Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lilichilimili

lilichilimili

#7353103 Napisano: 06.05.2026 14:50:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Madzix67 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Madzix67 napisał(a):

Udało się komuś wygrać w zeszłym roku w Rodowitej tekstem, czy raczej nagradzali tylko filmy i zdjęcia?

nawet filmem nie wygrałam w zeszłym roku... w tym roku odpuszczam...

Właśnie rozstrzał form artystycznych w tym konkursie mnie trochę zniechęca, zastanawiam się jak oni porównują teksty do zdjęć, filmów czy nawet rysunków...

Pamiętam, że w poprzednich latach ludzie pisali, że wygrali samym tekstem, ale w tym roku jest jeden etap i bardzo wartościowa nagroda główna i myślę, że szkoda paragonu na sam tekst, bo oni jednak preferują zdjęcia i filmy.  Polecam do tekstu dodać nawet jakąś fotę cykniętą na szybko.

u mnie w ostatnich konkursach Rodowitej testowałam wszystkie formy w tym 2 x film, 2 x zdjęcie  - zero wygranej - a niemal to samo zdjęcie w innym konkursie zgarnęło główną, dla mnie ta rodowita jest ciężka emotka

2 lata temu nagradzali nawet filmy, które wyglądały jakby były kręcone kalkulatorem emotka  dlatego ciężko przewidzieć co tym razem im się spodoba. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7353047 Napisano: 06.05.2026 13:09:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja też nie wygrałam nawet skarpetek - paragon miałam prawidłowo opisany - nawet waga produktu na nim była opisana i produkty z listy. Film bym ciekawy, z pomysłem i naprawdę nie mogę dalej uwierzyć, że nawet na skarpety nie zasłużył 😅  Wysłałam tylko jedno zgłoszenie, ponieważ skupiłam się na nim na 100% żeby było jak najlepsze. Na forum czytałam o bardzo dużej liczbie osób zawiedzionych w tym konkursie i niestety jakos po tym wszystkim ta agencja trafia u mnie na czarną listę. Ich konkursy mam zamiar omijać z daleka. Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7351889 Napisano: 29.04.2026 20:20:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie do osób, które wygrały więcej niż jeden raz w konkursie Leibniz - czy graliście na te same dane za każdym razem? - może być odp na priv 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7351823 Napisano: 29.04.2026 16:39:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy gdzieś da się sprawdzić czy się wygrało w konkursie Pudliszki? Czy wam po prostu przychodzą maile z informacją, że coś wygraliście? 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7351819 Napisano: 29.04.2026 16:32:00 w Wkurza mnie...
rainbowdash napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

Pudliszki... Totalnie mnie załamał ten konkurs - wygląda na to, że nic nie wygrałam, bo nie mam żadnej wiadomości póki co. Dawno nie miałam takiego konkursowego doła... 😭 Nie pamiętam kiedy tak czekałam na wyniki. Już chyba nigdy nie kupię nic tej firmy. Szkoda, że nie można gdzieś zobaczyć jakie zgłoszenia wygrały, bo zastanawiam się co ich urzekło.

Przecież wszyscy tu piszą że MOŻNA zobaczyć co wygrało 🙀 całe forum tym żyje

W takim razie jak i gdzie? Przecież na stronie konkursowej nie ma listy laureatów? Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7351806 Napisano: 29.04.2026 15:58:08 w Wkurza mnie...
Pudliszki... Totalnie mnie załamał ten konkurs - wygląda na to, że nic nie wygrałam, bo nie mam żadnej wiadomości póki co. Dawno nie miałam takiego konkursowego doła... 😭 Nie pamiętam kiedy tak czekałam na wyniki. Już chyba nigdy nie kupię nic tej firmy. Szkoda, że nie można gdzieś zobaczyć jakie zgłoszenia wygrały, bo zastanawiam się co ich urzekło. Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7351439 Napisano: 28.04.2026 14:32:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Chao_Phraya napisał(a):

Chyba pierwszy raz trudno mi uwierzyć, że nie wygrałam. Tyle pracy włożyłam w filmik dla Pudliszek (a nawet dwa filmiki, ale jeden był bardzo dopracowany).
Pewnie na otarcie łez będą skarpety...

Witaj w klubie 😭😭😭😭 wysłałam tylko jedno zgłoszenie, ale za to miałam wrażenie, że było rewelacyjnie, ale jak widać tylko dla mnie 😅 mówi się trudno i gra się dalej. Tutaj myślę, że była bardzo wysoko postawiona poprzeczka, bo i nagród sporo - 24 karty a nie jak w innych konkursach max 1 nagroda główna Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7351435 Napisano: 28.04.2026 14:27:16 w Czy informują/ informowali?
nanajka81 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Jak informują z Pudliszek? Maile?

podobno maile ale na razie dwie osoby się pochwaliły tylko więc może nie wysyłają wszystkiego naraz.

Maile zaraz po 13 szły, więc raczej niestety już wszystkie karty rozdane 😭😭😭 w temacie - czy Lech Festiwal informował? Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

lilichilimili

#7351429 Napisano: 28.04.2026 14:14:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
😭😭😭😭 Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7350336 Napisano: 23.04.2026 12:50:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kasia, Rama i Bic w hebe ogromne rozczarowanie 😭😭😭
Kurcze kiedyś u Smolara zawsze coś wpadło, a teraz kompletnie NIC.. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7349717 Napisano: 21.04.2026 13:56:29 w Czy informują/ informowali?
InkaR napisał(a):

a pudliszki milczy?

nikt się jeszcze nagrodą tu nie pochwalił Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7349706 Napisano: 21.04.2026 13:44:07 w Czy informują/ informowali?
A Rama już informowała??? 16.04 miało być rozstrzygnięcie konkursu i do 3-ch dni mieli poinformować laureatów. Nikt się chyba nie chwalił tu wygraną. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7348281 Napisano: 15.04.2026 08:43:43 w Czy informują/ informowali?
Czy informowali z konkursów Rama i Bic w  hebe? Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7344945 Napisano: 28.03.2026 10:07:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lilichilimili napisał(a):

Czy ktoś miał problem z wysłaniem kolejnego zgłoszenia w konkursie Bonduelle? Mi wyskoczyło okienko, że wystąpił nieoczekiwany błąd i nie przyszło potwierdzenie. Zgodnie z informacją z regulaminu napisałam do nich wiadomość, ale już 3 dni brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Czy ktoś miał podobnie?

Podbijam moje pytanie, może ktoś z Was miał podobną sytuację? Dalej nie dostałam żadnej odp na mojego maila z agencji... Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7344725 Napisano: 27.03.2026 09:04:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś miał problem z wysłaniem kolejnego zgłoszenia w konkursie Bonduelle? Mi wyskoczyło okienko, że wystąpił nieoczekiwany błąd i nie przyszło potwierdzenie. Zgodnie z informacją z regulaminu napisałam do nich wiadomość, ale już 3 dni brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Czy ktoś miał podobnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7344330 Napisano: 25.03.2026 12:21:20 w Fortis
lukaszn12 napisał(a):

Fortis właśnie rozstrzygnęło konkurs Wygraj iPhone 17 z Dermedic Normacnewybierając kolejny raz powtarzających się zwycięzców, no ale ok, komisja wybiera co chce.
Szkoda, że niektóre osoby nie spełniły regulaminowego zapisu o potwierdzeniu udziału w konkursie czyli pkt 3.3. regulaminu. 
BRAWO FORTIS! Na pewno było ciężko przesiać te 30+ zgłoszeń i odsiać te niezgodne z regulaminem. 

Co się musi stać, żeby coś w świecie konkursów się zmieniło?

Niestety nie pierwszy raz tak to wygląda 😔 wcześniejszy konkurs też Dermedic napisali, że było tylko 10 zgłoszeń na Tik Toku, a w rzeczywistości było prawie 40, polecam następnym razem omijać ich konkursy szerokim łukiem. Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7340725 Napisano: 07.03.2026 21:40:49 w Smolar
masza napisał(a):

Jak informowali z  Prince Polo Milka ?

Prywatna wiadomość na Instagramie lub na Tik Toku. Nie wiem jak na Instagramie, ale na Tik Toku nie widać wszystkich postów pod danym #, bo już nie raz się przejechałam na konkursach tam, że moje zgłoszenie było po protu niewidoczne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7338921 Napisano: 01.03.2026 16:30:59 w PODZIĘKOWANIA
olywka
Również polecam z całego serca ❤️ Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7338580 Napisano: 27.02.2026 18:12:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

makra napisał(a):

titinunu napisał(a):

malmika napisał(a):

Czy wszystkie osoby, które wygrały w Dilmah dostały już herbaty albo mają maila z informacją o przygotowaniu przesyłki? Bo u mnie cisza

Ja nie dostałam i niemam maila

Oni powinni je wysłać do dziś zgodnie z informacją która podawali. Wysyłało GLS i ja dostałam maila o przygotowaniu paczki i o jej wysłaniu. Może napiszcie do nich na maila którego podawali. Dostaliście info na maila jak uzupelniliscie dane ?

Tak, dostałam wtedy potwierdzenie na maila i to była pierwsza i ostatnia wiadomość. No nic, czekam dalej skoro jeszcze parę osób jest w podobnej sytuacji

Ja mam dokładnie tak samo - odesłałam dane i póki co cisza, żadnej informacji o paczce. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7338245 Napisano: 26.02.2026 21:32:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs  Raffaello rok czułych gestów - w każdym etapie ma być 10-ciu Laureatów, a na stornie za 1 etap jest tylko 5 imionemotka Wyświetl w wątku >>
0 0