Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sergrazyna

sergrazyna

#7321459 Napisano: 16.12.2025 23:56:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Te pytania od Avanti są tak męczące emotka  Jedynie przy tym kauflandowym idzie jakoś obudzić kreatywność Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7321393 Napisano: 16.12.2025 20:03:24 w moje dzisiejsze wygrane :)

sergrazyna

#7321353 Napisano: 16.12.2025 17:55:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lay’s Oven Baked normalnie można kupić na konek w Biedrze? Znalazłam paragon i nie wiem, czy mogę zgłosić Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7321324 Napisano: 16.12.2025 16:19:29 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

holala napisał(a):

z jakiego dnia informuja z cheetos?

pojawiły się jakieś nazwiska, więc chyba doszli do 1.12

Do 4.12 poinformowali.

Burgerek1235 Lech już dawno temu rozwiązany ten Szuflandią.

Jak to pisałam, to były dodane tylko 4 nazwiska emotka  Ale tak, dodali więcej Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

sergrazyna

#7321322 Napisano: 16.12.2025 16:15:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tradycyjnie nic z cheetos emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7321316 Napisano: 16.12.2025 16:03:36 w Czy informują/ informowali?
holala napisał(a):

z jakiego dnia informuja z cheetos?

pojawiły się jakieś nazwiska, więc chyba doszli do 1.12 Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7321223 Napisano: 16.12.2025 11:27:20 w Czy informują/ informowali?
picola1 napisał(a):

Pudliszki w ITM?

nikt się nie chwalił, tam był termin jakoś do końca grudnia Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7321211 Napisano: 16.12.2025 11:09:50 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

Śmiejzelki już były? Bo jestem w szpitalu i niczego nie śledzę.

nikt się nie chwalił Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

sergrazyna

#7321065 Napisano: 15.12.2025 17:13:52 w Avanti
Ja wygrałam kartę na Orlen za 300 zł i piłkarski box, a tak to mną gardzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7321025 Napisano: 15.12.2025 15:10:46 w Avanti
Te cheetosy poszły do 4 dnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7320920 Napisano: 15.12.2025 08:34:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

MDL napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

https://www.joy-pepsico.eu/pl-pl/promocje/pepsi/swietuj-koniec-roku od dzisiaj, Pepsi serio ratuje te świąteczne konki emotka

Ja nie nadążam pisać 😄 a tu kolejny konkurs 😁

za to koszt mniejszy bo można kupić małe lays

tych malutkich chyba nie ma w biedronie, a przynajmniej ja nie kojarzę Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7320906 Napisano: 15.12.2025 03:21:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

https://www.joy-pepsico.eu/pl-pl/promocje/pepsi/swietuj-koniec-roku od dzisiaj, Pepsi serio ratuje te świąteczne konki emotka

Ja nie nadążam pisać 😄 a tu kolejny konkurs 😁

Taki Wedel też mógłby coś dodać, bo na razie tylko Pepsi o nas dba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

sergrazyna

#7320829 Napisano: 14.12.2025 18:35:44 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś Dino Milka? Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7320694 Napisano: 13.12.2025 19:21:07 w Smolar
nieprzytomna napisał(a):

Czy ktoś jeszcze nie ma weryfikacji z LA LIGA? I ja weryfikacja DR WITT?

Ja mam 3, na 2 nadal czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7320590 Napisano: 12.12.2025 22:49:50 w Albedo Marketing
elmas napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

joan napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Naprawdę nie widzisz nic niepokojącego w tym, że ta grafika była umieszczona na OSTATNIEJ stronie regulaminu i widoczna dopiero PO pobraniu pdfa? W wersji na stronie jej NIE BYŁO. Albedo organizuje akcje dla konsumentów, więc wszystko powinno być jasno i klarowanie opisane, chyba nie tak trudno zrobić to na poziomie formularza.

Mogłabym odpowiedzieć Ci tak: naprawdę nie widzisz nic niepokojącego w tym, że ktoś w ogóle nie czyta regulaminu przed wzięciem udziału w loterii? Że ktoś nie rozumie, że regulamin = umowa, której postanowienia akceptuje się poprzez wysłanie zgłoszenia? Że jedyną osobą odpowiedzialną za zapoznanie się uczestnika z powszechnie dostępnym regulaminem, jest ten właśnie uczestnik?

Ale Ci nie napiszę, bo jest piąteczek, jeszcze tylko książka w łóżku i joga i tyle mnie świat widział. Com się dzisiaj na forum naczytała, tego się nie odzobaczy! emotka

Nie zgadzam się z Tobą. Tu problemem nie było samo nieczytanie regulaminu. Po pierwsze sam formularz - brak odpowiednich wskazówek co do nr paragonu, po drugie - w wersji regulaminu na stronie www nie było przykładowego dowodu zakupu z oznaczeniem (teraz już jest). Skąd uczestnik miał wiedzieć, że regulamin w formie pdf zawiera dodatkowe treści? W regulaminie promocji nie można sobie zapisać czegokolwiek. Inny przykład - Biedronka i jej promocje, za które nie tak dawno otrzymała karę od UOKiK. Czy w teorii regulaminy istniały? Tak, ale informacje były wybiórcze i niejasne i niezgodne ze zbiorowym interesem konsumentów.

Więc w regulaminie na stronie nie było tego zapisu: "W przypadku numeru Dowodu zakupu w postaci paragonu fiskalnego oraz e-paragonu znajdującego się w aplikacji mobilnej Lidl Plus, numer, który Uczestnik powinien podać w Formularzu zgłoszeniowym, zgodnie z pkt 3.4.2. Regulaminu, oznacza numer kolejny wydruku, który znajduje się na środku, w dolnej części paragonu fiskalnego, pod sumą i na wysokości daty oraz godziny lub na środku w dolnej części e-paragonu, na wysokości godziny wystawienia dowodu zakupu"?
Nie było informacji o załączniku nr 1, w którym są "dodatkowe treści"?

Napisałam tylko, że nie było załącznika z wizualizacją  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7320588 Napisano: 12.12.2025 22:39:51 w Albedo Marketing
Ponadto to nie pierwszy raz. Konkurs OB na tik toku - na początku akcji zmienili sobie regulamin na niekorzyść uczestników (z 40 nagród na 30), na szczęście niektórzy wcześniej go zapisali emotka  Pomijam już aspekt wyboru odpowiedzi na odwal się, w tym ewidentnie napisanych przez czat gpt. Cola Biedronka - wieczne problemy z powtarzającymi się numerami paragonów i brak reakcji przez miesiąc trwania akcji. Teraz Cola w Lidlu. Jeśli tyle osób popełniło ten sam "błąd", to chyba jednak na poziomie informacyjnym coś ewidentnie poszło nie tak. Dla mnie ta agencja ewidentnie działa na niekorzyść uczestników i schemat ciągle się powtarza. Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7320586 Napisano: 12.12.2025 22:31:09 w Albedo Marketing
joan napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Naprawdę nie widzisz nic niepokojącego w tym, że ta grafika była umieszczona na OSTATNIEJ stronie regulaminu i widoczna dopiero PO pobraniu pdfa? W wersji na stronie jej NIE BYŁO. Albedo organizuje akcje dla konsumentów, więc wszystko powinno być jasno i klarowanie opisane, chyba nie tak trudno zrobić to na poziomie formularza.

Mogłabym odpowiedzieć Ci tak: naprawdę nie widzisz nic niepokojącego w tym, że ktoś w ogóle nie czyta regulaminu przed wzięciem udziału w loterii? Że ktoś nie rozumie, że regulamin = umowa, której postanowienia akceptuje się poprzez wysłanie zgłoszenia? Że jedyną osobą odpowiedzialną za zapoznanie się uczestnika z powszechnie dostępnym regulaminem, jest ten właśnie uczestnik?

Ale Ci nie napiszę, bo jest piąteczek, jeszcze tylko książka w łóżku i joga i tyle mnie świat widział. Com się dzisiaj na forum naczytała, tego się nie odzobaczy! emotka

Nie zgadzam się z Tobą. Tu problemem nie było samo nieczytanie regulaminu. Po pierwsze sam formularz - brak odpowiednich wskazówek co do nr paragonu, po drugie - w wersji regulaminu na stronie www nie było przykładowego dowodu zakupu z oznaczeniem (teraz już jest). Skąd uczestnik miał wiedzieć, że regulamin w formie pdf zawiera dodatkowe treści? W regulaminie promocji nie można sobie zapisać czegokolwiek. Inny przykład - Biedronka i jej promocje, za które nie tak dawno otrzymała karę od UOKiK. Czy w teorii regulaminy istniały? Tak, ale informacje były wybiórcze i niejasne i niezgodne ze zbiorowym interesem konsumentów. Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7320498 Napisano: 12.12.2025 16:53:36 w Albedo Marketing
joan napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

anialistopad napisał(a):

0o ktorym konkursie lidla piszecie?

Loteria Cola w Lidlu

Co tu jest niejasne? Zmienili regulamin w trakcie trwania akcji czy co?

Naprawdę nie widzisz nic niepokojącego w tym, że ta grafika była umieszczona na OSTATNIEJ stronie regulaminu i widoczna dopiero PO pobraniu pdfa? W wersji na stronie jej NIE BYŁO. Albedo organizuje akcje dla konsumentów, więc wszystko powinno być jasno i klarowanie opisane, chyba nie tak trudno zrobić to na poziomie formularza. Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0