Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Maczupikczu

Maczupikczu

#7329216 Napisano: 16.01.2026 12:50:18 w Avanti
zaczytana-pola napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Kaufland uzupełnili. Został im chyba ostatni dzień.

Albo ostatni też poszedł i niektóre osoby się powtarzają. Jeśli ktoś wygrał za 31.12 niech da znać emotka

Generalnie jest równo 300 nazwisk. Więc pasuje na 30 dni. I tego się trzymam 😂

Jeśli jest 300, to musiał pójść 31.12 bo ja mam 2 wygrane na siebie i koleżanka też. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7328985 Napisano: 15.01.2026 19:49:34 w Avanti
joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

Dobra nie dawajcie się to wciągać, przecież to się kupy nie trzyma i widać, że to tania prowokacja emotka

Psujesz zabawę, dyć ja ino czekam na info, że wspomniana koleżanka epicko się odwinęła i podpiedroliła gościa w Lotto, bo ten wysłał 600 zgłoszeń na Loteriadę, co mu przecież córka kolegi zbierała i tera Totek go zablokował na wieki wieków ejmen! emotka

Pewnie numery mu AI wygenerowało emotka  Swoją drogą kogoś mi przypomina ten sposób komentowania, niepoprawna pisownia, prowokacja, a potem masowe minusowanie wszystkich nieprzychylnych postów , Sergrazyna a Tobie kto przychodzi na myśl ?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7328229 Napisano: 13.01.2026 19:18:41 w Avanti
stalowiak1979 napisał(a):

To w ITM pudła , szkoda ale widocznie samochód czeka na mnie emotka

a to nie jest tak że z dziennych wybierają tygodniowe a z tygodniowych główną? Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

Maczupikczu

#7327934 Napisano: 13.01.2026 09:56:51 w Avanti
Chyba pierwszy raz mam wątpliwości czy Avanti przeczytało moja odpowiedź. przed nagrodzeniem emotka  bo wysłałam ją totalnie przez przypadek bo pomyliłam okno "robocze" z z okienkiem gdzie miałam gotowy tekst na inny sklep. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

Maczupikczu

#7327320 Napisano: 10.01.2026 14:18:15 w Avanti
Wg mojej rozpiski lista wyglada tak:

Intermache do 24.12 
Kaufland do 13.12
Lidl do 18.12
DC - 2 tydzień 
Shell - 3 tydzień 
Biedronka - pierwszy dzień 15.12.2025
Carrefour - brak info Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7327316 Napisano: 10.01.2026 14:11:35 w Avanti
olunka napisał(a):

czy poszedł 3 etap z DC?

nie emotka  też czekam Wyświetl w wątku >>
1 olunka 0

Maczupikczu

#7327289 Napisano: 10.01.2026 12:04:12 w WC - rozmowy o wszystkim
Hej, chciałabym się konkursami zająć na poważnie.
Po prostu wymyślanie haseł i granie w loteriach daje mi strasznie dużo frajdy. Dotąd wydawało mi się, że gram dużo ale za każdym razem jak zaglądam w wątek MDW dociera do mnie, że właściwie nie grałam w większości konkursów. I pytanie do tych co grają "zawodowo", gracie we wszystkich lub prawie wszystkich konkursach, czy wybieracie tylko te gdzie nagród jest dużo? Ile średnio $ wydajecie miesięcznie na konkursy? Chętnie posłucham Waszych rad jak z głową podejść do tematu, żeby nie popłynąć finansowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7326837 Napisano: 08.01.2026 23:40:58 w Smolar
Na pewno zrobią nam udany weekendzik i jutro puszcza info!
Dam Wam znać jak będą słać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7326674 Napisano: 08.01.2026 14:22:43 w Żabka
MDL napisał(a):

rufus napisał(a):

Rok temu info bylo w dniu losowania. A jako ze smolar mial parcie na szybkie puszczenie przelewow, to i nadzieja jest ze dzis juz poinformuja tez szybko

O ile bedzie ta rezerwa.. bo w hardkorowej loterii hardkorów nie brakowalo.  emotka

Myślę, że jeśli będzie to niewielka, ja sama grałam dość intensywnie i kilka osób w moim otoczeniu, gdzie w poprzednim roku żadna z nas nie wzięła udziału w tej poprzedniej tj. rok temu 🙂

Ejjj nooo! Ja już w myślach trwonię te pieniądze na głupoty a Ty mnie sprowadzasz na glebę! emotka
Czuję, ten pieniądz więc powiedzcie tylko czy mam odświeżać maila czy powiadomienie przyjdzie mi smsem ? bo nie wiem gdzie rzucać zaklęcia emotka Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7326664 Napisano: 08.01.2026 13:46:34 w Avanti
slomkabb napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ostatnio pojawiają się wpisy, że w Avanti da się przebić prozą, serio? Pytam z czystej ciekawości, ja do nich wysyłam i będę wysyłać wierszyki, bo tak lubię, ale jestem ciekawa, czy nagradzają różnorodne prace. emotka

Co prawda nie był to samochód czy 30k ale w "RestaurantWeek® z Pepsi Jesień 2025" udało się prozą przy pierwszym podejściu

Ja tylko prozą i udało się 10 tys wygrac

u mnie proza w 75% zgłoszeń, ale nie taka grubym paluchem pisana emotka  tylko staram się zawsze jakoś wyróżnić i przemyśleć odpowiedź, żeby się dobrze czytało. Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7326646 Napisano: 08.01.2026 13:27:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alexmusic napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

alexmusic napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Jeśli dobrze liczę to opłaca się kupić piw na 60 losów i obstawić cala godzinę minuta po minucie, bo przy inwestycji 600 zł, jest szansa zgarnąć nawet kilka tysiaków. Ci co wygrali już pewnie tak kombinują, u mnie póki co na 10 zgłoszeń same pudła, ale jeśli ktoś jest chętny zagrać ze mną i obstawić wspólnie jedną calą godzinę to zapraszam na priv.

Już nie pierwszy raz wyzywasz na forum wszystkich innych konkursowiczow od kombinatorow, hurtownikow, januszów biznesu, a nie widzisz samej siebie. Jesteś tu 6 miesięcy, a tworzysz zamęt. Atakujesz, ubliżasz, a potem blokujesz. To Twoje taktyka.

Yyyy, jestem stosunkowo nowa na forum ale z tymi 6 miesiącami to przesadziłaś emotka  Przykro mi ale nie przyjmuje Twojego zaproszenia do konfliktu. 
Jeśli masz mi cos do zarzucenia to odblokowałam Cie i możesz śmiało mi nawrzucać na priv  emotka

Sama tworzysz niepotrzebnie te konflikty gdyż od samego początku boli Ciebie to, że inni wygrywają, a Ty nie. Taka chorobliwa zazdrość i oszukiwanie się czegoś czego nie ma....

emotka  Ja zazdrosna? Jestem z tych osób, które bardzo wierzą w karmę, więc może Cie to zaskoczy, ale nawet Tobie życzę dużo wygranych. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7326628 Napisano: 08.01.2026 13:09:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alexmusic napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Jeśli dobrze liczę to opłaca się kupić piw na 60 losów i obstawić cala godzinę minuta po minucie, bo przy inwestycji 600 zł, jest szansa zgarnąć nawet kilka tysiaków. Ci co wygrali już pewnie tak kombinują, u mnie póki co na 10 zgłoszeń same pudła, ale jeśli ktoś jest chętny zagrać ze mną i obstawić wspólnie jedną calą godzinę to zapraszam na priv.

Już nie pierwszy raz wyzywasz na forum wszystkich innych konkursowiczow od kombinatorow, hurtownikow, januszów biznesu, a nie widzisz samej siebie. Jesteś tu 6 miesięcy, a tworzysz zamęt. Atakujesz, ubliżasz, a potem blokujesz. To Twoje taktyka.

Yyyy, jestem stosunkowo nowa na forum ale z tymi 6 miesiącami to przesadziłaś emotka  Przykro mi ale nie przyjmuje Twojego zaproszenia do konfliktu. 
Jeśli masz mi cos do zarzucenia to odblokowałam Cie i możesz śmiało mi nawrzucać na priv  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7326559 Napisano: 08.01.2026 11:40:15 w Avanti
rare85 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

25 też poszedł czy dojechali do 24 z Pepsi ITM?

Listy jeszcze nie ma, ale może poinformowali do 24.12 - pierwszy etap, bo tam był podział na 2 tygodniowe etapy

już jest lista Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

Maczupikczu

#7326551 Napisano: 08.01.2026 11:26:55 w Żabka
A w tamtym roku była jakaś sensowna rezerwa? Warto się łudzić przy 10 zgłoszeniach ? Bo ja ostatnio same porażki zaliczam i aż się boje znowu nastawiać emotka  Siedzę z palcem na f5 i non stop skrzynkę odświeżam a najczęściej kończy się jak zawsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 alexmusic

Maczupikczu

#7326435 Napisano: 07.01.2026 22:51:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

nie ma to jak w ostatni dzień konkursów w Rossmann mieć paragony z zakupionymi innymi produktami niż w regulaminie emotka
 nie ma co zgłaszać na Neboa Glow - "Neboa Styling Glo/AX"?
a na So!Flow- "odżywka D/AX" ?

kurczę to ja brałam to co było na standzie konkursowym, nawet nie wiedziałam, że mają być specjalne a już zgłosiłam. emotka
Mam na paragonie:
So!flow let it gl/ax  i Neboa glossy hair/ax Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

Maczupikczu

#7326286 Napisano: 07.01.2026 14:14:08 w Żabka
luko922 napisał(a):

Są 3 wyzwania, jak zwykle bardzo zdrowe:
- 2x piwo 
- 2x piwo
- 3x Lays 
emotka

W aplikacji Pluxee, jest kod na 10 zł do wykorzystania przy zakupach za 40 zł w Żabce, jak ktoś chce choć trochę obniżyć wydatki konkursowe. Ale nie jestem pewna czy te promocje nie wyskakują losowo. Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7326265 Napisano: 07.01.2026 12:59:56 w Konkursy firm tytoniowych
Hej, podpowie ktoś na jakie strony mogłabym się zalogować aby grac w papierosowe konkursy? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7326264 Napisano: 07.01.2026 12:56:14 w Avanti
Tak mi się marzy jakaś główna z Pepsi emotka  Mogłabym się zwolnić z pracy, w której jestem paskudnie mobbingowana i mieć lekki komfort psychiczny szukając nowej. Także mam urlop do piątku , Avanti nie spiesz się i wybierz mądrze emotka Wyświetl w wątku >>