Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Cebulka

Cebulka

#7301190 Napisano: 27.09.2025 18:31:43 w WC - rozmowy o wszystkim
magdalena-chili napisał(a):

Cebulka napisał(a):

Mogę się tutaj wtrącić z konkursowym pytaniem ? Ta wiedza tajemna jest na pewno w czeluściach forum, ale mimo chęci aż tam się nie dokopałam. 

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak dokładnie działają bramki ? Otwierają się o konkretnej godzinie, na przykład o 17:00 i tak jedna osoba która się wstrzeli wygrała ? Czy otwiera się na kilka minut i każdy ktoś się wstrzeli wygra ? A co jeśli nikt o tej 17:00 nie zarejetruje losu, wtedy osoba będąca najbliżej tego czasu (na przykład 17:02) będzie miała co opijać? Tyle pytań, a tak mało odpowiedzi 😭

Bramka się otwiera np na 4 minuty. Pierwsza osoba w tej bramce wygrywa nagrodę, chyba że w poprzedniej bramce nikt nie wygrał, to wtedy jest odpowiednia liczba (np. 2)  osób wygranych  która się pojawia w tej bramce.

Czyli ilość nagród natychmiastowych zawsze równa się ilości bramek? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7301179 Napisano: 27.09.2025 17:18:55 w WC - rozmowy o wszystkim
Mogę się tutaj wtrącić z konkursowym pytaniem ? Ta wiedza tajemna jest na pewno w czeluściach forum, ale mimo chęci aż tam się nie dokopałam. 

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak dokładnie działają bramki ? Otwierają się o konkretnej godzinie, na przykład o 17:00 i tak jedna osoba która się wstrzeli wygrała ? Czy otwiera się na kilka minut i każdy ktoś się wstrzeli wygra ? A co jeśli nikt o tej 17:00 nie zarejetruje losu, wtedy osoba będąca najbliżej tego czasu (na przykład 17:02) będzie miała co opijać? Tyle pytań, a tak mało odpowiedzi 😭 Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7297707 Napisano: 16.09.2025 10:19:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przy waszych tysiaczkach z żabki nie robi wrażenia, ale kurczę, ja się mega cieszę! Quiz hebe 
Wyświetl w wątku >>

Cebulka

#7297650 Napisano: 16.09.2025 08:15:42 w Co można dostać gratis?
nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

https://www.smola...siedzka-paczka-milka

strona leży i kwiczy

U mnie też ładuje i ładuje, trzeba będzie próbować w następnych dniach, aż wszyscy już wykorzystają xD

Już po ptokach 
Wyświetl w wątku >>
1 kasia9630 0

Cebulka

#7297591 Napisano: 15.09.2025 21:39:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
Moja pierwsza wygrana aaaaa jaram się !!!! Wyświetl w wątku >>

Cebulka

#7296781 Napisano: 12.09.2025 15:21:33 w Co można dostać gratis?
Drodzy, czy ktoś z Was w ostatnich dniach dostał potwierdzenie chemii E z Biedry? Trochę już trwa akcja i nie wiem czy coś z puli zostało, a czytam tutaj w wątku, że czasem momentalnie się wyczerpuje. 

Od siebie mogę dodać, że wczoraj wysyłałam na 7daysa i zatwierdzono mi zwrot emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7296136 Napisano: 11.09.2025 06:39:51 w WC - rozmowy o wszystkim
stokrotka238 napisał(a):

Cebulka napisał(a):

Próbowaliście może loterii Mokosh? Niby co piąte zgłoszenie wygrywa, więc wydaje się łatwy traf. Potrzebuję akurat żelu do mycia twarzy i nie wiem w co uderzać, czy w Bielendę z Hebe czy Mokosh z Ross 🤣🤣🤣

Ja bym z chęcią spróbowała, ale byłam już w dwóch rosskach i w żadnym nie było ich kosmetyków. Nie są w stałej sprzedaży, tylko im tak rzucają powiedziała mi pani ekspedientka emotka

U mnie w Ross przy osiedlu były, ale kurcze cena mnie odstrasza. Można też zamówić online ich kilka produktów. Chyba poczekam aż ktoś w wątku wygranych napisze i wtedy się skuszę 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7296046 Napisano: 10.09.2025 16:43:59 w WC - rozmowy o wszystkim
Próbowaliście może loterii Mokosh? Niby co piąte zgłoszenie wygrywa, więc wydaje się łatwy traf. Potrzebuję akurat żelu do mycia twarzy i nie wiem w co uderzać, czy w Bielendę z Hebe czy Mokosh z Ross 🤣🤣🤣 Wyświetl w wątku >>
0 1 cb656

Cebulka

#7295669 Napisano: 09.09.2025 15:22:48 w WC - rozmowy o wszystkim
Drodzy, czy piwa z zabki mogą być na jednym paragonie?
Planuję dzisiaj duże zakupy, bo musi oj kusi....

I czy ktoś pisał w sprawie niepojawienia się kodu ? W niedzielę kupiłam dwa zestawy, na dwa różne paragony,  dalam apke do zeskanowania w obu przypadkach. W domu patrzę, a mam jeden los. Nie pojawił mi się po czasie.... Na początku odpuściłam, ale jak widzę tutaj te wygranie w wątku to pomyślałam sobie, że zawalczę (ale też nie wiem czy zdążę, bo konkurs do dzisiaj ...). Co radzicie? Wyświetl w wątku >>
0 0