Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika VeraVerka

VeraVerka

#7368553 Napisano: 25.06.2026 17:40:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
VeraVerka napisał(a):

Zestaw produktów Tropi... Tymczasem myślałam, że odwaliłam zdjęcie warte iPhone.   Kilkanaście godzin pracy i wykonanie rekwizytów z drewna.  Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale od czasów konkursu Pudliszki (z bonami za 10k) czym więcej pracy wkładam w scenerię tym gorsze są wyniki, bo wpadają tylko nagrody pocieszania (jeszcze rok temu główne). Pora albo robić zdjęcia rodem z magazynów katalogowych i wynająć studio albo wrócić do wizji mniej artystycznych jak kiedyś skoro i tak zgarnę nagrodę pocieszenia.   Także trochę żal post wygraniowy, ale reasumując: zestaw produktów Tropi, których i tak mojemu psu nie dam ze względu na fatalny skład. emotka

Będzie długo i od razu przepraszam, że dopiero teraz, ale musiałam poczekać aż coś wpadnie, bo nie chciałam oszukiwać i wymyślać nagród. Widziałam wpisy w innym wątku, że to nie praca autora powinna być nagradzana a wesoły pies i tak dalej. Nie zgodzę się, bo w poprzednich edycjach wpadały mi bony 500 zł do Dino za zdjęcia również z super scenerią i rekwizytami wykonanymi ręcznie, ale mój pies na nich albo patrzył w bok (nawet nie do przodu) albo nie robił zupełnie nic. Więc na pewno doceniono scenerię. W tej edycji jeszcze bardziej poprawiłam scenerię i włożyłam ogrom pracy, ale tym razem mój psiak był mega wesoły na nim (uchwycony jęzorek i łapka w górze, patrzył na wprost i wyglądał jakby się bawił). Także wychodzi jak zawsze: nigdy nie wiadomo jak to będzie, a wybierać mogą różne osoby i co innego się może komuś podobać. emotka

A dalej w temacie nagród: głośnik JBL od Smolara za konkurs Oreo! emotka  Cieszę się nawet nie tylko z głośnika, a z samego faktu nagrody u tej agencji, bo ostatnio dłuższy czas nie wpadały fajniejsze nagrody od Smolara (same drobne). To tylko potwierdza mi fakt, że Smolar ma dość wysokie wymagania i trzeba trochę pogłówkować pisząc zgłoszenia. Dlatego baaardzo się cieszę! emotka Przepraszam za długi wpis, ale może komuś się przydadzą spostrzeżenia dotyczące konkursów Smolara i następnych edycji Tropi (chciałam zachować ciągłość wypowiedzi). Powodzenia dla wszystkich i nie poddawajcie się. emotka Wyświetl w wątku >>

VeraVerka

#7365223 Napisano: 15.06.2026 20:41:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw produktów Tropi... Tymczasem myślałam, że odwaliłam zdjęcie warte iPhone.   Kilkanaście godzin pracy i wykonanie rekwizytów z drewna.  Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale od czasów konkursu Pudliszki (z bonami za 10k) czym więcej pracy wkładam w scenerię tym gorsze są wyniki, bo wpadają tylko nagrody pocieszania (jeszcze rok temu główne). Pora albo robić zdjęcia rodem z magazynów katalogowych i wynająć studio albo wrócić do wizji mniej artystycznych jak kiedyś skoro i tak zgarnę nagrodę pocieszenia.   Także trochę żal post wygraniowy, ale reasumując: zestaw produktów Tropi, których i tak mojemu psu nie dam ze względu na fatalny skład. emotka Wyświetl w wątku >>

VeraVerka

#7362810 Napisano: 09.06.2026 17:57:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
200 zł do Allegro od Leibniz. Marzyła mi się główna, ostro się napracowałam, chlip. 🥲♥️ Może jest jeszcze nadzieja. Próbujemy dalej. ☺️ Wyświetl w wątku >>