Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Cebulka

Cebulka

#7379498 Napisano: 31.07.2026 12:19:40 w Co można dostać gratis?
ruda7723 napisał(a):

DPD teraz 😊 próbki do włosów

Możesz pokazać zrzut ekranu? U mnie w apce nic nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7378154 Napisano: 27.07.2026 17:03:24 w WC - rozmowy o wszystkim
radziosny napisał(a):

mampytanie napisał(a):

radziosny napisał(a):

Madzix67 napisał(a):

Cebulka napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Tak mnie naszła ciekawość, mianowicie niektórzy z Was piszą, że wysyłają po kilkadziesiąt zgłoszeń na loterie - po 20, 50, 80, 100 i więcej. Jako trochę taki loteryjny szarak, bo w loteriach biorę udział 1-2 razy, chyba, że produktem jest coś, co używam, a loteria trwa długo, to jest to dla mnie wręcz niewyobrażalne.

A moje pytanie - co Wy robicie np. Ze 100 butelkami Pepsi? Czy 200 butelkami piwa? Czy 70 paczkami chipsów?   I tak w kółko przez cały rok, bo loterie są głównie z niezdrowym żarciem. 

Pytam na poważnie, bo choć sama mam miejsce, by składować takie rzeczy, to nie wyobrażam sobie spiżarki czy garażu zapchanych tyloma truciznami, ba, nie zjadłabym i nie wypiłabym tego w takich ilościach, nawet oddając część po rodzinie, to prędzej by się zepsuło xd

Ostatnio dokładnie się nad tym samym zastanawiałam.

U mnie maksymalne po kilka sztuk, a i tak się nie wyrabiam... Przykładowo konkurs z Monini: zjadłam chyba z 10 skoków pesto, nagrody żadnej. Ostatnio jem wszystko z fetą, bo konkurs Favity, a i tak jeszcze będę mieć zapas tego sera co najmniej do końca roku... Mieszkam sama, więc obstawiam, że może te osoby mają duże rodziny ? Albo biorą co mogą na firmę (na przykład napoje) - to wydaje mi się bardziej możliwą opcją. Pamiętam jak jedna z aktywniejszych forumowiczek w konkursie Kinder Bueno, gdzie kod promocyjny był w środku opakowania, sprzedawała zapakowane folią pojedyncze batoniki właśnie bez tego opakowania (pozdrawiam jeśli to czytasz 😁).

Też mnie to zadziwia jak widzę w wątku wygranych 1/kilkadziesiąt paragonów, na przykład z Kamisa. Toż to zapasy na kilka lat byłyby przy moim zużyciu, a tu przecież zaraz loteria Prymatu i kolejne konkursowe nabytki 😅 

Od siebie jedynie mogę zdradzić, że szastam kodami z coca coli (mam ich myślę kilkadziesiąt lat tygodniowo), bo mamy w pracy cole do picia w szklanych, zwrotnych do sklepu butelkach, kod promocyjny jest od wewnętrznej strony etykiety. Do dzisiaj ludzie się pytają co ja robię przeglądając butelki, ale za dużo nie zdradzam 😁 A mimo to ustrzeliłam niewiele - pracując w gastro łatwo mieć kody cc, więc tutaj wyczuwam konkurencję.

Ja wczoraj robiąc zakupy w Biedrze wyciągnęłam z kasy paragon z przyczepionym poprzednim - akurat trafiło się że była na nim coca-cola. To teraz wyobraźcie sobie, że pracownicy marketów mają dostęp do całej sterty paragonów, które klienci zostawiają na kasach. Nie trzeba kupować, nie trzeba składować...

I właśnie dlatego w kreatywnych zawsze będzie zawsze większa szansa na wygranie, mimo, że teraz dużo osób kopiuje teksty to jednak trzeba to zrobić.. ja pamiętam jak ktoś dla powodzian wysyłał te kinder bueno bez tych papierków.. na całe szczęście agencje już powoli o tym wiedzą i chcą żeby kupić po 2 produkty itp. zawsze to rzadziej ktoś tak kupi, co jest w sumie dobre dla normalnych ludzi chcących coś kupić z własnej kieszeni na loterie.

No tak, dlatego pytam o loterie:) Bo kreatywne (pisane) to i tak moje ulubione. Łudzę się zawsze, że nagradzają naprawdę te najlepsze teksty, a nie AIjowe emotka

ale i tak nie kumam, jak można wysłać np. na takie coccolino 20 zgłoszeń czy więcej... po co komu tyle płynów do płukania czy prania.. Jednak lubię te rzadkie loterie, gdzie są ograniczenia, ile zgłoszeń dana osoba może wysłać.

Z drugiej strony, w moim mniemaniu, osoby, które kupują tony produktów dla paragonów i wysyłają po setki zgłoszeń na loterie, to po prostu hazardziści. Ale to tylko moje zdanie emotka

No i nie tylko Twoje zdanie emotka , też tak trochę uważam.. a kiedyś się łudziłem i sam kupowałem za dużo tego (na własny użytek), ale zrozumiałem, że z hurtownikami i tak nie mam szans, dlatego nie spinam się i wysyłam co mam, nie licząc specjalnie na nic.. trochę mnie wkurzają te osobniki, bo umniejszają moje szanse, ale co zrobić wolny kraj emotka .  Są też myślę niestety przekręty na paragony, że w małych sklepikach sobie kasują produkt, zgłaszają go szybko i jak nie wejdzie to wycofują i tak w kółko.. szczególnie było to widoczne w loteriach nutelli kiedyś z tego co pamiętam, gdzie z "Koziej Wólki" masa wygranych była.

Obstawiam, że nawet te ograniczenia na wiele się nie zdają, bo wystarczy, że ktoś wyśle zgłoszenie na dane taty/teścia/siostry/koleżanki i tym samym mnoży swoje szanse. Moje pierwsze zachłyśnięcie się konkursami na samym początku wyglądało właśnie jak hazard - do dziś pamiętam, że nakupilam mnóstwo batonów Wedla, których swoją drogą nie lubię, skasowałam ich za dużo na jeden paragon, więc mogłabym mieć więcej zgłoszeń, ale przy kasie pogubiłam się w obliczeniach. Ostatecznie część rozdałam, część zjadłam w bólach, a kilka zdążyło się przeterminować 🤣 Teraz już kupuję tylko tyle ile zjem plus ewentualnie mały zapas i tylko te produkty, które kupiłabym i bez konkursu. Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

Cebulka

#7377751 Napisano: 26.07.2026 11:24:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pierwszy paragon 2xsalty (oddane koleżance, bo nie pijam %), drugi dyszka.

Chociaż łatwo wygrać w tej loterii, mila odmiana po samych pustych bramkach 🤣
Wyświetl w wątku >>

Cebulka

#7377486 Napisano: 24.07.2026 15:16:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Paulina1987 napisał(a):

Oooo tak. Zarejestrowałam od groma paragonów, w różnych porach dnia, w nocy zresztą też. Ani jednego strzała.

Chyba się domyślam, że mowa o Grycanie. Podpinam się - zarejestrowane kilka paragonów, bramki żadnej, nawet o dziwnej porze. A te lody wcale takie tanie nie są, 19 ziko za pół litra w żabce. Na tyle bramek żadnego strzału to aż podejrzane. W wątku mdw też wcale dużo grycanowych wpisów nie ma... Miałam duże oczekiwania względem tej loterii a tu taka lipa. Pozostaje zajeść smutki lodami...

No i w sumie cały lipiec słaby, do tej pory wpadła jedna wygrana, a zaraz koniec miesiąca... 

Wątku, wąteczku, ja już nawet o głównej nie marzę, otwórz chociaż jakąś brameczkę 🥺 Wyświetl w wątku >>
1 joaza111 0

Cebulka

#7376766 Napisano: 22.07.2026 16:38:44 w WC - rozmowy o wszystkim
mampytanie napisał(a):

Tak mnie naszła ciekawość, mianowicie niektórzy z Was piszą, że wysyłają po kilkadziesiąt zgłoszeń na loterie - po 20, 50, 80, 100 i więcej. Jako trochę taki loteryjny szarak, bo w loteriach biorę udział 1-2 razy, chyba, że produktem jest coś, co używam, a loteria trwa długo, to jest to dla mnie wręcz niewyobrażalne.

A moje pytanie - co Wy robicie np. Ze 100 butelkami Pepsi? Czy 200 butelkami piwa? Czy 70 paczkami chipsów?   I tak w kółko przez cały rok, bo loterie są głównie z niezdrowym żarciem. 

Pytam na poważnie, bo choć sama mam miejsce, by składować takie rzeczy, to nie wyobrażam sobie spiżarki czy garażu zapchanych tyloma truciznami, ba, nie zjadłabym i nie wypiłabym tego w takich ilościach, nawet oddając część po rodzinie, to prędzej by się zepsuło xd

Ostatnio dokładnie się nad tym samym zastanawiałam.

U mnie maksymalne po kilka sztuk, a i tak się nie wyrabiam... Przykładowo konkurs z Monini: zjadłam chyba z 10 skoków pesto, nagrody żadnej. Ostatnio jem wszystko z fetą, bo konkurs Favity, a i tak jeszcze będę mieć zapas tego sera co najmniej do końca roku... Mieszkam sama, więc obstawiam, że może te osoby mają duże rodziny ? Albo biorą co mogą na firmę (na przykład napoje) - to wydaje mi się bardziej możliwą opcją. Pamiętam jak jedna z aktywniejszych forumowiczek w konkursie Kinder Bueno, gdzie kod promocyjny był w środku opakowania, sprzedawała zapakowane folią pojedyncze batoniki właśnie bez tego opakowania (pozdrawiam jeśli to czytasz 😁).

Też mnie to zadziwia jak widzę w wątku wygranych 1/kilkadziesiąt paragonów, na przykład z Kamisa. Toż to zapasy na kilka lat byłyby przy moim zużyciu, a tu przecież zaraz loteria Prymatu i kolejne konkursowe nabytki 😅 

Od siebie jedynie mogę zdradzić, że szastam kodami z coca coli (mam ich myślę kilkadziesiąt lat tygodniowo), bo mamy w pracy cole do picia w szklanych, zwrotnych do sklepu butelkach, kod promocyjny jest od wewnętrznej strony etykiety. Do dzisiaj ludzie się pytają co ja robię przeglądając butelki, ale za dużo nie zdradzam 😁 A mimo to ustrzeliłam niewiele - pracując w gastro łatwo mieć kody cc, więc tutaj wyczuwam konkurencję. Wyświetl w wątku >>

Cebulka

#7373804 Napisano: 13.07.2026 22:20:23 w WC - rozmowy o wszystkim
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi, zajrzę jeszcze raz na dział z kosmetykami, może prostu jeszcze nie wyłożyli towaru ☺️ Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7373761 Napisano: 13.07.2026 19:39:50 w WC - rozmowy o wszystkim
Drodzy, widzieliście może gdzieś już te kosmetyki do włosów w Waszych Biedronkach ? Byłam w trzech, nie ma ani na regałach z limitkami, ani na kosmetykach ani żadnego standu... A tak mi się marzy ten o  zapachu bzu 🥺
Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7373487 Napisano: 13.07.2026 02:45:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nie sądziłam, że się uda, czwartym paragonem o ile dobrze kojarzę.
Ta nieprzespana noc nie będzie teraz tak bolala. Dzięki Kamis ❤️😁
Wyświetl w wątku >>

Cebulka

#7371923 Napisano: 07.07.2026 11:26:20 w Co można dostać gratis?
asiatko napisał(a):

Dostaliscie juz przelewy z Warka Radler 0 proc w biedronce od Smolara? Do wczoraj mialy przyjsc

Ja dostałam Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7371062 Napisano: 03.07.2026 13:05:35 w Co można dostać gratis?
katrin1 napisał(a):

Czy pula z milki pojawia się o północy czy różnie?

Do tej pory jak miałam 3 podejścia do rejestracji to zawsze było równo o północy (raz ktoś wyżej pisał, że pojawiła się w dzień, ale to może niezaakceptowane z dnia zeszłego kwoty się zwolniły)

Dodam, że 00:02 pula się już kończy xD Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7370519 Napisano: 01.07.2026 21:17:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
MDL napisał(a):

Jak wygrać w loterii w coca coli w żabie?! Eh...cierpliwosc mi się kończy 🙉🤡💩

Dołączam do skarg i zażaleń - użyłam chyba z 60 kodów w loterii Kinleya i nic .... W wątku baaaardzo rzadko pojawiają się nagrody loterii coli z apki. Kto jest wszystkie zgarnia wy mi powiedzcie jak średnio przypada jedna na godzinę ??? 😭😭😭

Dobra teraz doczytałam, że chodzi o supercana. No tam też pudło dodam... 😑 Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

Cebulka

#7368886 Napisano: 26.06.2026 15:27:57 w Co można dostać gratis?
atyde25 napisał(a):

od 25.06.26 do 08.07.26
Kup 2 dowolne  ciastka i / lub rogale marek Milka , Oreo,7 days lub Milka Choco Croissant. W sklepach Biedronka.
Liczba zwrotów 70 tys,  na dobę 5 tys. Max kwota zwrotu 23,98 zł.
Jeszcze strona nie działa ale mają 3 dni na to jeszcze. 1 zwrot max na dobę i max 14 w czasie trwania promocji.
https://cashbackmilkaoreo.pl

O której pojawia się nowa pula? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7367900 Napisano: 24.06.2026 11:38:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
Trzecia 😁 Loteria Fuzetea 
Wyświetl w wątku >>

Cebulka

#7366996 Napisano: 21.06.2026 23:30:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zdecydowanie poprawił mi się dzisiejszy humor, bo właśnie wpadła druga karta 50zl z loterii FuzeTea 😁 (mam nadzieję, że nie będzie problemu z podpięcie do portfela i płatnością)
Wyświetl w wątku >>

Cebulka

#7365503 Napisano: 16.06.2026 18:42:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
maryjane napisał(a):

hip hip hura! nagroda dzienna w konkursie Milki w Lidlu (bo do lidla 200zł) emotka
Zgłoszenie z dnia 13.06.2026r.

Ja dokładnie tak samo 😁 Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

Cebulka

#7362912 Napisano: 09.06.2026 23:34:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
Stówka od Lorenza, mega się cieszę 😁
Wyświetl w wątku >>

Cebulka

#7361623 Napisano: 05.06.2026 23:31:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
W końcu coś wpadło!!!
Loteria Fuzetea
Wyświetl w wątku >>

Cebulka

#7360845 Napisano: 03.06.2026 16:32:31 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "VOLUME VS SLEEK - Hairmate" Rossmann

Nie obejmuje produktów z kategorii travel size Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7360522 Napisano: 02.06.2026 16:22:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kot obudził mnie po 4 rano, no to myślę, że to wykorzystam - bo przecież o tej porze wszyscy śpią, co nie ? Grycan, Oreo jedna wielka D...emotka

Już nie wspominając o tym, że co drugi dzień jem makaron z pesto w nadziei na natychmiastową z Monini emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7358333 Napisano: 26.05.2026 12:34:51 w Co można dostać gratis?
baxter napisał(a):

https://mistrzowieostrzy.pl/#home

Czy ktoś wie o której pojawia się nowa dzienna pula - po północy czy jakoś rano ? Wyświetl w wątku >>
0 0