Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zyciowy_przegryw

zyciowy_przegryw

#7349657 Napisano: 21.04.2026 11:51:43 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Stówka z Avanti za słodki-słony za 21 lutego  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zyciowy_przegryw

#7348122 Napisano: 14.04.2026 16:17:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

zyciowy_przegryw napisał(a):

Mam pytanko dotyczące konkursu KitKat w Żabce. Jak intepretujecie ten fragment regulaminu:

"Uczestnik może wziąć udział w Konkursie wielokrotnie. Każdorazowo po zakupie dwóch dowolnych batonów KitKat  w sieci sklepów Żabka. Uczestnik otrzymuje unikalny kod, który uprawnia do zgłoszenia Pracy Konkursowej na Stronie Konkursowej. Jeden kod umożliwia zapisanie jednej Pracy Konkursowej. W przypadku wielokrotnego udziału, każdy nowy kod pozwala na dodanie kolejnej pracy Konkursowej, jednak na Stronie Konkursowej zapisywany i brany pod uwagę będzie wyłącznie jedna Praca Konkursowa danego Uczestnika."

Bo ja to odczytuję tak, że można wysłać dowolną ilość zgłoszeń, ale tylko pierwsze wezmą pod uwagę. Czy coś źle rozumiem?

Dziwny regulamin. Nie stwierdzili, że PIERWSZA praca bierze udział w konkursie, tylko: JEDNA. Stąd wątpliwość, która to będzie "ta jedyna"? Bo może prace się nadpisują (jak wyniki osiągnięte w konkach z grami), a organizator weźmie tu pod uwagę pracę dodaną, jako ostatnia? emotka

Dla mnie to też dziwne, więc stwierdziłam, że lepiej chyba wysłać jedną od jednego uczestnika żeby mieć pewność, że właśnie tę wezmą pod uwagę. Bo inaczej to loteria przy kilku zgłoszeniach. Faktycznie nie napisali, że pierwszą, więc równie dobrze mogą się nadpisywać.

Trochę to niejasne. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

zyciowy_przegryw

#7348101 Napisano: 14.04.2026 15:53:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanko dotyczące konkursu KitKat w Żabce. Jak intepretujecie ten fragment regulaminu:

"Uczestnik może wziąć udział w Konkursie wielokrotnie. Każdorazowo po zakupie dwóch dowolnych batonów KitKat  w sieci sklepów Żabka. Uczestnik otrzymuje unikalny kod, który uprawnia do zgłoszenia Pracy Konkursowej na Stronie Konkursowej. Jeden kod umożliwia zapisanie jednej Pracy Konkursowej. W przypadku wielokrotnego udziału, każdy nowy kod pozwala na dodanie kolejnej pracy Konkursowej, jednak na Stronie Konkursowej zapisywany i brany pod uwagę będzie wyłącznie jedna Praca Konkursowa danego Uczestnika."

Bo ja to odczytuję tak, że można wysłać dowolną ilość zgłoszeń, ale tylko pierwsze wezmą pod uwagę. Czy coś źle rozumiem? Wyświetl w wątku >>
0 0