Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sergrazyna

sergrazyna

#7368495 Napisano: 25.06.2026 15:04:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie ma być do dzisiaj ta stylówka cola i albedo? Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7368466 Napisano: 25.06.2026 13:49:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Cudownie, do pasma klęsk doszło Capri Sun i Jacobs Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7368361 Napisano: 25.06.2026 10:57:56 w Smolar
luko922 napisał(a):

https://laureaci.smolar.pl/

Przepuszcza kogoś Warka Biedronka?

Puszcza już Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

sergrazyna

#7368355 Napisano: 25.06.2026 10:51:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ohydna, czerwona bluza z Warki w Biedronce… Wyniki już puszczają Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7368307 Napisano: 25.06.2026 09:42:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Już mam dość tego tygodnia, każde rozwiązanie nic… Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7368235 Napisano: 24.06.2026 22:42:27 w WC - rozmowy o wszystkim
dzasmina napisał(a):

tobik napisał(a):

pikawka napisał(a):

tobik napisał(a):

Hej. Mam pytanie o protokoły odbioru nagrody. Kurier DPD przywiózł nagrodę, którą wygrał mój małżonek i nakłaniał mnie, abym podpisała się za męża na protokole. Mówię mu, że to fałszerstwo a ten mi na to, że mnie nie zmusza,ale nie wyda paczki bez tego. Skoro mieszkamy pod jednym adresem to czy naprawdę nie może przyjąć mojego podpisu na protokole takiej pierdoły z mniej niż 100 zł? Jakie macie doświadczenia w tym względzie? Dodam, że w godzinach, kiedy przyjeżdża kurier mąż jest zawsze w pracy , a do punkt odbioru mamy 20 km w jedną stronę.

Mój kurier z Dpd sam podpisuje wszystko za mnie, jest wyluzowany, wszystko czeka na mnie na ławeczce pod drzwiami i mam spokój emotka

Ha, ha  emotka  Też takiego kiedyś mieliśmy, ale zmieniliśmy miejsce zamieszkania i teraz jakiś młodzik jeździ.

Hmm czyli jak kurier podpisywał za Was, to było ok, a jak Ty miałaś podpisać za męża, to już fałszerstwo? Nie wiem jakiej odpowiedzi oczekiwałaś, ale na miejscu młodzika następnym razem nawet nie proponowała bym takiej opcji.

Aż mi się przypomniało jak w sądzie mieliśmy panią, która w czasie sprawy rozwodowej zawiadomiła prok, że mąż podpisał za nią pewien formularz urzędowy. Zapomniała tylko o tym, że potem sama się nim posłużyła, co też jest przestępstwem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7368229 Napisano: 24.06.2026 22:32:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Warto sobie zerknąć na insta salvequick, nowa drama z Albedo xd

Gdzie można poczytać? W ogóle nie widzę wyników, w komentarzach są gdzieś? Widzę same zgłoszenia konkursowe.

Musisz sobie dać tryb sortowania od nowych. Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

sergrazyna

#7368228 Napisano: 24.06.2026 22:26:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

MDL napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Gdzie można poczytać? W ogóle nie widzę wyników, w komentarzach są gdzieś? Widzę same zgłoszenia konkursowe.

jaka drama bez sensu.

Zgadzam się! Opanujcie się...warto odpuścić, jak nie ten konkurs to inny. Ale...dzięki tej dramie dowiedziałam się, że wygrałam słuchawki!!! Założyłam instagram, aby wziąć udział w konkursie, a jestem wytykana, że jestem fikcyjnym profilem, jeszcze nie dostanę nagrody przez takie pisanie...

Oni akurat odwalają nie pierwszy raz w ostatnim czasie. Wybieranie odpowiedzi na odwal (to samo zrobili z OB na tik toku), ignorowanie terminów wysyłki nagród w loterii, podejrzane wyniki konkursu cherry coke grubo po terminie, akcja z Fuze Tea i usuwaniem wyników, więc nie dziwię się, że ludzie są wkurzeni. Sami pracują na swój negatywny PR. Gratuluję słuchawek, ale to nie zmienia faktu, że robią sobie jaja z konkursowiczów

Rozumiem...jednak podobna drama była ostatnio pod konkursem Giacomo Conti, gdzie np. wyśmiewano zwycięskie odpowiedzi.

No ludzie będą komentować, jeśli widzą, że jest wybierane dziadostwo (np. ta słynna odpowiedź o cebulce z przysnacków...), można nie brać udziału, jeśli jest konkurs z jawnymi odpowiedziami. To nie było oczywiście odnośnie Twojej odpowiedzi, tylko ogólnie. Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7368225 Napisano: 24.06.2026 22:16:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

jaka drama bez sensu.

Zgadzam się! Opanujcie się...warto odpuścić, jak nie ten konkurs to inny. Ale...dzięki tej dramie dowiedziałam się, że wygrałam słuchawki!!! Założyłam instagram, aby wziąć udział w konkursie, a jestem wytykana, że jestem fikcyjnym profilem, jeszcze nie dostanę nagrody przez takie pisanie...

Oni akurat odwalają nie pierwszy raz w ostatnim czasie. Wybieranie odpowiedzi na odwal (to samo zrobili z OB na tik toku), ignorowanie terminów wysyłki nagród w loterii, podejrzane wyniki konkursu cherry coke grubo po terminie, akcja z Fuze Tea i usuwaniem wyników, więc nie dziwię się, że ludzie są wkurzeni. Sami pracują na swój negatywny PR. Gratuluję słuchawek, ale to nie zmienia faktu, że robią sobie jaja z konkursowiczów Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7368144 Napisano: 24.06.2026 19:08:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Warto sobie zerknąć na insta salvequick, nowa drama z Albedo xd Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

sergrazyna

#7368063 Napisano: 24.06.2026 16:18:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

montezuma napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy w kasach samoobsługowych w Biedzie da się płacić wygranymi kodami? emotka

Tylko tam je wykorzystuje. Tłum ludzi za mną przy kasie by się na mnie rzucił gdybym zaczął podawać ten kosmicznie długi kod emotka

przecież niczego nie trzeba wpisywać emotka  - wystarczy dodać jako kartę podarunkową do portfela Google - i skanuje się kod kreskowy - banalnie proste i nie blokuje się kasy

Te takie karty w formie kodów się tak da dodać? emotka  Jak? Jakaś aplikacja jest do tego?

No przecież kod w generatorze kodów kreskowych sobie można samemu wygenerować Wyświetl w wątku >>
1 Panda0811 0

sergrazyna

#7368014 Napisano: 24.06.2026 15:14:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Salvequick na insta jedno wielkie NIC emotka  Standard Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7368005 Napisano: 24.06.2026 14:56:40 w Albedo Marketing
Calliope22 napisał(a):

Odpisali , dość szybko na maila . Że z przyczyn od nich nie zależnych , wysyłka jest opóźniona. Niemniej jednak bluza ma zostać wysłana do końca przyszłego tyg. 
czy albedo wymaga podpisu u kuriera ? Akurat 3 lipca wyjeżdżamy na urlop 🤡

Nie, u nich nie ma podpisu, na pewno nie przy drobnicy Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7367708 Napisano: 23.06.2026 15:28:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maixys napisał(a):

Czy ktoś ma i mógłby mi podesłać regulamin z pierwszego konkursu Cherry Coke (muzyka)?

Jedyna nadzieja w tym, że ktoś go pobrał emotka  Ostro polecieli w kulki z tym konkursem Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7367699 Napisano: 23.06.2026 14:49:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
Już pomstowałam na Nałęczowiankę, a tata zauważył, że ma SMS o bonie na 200 zł XD Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7367683 Napisano: 23.06.2026 14:24:06 w Czy informują/ informowali?
ktosiek1 napisał(a):

Onlybio?

Nikt się nie chwalił Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7367592 Napisano: 23.06.2026 11:46:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kolejny dzień, kolejny raz jedno wielkie G Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

sergrazyna

#7367323 Napisano: 22.06.2026 18:12:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Pojawiła się zakładka u Albedo, Cherry coke żabka

kogos przepuszcza?

No tam się chyba w formularzu nie podawało nr tel, a w tej zakładce jest emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

sergrazyna

#7367132 Napisano: 22.06.2026 11:53:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 razy beznadziejne kufle z tyskie, Danio 0/2. Po prostu super… Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7366776 Napisano: 20.06.2026 14:44:19 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam/wymienię zapas batonów Kit Kat w oryginalnym pudełku zbiorczym - mam dwa opakowania po 36 sztuk - jedne opakowanie zwykłych (10/2026) i peanut butter (9/2026). Wyświetl w wątku >>
0 0