Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rudzixon

rudzixon

#7247693 Napisano: 19.03.2025 09:28:15 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Pedigree Wyświetl w wątku >>
0 0

rudzixon

#7247610 Napisano: 18.03.2025 19:02:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
I ja jestem na liście Vifon - 200. 
Miły dzień - poprostu  emotka Wyświetl w wątku >>

rudzixon

#7247490 Napisano: 18.03.2025 14:08:34 w Gratulacje! Dla wygranych!
Miętowa! gratuluję! Z całego emotka  wymarzonej podróży życzę! Wyświetl w wątku >>
0 0

rudzixon

#7247406 Napisano: 18.03.2025 11:43:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zezowaty_kot napisał(a):

Dobra Milka, będziesz chciała coś z Avonu

Oplułam swojego psa emotka  pewnie Twój kot „lubi to" emotka Wyświetl w wątku >>

rudzixon

#7247359 Napisano: 18.03.2025 10:53:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
I u mnie miłościwy Smolarek emotka emotka  sypnął bonem 500. Wyświetl w wątku >>

rudzixon

#7247328 Napisano: 18.03.2025 09:38:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Credo89 napisał(a):

rufus napisał(a):

krakowskispleen napisał(a):

MDL napisał(a):

Dawno nic 😥 nigdy nie wygrałam w kreatywnym, ale łudzę się, że zadzwonią do mnie z Rafaello 🤣😸🙈

Też się łudzę. Dowiemy się pewnie w środę, najpóźniej w czwartek emotka

Ja juz sie pakuje  emotka

Rety chciałabym się łudzić...a ja już z góry wiem, że takie nagrody nie dla mnie.

Dla mej osóbki też tak wartościowa nagroda była jedynie w strefie marzeń.  Jednak ktoś tam dostrzegł moją ogromną  wyobraźnie i  emocjonalność  emotka  
Często duże nagrody "atakują" z zaskoczenia i życzę aby w Twoim przypadku właśnie tak było! emotka Wyświetl w wątku >>
2 MDL, luimig 0

rudzixon

#7247318 Napisano: 18.03.2025 09:15:20 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Majkii napisał(a):

Przelewy 200 zł Axe Sunset były już jakieś?

Raczej nie, do 20 marca mają czas na wysyłkę. Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

rudzixon

#7247316 Napisano: 18.03.2025 08:55:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Czy komuś udało się skontaktować z Agencją Advalue w związku z tym konkursem?

https://www.e-kon...j-zakupy-intermarche

a o co chodzi? Coś z tym konkursem nie tak?

Nie, poprostu nie wiem który paragon jest tym zwycięskim. Zostawiłam im trzy wiadomości i bez odzewu. 
Trudno, wyślę im dwa paragony poprostu. Wyświetl w wątku >>
0 0

rudzixon

#7247281 Napisano: 18.03.2025 06:19:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy komuś udało się skontaktować z Agencją Advalue w związku z tym konkursem?

https://www.e-kon...j-zakupy-intermarche Wyświetl w wątku >>
0 0

rudzixon

#7247173 Napisano: 17.03.2025 15:08:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
Cieszy mocno!! Tymbardziej, że mój do wymiany emotka
Wyświetl w wątku >>

rudzixon

#7246942 Napisano: 16.03.2025 10:06:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krakowskispleen napisał(a):

rudzixon napisał(a):

luimig napisał(a):

Czy jutro można wygrać w bramkach lidl/chupachups/kinder? Bramki to dla mnie czarna magia emotka  Jest na nie jakiś sposób oprócz tego, że po prostu trzeba mieć dużo paragonów?

Ja dziś w chupa chupsach wygrałam za pierwszym razem. Może specjalista bramkowym nie jestem - nie znam innego sposobu niż rejestrowanie paragonów i trochę szczęścia  emotka

Ale generalnie smuci mnie fakt, iż muszę wydać 15 zł z tej stówy, żeby wysłać ORYGINALNY paragon dla Agencji. Także wygrana pomniejszona...

Oryginał paragonu przy stówie? Oni listy lubią dostawać, czy co? 😅

Jak widać każdy ma jakieś pasje emotka Zostałam juz dogłębnie zaznajomiona z tą Agencją. I nie padło żadne sympatyczne określenie w ich kierunku.
Strasznie słabo... Wyświetl w wątku >>
0 0

rudzixon

#7246886 Napisano: 15.03.2025 17:47:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

rudzixon napisał(a):

luimig napisał(a):

Czy jutro można wygrać w bramkach lidl/chupachups/kinder? Bramki to dla mnie czarna magia emotka  Jest na nie jakiś sposób oprócz tego, że po prostu trzeba mieć dużo paragonów?

Ja dziś w chupa chupsach wygrałam za pierwszym razem. Może specjalista bramkowym nie jestem - nie znam innego sposobu niż rejestrowanie paragonów i trochę szczęścia  emotka

Ale generalnie smuci mnie fakt, iż muszę wydać 15 zł z tej stówy, żeby wysłać ORYGINALNY paragon dla Agencji. Także wygrana pomniejszona...

to nie możesz włożyć do małej koperty? Przecież list polecony w formacie S do 500 g obecnie kosztuje 7,80 zł (ekonomiczny) i 9,80 zł (priorytetowy).

Do 15zł to można kurierem wysłać.

Obawiam się, że po zmiany PP co do długości dostarczenia listu mogę się nie wyrobić. Kropka Bordo daje 3 dni robocze. 
Dostałam podpowiedź od jednego użytkownika, więc może uda się wydać mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rudzixon

#7246858 Napisano: 15.03.2025 14:44:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luimig napisał(a):

Ale generalnie smuci mnie fakt, iż muszę wydać 15 zł z tej stówy, żeby wysłać ORYGINALNY paragon dla Agencji. Także wygrana pomniejszona... Wyświetl w wątku >>
0 0

rudzixon

rudzixon

#7246769 Napisano: 14.03.2025 19:47:17 w Paragony na trwające konkursy
Mlekovita? Posiada ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

rudzixon

#7246762 Napisano: 14.03.2025 19:14:52 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
vifordist napisał(a):

Czy wysyłali już bony z Intermarche Wawel po 300 zł?

Wysyłali, ale jeszcze nie do wszystkich dotarł. Napisz do fortuny w tej sprawie. Wyświetl w wątku >>
0 0

rudzixon

#7246664 Napisano: 14.03.2025 14:34:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

rudzixon napisał(a):

pusheen napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Kontaktowałam się ze Smolar w sprawie konkursu Knorr i otrzymałam odpowiedz, iż mogę dodać numer paragonu w komentarzu.

Dzielę się z Wami ta wiadomością  i życzę powodzenia wszystkim emotka  !

Szkoda. Myślałam, że akurat oni trzymają się własnego regulaminu. emotka

Szkoda to, że została ta treść bardzo ukryta emotka  ogólnie czytam regulaminy, no dobra – czasem pobieżnie, ale w pierwszej części nie było mowy o numerze paragonu.
Można było na logikę wydedukować, bo jednak zakup był wymagany. No, ale ..

Jednak uważam, że nikt tu nie oszukuje. Ten kto ma paragon z datą podana w konkursie również zasługuje na to, żeby grać w konkursie.

Już bez przesady, że cokolwiek było ukryte  emotka  

Nie miałam tu na myśli dosłownego ukrycia emotka  moje oko tego nie wyłapało. I jak widać nie tylko moje. Całe szczęście, że to Agencja decyduje o takich jak widać "delikatnych" kwestiach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rudzixon

#7246661 Napisano: 14.03.2025 14:32:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zebry napisał(a):

Czy ktoś kto wygrał w Turku dostał maila informującego o pozytywnej albo negatywnej weryfikacji?

Ja dziś wygrałam. Nic nie dostałam jeszcze. Wyświetl w wątku >>
0 0

rudzixon

#7246656 Napisano: 14.03.2025 14:23:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Kontaktowałam się ze Smolar w sprawie konkursu Knorr i otrzymałam odpowiedz, iż mogę dodać numer paragonu w komentarzu.

Dzielę się z Wami ta wiadomością  i życzę powodzenia wszystkim emotka  !

Szkoda. Myślałam, że akurat oni trzymają się własnego regulaminu. emotka

Szkoda to, że została ta treść bardzo ukryta emotka  ogólnie czytam regulaminy, no dobra – czasem pobieżnie, ale w pierwszej części nie było mowy o numerze paragonu.
Można było na logikę wydedukować, bo jednak zakup był wymagany. No, ale ..

Jednak uważam, że nikt tu nie oszukuje. Ten kto ma paragon z datą podana w konkursie również zasługuje na to, żeby grać w konkursie. Wyświetl w wątku >>

rudzixon

#7246646 Napisano: 14.03.2025 14:07:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Dzielę się z Wami ta wiadomością  i życzę powodzenia wszystkim emotka  ! Wyświetl w wątku >>