Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lilichilimili

lilichilimili

#7244372 Napisano: 04.03.2025 09:03:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angel119 napisał(a):

Jeżyki Coolki:
Czy w tym konkursie koniecznie trzeba napisać o dziewczynie? Raz widzę hashtag #coolgirl, a innym razem  #coolpolowka. Na stronie jest zdjęcie mężczyzny i kobiety. I już się zgubiłam.
Wy pisaliście tylko o kobietach czy też Waszych mężczyznach? emotka

Też zwróciłam na to uwagę - w okolicach walentynek było żeby napisać o swojej drugiej połówce (zdjęcie kobiety i mężczyzny), a teraz np na fb mi się wyświetla reklama tego konkursu żeby opisać swoją coolgirl (zdjęcie dwóch dziewczyn), więc trochę to dziwne, że coś się zmienia w trakcie konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7244337 Napisano: 03.03.2025 22:07:23 w Wkurza mnie...
Dokładnie - nagrody w tym roku w konkursach póki co to porażka na całej linii i chyba gdyby nie uzależnienie konkursowiczów to nikt by nie grał w tych konkursach. Mnie też wkurza, że wiele konkursów jest rozstrzyganych bez żadnej listy laureatów czy jakiegokolwiek śladu, że rzeczywiście jacyś laureaci byli wyłonieni, wiem nie zawsze to nakazuje regulamin, a moim zdaniem powinien żeby było transparentnie. Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7244336 Napisano: 03.03.2025 21:59:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Smolar wpisał mnie na czarną listę - zawsze chociaż jakaś III stopnia nagroda wpadła, a teraz już od jakiegoś czasu kompletnie nic ;( Jeżyki nic, Maoam nic, loterie nic, ale tu nigdy nie miałam szczęścia, KAKTUS nic i nic i nic.... Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7244335 Napisano: 03.03.2025 21:57:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs: „MOJA COOL GIRL” - nagrody główne są wybierane spośród wszystkich zgłoszeń czy tylko spośród laureatów tygodniowych? nie widzę nic na ten temat w regulaminie i się zastanawiam, bo dodałam fajne zgłoszenie, a nagrody tygodniowej brak emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7241786 Napisano: 19.02.2025 20:18:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
U mnie też nic ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7241761 Napisano: 19.02.2025 18:01:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jeszcze jest nadzieja na maila z wygrana w konkursie Lavazza? emotka cały czas są nowe wpisy, że ktoś wygrał, pytanie czy teraz dostał maila, czy wcześniej, ale teraz dopiero o tym napisał na forum? emotka przy okazji gratki dla wszystkich szczęśliwców emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7241759 Napisano: 19.02.2025 17:55:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ogólnie w tym roku mam wrażenie, że stosunek wartości nagród do minimalnej kwoty jaką trzeba wydać żeby wziąć udział w konkursie jest bardzo często kiepski. Wiadomo, że każdy wysyła z głoszenie z myślą, że wygra, ale jak wiadomo różnie bywa emotka ja kupiłam perfumy adidas, ale płacąc gotówką wygraną w konkursie, co nie zmienia faktu, że i tak było mi szkoda tych pieniędzy emotka Wyświetl w wątku >>
2 ZetZ, ptaszyna 0

lilichilimili

#7241481 Napisano: 18.02.2025 22:27:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Podobno były publikowane nagrodzone foty z poprzedniego konkursu Mutti? Czy jeszcze można je gdzieś zobaczyć?

Ja oprócz tej fotki z instagrama (nagroda główna) nigdzie nic nie widziałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7241480 Napisano: 18.02.2025 22:26:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy działa komuś formularz Soplicy? (konkurs walentynkowy) Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7241084 Napisano: 17.02.2025 15:34:29 w Pomocy!!!!
ja dostałam smsa, a maila dopiero po jakimś czasie także czekajcie spokojnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7239653 Napisano: 08.02.2025 21:35:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja mam czasem wrażenie, że im bardziej się przykładam do zgłoszenia tym bardziej nic nie wygrywam emotka już miałam tak nie raz wszystko na tip top i nic, a jak zrobię czy napiszę zgłoszenie takie sobie -  bach i coś się uda wygrać. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7239650 Napisano: 08.02.2025 21:28:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onazielona86 napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

A ja mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Mutti piec do pizzy, bo w tamtej edycji grałam o piec i za każdym razem wygrywałam produkty  emotka emotka emotka Jakie zdjęcia wygrywają - czy takie, które wyglądają jakby wyszły spod ręki profesjonalnego fotografa kulinarnego? Czy normalne ładne zdjęcie, ale za to niecodzienny i ardzo oryginalny pomysł na wykorzystanie produktów w daniu? czy może jeszcze inne?  Bo mam już całą spiżarkę produktów Mutti, a pieca brak i może w tym roku się uda... albo i nie emotka

I jakimi zdjęciami wygrywało się produkty emotka  ?

Właśnie miałam wrażenie, że miałam za każdym razem fajny pomysł - nie było to nie wiem zwykłe spaghetti (nie mam nic do spaghetti emotka ) tylko coś ciekawego, zdjęcie też było ok - ładne, kolorowe (a przynajmniej mi się tak wydawało emotka ) i zawsze po cichu liczyłam na piec emotka nie, że narzekam na produkty, bo to też super nagroda, a przecież mogłam też nic nie wygrać.

Nagrodę główną wygrały kluski w sosie , więc żadnen przepis  "wow" bardziej chodziło chyba o kreatywne foto .

O kurcze nawet nie wiedziałam, że były gdzieś opublikowane zwycięskie prace. No właśnie niby konkurs kulinarny, a chyba jednak nie do końca na to wychodzi.. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7239647 Napisano: 08.02.2025 21:12:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mandarynka16 napisał(a):

A ja mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Mutti piec do pizzy, bo w tamtej edycji grałam o piec i za każdym razem wygrywałam produkty  emotka emotka emotka Jakie zdjęcia wygrywają - czy takie, które wyglądają jakby wyszły spod ręki profesjonalnego fotografa kulinarnego? Czy normalne ładne zdjęcie, ale za to niecodzienny i ardzo oryginalny pomysł na wykorzystanie produktów w daniu? czy może jeszcze inne?  Bo mam już całą spiżarkę produktów Mutti, a pieca brak i może w tym roku się uda... albo i nie emotka

I jakimi zdjęciami wygrywało się produkty emotka  ?

Właśnie miałam wrażenie, że miałam za każdym razem fajny pomysł - nie było to nie wiem zwykłe spaghetti (nie mam nic do spaghetti emotka ) tylko coś ciekawego, zdjęcie też było ok - ładne, kolorowe (a przynajmniej mi się tak wydawało emotka ) i zawsze po cichu liczyłam na piec emotka nie, że narzekam na produkty, bo to też super nagroda, a przecież mogłam też nic nie wygrać. Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7239645 Napisano: 08.02.2025 20:58:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Mutti piec do pizzy, bo w tamtej edycji grałam o piec i za każdym razem wygrywałam produkty  emotka emotka emotka Jakie zdjęcia wygrywają - czy takie, które wyglądają jakby wyszły spod ręki profesjonalnego fotografa kulinarnego? Czy normalne ładne zdjęcie, ale za to niecodzienny i ardzo oryginalny pomysł na wykorzystanie produktów w daniu? czy może jeszcze inne?  Bo mam już całą spiżarkę produktów Mutti, a pieca brak i może w tym roku się uda... albo i nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7238912 Napisano: 05.02.2025 10:18:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy w waszych Biedrach są konkursowe produkty Ambition?

Ostatnio znalazłam jeden jedyny produkt konkursowy na całą Biedronkę - mam nadzieje, że to było przeznaczenie i coś wygram emotka chyba najlepiej kupować takie rzeczy na początku konkursu, bo potem jest słabo z dostępnością... Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7238726 Napisano: 04.02.2025 09:14:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Mianaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ambition Biedronka - ktoś może pisał do agencji odnośnie ilości znaków ? emotka

A w lupce sprawdzała? emotka

A piszesz do 160? Niby można więcej ale nie wiem co myśleć emotka

Na razie jestem na etapie myślenia, czy w ogóle brać udział emotka Gary dopiero wygrałam w konkursie Tefal, noże też mam wygrane, deskę niedawno kupiłam w Ikei za wygrany bon emotka Taki to trudny los konkursowicza emotka
A tak serio, jeśli będę grać, to napiszę na 160 znaków, bo tak jest bezpieczniej.

Tam się nie podaje nr paragonu tak ? Czyli można wymyślać i wymyślać odpowiedzi 🤔

A jak wyślesz 10 smsów i potem w przypadku wygranej poproszą o 10 paragonów? emotka ja bym nie ryzykowała wysyłając więcej niż jedno zgłoszenie na paragon, były już konkursy, gdzie organizatorzy chcieli wszystkie paragony na konkurs pomimo, ze można było tylko wygrać raz. U mnie 1 sms = 160 znaków i więcej nie będę pisać, bo jasno jest napisane w regulaminie, że ma to być 1 sms.

W którym miejscu regulaminu widzisz tę informację?

Tu: " W zależności od sposobu rozliczania wiadomości SMS stosowanego przez operatorów
telefonii komórkowej lub/i uwarunkowań technicznych modelu telefonu użytego w tym celu przez
uczestnika konkursu, faktyczna długość wiadomości SMS zgłoszonej do konkursu przez uczestnika
może być różna. W szczególności dotyczy to wiadomości SMS zawierających polskie znaki
diakrytyczne, w związku z czym przed wysłaniem zgłoszenia uczestnik powinien upewnić się, że treść
zgłoszenia nie przekracza ilości znaków wskazanej powyżej."   Z ciekawości sprawdziłam na innym telefonie i np tam długość SMSa jest na 150 znaków, nie znam się na tym i nie wiem od czego to zależy, ale pewnie dlatego organizator nie określi wprost ilości znaków, bo jak widać długość jednego SMSa może być różna. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7238699 Napisano: 03.02.2025 22:18:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

Mianaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ambition Biedronka - ktoś może pisał do agencji odnośnie ilości znaków ? emotka

A w lupce sprawdzała? emotka

A piszesz do 160? Niby można więcej ale nie wiem co myśleć emotka

Na razie jestem na etapie myślenia, czy w ogóle brać udział emotka Gary dopiero wygrałam w konkursie Tefal, noże też mam wygrane, deskę niedawno kupiłam w Ikei za wygrany bon emotka Taki to trudny los konkursowicza emotka
A tak serio, jeśli będę grać, to napiszę na 160 znaków, bo tak jest bezpieczniej.

Tam się nie podaje nr paragonu tak ? Czyli można wymyślać i wymyślać odpowiedzi 🤔

A jak wyślesz 10 smsów i potem w przypadku wygranej poproszą o 10 paragonów? emotka ja bym nie ryzykowała wysyłając więcej niż jedno zgłoszenie na paragon, były już konkursy, gdzie organizatorzy chcieli wszystkie paragony na konkurs pomimo, ze można było tylko wygrać raz. U mnie 1 sms = 160 znaków i więcej nie będę pisać, bo jasno jest napisane w regulaminie, że ma to być 1 sms. Wyświetl w wątku >>
2 pikawka, MDL 0

lilichilimili

#7238363 Napisano: 01.02.2025 22:37:58 w Czy informują/ informowali?
PatrycjaMsa napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

czy Żubrówka to już wszystko poinformowała?

Dziwnie mało tych nagrod..

Tak, Soplica informowała za 9 etap , ktoś t pisał nawet na forum chyba w wątku z nagrodami Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7236781 Napisano: 23.01.2025 08:32:51 w Czy informują/ informowali?
Wielkopolski do którego etapu informowali? bo już się pogubiłam.. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7236662 Napisano: 22.01.2025 12:31:45 w Smolar
tzn ta loteria jeszcze trwa, ale pytałam w tych dwóch konkretnych lewiatanach i nie mieli i nie będą mieć tych rzeczy, a na stronie loterii można te adresy sklepów wybrać. Wyświetl w wątku >>
0 0