Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Jestemnowa

Jestemnowa

#7290079 Napisano: 22.08.2025 19:01:23 w Kupię...
Pralkę do 1000 zł 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7290030 Napisano: 22.08.2025 16:40:25 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się z agencji Albedo ponieważ zrobili przelew mimo ,że czas mają do końca września 😊 
Huzaro.pl nadchodzę 😁  "matka" urządzi pokoje dla wszystkich dzieciaków w domu bez żadnego wyjątku 😃 ale się cieszę 😊 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7289994 Napisano: 22.08.2025 15:11:45 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Z reguły przemieszczam się rowerem, no ale czasem trzeba skorzystać z komunikacji miejskiej, na przykład podczas deszczu, ech... emotka No i zaobserwowałem dziwne, niepokojące zjawisko, mianowicie takie, że kontrolujący bilety omijają mnie wzrokiem, ignorują totalnie. Wniosek? emotka
Wyglądać muszę w ich oczach jak ktoś, kto nie podlega obowiązkowi płacenia za przejazd. Znaczy: STARY  już jestem i to widać. Buuu… emotka
WKURZA MNIE TO!!! Bo nadal czuję się młodo!! emotka

E  tam od razu stary . Pewnie od razu widać żeś  uczciwy człek i to dlatemuuu  😉 Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

Jestemnowa

#7289853 Napisano: 22.08.2025 11:42:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

Loteria Wielkich Serc. Dzielę sie wiadomością. 

A jest szansa ,że mogliśmy to wiedzieć wcześniej ? Było takie info w reg czy po prostu musimy mieć czuja ? Wyświetl w wątku >>
2 atyde25, mia 0

Jestemnowa

#7289634 Napisano: 21.08.2025 15:32:08 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

Co zrobić na obiad, bo nie wiem? emotka emotka

Zrób żurek u mnie idealnie się składa bo Winiary z podsmażonym kindziukiem od Balcerzaka na oleju kujawskim z ziołami  😁 pysznie ale nie wiem czy zdrowo 😅 Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

Jestemnowa

#7289028 Napisano: 20.08.2025 11:14:34 w Smolar
@gnieszk@ napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czy Smolar informuje o prawidlowej weryfikacji w przypadku nagrody głównej, gdy wysylalo sie paragon i oświadczenie listownie?

Nie ale możesz zadzwonić i bez żadnego problemu Ci powiedzą czy wszystko ok 🙂 sprawdzone kilka razy i zawsze ten sam miły pan mnie informował a raz nawet bez pytania powiedział mi o weryfikacji drugiej wygranej gdzie ja nawet słowem nie wspomniałam ,że tam wygrałam ( muszą mieć dobry podgląd do tabelek  😅) Ja ostatnio dzwoniłam do Albedo bo  tydzień czasu to był taki stres ,że normalnie nie mogłam funkcjonować a tu też mega miła dziewczyna w ciągu 10 minut wszystko sprawdziła a ja się stresowałam TYDZIEN a wystarczyło jeden telefon 😉 żeby nie było nie o wszystkie weryfikację dzwonię ale w sytuacji gdy mam jakiś cień niepewności 😉

Mają policyjną bazę 😅

Moze nie policyjną ale 1000 % widzą kto ma  2 karty SIM w urządzeniu i się nimi posługuje na różne dane i inne takie i tym podobne 😉🤫

A jak niby widzą, że ktoś ma dwie karty SIM w telefonie?

Różne są sposoby nie wiem czym się posługują ale np. taka tabela przestawna w zwykłym exelu po IP już dużo może pokazać 😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7288999 Napisano: 20.08.2025 09:53:58 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
catcat napisał(a):

Dziś dostawa GLS, co to może być za nagroda? Parawan z CappyxFuze Tea?

Parawan lub coś z żabki z coca coli Wyświetl w wątku >>
1 catcat 0

Jestemnowa

#7288985 Napisano: 20.08.2025 09:07:46 w Smolar
ladyinred napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czy Smolar informuje o prawidlowej weryfikacji w przypadku nagrody głównej, gdy wysylalo sie paragon i oświadczenie listownie?

Nie ale możesz zadzwonić i bez żadnego problemu Ci powiedzą czy wszystko ok 🙂 sprawdzone kilka razy i zawsze ten sam miły pan mnie informował a raz nawet bez pytania powiedział mi o weryfikacji drugiej wygranej gdzie ja nawet słowem nie wspomniałam ,że tam wygrałam ( muszą mieć dobry podgląd do tabelek  😅) Ja ostatnio dzwoniłam do Albedo bo  tydzień czasu to był taki stres ,że normalnie nie mogłam funkcjonować a tu też mega miła dziewczyna w ciągu 10 minut wszystko sprawdziła a ja się stresowałam TYDZIEN a wystarczyło jeden telefon 😉 żeby nie było nie o wszystkie weryfikację dzwonię ale w sytuacji gdy mam jakiś cień niepewności 😉

Mają policyjną bazę 😅

Moze nie policyjną ale 1000 % widzą kto ma  2 karty SIM w urządzeniu i się nimi posługuje na różne dane i inne takie i tym podobne 😉🤫 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7288979 Napisano: 20.08.2025 08:16:19 w Smolar
estrelitta napisał(a):

Nie ale możesz zadzwonić i bez żadnego problemu Ci powiedzą czy wszystko ok 🙂 sprawdzone kilka razy i zawsze ten sam miły pan mnie informował a raz nawet bez pytania powiedział mi o weryfikacji drugiej wygranej gdzie ja nawet słowem nie wspomniałam ,że tam wygrałam ( muszą mieć dobry podgląd do tabelek  😅) Ja ostatnio dzwoniłam do Albedo bo  tydzień czasu to był taki stres ,że normalnie nie mogłam funkcjonować a tu też mega miła dziewczyna w ciągu 10 minut wszystko sprawdziła a ja się stresowałam TYDZIEN a wystarczyło jeden telefon 😉 żeby nie było nie o wszystkie weryfikację dzwonię ale w sytuacji gdy mam jakiś cień niepewności 😉 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7288787 Napisano: 19.08.2025 14:17:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jasminum napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Czy komuś udało się dodać zgłoszenie do tego konkursu huzaro back to school

Mnie się udało wysłać

A dawno ? Bo ja nawet maila do nich wysłać nie mogę bo mi wraca 🫤

Chyba koło tygodnia temu

Dziękuję 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 Jasminum 0

Jestemnowa

#7288742 Napisano: 19.08.2025 13:27:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jasminum napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Czy komuś udało się dodać zgłoszenie do tego konkursu huzaro back to school

Mnie się udało wysłać

A dawno ? Bo ja nawet maila do nich wysłać nie mogę bo mi wraca 🫤 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7288739 Napisano: 19.08.2025 13:23:32 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Napiszę Wam coś ... Kupuje paragony mego dużo i mega często i nawet nie zdajecie sobie sprawy jak dużo osób ( tych już starych wyjadaczy ) się myli , gubi , kupuje nie to co trzeba , myli daty idt .... i takie paragony sprzedają . Już kilka razy miałam sytuacje ,że nagroda mi przepadła 🫣  i moje szczęście w życiu polega na tym ,że te tłuste nagrody trafiam moje paragony 😅 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7288660 Napisano: 19.08.2025 11:09:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy komuś udało się dodać zgłoszenie do tego konkursu huzaro back to school Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7288366 Napisano: 18.08.2025 13:35:45 w Wkurza mnie...
elemelex napisał(a):

Czym się różni składanie życzeń nielubianemu sklepowi od chwalenia ciągle niedobrych słodyczy i chipsów? Przynajmniej jakaś odmiana emotka  Mnie wkurza, że muszę opisywać smak mrożonego ptasiego mleczka jakby to było coś dobrego emotka

A ja muszę opisać smak mrożonego ptasiego mleczka a nawet go nie jadłam i nie mam w planach 😅 Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

Jestemnowa

#7288301 Napisano: 18.08.2025 11:39:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Disco kula z coli  ale uważajcie bo ten Szit ma tyle opiłków szkła ,że chyba czeka mnie wizyta u lekarza . Milion małych szkieł wbiło mi się w ręce przy wyciąganiu jej z pudełka . Wydaje się cała ale się kruszą te kwadraty szklane 🤬 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7288292 Napisano: 18.08.2025 11:21:56 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
fan-mandaryny napisał(a):

Czy dostaliście już na maila bilet SGP (Dino).

Nie Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7288155 Napisano: 17.08.2025 18:35:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Loteria Wielkich Serc...chętnie wzięłabym udział, ale jest obkupiona w h&m, aptece, Douglas. Jakby ktoś miał ochotę podzielić się, gdzie jeszcze zdobywacie serca, będę wdzięczna, może być priv  Nie wiem jaki sposób mają Osoby mające powyżej 2 tys. serc, ale nie sądzę, że podzielą się tą informacją emotka  pozdrawiam emotka

Ja zamawiam na inpost fresh ale w tej edycji nie opłaca się aż  tyle serc zbierać bo są tylko iPhone do wygrania czyli jakieś 4000 zł a jedno serce kosztuje 3 zł Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

Jestemnowa

#7288120 Napisano: 17.08.2025 14:33:45 w PODZIĘKOWANIA
Paulina1302
Dziękuję Ci bardzo za kody Żywiec ❤️ 🍀 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7287175 Napisano: 13.08.2025 15:51:40 w Wkurza mnie...
Ostatnio straszna bieda w konkursach czy loteriach do tego wkurza mnie ,że do wygranej 500 z Żywca w maju dziś przysłali wiadomość ,że mam im odesłać paragon i kapsel pocztą... 🫤 I weź tu szukaj człowieku w tym stosie paragonu i zawleczki 😤 Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

Jestemnowa

#7286743 Napisano: 12.08.2025 12:12:04 w Paragony na trwające konkursy
Na ktoś kod Żabka wedel x tymbark na klapki ? Lub będzie miał klapki 36 na sprzedaż z tego ? Wyświetl w wątku >>
0 0