Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika once_again

once_again

#7394748 Napisano: dzisiaj o 22:49:40 w Paragony na trwające konkursy
Oddam za darmo kod do wyzwania Żabka Merch (https://www.zabka.pl/zabka-team/) pierwszej osobie, która zgłosi się na PW. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7394747 Napisano: dzisiaj o 22:48:55 w Oddam za darmo
Oddam za darmo kod do wyzwania Żabka Merch (https://www.zabka.pl/zabka-team/) pierwszej osobie, która zgłosi się na PW. emotka
PW Wyświetl w wątku >>
2 lizzie, catcat 0

once_again

#7394746 Napisano: dzisiaj o 22:47:44 w Żabka
Oddam za darmo kod do wyzwania Żabka Merch (https://www.zabka.pl/zabka-team/) pierwszej osobie, która zgłosi się na PW. emotka

Oddany. Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7382692 Napisano: 10.08.2026 13:52:46 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam kilka karnetów 3-dniowych / biletów jednodniowych (obecnie na każdy z dni) na Bittersweet Festival 2026 w Poznaniu. Wszystkie są kategorii "normalny", gdyby ktoś potrzebował "Dziecko do lat 12" lub "Senior 60+" to również mógłbym je zorganizować. Niestety nie jestem zainteresowany wymianą na bony, ponieważ sam mam ich aż nadto. Wszelkie szczegóły oraz pytania na PW. emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7379609 Napisano: 31.07.2026 15:10:15 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam lub wymienię na coś innego pakiety 2 kodów na Empik Premium (12 miesięcy + 4 miesiące), łączących się ze sobą. Cena lub rzecz w zamian są do ustalenia. Jeśli ktoś ma obecnie na koncie aktywny inny kod np. na 4 miesiące ww. usługi to nie może jednocześnie użyć kolejnego, dającego taki sam okres, ale może na inny. Jeśli trwający okres został uzyskany za pomocą normalnej płatności, a nie kodu to też można go dodatkowo przedłużyć oferowanymi przeze mnie kodami. Zainteresowanych zapraszam na PW. emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7348709 Napisano: 16.04.2026 17:11:37 w Żabka
Sprzedam 2 kody do wyzwania Orbit w Żabce, które kończy się dzisiaj. Cena za sztukę to 3 PLN płatne BLIKiem. Zainteresowanych zapraszam na PW. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7348708 Napisano: 16.04.2026 17:05:32 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam 2 kody do wyzwania Orbit w Żabce, które kończy się dzisiaj. Cena za sztukę to 3 PLN płatne BLIKiem. Zainteresowanych zapraszam na PW. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7338532 Napisano: 27.02.2026 16:31:14 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam kod na abonament Allegro Smart na rok / 365 dni, ważny do 28.02.2026r. włącznie i może być wykorzystany nawet jeśli na koncie obecnie pozostało do 30 dni aktywności tej usługi. Cena to 39 PLN, z tego co widzę to normalnie kosztuje to 59.90 PLN. Zainteresowanych zapraszam na PW. emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7324551 Napisano: 30.12.2025 10:54:50 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
szalona3412 napisał(a):

Czy ktoś wie co to za nadawca Komputronik biznes przez dhl? Nic w Komputronik  nie wygralam

kate87 napisał(a):

Co wozi DHL?

Są to rzeczy za nakrętki z Coca-Coli z akcji w Żabce - maszynki do popcornu, lodówki, pufy itp.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7324122 Napisano: 29.12.2025 09:36:58 w Żabka
mateuszpp130 napisał(a):

Ja tam sprzedaje po 20 zł za 4pak. Mam dla kogo 😅

Przecież przy takiej cenie to żaden interes dla kupującego... emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

once_again

#7324108 Napisano: 29.12.2025 08:34:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
MDL napisał(a):

Dobrze, że to już koniec😆 dziś kolejne 0/5 żabka 😮‍💨

O której kupiłaś browary? Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7324098 Napisano: 29.12.2025 07:18:23 w Żabka
sledzik860 napisał(a):

U mnie zakup za 710 zł a wygrana 1600 zł, więc nie mogę narzekać. 800 trafione na samym początku, więc było za co grać, a drugie wczoraj.

Kurde, ale to i tak sporo piwa za 710 PLN. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7323953 Napisano: 28.12.2025 13:54:34 w Żabka
mikshi napisał(a):

Głupie pytanie, ale co mi tam: Czy w loterii piwnej ma znaczenie godzina wykorzystania losu czy są ustalone wygrywające numery nadane przy zakupie i godzina nie ma znaczenia? emotka

Wszyscy tu zarzekają się, że informacja o wygranej lub jej braku jest przypisywana w momencie kupna, a ja już sam nie wiem czy to przypadkiem nie działa na zasadzie bramek czasowych. Szkoda, że gamonie nie określiły w regulaminie dokładnej mechaniki konkursu, bo teraz nawet nie wiadomo jak grać. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7323683 Napisano: 27.12.2025 12:48:53 w Żabka
luko922 napisał(a):

once_again napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Może ktoś podpowie jak się wygrywa w tej hard loterii, kupuje regularnie i ale mam totalne 0, może wygrać da się tylko rano? Z góry dziękuję za pomoc, za każdą wskazówkę się odwdzięczę.

Ja podpowiem, że bez pewnych nazwijmy to "możliwości", wygraną jest odpuszczenie dalszego udziału w akcji. Początkowo sam uważałem ją za pewniaka, wtopiłem 5 losów i dałem sobie spokój, towar, który trzeba kupić jest dla mnie niewygodny, a nie chce mi się za bardzo kombinować i uruchamiać jakichś tam kontaktów, które znacznie ułatwiłyby mi grę. Teraz tylko plusuję komentarze z wygranymi innych i z ciekawości rozmawiam z kilkoma osobami co do tego jak im idzie, jakie mają statystyki. Planowałem coś jeszcze puścić, ale po jednej z rozmów zrozumiałem, że wygrana jest znacznie dalej niż mogłoby się to wydawać. emotka

O takich tajemniczych sposobach to każdy sobie może coś wymyślić i napisać. Dopóki nie piszesz konkretów to ma to taką samą wartość jak teorie spiskowe o płaskiej ziemi. 😅

Daleko temu do teorii o płaskiej Ziemi, lecz nie chcę i nie za bardzo czuję się upoważniony do upubliczniania tego, co kiedyś sama z siebie powiedziała mi zaprzyjaźniona ekspedientka z Żabki. Są równi i równiejsi, ja mógłbym być tym drugim, ale nie chcę zawracać ludziom 4 liter. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7323676 Napisano: 27.12.2025 12:43:12 w Żabka
Yolobolo napisał(a):

Chyba nie mogą sprzedać więcej niż maja na stanie. Kiedyś spytałem typka czy mi nabije czekoladę Wedel x Tymbark, żeby dostać wspaniałe Kuboty, to próbował i nie przechodziło

Ja bym obstawiał, że bał się tak zrobić i jak mimo tego naciskałeś to postanowił Cię wkręcić, że niby nie przechodzi. Te systemy nie są na tyle połączone, ale wiem, że na pewno nie uda im się sprzedać czegoś z Żabka Menu z lodówki, co jest przeterminowane. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7323664 Napisano: 27.12.2025 12:22:58 w Żabka
endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Może ktoś podpowie jak się wygrywa w tej hard loterii, kupuje regularnie i ale mam totalne 0, może wygrać da się tylko rano? Z góry dziękuję za pomoc, za każdą wskazówkę się odwdzięczę.

Nie tylko rano , 88 tyś padło jakoś o 14 w wigilię emotka

A wcześniej było multum 800, o których publicznie się nie dowiemy, a przez słabe nerwy jednego użytkownika, szybko domyśliłem się co i jak było (i na 100% nadal jest) w kwestii tej wygranej. Tematu nie będę rozwijał, ponieważ nie jestem "psem ogrodnika" i dawno temu odpuściłem dalszy udział w konkursie, z pewnymi rzeczami należy się pogodzić, a kręcenie afery i tak nie spowoduje, że ktoś się zmieni, w tym przypadku byłoby to wybitnie nieopłacalne. emotka

Aż jestem teraz ciekaw, o co chodzi, bo brzmi tak tajemniczo, że niewiele mi wyjaśnia. Ale sam nie wygrałem, mimo kilkudziesięciu losów (pod setkę!), więc musi być coś, o czym nie wiem.

W skrócie chodzi o to, co sam opisałeś, tylko rzeczone kilkadziesiąt losów (POD SETKĘ!), musiałbyś puścić jednego dnia i to w małych odstępach czasowych. Jak Cię stać na taką grę i masz co zrobić z piwem to możesz próbować, raczej skończysz "na plusie". emotka

No nie, to nie ma szans. My to kupiliśmy rodzinnie z rodzeństwem na Sylwestra, a i tak mi zostanie na pewno tych piw - na szczęście mają długie daty. Poza tym skąd ktoś ma tyle aplikacji i skąd bierze tyle piw w Żabce? U mnie wiecznie brakuje. To już chyba jakiś wyższy poziom wtajemniczenia. Pewnie nie ma szans z takimi wyjadaczami.

Są popularne aplikacje do klonowania innych aplikacji i np. możesz mieć jednocześnie zalogowane 20 kont w Żappce na jednym urządzeniu. Piwo można sobie zamówić lub wykorzystać ze 2 inne patenty, w zależności od znajomości i możliwości. Żeby rywalizować z większymi graczami, nie trzeba od razu być profesorem fizyki kwantowej, tylko mało komu by się chciało z tym cackać, niektórzy działają na codzień w danej branży, więc to dla nich chleb powszedni, a inni nie chcą ryzykować wyrzucenia ze sklepu, i nie chodzi tu o podejrzenie alkoholizmu. emotka Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

once_again

#7323653 Napisano: 27.12.2025 12:00:41 w Żabka
endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

A wcześniej było multum 800, o których publicznie się nie dowiemy, a przez słabe nerwy jednego użytkownika, szybko domyśliłem się co i jak było (i na 100% nadal jest) w kwestii tej wygranej. Tematu nie będę rozwijał, ponieważ nie jestem "psem ogrodnika" i dawno temu odpuściłem dalszy udział w konkursie, z pewnymi rzeczami należy się pogodzić, a kręcenie afery i tak nie spowoduje, że ktoś się zmieni, w tym przypadku byłoby to wybitnie nieopłacalne. emotka

Aż jestem teraz ciekaw, o co chodzi, bo brzmi tak tajemniczo, że niewiele mi wyjaśnia. Ale sam nie wygrałem, mimo kilkudziesięciu losów (pod setkę!), więc musi być coś, o czym nie wiem.

W skrócie chodzi o to, co sam opisałeś, tylko rzeczone kilkadziesiąt losów (POD SETKĘ!), musiałbyś puścić jednego dnia i to w małych odstępach czasowych. Jak Cię stać na taką grę i masz co zrobić z piwem to możesz próbować, raczej skończysz "na plusie". emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7323651 Napisano: 27.12.2025 11:51:36 w Żabka
sergrazyna napisał(a):

once_again napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Ja podpowiem, że bez pewnych nazwijmy to "możliwości", wygraną jest odpuszczenie dalszego udziału w akcji. Początkowo sam uważałem ją za pewniaka, wtopiłem 5 losów i dałem sobie spokój, towar, który trzeba kupić jest dla mnie niewygodny, a nie chce mi się za bardzo kombinować i uruchamiać jakichś tam kontaktów, które znacznie ułatwiłyby mi grę. Teraz tylko plusuję komentarze z wygranymi innych i z ciekawości rozmawiam z kilkoma osobami co do tego jak im idzie, jakie mają statystyki. Planowałem coś jeszcze puścić, ale po jednej z rozmów zrozumiałem, że wygrana jest znacznie dalej niż mogłoby się to wydawać. emotka

Ciężko uważać wygraną za pewniaka patrząc, ile losów ludzie kupują tylko na tym forum i wiedząc, że to nie są bramki. Pewnie rezerwa będzie spora. 5 losów to nic przy tym ile niektórzy wrzucają

W pierwszych 2/3 dniach akcji statystyki były tak korzystne, że można było odnieść złudne wrażenie, że od 800 PLN dzieli tylko mała wycieczka po 20 piw - w końcu ludzie trafiali średnio po 2/4 grach. W mojej opinii, nie ma pewności co do tego w jaki sposób przydzielane są nagrody i to wielkie zaniedbanie ze strony organizatora, że nie opisał go dokładnie w regulaminie. Ostatnie zdanie jest w 100% prawdą i dlatego ja kategorycznie zrezygnowałem z dalszej gry, z niektórymi po prostu nie da się sensownie rywalizować. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7323644 Napisano: 27.12.2025 11:39:11 w Żabka
Calliope22 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

A wcześniej było multum 800, o których publicznie się nie dowiemy, a przez słabe nerwy jednego użytkownika, szybko domyśliłem się co i jak było (i na 100% nadal jest) w kwestii tej wygranej. Tematu nie będę rozwijał, ponieważ nie jestem "psem ogrodnika" i dawno temu odpuściłem dalszy udział w konkursie, z pewnymi rzeczami należy się pogodzić, a kręcenie afery i tak nie spowoduje, że ktoś się zmieni, w tym przypadku byłoby to wybitnie nieopłacalne. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7323637 Napisano: 27.12.2025 11:29:48 w Żabka
Maczupikczu napisał(a):

Ja podpowiem, że bez pewnych nazwijmy to "możliwości", wygraną jest odpuszczenie dalszego udziału w akcji. Początkowo sam uważałem ją za pewniaka, wtopiłem 5 losów i dałem sobie spokój, towar, który trzeba kupić jest dla mnie niewygodny, a nie chce mi się za bardzo kombinować i uruchamiać jakichś tam kontaktów, które znacznie ułatwiłyby mi grę. Teraz tylko plusuję komentarze z wygranymi innych i z ciekawości rozmawiam z kilkoma osobami co do tego jak im idzie, jakie mają statystyki. Planowałem coś jeszcze puścić, ale po jednej z rozmów zrozumiałem, że wygrana jest znacznie dalej niż mogłoby się to wydawać. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0