Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sergrazyna

sergrazyna

#7326640 Napisano: 08.01.2026 13:25:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alexmusic napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

alexmusic napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

snowflake napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):
...

widzę post usunięty ale zdążyłam przeczytać  już się nie zapędzajmy i nie nazywajmy graniem na nie swoje konta ( i to w ilości hurtowej) geniuszem matematyki emotka  idąc tym tokiem myślenia, można słynną Monikę nazwać geniuszem kreatywności emotka  a chyba nie o to nam wszystkim chodzi...tak mi się naiwnie wydaje...

Usunęłam aby nie wywoływać zbędnej dyskusji na temat żabki emotka  
Czyli to, że w Żabce ludzie grali na kilka kont, nie jest ok ale to, że ktoś w ogólnopolskiej loterii zgarnia 25% nagród już jest ok? Ciekawe podejście i oczywiście szanuję emotka
Osobiście zawsze doceniam spryt grających, ja jestem z tym na bakier dlatego odpuszczam konkursy, w których wiem, że nie mam szans.
A słynną Monikę akurat uważam za geniusza kreatywności, o czym świadczą jej liczne wygrane samochody, wycieczki, samoloty czy co ona tam jeszcze wygrywała emotka

Jeżeli myślisz, że będziesz mnie bezpodstawnie atakować i robić zamęt na forum na nowym koncie, a potem mnie blokować to się myślisz. Widzę, że nie pierwszy raz zamieszczasz takie uderzające wpisy.

No na razie Ty atakujesz ludzi i po info od koleżanki próbowałaś handlować kodami do żaby, gdzie zrobienie konta pluxee zajmuje dokładnie 1/2 minuty

Po co się wtrącasz i dolewasz oliwy do ognia.  Bzdury piszesz i widzę, że tylko plotkami żyjesz. Następna nowa w społeczności. 

Idę droga wymian, a nie handlu co jest dozwolone. Ludzie się zamieniają kodami rabatowymi i to nie jest powód do wyzwisk. 

Twoja koleżanka ma tutaj 1,5 roku konto i wszystkich innych konkursowiczow wyzywa od kombinatorow, hurtownikow, januszów biznesu, a nie widzi samej siebie. To już nie pierwszy raz gdy robina forum zamęt i ubliża, a potem blokuję. A za jakiś czas te swoje wpisy kasuje. 

Zamieściła 94 posty przez ten czas  i widać co ja boli oraz jak się zachowuje. Nie wszystko zdążyła pousuwać.

Pragnę zauważyć, że jedyną osobą w kółko kasującą wpisy jesteś Ty. Przykłady wyżej. Nikt Cię nie wyzywał, nie wiem, dlaczego kreujesz jakąś alternatywną rzeczywistość Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7326632 Napisano: 08.01.2026 13:17:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yolobolo napisał(a):

alexmusic napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

alexmusic napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

snowflake napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):
...

widzę post usunięty ale zdążyłam przeczytać  już się nie zapędzajmy i nie nazywajmy graniem na nie swoje konta ( i to w ilości hurtowej) geniuszem matematyki emotka  idąc tym tokiem myślenia, można słynną Monikę nazwać geniuszem kreatywności emotka  a chyba nie o to nam wszystkim chodzi...tak mi się naiwnie wydaje...

Czyli to, że w Żabce ludzie grali na kilka kont, nie jest ok ale to, że ktoś w ogólnopolskiej loterii zgarnia 25% nagród już jest ok? Ciekawe podejście i oczywiście szanuję emotka
Osobiście zawsze doceniam spryt grających, ja jestem z tym na bakier dlatego odpuszczam konkursy, w których wiem, że nie mam szans.
A słynną Monikę akurat uważam za geniusza kreatywności, o czym świadczą jej liczne wygrane samochody, wycieczki, samoloty czy co ona tam jeszcze wygrywała emotka

Jeżeli myślisz, że będziesz mnie bezpodstawnie atakować i robić zamęt na forum na nowym koncie, a potem mnie blokować to się myślisz. Widzę, że nie pierwszy raz zamieszczasz takie uderzające wpisy.

No na razie Ty atakujesz ludzi i po info od koleżanki próbowałaś handlować kodami do żaby, gdzie zrobienie konta pluxee zajmuje dokładnie 1/2 minuty

Po co się wtrącasz i dolewasz oliwy do ognia.  Bzdury piszesz i widzę, że tylko plotkami żyjesz. 

Idę droga wymian, a nie handlu co jest dozwolone. Ludzie się zamieniają kodami rabatowymi i to nie jest powód do wyzwisk. 

Twoja koleżanka ma tutaj 6 miesięcy konto i wszystkich innych konkursowiczow wyzywa od kombinatorow, hurtownikow, januszów biznesu, a nie widzi samej siebie. To już nie pierwszy raz gdy robina forum zamęt i ubliża, a potem blokuję. A za jakiś czas te wpisy kasuje. 

Zamieściła 94 posty przez ten czas  i widać co ja boli oraz jak się zachowuje. Nie wszystko zdążyła usunać.

"Droga wymian" za coś co jest darmowe xD jasne, jest to dozwolone ale to szczyt chamstwa i cebuli. Zamiast pokazać innym jak założyć konto i dostać te kody to próbować zarobić na niewiedzy innych. Jesteśmy tu żeby wymieniać się informacjami i się wspierać, a nie żerować na sobie nawzajem

Piękne jest też to, że atak na mnie już usunięty zaraz po napisaniu emotka  Ale dzięki Yolo się zachował Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7326623 Napisano: 08.01.2026 12:55:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Te sms z jacobsa były o jednej godzinie? Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7326618 Napisano: 08.01.2026 12:46:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryteczka napisał(a):

myślicie,że inter jacobs już wszystko puścił ?

też się zastanawiam, coś mało osób się pochwaliło Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

sergrazyna

#7326614 Napisano: 08.01.2026 12:37:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alexmusic napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

snowflake napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):
...

No na razie Ty atakujesz ludzi i po info od koleżanki próbowałaś handlować kodami do żaby, gdzie zrobienie konta pluxee zajmuje dokładnie 1/2 minuty Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7326600 Napisano: 08.01.2026 12:25:11 w Czy informują/ informowali?
Idą jeszcze te smsy z Jacobsa czy pozamiatane? Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7326593 Napisano: 08.01.2026 12:22:32 w Avanti
Mogliby zacząć tę biedrę emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

sergrazyna

#7326571 Napisano: 08.01.2026 11:59:10 w Smolar
onazielona86 napisał(a):

samuraj napisał(a):

Smolarku czekam na rezerwę z hardemotka 🤠😜

w regulaminie był zapis że niewykorzystane nagrody pozostają do dyspozycji organizatora .....

przecież w regulaminie jest punkt o dodatkowym losowaniu z nagród niewydanych 8.01.2026 Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7326561 Napisano: 08.01.2026 11:40:55 w Avanti
rare85 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

25 też poszedł czy dojechali do 24 z Pepsi ITM?

Listy jeszcze nie ma, ale może poinformowali do 24.12 - pierwszy etap, bo tam był podział na 2 tygodniowe etapy

na to wygląda, 68 osób, ktoś pewnie wygrał 2 razy Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

sergrazyna

#7326549 Napisano: 08.01.2026 11:24:29 w Avanti
25 też poszedł czy dojechali do 24 z Pepsi ITM? Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7326520 Napisano: 08.01.2026 10:27:15 w Żabka
Justa-zosia napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

luko922 napisał(a):

Są 3 wyzwania, jak zwykle bardzo zdrowe:
- 2x piwo 
- 2x piwo
- 3x Lays 
emotka

W aplikacji Pluxee, jest kod na 10 zł do wykorzystania przy zakupach za 40 zł w Żabce, jak ktoś chce choć trochę obniżyć wydatki konkursowe. Ale nie jestem pewna czy te promocje nie wyskakują losowo.

Piwo kest wykluczone z promocji, bo sprawdzałam przy ostatniej loterii. Ale myślicie, że 0% też?

0% wchodzi Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7326484 Napisano: 08.01.2026 09:16:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
50 zł do maxi burgers po ponad 30 kodach - opłacalność tej loterii zerowa Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7326135 Napisano: 06.01.2026 18:41:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Czy w tej loterii żabki z piwami zero procent -trwa od jutra i jest w bazie to faktycznie liczy się uzyskany wynik gry czy też można mieć wynik tragiczny a oni i tak losują, bo liczy się sam fakt zagrania w grę? Kiedyś czytałam, że ludzie mieli beznadziejne czasy w tych grach, a mimo to wygrali, stąd moje pytanie.

To nie jest loteria Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7326102 Napisano: 06.01.2026 14:59:25 w Wkurza mnie...
ajaxa napisał(a):

Wkurza mnie, że nie ma ciekawych konkursów. Właściwie to prawie ich nie ma 😡😡😡

Taki okres. Trzeba przeczekać Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7325960 Napisano: 05.01.2026 15:44:22 w Avanti
zezowaty_kot napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

luko922 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

monisss napisał(a):

czy mógłby mnie ktoś uprzejmy wciągnąć na dobre tory? Kiedyś wygrywałam i co mogłam to podpowiadałam.. niestety teraz nie dają nawet drobnicy emotka

Mam tak samo  :(

Ja wygrałem 3 razy odkąd wróciłem do konkursów i wygrałem zarówno rymowanymi, jak i bez rymów, więc nawet trudno powiedzieć co lubią. Zwłaszcza, że wiele innych, w bardzo podobnym stylu przepadło. emotka

a moze losowanko dziś zrobili  emotka

Mnie to się wydaje, że kiedyś jak był konkurs na stacjach Moya, tam gdzie był samochód do wygrania, to wylosowali laureata nagrody głównej.

No jasne, co więcej - słyszałam, że losowanie było w rytmie kocich miauków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7325953 Napisano: 05.01.2026 15:28:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
@Kwiat napisał(a):

i mnie avanti rozczarowało.....
dziś z tylu dni poszło więc zastanawiam się jak szybko wszytko wybrali, przeczytali czy poprostu wylosowaliemotka

jakby losowali, to na pewno nie byłoby tyle wpisów na forum i to od osób, które często tam wygrywają... mnie też nie lubią, dzisiaj akurat się udało, ale wątpię, że oni losują Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7325921 Napisano: 05.01.2026 14:46:40 w Avanti
14 już poszedł? czy tylko 12 i 13? Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7325913 Napisano: 05.01.2026 14:24:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Lidl Avanti 200 zł, ale nie wiem, za który dzień emotka Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7325899 Napisano: 05.01.2026 13:38:03 w Paragony na trwające konkursy
Kupię kody cola, sprite, kinley Wyświetl w wątku >>
0 0