam info o negatywnej Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

Jestemnowa

#7237604 Napisano: 28.01.2025 11:30:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

tak, trzeba było podać numer i nip

O dzięki to może jakoś to odkrece bo pewnie dodałam źle zdjęcie Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7237600 Napisano: 28.01.2025 11:25:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś pamięta czy podawało się nr paragonu przy zgłoszeniu do konkursu lays w Biedronce czy tylko samo zdjęcie ? Dostałam maila o negatywnej weryfikacji a nawet info o wygranej nie było . Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7236323 Napisano: 21.01.2025 10:11:56 w co chcielibyście wygrać?
Bilet na koncert VITO , uwielbiam gościa 💙 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7236145 Napisano: 20.01.2025 16:06:45 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
olunka napisał(a):

czy ktos czeka na :
- 50 zł z piwa w Biedronce od Nofsza/
- zestaw Gourmet z listoada
- 50 zł z winiar z grudnia
- 50 zł z Hardmade

Ja na 50 z hardmade i zestaw gourmet Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7235919 Napisano: 18.01.2025 22:19:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kuleczkar napisał(a):

Właśnie wygrzebałam z kosza mailowego wiadomość o wygranej II st z Lipton Lidl- coś mnie tknęło, żeby sprawdzić w wynikach u Smolara i tam wygrana, a że mail od  'Postanowienia noworoc...' (żaden tam Smolar czy Gratulacje), to z automatu skasowałam, nie otwierając wiadomości, bo myślałam, że zaś jakaś reklama.... Piszę o tym, bo może akurat ktoś zrobił jak ja i warto sprawdzić kosze na mailach...

Potwierdzam  też na początku nawet nie otworzyłam tego maila bo myślałam ,że to SPAM 😉 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7235917 Napisano: 18.01.2025 21:54:05 w moje dzisiejsze wygrane :)

Jestemnowa

#7235547 Napisano: 16.01.2025 23:56:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mandarynka16 napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

Tak mnie to wszystko zastanawia:

333 piniat na etap - 2 osoby napisały 
300x paysafecard z tiger żabka (też mało osób napisało)

Gram już trochę w konkursy, przewijają się różne agencje itp itd 

ale czasem mam wrażenie, że nie wszystko jest uczciwie zrobione 

również czasem mam wrażenie, że organizatorowi się wydaje, że puścił email z wygranymi do osób a one nie dochodzą 

takie moje przemyślenia… dajcie znać co sądzicie

Kinder Jest reklamowany W tv, to już kolejna edycja, coraz mniej osób się chwali, wg mnie tu wszystko niestety jest ok
Ale nie wierze, że Kaufland poszedł, tu coś sciemniaja wg mnie

Z tym kauflandem to może być tak jak z lewiatanem , że pracownicy więcej wygrywają bo 
W moim kaufie na 10 osob z kolejki tylko ja dostałam zdrapkę i to jeszcze musiałam się upomnieć 😔  pewnie pracownicy takie zdrapki rejestrują tak jak w lewixie nabijali swoją kartę i to im dodawały się zdrapki na konto bo tej apki lewiatana to raczej starsi nie używają . Tak też było w Action zdrapki widmo 😏 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

Jestemnowa

#7233804 Napisano: 09.01.2025 11:50:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli ktoś tak jak ja przegapił termin realizacji kary Duka z loterii Kinley to bez problemu przedłużają ważność na infolinii 🙂 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7233753 Napisano: 09.01.2025 08:57:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

Jak działa odkrywanie losów Winiary po zmianach? emotka
Mam sprawdź, klikam i nic się nie dzieje, jak odświeżam - brak wygranej, tak to ma działać?

Jak klikniesz w los to zjedz na sam dół strony i tam bd info czy wygrana czy nie tym razem 😉 Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

Jestemnowa

#7233708 Napisano: 08.01.2025 21:41:21 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
michalina0085 napisał(a):

Hej, czy dostaliście już nagrody z  "Odkryj magie wygrywania z Coca-Cola i Biedronka"  i "Strasznie pyszny Heinzenstein" Lidl?

Coca cola  z biedry już dostałam a na Heinz jeszcze czekam 😉 Wyświetl w wątku >>