Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Maczupikczu

Maczupikczu

#7246907 Napisano: 15.03.2025 21:40:45 w SZUKAM....
Może trochę dziwne pytanie ale może ktoś ma doświadczenie. 
Mam duże ilości słodyczy w domu ( konkursowa rzeczywistość), znajomi już obdarowani, w pracy również, a nie chciałabym aby moje dzieci żyły wyłącznie na nutelli lub milce. Co robicie z nadmiarem tych wszystkich konkursowych rzeczy, słodycze i chemia? Myślicie, że domy dziecka to przyjmą? Czasami wrzucam do koszyków w marketach, gdy są zbiórki ale może macie jakieś doświadczenie gdzie to zanieść aby ktoś miał z tego radość? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7246380 Napisano: 13.03.2025 12:46:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
oklahoma23 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Zastanawia mnie jakim cudem ktoś wygrywa po kilka bonów do lidla dziennie? Wyciągają paragony ze śmietnika? Przecież to się nie opłaca, wydawać 100 zł żeby wygrać 20.

może i znajdują. ja dostaje paragony w pracy bo koleżanki wiedzą że sobie je wykorzystam

To ja chyba nie jestem prawdziwym konkursowiczem 🤭🤭 bo boję podnieść paragon nawet jak widzę,  że leży długi w koszyku. A znajomym się wstydzę przyznać, że wygrywam w konkursach emotka

Proceder wygląda tak: najpierw obserwujesz grupę Panów, którzy z braku lepszych zajęć większość dnia siedzą pod sklepem. Wybierasz najsłabsze ogniwo. Podchodzisz, trzepoczesz rzęsami (można się ostentacyjnie również przewrócić, żeby wzbudzić za wczasu w owych mężczyznach instynkty rycerskie). Lamentujesz "ojojoj tak sobie wymyśliłam, żeby wytapetować salon paragonami, ale skąd ja je wezmę, no i jeszcze się wywaliłam łeeee jaka niezdara, z nikąd pomocy, eh DOBRZE, ŻE ISTNIEJĄ JESZCZE TACY MĘŻCZYŹNI JAK PANOWIE, KTÓRZY POMOGĄ WSTAĆ". Podczas wstawania lekko muśnij ramię najsłabszego ogniwa. Nie dłużej niż za 15 sekund usłyszysz "Milejdy seniorita my dla Pani i tysiąc paragonów znajdziemy".

🤣🤣🤣 Muszę przetestować

PRÓBOWAŁAM! Pan Menel (z góry przepraszam xD) po odejściu ode mnie o 2 kroki już zapomniał co ustaliliśmy, a w grę wchodziła flaszka wódki... wybieranie najsłabszego ogniwa jest złym tropem, to musi być ziut co ogarnia choć trochę rzeczywistość  emotka

Jestem w pracy a zaplułam sobie przez was monitor ze śmiechu 🤣 Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7246325 Napisano: 13.03.2025 11:29:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Zastanawia mnie jakim cudem ktoś wygrywa po kilka bonów do lidla dziennie? Wyciągają paragony ze śmietnika? Przecież to się nie opłaca, wydawać 100 zł żeby wygrać 20.

może i znajdują. ja dostaje paragony w pracy bo koleżanki wiedzą że sobie je wykorzystam

To ja chyba nie jestem prawdziwym konkursowiczem 🤭🤭 bo boję podnieść paragon nawet jak widzę,  że leży długi w koszyku. A znajomym się wstydzę przyznać, że wygrywam w konkursach emotka

Proceder wygląda tak: najpierw obserwujesz grupę Panów, którzy z braku lepszych zajęć większość dnia siedzą pod sklepem. Wybierasz najsłabsze ogniwo. Podchodzisz, trzepoczesz rzęsami (można się ostentacyjnie również przewrócić, żeby wzbudzić za wczasu w owych mężczyznach instynkty rycerskie). Lamentujesz "ojojoj tak sobie wymyśliłam, żeby wytapetować salon paragonami, ale skąd ja je wezmę, no i jeszcze się wywaliłam łeeee jaka niezdara, z nikąd pomocy, eh DOBRZE, ŻE ISTNIEJĄ JESZCZE TACY MĘŻCZYŹNI JAK PANOWIE, KTÓRZY POMOGĄ WSTAĆ". Podczas wstawania lekko muśnij ramię najsłabszego ogniwa. Nie dłużej niż za 15 sekund usłyszysz "Milejdy seniorita my dla Pani i tysiąc paragonów znajdziemy".

🤣🤣🤣 Muszę przetestować Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7246320 Napisano: 13.03.2025 11:15:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

To ja chyba nie jestem prawdziwym konkursowiczem 🤭🤭 bo boję podnieść paragon nawet jak widzę,  że leży długi w koszyku. A znajomym się wstydzę przyznać, że wygrywam w konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7246315 Napisano: 13.03.2025 11:11:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zastanawia mnie jakim cudem ktoś wygrywa po kilka bonów do lidla dziennie? Wyciągają paragony ze śmietnika? Przecież to się nie opłaca, wydawać 100 zł żeby wygrać 20. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7241328 Napisano: 18.02.2025 13:26:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Szkoda, że tak emotka szkoda, że nie losowanie na koniec jako rezerwa. Byłoby sprawiedliwiej emotka
Ale gratuluję sprytnym, co się załapali. Ja gapa tym razem, choć co jakiś czas sprawdzałam emotka

Nie żałuj, to początek konkursu, poza tym w tych kinderowych loteriach (o empik) tak właśnie wygląda sprawiedliwość emotka Jedna osoba zgarnie ile tylko da radę (spryt, możliwości finansowe) a druga nie trafi nic. I nawet jak w regulaminie kiedyś mieli że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę to ludzie grali na siebie ale podając różne numery telefonu i maile bo kinder nie weryfikowało tego w żaden sposób.

Z ciekawości, dlaczego minusujesz mój komentarz? emotka

bo nie popieram takiej łapczywości emotka

Ooo myślałam że to ściema bo uprzedzano mnie by się niczym nie chwalić na tym forum, bo jest dużo złośliwych i zawistnych ludzi, którzy psują radość z wygranej. Miło Cie poznać “osobiście” emotka Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7241325 Napisano: 18.02.2025 13:19:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Szkoda, że tak emotka szkoda, że nie losowanie na koniec jako rezerwa. Byłoby sprawiedliwiej emotka
Ale gratuluję sprytnym, co się załapali. Ja gapa tym razem, choć co jakiś czas sprawdzałam emotka

Nie żałuj, to początek konkursu, poza tym w tych kinderowych loteriach (o empik) tak właśnie wygląda sprawiedliwość emotka Jedna osoba zgarnie ile tylko da radę (spryt, możliwości finansowe) a druga nie trafi nic. I nawet jak w regulaminie kiedyś mieli że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę to ludzie grali na siebie ale podając różne numery telefonu i maile bo kinder nie weryfikowało tego w żaden sposób.

Z ciekawości, dlaczego minusujesz mój komentarz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7241324 Napisano: 18.02.2025 13:17:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dziala kinder. Same pudla.Gd,ie te nagrody za cały wczorajszy dzień?

Poszly w 10 minut

Raczej w 2 emotka  puściłam 4 zgłoszenia jeden za drugim, różnica w czasie może 1 minuta i 5 zgłoszenie się już nie zzałapałoa 

Czyli pierwsze zgloszenie puscilas zaraz jak naprawili strone?

Próbowałam puścić zgłoszenie tak co 3-5 minut i w pewnym momencie weszło, potem znowu miałam błąd a potem weszła reszta. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7241319 Napisano: 18.02.2025 13:02:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dziala kinder. Same pudla.Gd,ie te nagrody za cały wczorajszy dzień?

Poszly w 10 minut

Raczej w 2 emotka  puściłam 4 zgłoszenia jeden za drugim, różnica w czasie może 1 minuta i 5 zgłoszenie się już nie załapało Wyświetl w wątku >>
0 1 nanajka81

Maczupikczu

#7241318 Napisano: 18.02.2025 13:00:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
emotka W sumie 4x200 Empik kinder. Kocham te popsute loteryjne strony. Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7241295 Napisano: 18.02.2025 12:22:09 w Albedo Marketing
pikawka napisał(a):

kunlu napisał(a):

Czy ktoś wie, jaki typ odpowiedzi lubi albedo? Nigdy nic nie udało mi się tam wygrać, staram się o Stanley i nic emotka

U mnie wygrywają u nich zawsze rymy

wbrew pozorom w omedze jest duża konkurencja i wcale nie jest łatwo wygrać. Ja bym poczekała na koniec promocji, bo teraz maja duży nacisk na reklamy w necie, potem krótki rym o tym jak ważna jest zbilansowana dieta i na pewno wygrasz. Konkurs ucichnie to i wygrywać będzie łatwiej emotka Wyświetl w wątku >>
1 kunlu 0

Maczupikczu

#7241262 Napisano: 18.02.2025 10:40:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Czy ktoś się orientuje jak to jest w przypadku SMS z los mejores? Mam z automatu zablokowane SMS-y premium, od lat nic nie mogę wygrać w los mejores i zastanawiam się czy przypadkiem ich wiadomości nie sa smsami premium dlatego wygrywam ale zwyczajnie nie dostaje od nich żadnych wiadomości. Może to naiwne ale dziś znajoma mi podpowiedziała taką możliwość, rozumiem, że tam nie ma nigdzie możliwości zweryfikowania informacji na stronie jak w innych agencjach?

Zapytaj w agencji, czy nie jesteś na liście laureatów. Ale to nie są raczej klasyczne premium, tylko niskopłatne,  bo byś nie mogła wysłać chyba w ogóle.

No właśnie na niskopłatne też play wprowadził automatyczne blokady. A zgłoszenia się wysyła przez stronę, więc nic nie wiem ale masz rację, napiszę do agencji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7241243 Napisano: 18.02.2025 10:00:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś się orientuje jak to jest w przypadku SMS z los mejores? Mam z automatu zablokowane SMS-y premium, od lat nic nie mogę wygrać w los mejores i zastanawiam się czy przypadkiem ich wiadomości nie sa smsami premium dlatego wygrywam ale zwyczajnie nie dostaje od nich żadnych wiadomości. Może to naiwne ale dziś znajoma mi podpowiedziała taką możliwość, rozumiem, że tam nie ma nigdzie możliwości zweryfikowania informacji na stronie jak w innych agencjach? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7240093 Napisano: 11.02.2025 13:27:17 w Kupię...
Kupię opiekacz z Nutelli w dobrej cenie

chyba taniej wyjdzie niż jego wygranie 🤣 Wyświetl w wątku >>
1 aja 0

Maczupikczu

#7240035 Napisano: 11.02.2025 09:31:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

a ja mam pytanie z innej beczki
mam dodane konkursy a nadal nie mam dostepu do zapowiedzi
zawsze jakoś od razu dostęp dostawałam a teraz nic....
to jakiś błąd na stronie?

Wszystko co jest w zapowiedziach jest od razu w bazie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7239987 Napisano: 10.02.2025 21:22:29 w Czy informują/ informowali?
Czy dzisiaj szła informacja o Pudliszkach z ubiegłego tygodnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7238908 Napisano: 05.02.2025 09:57:49 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
niunio napisał(a):

mdepfs napisał(a):

czy wysyłali już karty z konkursu lays / DC (avanti)?

Nie. emotka

A przelewy z Intermarche? Ktoś coś wie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7238907 Napisano: 05.02.2025 09:56:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
W końcu po wielu próbach 50 zł z pepsi Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7238899 Napisano: 05.02.2025 09:25:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yaagatka napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

niunio napisał(a):

8igora9 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

Takie pytanie z czystej ciekawości. 
Jeśli mamy konkurs w której jest możliwość załączyć tekst i/lub zdjęcie to zawsze decydujecie się na opcje tekst + zdjęcie?

Myślicie ze realnie zwiększa to szanse na wygraną? Że komisja lepiej patrzy na takie zestawy? Czy sam tekst również ma szanse się obronić? 🙂

Ja wychodzę z założenia, że jeśli można dodać zdjęcie lub film, to szkoda mi czasu na pisanie, bo będzie ciężko się przebić samym tekstem. Zapewne są agencje, które stosują jakieś parytety. 🤪 Ale uważam, że w większości przypadków, jeśli będzie sam tekst, to nikt tego nawet nie przeczyta. Chyba że będą mieli  do rozdania więcej nagród niż zgłoszeń ze zdjęciami i filmami. emotka   A jeśli jest taka opcja, żeby oprócz zdjęcia dopisać tekst, to też to robię, ale jakoś szczególnie nie skupiam się nad tą częścią zdania. 🙃

W zeszłorocznym Jordan/Albedo wygrywały teksty, tak samo w Tołpa/Smolar, ale tam akurat ciężko było nie trafić chociaż jednego z 400 zestawów.

W konkursie eveline niby jest hasło a jednak pojawia się magiczne pole na filmik lub zdjęcie

COOO? SERIO???

W regulaminie jest "Odpowiedź na pytanie w formularzu zgłoszeniowym ....", ale wnioskuje, że chodzi o tekst, bo jest jeszcze "Zadanie Uczestnika polega na dodaniu ciekawej i kreatywnej odpowiedzi na pytanie ....”" .
Ale jakoś nie zawierzam temu, po tym co napisałaś, bo faktycznie nigdzie nie ma "NAPISZ", tylko "ODPOWIEDZ". 
Miałam nadzieje, że chodzi i TEKST, żadne filmy/zdjecia

emotka

gdy klikniesz w formularz jest dodatkowe magiczne pole „ Możesz dodać screen, zdjęcie lub coś od siebie!” 

Prześlij 1 obsługiwany plik: audio, drawing, image lub video. Maksymalnie 10 MB

bardziej bawi mnie „coś od siebie” jakby oczekiwali że wyślę im czekoladki … a mam zapas Pawełków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7238890 Napisano: 05.02.2025 08:37:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

8igora9 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

Takie pytanie z czystej ciekawości. 
Jeśli mamy konkurs w której jest możliwość załączyć tekst i/lub zdjęcie to zawsze decydujecie się na opcje tekst + zdjęcie?

Myślicie ze realnie zwiększa to szanse na wygraną? Że komisja lepiej patrzy na takie zestawy? Czy sam tekst również ma szanse się obronić? 🙂

Ja wychodzę z założenia, że jeśli można dodać zdjęcie lub film, to szkoda mi czasu na pisanie, bo będzie ciężko się przebić samym tekstem. Zapewne są agencje, które stosują jakieś parytety. 🤪 Ale uważam, że w większości przypadków, jeśli będzie sam tekst, to nikt tego nawet nie przeczyta. Chyba że będą mieli  do rozdania więcej nagród niż zgłoszeń ze zdjęciami i filmami. emotka   A jeśli jest taka opcja, żeby oprócz zdjęcia dopisać tekst, to też to robię, ale jakoś szczególnie nie skupiam się nad tą częścią zdania. 🙃

W zeszłorocznym Jordan/Albedo wygrywały teksty, tak samo w Tołpa/Smolar, ale tam akurat ciężko było nie trafić chociaż jednego z 400 zestawów.

W konkursie eveline niby jest hasło a jednak pojawia się magiczne pole na filmik lub zdjęcie Wyświetl w wątku >>
0 0