Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika AgnieszkaNie

AgnieszkaNie

#7337122 Napisano: dzisiaj o 10:04:25 w Avanti
Od początku trwania konkursu wysyłam zgłoszenia praktycznie codziennie. Mam dużo pomysłów. Niektóre zgłoszenia oceniam jako naprawdę mega i unikatowe, ale nic nie wygrałam. No, ale cóż , przy założeniu, że to czytają - byli lepsi ode mnie.
Mam natomiast inne pytanie  emotka . Czy można wysłać to samo zgłoszenie drugi raz innego dnia ? Miałam kilka takich "perełek" , które myślę, że przegrały nieznacznie w danym dniu i może innego dnia miałyby szansę. Tym bardziej, że pewnie już część osób się poddała. Nie znalazłam w regulaminie zapisu, że nie można wysłać drugi raz tego samego zgłoszenia w innym tygodniu czy dniu.
I drugie pytanko - jak myślicie, czy na główne nagrody oni sobie odkładają najlepsze odpowiedzi i teraz one nie wygrywają, czy będą wybierać najlepszą odpowiedź już z tych, które zostały już nagrodzone ? Wyświetl w wątku >>
0 0

AgnieszkaNie

#7337120 Napisano: dzisiaj o 09:55:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yolobolo napisał(a):

U mnie też Żubr Lewiatan i powiedzieli, że niby odświeżyłem stronę podczas ładowania paragonu co jest niezgodne z regulaminem i nie mogę ponownie użyć tego paragonu emotka

Konkurs Żubr dzieli się siankiem : próbowałam już wgrać dwa paragony : Warus i Chorten. Nie przechodzą. Odpowiedź do pierwszego - musiałam odświeżyć stronę podczas wgrywania. Czekam na info co do drugiego. Wiem, że nie odświeżyłam, ale nawet jeśli dokonałam zakupu w innym sklepie i jest to samo. 

Konkurs Żubr sypie sianem : Wgrałam dwa paragony z wątpliwych sklepów Groszek - oba paragony bez nazwy Groszek i bez oznaczenia w ich mapach na stronie i oba weszły bez problemu.

Nie mam pojęcia jak działa ten automat do czytania paragonów. Po grafice stron myślę, że to raczej ten sam system.

Jedna osoba pisała, że jej wszedł paragon ze Spar następnego dnia po kilku próbach. Ja z moimi próbowałam kilka dni, kilka razy i nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

AgnieszkaNie

#7333342 Napisano: 02.02.2026 15:19:15 w Pomocy!!!!
antylopia napisał(a):

Jest jakaś szansa aby wszedł w Heliosie voucher ważny do 31.01.2026?

spróbuj przez stronę kupić bilet wpisując nr vouchera. Mi weszły po terminie jakiś czas temu bilety do multikina. 
P.S.
Czy ktoś się orientuje kiedy będą jakieś pierwsze wyniki nowego konkursu Lay's ? Chyba już powinni podać za pierwszy tydzień zwycięzców. Nie mogę jeszcze pisać na właściwym forum. 

Wyświetl w wątku >>
0 0