Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pojaszek

pojaszek

#7367282 Napisano: 22.06.2026 16:42:04 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
case napisał(a):

kufel98 napisał(a):

Przykład: jeżeli jest sobie marka dajmy na to kawy, która wszędzie mówi o relaksie, przyjemności i chwili dla siebie, a ty napiszesz nawet najlepszą pracę ale o kofeinowym kopie, energii i sile do przenoszenia gór, to celujesz kulą w płot. Czyli warto patrzeć nie tylko na to, czym jest marka (na tym przykładzie odpowiedź jest prosta: KAWĄ), ale O CZYM jest marka. O, inny przykład, samochody - nawet bardziej wyraźny. Co robią wszystkie samochody (poza Alfą)? Jeżdżą. Wyglądają. Mają cztery koła, kierownicę i hamulce. Czyli o absolutnie każdym można napisać generyczną pracę, że fajne wozidło, które zawiezie mnie do celu. 
Ale Mercedes jest o luksusie. BMW o mocy. Toyota o niezawodności. Volvo o bezpieczeństwie. 

To jest taki czynnik, na który się często/zwykle patrzy. Czy praca jest o danej marce kawy, czy tak ogólnie o kawie i jej nazwa jest podstawiona tylko dla niepoznaki.

Dodam od siebie, że bez wątpienia taka spersonalizowana praca pod produkt konkursowy jest ciekawsza, ale nie wydaje mi się żeby osoby, które które oceniają prace konkursowe znały wartości każdej marki, czy różnego rodzaju niuanse i smaczki, zwłaszcza tych spoza swojej bańki, które zna prawdziwy pasjonat marki.

Myślę, że kluczem jest swego rodzaju prostota i unikalna prezentacja. Ale żeby nie było zbyt łatwo, pomysł nie może być banalny. Jeśli na taki sam pomysł odpowiedzi wpadnie 20 osób, to ze wszystkich prac wygra jedna z nich, którą jury uzna wedle swoich subiektywnych odczuć jako najciekawszą. Dlatego sam staram się pomyśleć nieszablonowo.

Nie do końca masz rację. Pamiętaj, że najczęściej ostatnim ogniwem decyzyjnym jest klient - poniekąd właściciel marki. Można przyjąć roboczo, że raczej zna wartości swojej marki, niuanse i smaczki emotka  

lilichilimili: co do zdjęć to cóż, oczywiście przede wszystkim NA TEMAT, ale w dobie AI i innych tego typu rzeczy mocno liczy się autentyczność.

Pracowalem w dwóch duzy agencjach za czasów studenckich. Pamietajcie ze czesto nie zalezy by wybrac najlepsza prace, bo czas pracownika to koszty, wiec trzeba szybko wybierać emotka  a nie analizować wartości firmy sponsora XD Wyświetl w wątku >>
0 0

pojaszek

#7367264 Napisano: 22.06.2026 16:06:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy konkursy na FB/instagramie warto grać? czy statysycznie są ustawione? Wyświetl w wątku >>
0 0

pojaszek

#7367230 Napisano: 22.06.2026 14:48:17 w Smolar
Anisu napisał(a):

Czy ktoś może jeszcze czeka na pozytywną weryfikację z konkursu  Milka - wejdź do gry w Lidlu? Bo dostałam jedną, a drugiej nie i teraz nie wiem, czy mi nie uznali, czy jeszcze będą weryfikować.

ja czekam Wyświetl w wątku >>
1 Anisu 0

pojaszek

#7366569 Napisano: 19.06.2026 14:19:36 w Smolar
Smolar sms 2giego stopnia Wyświetl w wątku >>
0 0

pojaszek

#7366532 Napisano: 19.06.2026 13:12:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy oświadczenie laureata nagrody głownej ze smolara wysyła się pocztą czy emailem? Wyświetl w wątku >>
0 0

pojaszek

#7366525 Napisano: 19.06.2026 13:04:59 w moje dzisiejsze wygrane :)

pojaszek

#7366251 Napisano: 18.06.2026 16:09:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lady_Marusia2 napisał(a):

Komuś się udało wygrać w Moja podróż zaczyna się na BP? 
Ja chyba zaczynam wątpić już w realne szansy wygrania w takich konkursach... Zmontowałam filmik prawie pół dnia zajęło mi nagrywanie scen i nawet karty paliwowej nie wygrałam. 
Chyba pora sobie odpuścić... Ktoś ma podobne aktualnie przemyślenia? Żeby nie było to ja nie gram we wszystko tylko w takie które mnie interesują..

Maja podobno publikować wygrane wideo wiec zobaczymy poziom emotka Wyświetl w wątku >>

pojaszek

#7365768 Napisano: 17.06.2026 13:22:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wioseny Luz - voucher do centrum rowerowego  3000 emotka  :D emotka /sprzedam/ Wyświetl w wątku >>

pojaszek

#7365683 Napisano: 17.06.2026 11:03:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja nie biore udzialy w tym konkursie, ale zawsze zglaszam nieprawidlowosci. Wyświetl w wątku >>

pojaszek

#7365668 Napisano: 17.06.2026 10:33:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zgodnie z Regulaminem konkursu “§ 9 pkt. 5 –  Organizator Konkursu zastrzega sobie prawo do zmiany Regulaminu i warunków Konkursu w czasie jego trwania jednak, jeżeli zmiany te są uzasadnione i nie wpłyną w żaden sposób na pogorszenie warunków oraz nie naruszą praw już nabytych przez Uczestników Konkursu.

Przeciez wydluzenie czasu trwania konkursu to juz jest pogorszenie warunkow emotka  Leci zgloszenie do UOKIK emotka Wyświetl w wątku >>
0 2 lukaszn12, MDL

pojaszek

#7365663 Napisano: 17.06.2026 10:18:52 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
SPRZEDANE
Sprzedam 3 x kod spotify na 3 miesiace premium (dziala z instniejącymi kontami) - 15 zl Wyświetl w wątku >>
0 0

pojaszek

#7365655 Napisano: 17.06.2026 10:02:32 w Wygrane na wymianę/sprzedaż

SPRZEDANE
20 kodów (działają online) do cinema city na dowolny seans 2D - 10 zl sztuka
Sprzedaje rowniez na sztuki, kody wazne pol roku Wyświetl w wątku >>
0 0

pojaszek

#7359326 Napisano: 29.05.2026 11:13:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
Konkurs LECH „Łap film” kody cinema Wyświetl w wątku >>

pojaszek

#7357817 Napisano: 24.05.2026 12:02:51 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
🔥 SPRZEDAM VOUCHER WARTY 5000 ZŁ ZA 500 ZŁ 🔥Voucher wygrany w konkursie, niestety przez kontuzję nie możemy skorzystać 😔
Zamiast żeby przepadł, może dać komuś — a szczególnie dziecku — dzień pełen emocji, adrenaliny i wspomnień na lata ❤️🏁 EVENT DLA 2 OSÓB
👦 Możliwość zabrania dziecka (przy większej liczbie osób trzeba ustalić z organizatorem)
📍 A1 Karting Warszawa
📅 30.05.2026Na torze pojawi się Bartosz Zmarzlik — wielokrotny mistrz świata na żużlu i jedna z największych gwiazd motorsportu w Polsce 🔥
Towarzyszyć mu będzie Młody Pelikan — znany motoryzacyjny twórca internetowy uwielbiany przez dzieci i fanów szybkiej jazdy 🏎️Plan wydarzenia:✅ powitanie i poczęstunek
✅ wspólne składanie torów Hot Wheels
✅ warsztaty składania silników gokartowych
✅ szkolenie i przejazdy próbne
✅ wyścigi i rywalizacja z ambasadorami wydarzenia
✅ wskazówki od gwiazd motorsportu
✅ finałowe przejazdy i nagrody💰 Cena: 500 zł
🎁 Realna wartość: 5000 złTo nie jest zwykły voucher — to cały dzień motoryzacyjnej frajdy i coś, co dziecko będzie wspominać jeszcze bardzo długo 🚦🔥Priv po szczegóły 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

pojaszek

#7355236 Napisano: 14.05.2026 10:34:14 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam voucher (lub zamiennie na inne vouchery) dla 2 osób na wydarzenie WYŚCIG Z MISTRZAMI
Sprzedaję z uwagi na kontuzję nogi. 

Plan wydarzenia:
  • Powitanie, poczęstunek i wprowadzenie do dnia pełnego emocji
  • Czas na przygotowanie oraz wspólne składanie torów Hot Wheels
  • Profesjonalne warsztaty składania silników gokartowych i szkolenie z zasad bezpieczeństwa
  • Widowiskowy przejazd mistrzów: Bartosz Zmarzlik i Młody Pelikan
  • Przejazdy próbne na torze oraz wyścig z ambasadorami
  • Wsparcie i wskazówki od gwiazd sportu przed finałem
  • Finałowe przejazdy i sportowa rywalizacja
  • Uroczyste ogłoszenie wyników i wręczenie nagród
Gdzie: A1 Karting
Kiedy: 30.05.2026 r. Wyświetl w wątku >>
0 0

pojaszek

#7313352 Napisano: 13.11.2025 13:11:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
InkaR napisał(a):

Smolar nic emotka
ferrero zakończone wczoraj... Zero zero zero na tyle zgloszen ze ta sztabke prawie bym kupiła:/ ale człowiek głupi.. koniec roku bez szczęścia.  Zapraszam nagrody na pyszne raffaello które wysypuje sie z szafki emotka

z dodatkowego losowania moze cos wpadnie, Wyświetl w wątku >>
1 InkaR 0

pojaszek

#7313343 Napisano: 13.11.2025 12:53:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
luko922 napisał(a):

Jestem w szoku, wcześniej Karlsbad informował, że wygrałem bon 500zl do Intermarché, a dziś dostałem takiego maila

Może jakiś błąd, bo mi też takiego maila wyslali. Wątpię by az 2 osoby nie odesłały paragonów. Wyświetl w wątku >>

pojaszek

#7313282 Napisano: 13.11.2025 10:28:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
Empik - LEGO® NINJAGO® - Arena turniejowa (71818) Wyświetl w wątku >>

pojaszek

#7312730 Napisano: 11.11.2025 12:33:17 w Smolar
nvtvliv napisał(a):

Hej wygralam Thermomix w loterii Smolar Olej Polski. Jestem ciekawa jak wyglada kwestia gwarancji, bo paragonu pewnie zadnego w srodku nie bedzie?

Thermomix ma gwarancje liczona od daty zakupu, wiec pewnie liczona jest od kiedy agencja je zakupiła. Na infolini udzielą Ci informacji do kiedy jest ważna. Wyświetl w wątku >>
1 nvtvliv 0

pojaszek

#7310976 Napisano: 04.11.2025 14:36:30 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Wysyłali komuś nagrody z konkursu tasm scotch 3M? Wyświetl w wątku >>
0 0