Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lilichilimili

lilichilimili

#7334003 Napisano: dzisiaj o 15:16:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Grzańca Galicyjskiego poszły już główne nagrody? 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7333427 Napisano: 02.02.2026 21:38:54 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam lub wymienię na coś innego 4 bilety do Majaland (mogą być zrealizowane w każdej lokalizacji). Ważne do końca marca 2026. Cena 60 zł za sztukę. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7332500 Napisano: 28.01.2026 16:54:58 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam 4 bilety do Majaland (mogą być zrealizowane w każdej lokalizacji). Ważne do końca marca 2026. Cena 65 zł za sztukę. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7332497 Napisano: 28.01.2026 16:38:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs Freewolucja - z jakiego dnia macie potwierdzenie weryfikacji zgłoszenia? Wysyłałam ok 15.01 i dalej brak... 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7327583 Napisano: 12.01.2026 10:40:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

ananaska napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Konkurs Monte Santi, są potwierdzenia udziału na @, ktoś dostał? Według regulaminu powinny być. Nic do mnie nie dotarło na zgłoszenie sprzed kilku dni i dziś. Formularz po wysłaniu nie czyści się, jest komunikat Formularz został prawidłowo wysłany.

u mnie taka sama sytuacja- brak e-maila. Zgłoszenie wysłałam dzisiaj ok. godziny 16.

Jakby co, to dziś dostałam @ z zaakceptowaniem zgłoszenia.

O jakim konkursie piszecie? Z tego co widzę jest jeden wrzucony, ale już zakończony. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7327081 Napisano: 09.01.2026 15:25:44 w moje dzisiejsze wygrane :)

lilichilimili

#7326686 Napisano: 08.01.2026 15:20:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ananaska napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

Konkurs Freewolucja - w regulaminie informacja:

2.6. Zadanie konkursowe – zadanie do zrealizowania w Konkursie, polegające na wykonaniu
przez Uczestnika autorskiego zdjęcia albo nagrania video zgodnie z zasadami wskazanymi
w Regulaminie, na którym Uczestnik pokaże swoją interpretację hasła : „FREEWOLUCJA.
PODAJ DALEJ.” oraz przesłanie takiego zdjęcia albo nagrania video za pośrednictwem
formularza zgłoszeniowego na Stronie internetowej Konkursu.

a na stronie konkursu wszędzie informacja, że ma być to jednak tylko zdjęcie, czy ktoś z Was robił film?  emotka  albo ewentualnie dopytywał organizatora jak to w końcu jest z tym zgłoszeniem.

Piszesz o starym konkursie. Teraz jest nowy. Zadanie konkursowe to:
Wznieś toast Cin&Cin Free - za wolność wyboru, szaloną zabawę, życie na własnych zasadach... za cokolwiek chcesz!
Uchwyć tę chwilę.

To treść regulaminu skopiowana z obecnego konkursu, bo jeszcze dla pewności sprawdziłam ponownie, widocznie mają niezaktualizowany regulamin. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7326682 Napisano: 08.01.2026 15:13:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs Freewolucja - w regulaminie informacja:

2.6. Zadanie konkursowe – zadanie do zrealizowania w Konkursie, polegające na wykonaniu
przez Uczestnika autorskiego zdjęcia albo nagrania video zgodnie z zasadami wskazanymi
w Regulaminie, na którym Uczestnik pokaże swoją interpretację hasła : „FREEWOLUCJA.
PODAJ DALEJ.” oraz przesłanie takiego zdjęcia albo nagrania video za pośrednictwem
formularza zgłoszeniowego na Stronie internetowej Konkursu.

a na stronie konkursu wszędzie informacja, że ma być to jednak tylko zdjęcie, czy ktoś z Was robił film?  emotka  albo ewentualnie dopytywał organizatora jak to w końcu jest z tym zgłoszeniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7324018 Napisano: 28.12.2025 18:04:36 w Żabka
Czy tylko u mnie się nie otwiera strona loterii:
Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7321996 Napisano: 18.12.2025 12:30:36 w Paragony na trwające konkursy
Cześć, czy ktoś może mi zrobić zakupy w Intermarche? Prośba o kontakt na priv 🙃 Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7317544 Napisano: 30.11.2025 17:52:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasia9630 napisał(a):

Ktoś wie coś na temat konkursu Kotanyi na fb? Puściłam rano zgłoszenie, a teraz nagle strona niedostępna -.-

Myślałam, że tylko ja mam ten problem. Ja wrzuciłam zgłoszenie wczoraj i dzisiaj chciałam sprawdzić ile nowych wpadło i nie mogę w ogóle wyszukać profilu Kotanyi na FB - pojawia mi się info: ta zawartość jest obecnie niedostępna. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7316885 Napisano: 27.11.2025 16:33:39 w Informują
Informują z Wygraj z Dino i Tropi De Lux Edycja 2

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Przed chwilą Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

lilichilimili

#7316287 Napisano: 25.11.2025 09:00:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Andrzej007 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Opinia o agencji Brandbuddies. 

konkurs Lion-zrób to z pazurem. Omijam wybór zwycięzców bo komisja ma swój gust.

Wygrana 200 zł do zalando. Wymagają nr pesel. Na wiadomość, że nagroda nie przekracza 2000 i nie podamy nr pesel odpisali, że będą sprawdzać w urzędzie skarbowym czy „nie został przekroczony łączny limit otrzymanych nagród” totalne wyłudzanie danych😆
Dla mnie to za dużo. Od dziś omijam tą agencję.

A gdzie można zobaczyć wyniki tego konkursu? Bo widziałem jakieś posty na instagramie, ale nie było tam wyszczególnione, kto dostał główne...

Dokładnie tak nie ma wyników konkursu i nie wiadomo kto dostał główną nagrodę odpisali mi, że w tym wideo podsumowującym konkurs są najbardziej kreatywne prace ale filmie jest sześć filmów a nagród głównych były trzy. 

Mój komentarz pod ich Tiktokiem mówiący że widocznie info, kto wygrał główną nagrodę zostanie tajemnicą słodką jak lion usunęli. 

Nie wiem w ogóle jakim cudem tak wielka agencja może używać słów typu „limit nagród”. Ale nawet nie można obarczyć odpowiedzialnością pojedynczej osoby że coś takiego napisała bo nigdy nie odpisuje Ci osoba tylko „zespół”. 🤣🤣

W tym podsumowaniu nie ma filmu, który zgarnął nagrodę z top 3 emotka

Potwierdzam usuwają komentarze nie tylko z tik toka ale i z Instagrama, a komentarz nie był ani obraźliwy ani atakujący tylko zadałam pytanie. Też jestem bardzo rozczarowana tą agencją niestety.. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7313967 Napisano: 15.11.2025 19:06:12 w Smolar
wasata napisał(a):

czy ja dobrze czytam i w konkursie Prince Polo, tymi z klapkami w żabie, na zdjęciu/filmie nie może być wizerunku nawet uczestnika?  emotka

Dokładnie tak niestety... Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7313715 Napisano: 14.11.2025 16:26:13 w Czy informują/ informowali?
A czy może Lion za drugi etap już informował kogoś? Bo mają niby do 14.11 informować. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7313553 Napisano: 14.11.2025 09:51:59 w Informują
Informują z Konkurs "70-te urodziny Prince Polo"

Rodzaj powiadomienia: Sms
Dodatkowe informacje:
2 stopień Wyświetl w wątku >>
2 maverick, ZetZ 0

lilichilimili

#7313552 Napisano: 14.11.2025 09:50:55 w moje dzisiejsze wygrane :)

lilichilimili

#7313377 Napisano: 13.11.2025 14:02:31 w Smolar
taak napisał(a):

taak napisał(a):

taak napisał(a):

Czy w konkursie Prince Polo Żabka można pokazać dłonie, podłożyć głos? Czy jest to traktowane jako wizerunek? Ma ktoś doświadczenie? emotka

W regulaminie jest:
na zdjęciu/filmie konkursowym nie może być wizerunku osób/osoby trzeciej.

Ja to rozumiem tak, że ja jako autor mogę być na zdjęciu/filmie, ale poza mną nikt więcej, bo jest wyraźnie zaznaczone, że nie jest dozwolone użycie wizerunku innej osoby niż autor. 

Kiedyś czytałam coś na ten temat i niby np. fragment dłoni w takiej sytuacji mógłby być na zdjęciu jeśli nie da się po nim jednoznacznie zidentyfikować osoby, ale Smolar jest dość restrykcyjny, więc moim zdaniem lepiej nie ryzykować.

No właśnie akurat w tym regulaminie jest też zdanie „Rozwiązanie zadania konkursowego nie może zawierać wizerunku uczestnika ani innych osób/osob trzecich”… I zastanawiam się można podłożyć swój głos czy chociaż dłonie mogą być widoczne

Kurcze chyba muszę się wybrać do okulisty, bo przejrzałam na szybko regulamin na tel i nie widzę takiego zapisu.. ale to też ciekawe bo wygląda, na to, że w różnych miejscach regulaminu jest to inaczej napisane.

To jest kolejny wers po tym, o którym Ty mówisz… też to zauważyłam dopiero po czasie

Taak jest rzeczywiście, czyli moja wizyta u okulisty jak najbardziej wskazana 😉 kurcze psuje mi to trochę wszystko, ale w sumie dobrze, że jeszcze nic na ten konkurs nie przygotowałam. Znając Smolara to chyba lepiej nie wrzucać zdj/filmu, że tak to ujmę "z fragmentem człowieka" i jakby chcieli to do głosu też mogą się przyczepić. Kurcze ten zapis bardzo mi ograniczył wizję mojego zgłoszenia konkursowego 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7313365 Napisano: 13.11.2025 13:43:16 w Smolar
taak napisał(a):

taak napisał(a):

Czy w konkursie Prince Polo Żabka można pokazać dłonie, podłożyć głos? Czy jest to traktowane jako wizerunek? Ma ktoś doświadczenie? emotka

W regulaminie jest:

Ja to rozumiem tak, że ja jako autor mogę być na zdjęciu/filmie, ale poza mną nikt więcej, bo jest wyraźnie zaznaczone, że nie jest dozwolone użycie wizerunku innej osoby niż autor. 

Kiedyś czytałam coś na ten temat i niby np. fragment dłoni w takiej sytuacji mógłby być na zdjęciu jeśli nie da się po nim jednoznacznie zidentyfikować osoby, ale Smolar jest dość restrykcyjny, więc moim zdaniem lepiej nie ryzykować.

No właśnie akurat w tym regulaminie jest też zdanie „Rozwiązanie zadania konkursowego nie może zawierać wizerunku uczestnika ani innych osób/osob trzecich”… I zastanawiam się można podłożyć swój głos czy chociaż dłonie mogą być widoczne

Kurcze chyba muszę się wybrać do okulisty, bo przejrzałam na szybko regulamin na tel i nie widzę takiego zapisu.. ale to też ciekawe bo wygląda, na to, że w różnych miejscach regulaminu jest to inaczej napisane. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7313358 Napisano: 13.11.2025 13:29:01 w Smolar
taak napisał(a):

W regulaminie jest:

Kiedyś czytałam coś na ten temat i niby np. fragment dłoni osoby trzeciej w takiej sytuacji mógłby być na zdjęciu jeśli nie da się po nim jednoznacznie zidentyfikować osoby, ale Smolar jest dość restrykcyjny, więc moim zdaniem lepiej nie ryzykować. Wyświetl w wątku >>
0 0