Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zujewiczs

zujewiczs

#7351813 Napisano: dzisiaj o 16:13:56 w Czy informują/ informowali?
koala33 napisał(a):

d.kla napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

zujewiczs napisał(a):

Pudliszki - u mnie zero maili, a.... poświęciłam na ten konkurs wiele dni, 3 złożone, dobrze dopracowane filmy.
Co jest emotka

Mam podobne odczucia, naprawdę wyjątkowo się postarałam z filmami. Chyba z uwagi na cenne nagrody uaktywniły się osoby, które nagrywaniem filmów zajmują się na co dzień, tak myślę. A może wcale nie wygrały nagrania, tylko zdjęcia? Kto to wie. Tak czy inaczej ocieram łzy i włożę jeszcze więcej pracy w kolejne konkursyemotka

Czytając regulamin wychodziło na to że filmik musi być naprawdę profeska - w dobrym formacie, ładnie nagrany, bez lokowania innych produktów, ciekawy, z pomysłem. Myślę że wygrały tylko i wyłącznie filmy, wcześniej czy później zobaczymy je na jakimś socjal Pudliszek.

Tak też myślałam i taki właśnie nakręciłam - swego czasu prowadziłam aktywny profil kulinarny w social mediach, rolek z gotowania/pieczenia nakręciłam ogromne ilości i myślę, że w połączeniu z moją nową kuchnią i fajnym przepisem wyszło naprawdę porządne zgłoszenie. No ale jak widać byli lepsi, albo inaczej: komisja miała inny gust i trzeba się z tym pogodzić emotka

Eh, powiem, wam, że jaja z tymi pudliszkami, ja akurat pracuje od lat w marketingu prawie 10 lat + zajmuję się materiałami graficznymi i też liczyłam na ten konkurs, żeby się dać pokonać przez ponad 1000 osób w walce o skarpety... No nie wiem, dziwne  emotka  może jeszcze coś przyjdzie emotka

No to ja dołączam się do nieco zaskoczonych głosów - mam na koncie kilka głównych nagród zdobytych filmami, ale tutaj także wygrałam kocobluzę. I jasne, gusta są różne, przy jednej głównej często można nie trafić. Normalna sprawa. Ale przy 24 głównych, przy posiadaniu pewnego skilla i doświadczenia w tym temacie, to już nie do końca chodzi o gust jedynie. Wymienili sporo kryteriów. Jeśli faktycznie punktowali nie tylko pomysł, ale i ujęcia, montaż… to jestem szczerze ciekawa prac, które wskoczyły na miejsca 1-24, skoro nam tu wszystkim się to jednak nie udało. 
I żeby była jasność - wiem jak działają konkursy. Niejedno wygrałam, niejedno przegrałam. Ale no czasem tak bywa, że człowiek jest zawiedziony wynikami. I teraz jestem. Tym bardziej, jak chcą ci dać kocobluzę, na którą nawet się nie chce odsyłać danych.

Otóż to - przychodzi rozczarowanie i zawód, u mnie zero maila ale szczerze to też bym nie chciała ani kocobluzy ani kapelusza w pomidory.
Myślę, że już dawno minął czas na badziewne nagrody, a rozstrzał pomiędzy główną a resztą jest szokujący..
Można tyle fajnego wymyślić, chociażby drobne akcesoria do gotowania. Wyświetl w wątku >>

zujewiczs

#7351699 Napisano: dzisiaj o 13:09:56 w Czy informują/ informowali?
Pudliszki - u mnie zero maili, a.... poświęciłam na ten konkurs wiele dni, 3 złożone, dobrze dopracowane filmy.
Co jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0