Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika VeraVerka

VeraVerka

#7386918 Napisano: 23.08.2026 16:29:28 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam voucher do Slowhop o wartości 3000 zł (ważny do końca marca 2027) za 2000 zł. Jestem z województwa lubelskiego, więc super jakby można byłoby to załatwić osobiście, ale nie jest to wymóg. Wyświetl w wątku >>
0 0

VeraVerka

#7385361 Napisano: 18.08.2026 15:25:26 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Posiadam voucher do Slowhop o wartości 3000 zł (ważny do końca marca 2027). Sprzedam go taniej lub wymienię na inny voucher na przykład na Booking, ponieważ planuję wyjazd zagraniczny, więc lepiej by mi się przydał niż voucher do Slowhop, który z drugiej strony szczerze polecam. Jestem z województwa lubelskiego, więc super jakby można byłoby to załatwić osobiście, ale nie jest to wymóg.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

VeraVerka

#7368553 Napisano: 25.06.2026 17:40:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
VeraVerka napisał(a):

Zestaw produktów Tropi... Tymczasem myślałam, że odwaliłam zdjęcie warte iPhone.   Kilkanaście godzin pracy i wykonanie rekwizytów z drewna.  Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale od czasów konkursu Pudliszki (z bonami za 10k) czym więcej pracy wkładam w scenerię tym gorsze są wyniki, bo wpadają tylko nagrody pocieszania (jeszcze rok temu główne). Pora albo robić zdjęcia rodem z magazynów katalogowych i wynająć studio albo wrócić do wizji mniej artystycznych jak kiedyś skoro i tak zgarnę nagrodę pocieszenia.   Także trochę żal post wygraniowy, ale reasumując: zestaw produktów Tropi, których i tak mojemu psu nie dam ze względu na fatalny skład. emotka

Będzie długo i od razu przepraszam, że dopiero teraz, ale musiałam poczekać aż coś wpadnie, bo nie chciałam oszukiwać i wymyślać nagród. Widziałam wpisy w innym wątku, że to nie praca autora powinna być nagradzana a wesoły pies i tak dalej. Nie zgodzę się, bo w poprzednich edycjach wpadały mi bony 500 zł do Dino za zdjęcia również z super scenerią i rekwizytami wykonanymi ręcznie, ale mój pies na nich albo patrzył w bok (nawet nie do przodu) albo nie robił zupełnie nic. Więc na pewno doceniono scenerię. W tej edycji jeszcze bardziej poprawiłam scenerię i włożyłam ogrom pracy, ale tym razem mój psiak był mega wesoły na nim (uchwycony jęzorek i łapka w górze, patrzył na wprost i wyglądał jakby się bawił). Także wychodzi jak zawsze: nigdy nie wiadomo jak to będzie, a wybierać mogą różne osoby i co innego się może komuś podobać. emotka

A dalej w temacie nagród: głośnik JBL od Smolara za konkurs Oreo! emotka  Cieszę się nawet nie tylko z głośnika, a z samego faktu nagrody u tej agencji, bo ostatnio dłuższy czas nie wpadały fajniejsze nagrody od Smolara (same drobne). To tylko potwierdza mi fakt, że Smolar ma dość wysokie wymagania i trzeba trochę pogłówkować pisząc zgłoszenia. Dlatego baaardzo się cieszę! emotka Przepraszam za długi wpis, ale może komuś się przydadzą spostrzeżenia dotyczące konkursów Smolara i następnych edycji Tropi (chciałam zachować ciągłość wypowiedzi). Powodzenia dla wszystkich i nie poddawajcie się. emotka Wyświetl w wątku >>

VeraVerka

#7365223 Napisano: 15.06.2026 20:41:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw produktów Tropi... Tymczasem myślałam, że odwaliłam zdjęcie warte iPhone.   Kilkanaście godzin pracy i wykonanie rekwizytów z drewna.  Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale od czasów konkursu Pudliszki (z bonami za 10k) czym więcej pracy wkładam w scenerię tym gorsze są wyniki, bo wpadają tylko nagrody pocieszania (jeszcze rok temu główne). Pora albo robić zdjęcia rodem z magazynów katalogowych i wynająć studio albo wrócić do wizji mniej artystycznych jak kiedyś skoro i tak zgarnę nagrodę pocieszenia.   Także trochę żal post wygraniowy, ale reasumując: zestaw produktów Tropi, których i tak mojemu psu nie dam ze względu na fatalny skład. emotka Wyświetl w wątku >>

VeraVerka

#7362810 Napisano: 09.06.2026 17:57:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
200 zł do Allegro od Leibniz. Marzyła mi się główna, ostro się napracowałam, chlip. 🥲♥️ Może jest jeszcze nadzieja. Próbujemy dalej. ☺️ Wyświetl w wątku >>