Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jagodzianka09

jagodzianka09

#7266779 Napisano: 02.06.2025 22:18:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie czerwiec rozpoczęty:
-200 zł empik od Kinder
- 50 zł Lidloteria z puli niewydanych nagród (jaki fart, że nie wyrzuciłam paragonów!)

Oby tak dalej czerwcu! emotka Wyświetl w wątku >>

jagodzianka09

#7264996 Napisano: 27.05.2025 13:02:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Słabiutki ten maj, nie tylko pod kątem pogody... niech chociaż końcówka okaże się owocna!  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka09

#7264617 Napisano: 26.05.2025 11:29:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

monikar napisał(a):

Czy z konkursu Mexx mieliście potwierdzenie na maila?

Dzisiaj dostałam potwierdzenie na maila z Mexx.

Ja dostałam tylko z jednego zgłoszenia potwierdzenie, a z drugiego niestety nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka09

#7263699 Napisano: 21.05.2025 21:46:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
[quote=lidka_]Pudliszki akcesoria  emotka I u mnie! Jupi! emotka  Małe, a cieszy! 

Wyświetl w wątku >>

jagodzianka09

#7261971 Napisano: 16.05.2025 12:34:21 w Pomocy!!!!
Czy ktoś wie dlaczego nie mogę ustawić sobie avatara w edytuj profil? Wyskakuje błąd 404 Niestety nie można znaleźć strony, której szukasz.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka09

#7261961 Napisano: 16.05.2025 12:23:17 w Avanti
zezowaty_kot napisał(a):

gregory napisał(a):

mietowa napisał(a):

gregory napisał(a):

mietowa napisał(a):

gregory napisał(a):

A myślicie, że Pepsi cytrynę dadzą dziś, czy każą nam czekać do poniedziałku?

Tego nie wie nikt emotka

ale moze jakieś przeczucia, kobieca intuicja, która nigdy nie zawodzi emotka

Moja kobieca intuicja mówi mi, że wygram dziś to auto emotka . Ale ona mnie już kilka razy oszukała emotka

nie chciałbym Cię rozczarować, ale nie obiecuj sobie zbyt wiele, bo moja męska intuicja mówi mi, że to ja je wygram. Nie martw sie jednak, z pewnością bedzie jeszcze duzo konkursów, w ktróych bedziesz mieć szansę.

Moja kocia intuicja mówi mi, że skoro wszyscy się bijecie się w kolejce po auto, to któryś wzgardzony stanlej w końcu będzie mój, ja chcę ten kubek, ale żeby nie było jak przy Biedronce - człowiek już wyobraża sobie herbatkę ze Stanleja a musi pić ze szklanki 😆

A ja już zapoamniałam o tym konku i co tam w odpowiedzi wypisałam  emotka Wyświetl w wątku >>

jagodzianka09

#7261951 Napisano: 16.05.2025 12:01:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak Wy odczytujecie te kody z 7daysa? Najpierw jakieś 5 min w ogole szukałam kodu a teraz nie umiem go odczytac... Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka09

#7261943 Napisano: 16.05.2025 11:57:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Patelnie z Tefala emotka  Udało się za 3 razem!  Jupi! emotka Wyświetl w wątku >>

jagodzianka09

#7261201 Napisano: 14.05.2025 20:33:18 w Avanti
nawrotkatv napisał(a):

14 zgloszeń i nic? Serio ;D Chyba czas sie wpisać w wątek przegrywa

No co Ty! Widziałam, że masz oleje z kujawskiego czy jakieś patelnie, więc nie jest zły ten maj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka09

#7261131 Napisano: 14.05.2025 17:55:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kocie_lakocie napisał(a):

gokogoko napisał(a):

Dzień dobry, mnie zaskakują z dnia na dzień niektóre "stałe osoby", które wygrywają po kilka/kilkanaście razy dziennie (nie chce wiedzieć ile je to kosztuje, czy to faktycznie się finansowo opłaca emotka  - bo zakupy często pewnie przewyższają ceny nagród) - tutaj podejrzewam niezłe uzależnienie, bo faktycznie to uzależnia straszliwie emotka . U mnie na ok. 2-3 m-ce udało się zdobyć 5 nagród (muzeum czekolady3x, brico2x i sielski), wzięłam udział w bardzo bardzo wielu konkursach, non stop kupuję jakieś niezdrowe przekąski Grześki, Kitkat, Lion, Winiar, Coca Cola lub Pepsi itp. nie liczę już nawet... wszystkie pudło, przy niektórych to chyba w lotto trafić łatwiej  emotka
Jak to się robi, kupujecie paragony czy produkty? jak produkty to co z nimi robicie, tych słodyczy nie da się przecież tak normalnie przejeść...

Zgadzam się z tym, że wygrywanie to niezłe uzależnienie. Myślę, że ludzie często kupują na zapas. Pepsi czy Cola będzie na jakieś imprezki. Batonik czasem się zje, a czasem komuś się da.
Kosmetyki będą na zaś.
A niekiedy też uda się znaleźć paragon z produktem konkursowym.
A czasem trzeba kupić coś po prostu dla zasady. I widzisz wylew komentarzy o wygranych i myślisz "dobra, kupię jeszcze jeden - musi się udać, skoro inni wygrywają!"
Ale jak się nie udaje to bywa to frustrujące...

Myślę, ze są jednak jakieś myki emotka  nie wiem, może są godziny kiedy lepiej grać itp. Jak inaczej wytłumaczyć, że ktoś zdobywa 10 bilet do wedla czy n-tą poduchę emotka
Ja akurat o to nie gram, ale patelnie z Kujawskiego by się przydały emotka Wyświetl w wątku >>

jagodzianka09

#7261129 Napisano: 14.05.2025 17:52:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Airwick 300 zł emotka  Miło! Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka09

#7260823 Napisano: 14.05.2025 09:55:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
caramela napisał(a):

Nutella, jak ja bym chciała tą poduszkę... bo mi się strasznie podoba😅 wątku może dzisiaj?

Ja już mam kilka pudeł na koncie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka09

#7260801 Napisano: 14.05.2025 08:41:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
gokogoko napisał(a):

Dzień dobry, mnie zaskakują z dnia na dzień niektóre "stałe osoby", które wygrywają po kilka/kilkanaście razy dziennie (nie chce wiedzieć ile je to kosztuje, czy to faktycznie się finansowo opłaca emotka  - bo zakupy często pewnie przewyższają ceny nagród) - tutaj podejrzewam niezłe uzależnienie, bo faktycznie to uzależnia straszliwie emotka . U mnie na ok. 2-3 m-ce udało się zdobyć 5 nagród (muzeum czekolady3x, brico2x i sielski), wzięłam udział w bardzo bardzo wielu konkursach, non stop kupuję jakieś niezdrowe przekąski Grześki, Kitkat, Lion, Winiar, Coca Cola lub Pepsi itp. nie liczę już nawet... wszystkie pudło, przy niektórych to chyba w lotto trafić łatwiej  emotka
Jak to się robi, kupujecie paragony czy produkty? jak produkty to co z nimi robicie, tych słodyczy nie da się przecież tak normalnie przejeść...

Też jestem ciekawa. WIdzę ludzi po kilkanaście biletów do Wedla czy olejów z kujawskiego. A u mnie... jak kulą w płot emotka  ;) Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka09

#7260796 Napisano: 14.05.2025 08:33:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
Książka z serwisu granice.pl zaskoczyła mnie dziś w skrzynce emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

jagodzianka09

#7260136 Napisano: 12.05.2025 11:19:01 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

pikawka napisał(a):

cleo25 napisał(a):

ola120 napisał(a):

Wkurza mnie wedel. Zarejestrowałam ponad 30 paragonów i ani razu nie trafiłam. Grałam nawet w nocy emotka

Ja mam podobnie z Kit Kat. Serio....nie kupię już nigdy tych batonów. emotka

Ja tak samo. Dawno mnie tak nic nie wkur….o jak ta loteria.

Mam podobnie. I jeszcze zachęcona wygranymi Kujawskiego też spróbowałam kilka razy i pudlo. Za to oleju nam długo nie zabraknie emotka

Ja nie wiem czy w Nutelli są jakieś tajne tipy kiedy grać, bo widzę, że niektórzy mają już po kilka poduszek a u mnie cisza jak makiem zasiał...

Też się na olej skusiłam i klapa…a  o poduszki nie gram  emotka

Mi się namiot marzy, bo my campingowcy emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

jagodzianka09

#7260088 Napisano: 12.05.2025 09:44:44 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

cleo25 napisał(a):

ola120 napisał(a):

Wkurza mnie wedel. Zarejestrowałam ponad 30 paragonów i ani razu nie trafiłam. Grałam nawet w nocy emotka

Ja mam podobnie z Kit Kat. Serio....nie kupię już nigdy tych batonów. emotka

Ja tak samo. Dawno mnie tak nic nie wkur….o jak ta loteria.

Mam podobnie. I jeszcze zachęcona wygranymi Kujawskiego też spróbowałam kilka razy i pudlo. Za to oleju nam długo nie zabraknie emotka

Ja nie wiem czy w Nutelli są jakieś tajne tipy kiedy grać, bo widzę, że niektórzy mają już po kilka poduszek a u mnie cisza jak makiem zasiał... Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka09

#7259280 Napisano: 08.05.2025 13:23:34 w Wkurza mnie...
iwona0103 napisał(a):

Wkurza mnie, że ktoś próbuje zresetować hasło do mojego facebooka... czy ktoś z Was też dostaje takie maile w ostatnim czasie?

Tak! Chyba z trzy maile. Drżę, bo mam pod fejsa podpięte konto firmowe na insta i fcb Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka09

#7259274 Napisano: 08.05.2025 13:09:03 w WC - rozmowy o wszystkim
zezowaty_kot napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

cb656 napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Jak uważacie - lepiej grać na początku konkursu? Jest sens grać, gdy do końca już mało czasu?

Jeśli masz tylko takie rozkminy, to chyba nie ma sensu, byś w ogóle brała udział w konkursach, ech... emotka

Dzięki za radę, ale nie skorzystam!

To nie ma znaczenia, możesz wysłać i minutę przed zakończeniem konkursu emotka
Znaczenie ma natomiast przy etapach dziennych -  zawsze pierwszego i ostatniego dnia masz największą konkurencję emotka

Dzięki za rzeczową odpowiedź emotka  Gram od 2012 - ale moje utraciłam moje stare konto, nie mogłam się juz na niego zalogować, pewnie za długa przerwa... Kilka lat na emigracji, a teraz wróciłam do grania! Wyświetl w wątku >>

jagodzianka09

#7259260 Napisano: 08.05.2025 12:37:56 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Jak uważacie - lepiej grać na początku konkursu? Jest sens grać, gdy do końca już mało czasu?

Jeśli masz tylko takie rozkminy, to chyba nie ma sensu, byś w ogóle brała udział w konkursach, ech... emotka

Dzięki za radę, ale nie skorzystam! Wyświetl w wątku >>

jagodzianka09

#7258822 Napisano: 06.05.2025 22:46:17 w WC - rozmowy o wszystkim
Jak uważacie - lepiej grać na początku konkursu? Jest sesn grać, gdy do końca już mało czasu? Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0