Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Jestemnowa

Jestemnowa

#7268749 Napisano: 09.06.2025 11:50:53 w Wkurza mnie...
gregory04 napisał(a):

Dzisiaj kolejne colę odrzucone, ja odpuszczam tą loterie, dla mnie to strata pieniędzy.

Może skanujesz paragon w złej zakładce ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7268704 Napisano: 09.06.2025 09:36:04 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie negatywna weryfikacja z Bobovita Dino a raczej wkurza mnie to ,że nie wiem dlaczego tak się stało 😔  to tylko głupi bon 100 zł ale odebrało mi to moc na cały weekend ... Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7268094 Napisano: 06.06.2025 11:40:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

rufus napisał(a):

leniuszka napisał(a):

rufus napisał(a):

Juz mnie zaczyna wk.. to nav agency. Poprawny zakup 1 szt coli odrzucaja mimo ze wszystko z paragonem ok.
Wieksza ilosc szt na paragonie czeka ciagle na akceptacje.. emotka

Tez macie problem z tym?
U mnie do tej pory wszystko bylo akceptowane szybko na biezaco

Mam to samo, 2 dni czekam i losów brak

Pofatygowalem sie zadzwonic. I zapytac. Nav nie zajmuje sie weryfikacja paragonow tylko ktos inny odpowiedzialny jest za apke. Jedynie moga to przekazac i tylko trzeba czekac..emotka

Jak wysyłasz kolejno paragony jeden po drugim nr to system czyta to jako te same paragony i ręczna wtedy idzie .

No i reczna odrzucona mimo ze paragon ok emotka

Musisz w opisie napisać ,że to kolejny paragon , że poprzedni miał końcówkę np . 4 a ten ma końcówkę 5 i dodać kilka wykrzykników ja tak za każdym razem  tak pisze i jest git no chyba ,że czasem mnie poniesie to dodam coś od siebie 😅 Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

Jestemnowa

#7268082 Napisano: 06.06.2025 11:17:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

leniuszka napisał(a):

rufus napisał(a):

Juz mnie zaczyna wk.. to nav agency. Poprawny zakup 1 szt coli odrzucaja mimo ze wszystko z paragonem ok.
Wieksza ilosc szt na paragonie czeka ciagle na akceptacje.. emotka

Tez macie problem z tym?
U mnie do tej pory wszystko bylo akceptowane szybko na biezaco

Mam to samo, 2 dni czekam i losów brak

Pofatygowalem sie zadzwonic. I zapytac. Nav nie zajmuje sie weryfikacja paragonow tylko ktos inny odpowiedzialny jest za apke. Jedynie moga to przekazac i tylko trzeba czekac..emotka

Jak wysyłasz kolejno paragony jeden po drugim nr to system czyta to jako te same paragony i ręczna wtedy idzie . Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7267654 Napisano: 04.06.2025 23:42:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsylwia18 napisał(a):

grałam na kilka paragonów w loterii BOBOViTA w Dino. Zostałam laureatem ale nie wiem który paragon wygrał ;// czy ktoś miał może taki problem ?? pisałam maila do nich ale nikt nie odpisuje ;/

No to wyślij wszystkie na jednym zdjęciu lub zadzwoń do nich . Fajni ludzie tam pracują i chętnie pomagają 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7267445 Napisano: 04.06.2025 14:49:23 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Jest tu ktoś kto wygrał kosiarkę z Warki w Dino i chciałby się zamienić za rower elektryczny ten z coli w Dino ?😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7267304 Napisano: 04.06.2025 12:01:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

InkaR napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

InkaR napisał(a):

jakie produkty przechodzą Wam bez problemu w konkursie cola biedronka? u mnie cola / cola zero wszytsko w weryfikacji ręcznej od pierwszego dnia konkursu emotka wrrr

Puszki 0.33, butelki 0.5, 1l - obie wersje Coca-Cola

eh to coś ze mną jest nie tak bo u mnie wszystkie paragony poszły na weryfikację o tak czekam kolejny dzień

Ło matko,a już zgłosiłam bląd techniczny ale myślałam,ze to w mojej apce. Konkursiwicz to musi mieć nerwy ze stali

A próbowaliście odinstalować i zainstalować apke ? U mnie to pomogło 😉

i wtedy od nowa trzeba dodawac?

Nie no pewnie te co poszły do weryfikacji to sobie będą dalej tam wisieć ale przecież nikt głowy Ci nie urwie jak dodasz jeszcze raz i jak Ci zliczy los to później tamte w weryfikacji będą odrzucone 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7267286 Napisano: 04.06.2025 11:49:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

InkaR napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

InkaR napisał(a):

jakie produkty przechodzą Wam bez problemu w konkursie cola biedronka? u mnie cola / cola zero wszytsko w weryfikacji ręcznej od pierwszego dnia konkursu emotka wrrr

Puszki 0.33, butelki 0.5, 1l - obie wersje Coca-Cola

eh to coś ze mną jest nie tak bo u mnie wszystkie paragony poszły na weryfikację o tak czekam kolejny dzień

Ło matko,a już zgłosiłam bląd techniczny ale myślałam,ze to w mojej apce. Konkursiwicz to musi mieć nerwy ze stali

A próbowaliście odinstalować i zainstalować apke ? U mnie to pomogło 😉 Wyświetl w wątku >>
1 montezuma 0

Jestemnowa

#7267222 Napisano: 04.06.2025 09:58:30 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Ambro express czy któraś z agencji tym  wysyła ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7266927 Napisano: 03.06.2025 13:20:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Nic takiego nie mam emotka  Dziękuję!

To albo awaria albo trafiłaś tylko los w losowaniu 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7266923 Napisano: 03.06.2025 13:16:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Mam pytanie. Pierwszy raz w życiu trafiłam coś w aplikacji Coca-Cola. Mam kod nagrody, ale gdzie powinien być formularz laureata?  Jest napisane: "kliknij w link...", ale nic nie ma emotka

Wejdź w apke po prawej wybierz 'więcej /profil/po chwili na dole będą ikonki moje nagrody / klikasz w ikonkę która Cię interesuje i tam jest na dole przycisk czerwony ' zrealizuj' Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7266761 Napisano: 02.06.2025 21:07:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

MDL napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Wygrał już ktoś z was te 300 zł z coli w Biedronce i może mi powiedzieć czy przychodzi jakiś mail w związku z wygrana ?

Musisz wejść na stronę i wpisać kod oraz dane do nagrody- nie wygrałam, ale tak mi się wydaje po analizie...

tak kopiujesz kod klikasz zrealizuj - dajesz kod,imię nazwisko i numer konta i wyskakuje taki komunikat

Tak to już zrobiłam ale myślałam ,że będzie mail tak jak do tej pory było u Fortiska 🙂

I widac, ze regulaminu nie przeczytalas emotka

Zazwyczaj nie czytam 🤭 tu szczególnie bo po 12 tak szybciutko te 300 zł znikało ,że nie było czasu a później trzeba było inne loterie zaliczyć bo wystartowały nowe to już wgl czasu nie było  😉

Organizator NAV  emotka

"Jak to było / bywało u Fortiska " już wyjaśniam co miałam na myśli ...  Kiedy odpalałes los w apce coli i wygrywałes natychmiastowa i wypełniałes formularz to dostawałeś maila 👍 teraz wszystko działa tek samo tylko tego maila brak Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7266757 Napisano: 02.06.2025 21:00:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

Gdzie kupujecie Lays z kodami?

Ja kupiłam w żabce ale moje choć oznaczone  to tego kodu nie mają 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7266755 Napisano: 02.06.2025 20:56:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

MDL napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Wygrał już ktoś z was te 300 zł z coli w Biedronce i może mi powiedzieć czy przychodzi jakiś mail w związku z wygrana ?

Musisz wejść na stronę i wpisać kod oraz dane do nagrody- nie wygrałam, ale tak mi się wydaje po analizie...

tak kopiujesz kod klikasz zrealizuj - dajesz kod,imię nazwisko i numer konta i wyskakuje taki komunikat

Tak to już zrobiłam ale myślałam ,że będzie mail tak jak do tej pory było u Fortiska 🙂

I widac, ze regulaminu nie przeczytalas emotka

Zazwyczaj nie czytam 🤭 tu szczególnie bo po 12 tak szybciutko te 300 zł znikało ,że nie było czasu a później trzeba było inne loterie zaliczyć bo wystartowały nowe to już wgl czasu nie było  😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7266748 Napisano: 02.06.2025 20:23:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

maverick napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Powiedzcie mi też proszę czy w każdej paczce Lay's jest ten kod ? Bo mam 2 szt i żadnego kodu tam nie ma 🫤

TAK, W Każdej OZNACZONEJ emotka

No to mój dzień jest dziś naprawdę słaby . 2 paczki i ani jednego kodu oczywiście oznaczone paczki 🫤  w sumie to trzeba mieć farta żeby tak trafić 😅

Kody są na podłużnym zgrzewie opakowania, takie jak w 7days, niewidoczne na pierwszy rzut oka. Jeśli opakowanie ma oznaczenie, to kod powinien być w środku emotka

Sprawdzałam nawet światłem czerwonym w🤣 nic a nic nie ma chyba wyślę te opakowania do Avanti 😅 na dodatek jak otwierałam paczkę to chips upadł mi na paragon centralnie na ten dolny nr który miałam zgłosić do nutelli 🤭 o boziu co za dzień 🫣 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7266744 Napisano: 02.06.2025 20:04:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Powiedzcie mi też proszę czy w każdej paczce Lay's jest ten kod ? Bo mam 2 szt i żadnego kodu tam nie ma 🫤

TAK, W Każdej OZNACZONEJ emotka

No to mój dzień jest dziś naprawdę słaby . 2 paczki i ani jednego kodu oczywiście oznaczone paczki 🫤  w sumie to trzeba mieć farta żeby tak trafić 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7266732 Napisano: 02.06.2025 19:46:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Powiedzcie mi też proszę czy w każdej paczce Lay's jest ten kod ? Bo mam 2 szt i żadnego kodu tam nie ma 🫤 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7266729 Napisano: 02.06.2025 19:27:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

MDL napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Tak to już zrobiłam ale myślałam ,że będzie mail tak jak do tej pory było u Fortiska 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

Jestemnowa

#7266714 Napisano: 02.06.2025 18:45:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wygrał już ktoś z was te 300 zł z coli w Biedronce i może mi powiedzieć czy przychodzi jakiś mail w związku z wygrana ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7266679 Napisano: 02.06.2025 17:08:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 Dino Warka ( gdzieś odjechała mi ta kosiarka 😔) Wyświetl w wątku >>