Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Maczupikczu

Maczupikczu

#7369362 Napisano: 28.06.2026 23:03:30 w Wkurza mnie...
Dopadł mnie mały głód, po analizie padło na zupkę chińska z konkursu Winiary ( te nudle z dragon ball) bo nie jadłam od czasów studiów, i to był błąd. Śmierdzi mi w całym domu, nawet mój kot wskoczył na blat i zaczął to zakopywać. Co gorsza zapach jest taki sam jak smak. Obrzydliwe, nie polecam. Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

Maczupikczu

#7369359 Napisano: 28.06.2026 22:57:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Konkurs BPme. Można było zgłaszać tekst, zdjęcie lub film i 3 pierwsze miejsce zajęły filmy, do tego kręcone poziomo. Przypadek? 

wygrani

Ja czasami nagrywam też poziomo, reelsy w swojej firmie. Niemniej jednak tu w tym konkursie zrobiłam pionowe. Powiem tak, obejrzałam ten filmik z 1 miejsca i mi się w ogóle nie podoba 🤡 leci tandetą. Lepsze zgłoszenia były w komentarzach, na ich fejsie. No ale to nie ja jestem komisją konkursową 🤭

Mi się podoba filmik z 3 miejsca. Fajny pomysł  emotka  pierwszy jest dla mnie o niczym, ale może komisji spodobała się animacja kampera

Tak 3 jest super, drugi w sumie też mimo lektora AI. Ale 1 mi się w ogóle nie podoba . No ale to tylko moja subiektywna opinia

Zajrzałam na stronę po waszych wpisach i na liście zwycięzców jet adnotacja, że osoba która zajęła drugie miejsce zrezygnowała z nagrody, jest podany kolejny zwycięzca drugiego miejsca.

Może zrezygnowała dlatego, że trzeba przy wypożyczeniu kampera wpłacić kaucję 5 tys zł...

Moim zdaniem, taka nagroda jest mega problematyczna, trzeba zaplanować urlop, miejsce, zatankowanie takiego campera w tych czasach to masakra, i jeszcze branie odpowiedzialności, że ktoś go nie ukradnie, nie porysuje, nie zniszczy. Też bym zrezygnowała. Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7369230 Napisano: 28.06.2026 11:12:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makra napisał(a):

karoxxa napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Konkurs BPme. Można było zgłaszać tekst, zdjęcie lub film i 3 pierwsze miejsce zajęły filmy, do tego kręcone poziomo. Przypadek? 

wygrani

Gdzie mozna zobaczyć te filmiki?

Naciśnij na słowo wygrani i tam przenosi cię do  filmow

Fajne te filmiki. Choć bardziej zastanawia mnie czemu ktoś zrezygnował z nagrody za 2 miejsce 🤔. Wyświetl w wątku >>
1 lukaszn12 0

Maczupikczu

#7368558 Napisano: 25.06.2026 17:55:43 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam 153 kody na konkurs Supercam jako całość za 450 zł.

Zarezerwowane. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7368419 Napisano: 25.06.2026 12:35:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

monmoon napisał(a):

„CHERRY COKE IS BACK STYLÓWKA”

Z regulaminu:  
Zgłoszenie udziału w Konkursie jest możliwe w myśl zasad opisanych w pkt. 3. Regulaminu od 3 czerwca 2026 r. od godziny 09:00:00 do 11 czerwca 2026 r. do godziny 16:00:00 (dalej: „Okres zgłoszeń”).

Kurcze zerknęłam na nagrody i to całkiem fajny konkurs był, szkoda, że o nim nie wiedziałam emotka

Albedo, to pewnie wygrają 3 osoby na krzyż, o ile w ogóle poinformują kiedyś. emotka

Właśnie nie wiem o co chodzi z Albedo, nawet na setki nagród strasznie ciężko coś u nich wygrać, kiedyś bardzo ich lubiłam a teraz mam wątpliwości co do ich rzetelności. Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7368407 Napisano: 25.06.2026 12:10:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monmoon napisał(a):

„CHERRY COKE IS BACK STYLÓWKA”

Z regulaminu:  
Zgłoszenie udziału w Konkursie jest możliwe w myśl zasad opisanych w pkt. 3. Regulaminu od 3 czerwca 2026 r. od godziny 09:00:00 do 11 czerwca 2026 r. do godziny 16:00:00 (dalej: „Okres zgłoszeń”).

Kurcze zerknęłam na nagrody i to całkiem fajny konkurs był, szkoda, że o nim nie wiedziałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7368404 Napisano: 25.06.2026 12:06:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monmoon napisał(a):

Wczoraj kupiłam kilka puszek Coca-Cola Cherry na osobnych paragonach, za każdym razem skanując aplikacje i za żaden zakup nie dostałam kodu. Oczywiście zgłosiłam sprawę do supportu ale od wczoraj kompletna cisza.
Czy ktoś z Was miał podobny problem z kodami Cherry? Po jakim czasie dostaliście odpowiedź i czy w końcu dostaliście brakujące kody?

a o jakim konkursie Ty piszesz? Bo w Żabce  konkurs skończył się już 3 tygodnie temu... Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7368384 Napisano: 25.06.2026 11:27:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Agnes napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Czy ktoś widział te musy Dawtona w Żabkach? Obleciałam 5 okolicznych i nigdzie nie ma.

ja dziś kupiłam

A w którym miejscu tego szukać? Tam gdzie inne musy czy w lodówkach?

u mnie były normalnie z innymi musami

Dzięki dziewczyny to ubieram klapki i idę na polowanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7368360 Napisano: 25.06.2026 10:57:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Czy ktoś widział te musy Dawtona w Żabkach? Obleciałam 5 okolicznych i nigdzie nie ma.

ja dziś kupiłam

A w którym miejscu tego szukać? Tam gdzie inne musy czy w lodówkach? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7368341 Napisano: 25.06.2026 10:36:30 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że wydaje mi się, że gram w każdym konkursie, a potem w mdw widzę wylew wygranych z konkursów, które przeoczyłam emotka Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7368310 Napisano: 25.06.2026 09:48:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś widział te musy Dawtona w Żabkach? Obleciałam 5 okolicznych i nigdzie nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7367961 Napisano: 24.06.2026 13:26:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Magnum emotka   Liczyłam na ten worek, ale zabkowe konkursy i Smolar nie wróżą mi nigdy sukcesu. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7367959 Napisano: 24.06.2026 13:25:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asia670 napisał(a):

Czy pepsi cream soda 0,33 l za 2,99 bierze udział w konkursie? Nie mogę otworzyć regulaminu.Dziekuje

Tak, ja tylko je kupuje i dostałam bilety. Wyświetl w wątku >>
1 asia670 0

Maczupikczu

#7367892 Napisano: 24.06.2026 11:19:18 w Avanti
Czy wszyscy dostaliście bilety na bieżąco? U mnie są braki z samego początku loterii i się zastanawiam czy zapomnieli wysłać ( miałam 2 wygrane pod rząd), czy błędnie wpisałam dane? Wysyłają kolejne a tych wcześniejszych nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7365943 Napisano: 17.06.2026 20:41:41 w Avanti
pikawka napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu lipton. Nigdy nie brałam udziału w konkursach foto, dlatego nie wiem nawet jak to zazwyczaj wyglada w tego typu konkursach, będzie wdzięczna za pomoc.
Zadanie polega na wrzuceniu grafiki jak spędzam wakacje z Lipton i można używać narzędzia AI. Czy to znaczy, że mam przerobić swoje zdjęcie w AI? Czy mam wygenerować grafikę w całości? Jak wtedy wygląda kwestia praw autorskich? Będę wdzięczna za podzielenie się doświadczeniami, bo totalnie nie wiem jak do tego podejść, a Liptona pije na hektolitry wiec szkoda by było nie spróbować. Z góry dziękuję za pomoc.

Nikt nie podpowie?

Ja nie robię z al zdjęcia, sama coś wymyślę pod dany temat emotka   z lokowaniem produktu emotka

Dziękuję , właśnie też miałam taki plan ale nie chciałabym konkurować z samym AI bo chyba nie miałabym szans 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7365940 Napisano: 17.06.2026 20:38:05 w Avanti
Maczupikczu napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu lipton. Nigdy nie brałam udziału w konkursach foto, dlatego nie wiem nawet jak to zazwyczaj wyglada w tego typu konkursach, będzie wdzięczna za pomoc.
Zadanie polega na wrzuceniu grafiki jak spędzam wakacje z Lipton i można używać narzędzia AI. Czy to znaczy, że mam przerobić swoje zdjęcie w AI? Czy mam wygenerować grafikę w całości? Jak wtedy wygląda kwestia praw autorskich? Będę wdzięczna za podzielenie się doświadczeniami, bo totalnie nie wiem jak do tego podejść, a Liptona pije na hektolitry wiec szkoda by było nie spróbować. Z góry dziękuję za pomoc.

Nikt nie podpowie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7365812 Napisano: 17.06.2026 14:12:52 w Avanti
Zadanie polega na wrzuceniu grafiki jak spędzam wakacje z Lipton i można używać narzędzia AI. Czy to znaczy, że mam przerobić swoje zdjęcie w AI? Czy mam wygenerować grafikę w całości? Jak wtedy wygląda kwestia praw autorskich? Będę wdzięczna za podzielenie się doświadczeniami, bo totalnie nie wiem jak do tego podejść, a Liptona pije na hektolitry wiec szkoda by było nie spróbować. Z góry dziękuję za pomoc. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7360820 Napisano: 03.06.2026 15:32:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wytłumaczy mi ktoś jaki sens ma teraz aplikacja coca cola? W zasadach loterii jest napisane “kup fuzetea/sprite/cappy” a przecież bez względu na to z czego co wpisze to i tak dodaje ten sam token “C” i udział w każdej jednej loterii jest za “C”.  To po co mam kupować fuzetea skoro jej nie lubię ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7332090 Napisano: 27.01.2026 10:25:19 w Avanti
Maczupikczu napisał(a):

cherry21 napisał(a):

Były te główne z konkursu w Kauflandzie lub jeszcze nie?

Nie, mają czas do czwartku

Wyniki są już na stronie Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7332075 Napisano: 27.01.2026 09:49:47 w Avanti
cherry21 napisał(a):

Były te główne z konkursu w Kauflandzie lub jeszcze nie?

Nie, mają czas do czwartku Wyświetl w wątku >>
1 cherry21 0