Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Belly_Dancer

Belly_Dancer

#7363139 Napisano: 10.06.2026 13:47:19 w Smolar

a w jaki sposób zaoszczędzić hajs?

Te wafery są dużo tańsze, niż zwykłe ciastka i pon0ć nawet dobreemotka

u mnie po 8.50 , porównywanie z  innymi ciastkami

Wafery się najbardziej opłacają, bo w jednym opakowaniu masz 5 kodów do milka monopoly, więc 5 szans na wygranie 20zł albo można zaryzykować po 1k albo 3k. Oczywiście przy założeniu, że opakowanie jest promocyjne emotka

Hm u mnie z tych 5 kodów to tylko 1 wszedł, przy reszcie miałam komunikat, że nie można dodać bo już został wykorzystany. I zastanawiam się czy właśnie coś jest nie tak  u mnie z tymi kodami, czy działa tylko 1 mimo, że na każdym wafelku jest inny kod.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7363012 Napisano: 10.06.2026 10:41:39 w Smolar
timi211 napisał(a):

Hej wygrałam coś u Smolara, mam pytanko może ktoś wie, ten formularz laureata co trzeba im przesłać trzeba drukować czy jest elektroniczny?

miałam główne w tym roku u Smolara i musiałam drukować oświadczenie i wraz z oryginalnym paragonem wysyłać kurierem. Przy mniejszych zawsze wystarczył formularz online ze zdjęciem paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7361204 Napisano: 04.06.2026 22:02:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł Balcerzak (2/8 łącznie w całej loterii)
100 zł Grycan - pierwszym paragonem Wyświetl w wątku >>

Belly_Dancer

#7360429 Napisano: 02.06.2026 13:47:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ekod do Biedronki z Hochland Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7360428 Napisano: 02.06.2026 13:45:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Głośnik z Bakusia wczoraj wieczorem, na pewno za 25.04 bo tylko 1 zgłoszenie wysłałam Wyświetl w wątku >>

Belly_Dancer

#7358864 Napisano: 27.05.2026 15:08:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Almette życzenia - mój mąż i mama jedzą jak uzależnieni, tyle paragonów miałam, więc chyba wszystko co możliwe tam wysłałam w tych etapach, od rymów, których nie lubię po prozę zabawną, tradycyjną, wyciskacz łez i nic.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7358862 Napisano: 27.05.2026 14:58:31 w Smolar
vixen napisał(a):

Belly_Dancer napisał(a):

Długo czekaliści na weryfikacę nagród tygodniowych z loterii Ambition? A może tez jeszcze czekacie? 

Wiem, że u Smolara to czasami się czeka.....

W tej loterii długo. Wygrana 9.04, weryfikacja 20.05

Dzięki!

to sobię jeszcze poczekam - u mnie wygrana 8 maja.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7358857 Napisano: 27.05.2026 14:55:22 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Luiza37 napisał(a):

Belly_Dancer napisał(a):

Czy dostaliście już:

karty podarunkowe do Rossmanna z loterii Gerber? Miałam wygrane w pierwszej połowie marca, weryfikacja pozytywna następnego dnia, niby wysyłka do chyba 29 czerwca, więc teoretycznie czas mają jeszcze....

ekody do Biedronki  z Hochland - informowali 17 maja, że w ciągu 7 dni powinny wysłać.

Hochland z Biedronki jeszcze nie wysyłali...

Dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7358855 Napisano: 27.05.2026 14:53:08 w Smolar
Długo czekaliści na weryfikacę nagród tygodniowych z loterii Ambition? A może tez jeszcze czekacie? 

Wiem, że u Smolara to czasami się czeka..... Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7358852 Napisano: 27.05.2026 14:48:16 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy dostaliście już:

karty podarunkowe do Rossmanna z loterii Gerber? Miałam wygrane w pierwszej połowie marca, weryfikacja pozytywna następnego dnia, niby wysyłka do chyba 29 czerwca, więc teoretycznie czas mają jeszcze....

ekody do Biedronki  z Hochland - informowali 17 maja, że w ciągu 7 dni powinny wysłać. Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7357209 Napisano: 21.05.2026 18:51:45 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

Belly_Dancer napisał(a):

doo napisał(a):

Podzielcie się swoimi doświadczeniami z używania depilatora laserowego. Jakich używacie, czy są godne polecenia?

ja miałam Philips Lumea - generalnie spoko, wygodny w użyciu, rózne końcówki ma, efekty jak dla mnie zadowalające, tylko ja mam jasną karnację, a im ciemniejsza tym skuteczność mniejsza. No i trzeba uważać przed i po z opalaniem bo mogą robić się plamy/przebarwienia. Takie minimum to chyba około 1-2 miesiące przed i po bez opalania. Chociaż u mnie to niestety tylko od grudnia do lutego mogę stosować, bo ja bardzo lubię słońce emotka

Mialas czyli już nie masz? Też jestem ciekawa czy warto zainwestować w taki depilator czy lepiej w lepszy ale tradycyjny.

Mam dalej tylko bardzo rzadko używam bo u mnie efekt naprawdę był lepszy niż się spodziewałam i całkiem trwały. Ale to kwestia indywidualna. Moja przyjaciółka z ciemną karnacją nie miała efektu w ogóle. Miałam też tradycyjny, nie pamiętam jaki, ale tak mi po nim wrastały włoski, że już nigdy więcej. Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

Belly_Dancer

#7357205 Napisano: 21.05.2026 18:45:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryz napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

fryz napisał(a):

Chciałabym się upewnić, w tym konkursie sklepy c4 express również są ok?

https://www.podan...lu.danone.pl/#zasady

Chyba raczej nie bo nie ma nic o nich w reg . ale dokładnie nie wiem bo też chciałam zgłosić z  C4 express ale odpuściłam

Ale jest o wszystkich sklepach sieci c4, nie o hipermarketach 

"klepach stacjonarnych
następujących sieci:
1.4.1. Carrefour"

Ja dziś dostałam pozytywną weryfikację z Carrefour express w loterii Danone , więc chyba są ok  emotka Wyświetl w wątku >>
1 fryz 0

Belly_Dancer

#7357036 Napisano: 21.05.2026 09:53:30 w WC - rozmowy o wszystkim
doo napisał(a):

Podzielcie się swoimi doświadczeniami z używania depilatora laserowego. Jakich używacie, czy są godne polecenia?

ja miałam Philips Lumea - generalnie spoko, wygodny w użyciu, rózne końcówki ma, efekty jak dla mnie zadowalające, tylko ja mam jasną karnację, a im ciemniejsza tym skuteczność mniejsza. No i trzeba uważać przed i po z opalaniem bo mogą robić się plamy/przebarwienia. Takie minimum to chyba około 1-2 miesiące przed i po bez opalania. Chociaż u mnie to niestety tylko od grudnia do lutego mogę stosować, bo ja bardzo lubię słońce emotka Wyświetl w wątku >>
1 doo 0

Belly_Dancer

#7357016 Napisano: 21.05.2026 09:03:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł - Balcerzak
Airfryer - Zdrowie zaczyna się tutaj by Danone

a w tym tygodniu jeszcze Hochland - ekod do Biedronki i Milka Monopoly w Biedronce 2/2 zgłoszenia Wyświetl w wątku >>

Belly_Dancer

#7353619 Napisano: 08.05.2026 11:16:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wafelki Roshen - nagroda dodatkowa @ 11.00 Wyświetl w wątku >>

Belly_Dancer

#7352887 Napisano: 05.05.2026 18:42:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Air Fryer - tygodniowa z Ambition

jestem w lekkim szoku - o ile w konkursach w gust Smolara umiem trafić i złapać nawet głowną to w loterii pierwszy raz mi się udało (chociaż fakt, za dużo nie gram i staż też mam bardzo krótki) Wyświetl w wątku >>

Belly_Dancer

#7352883 Napisano: 05.05.2026 18:35:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ręcznik Coccolino Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7351046 Napisano: 27.04.2026 09:28:58 w poznajmy się BLIŻEJ
Witam wszystkich na e-konkursy! emotka

Postanowiłam się przywitać - jestem świeża w konkursach - dopiero od około 4-5 miesięcy konkursuję.

Przez ponad 15 lat tańczyłam hobbystycznie, to było moje wielkie pole do kreatywnego wyżycia, ale przy małych dzieciach czasu jest teraz dużo mniej. A mój matematyczny mózg ewidentnie potrzebuje też jakichś twórczych wyzwań, bo inaczej zaczyna wariować emotka   Na ten moment konkursy idealnie to wypełniają.

Podchodzę do tego dość selektywnie, mocno ograniczam się do konkursów, gdzie produkt faktycznie mi się przyda albo mogę dać komuś bliskiemu w prezęcie (chyba, że nagroda jest wybitnie atrakcyjna jak w loterii Cola Cola LIDL  to puszczam 1-2 zgłoszenia, mimo, że nikt w domu nie pije  emotka ). Już samo odrzucenie piwnych i alkoholowych wyzwań mocno zawęża pole działania. 
Na początku nie wiedziałam, czy w ogóle się w tym odnajdę, ale ku mojemu zaskoczeniu od razu zaczęły wpadać jakieś drobne wygrane, a niedawno nawet wygrałm główną nagrodę w jednym konkursie kreatywnym (jak już ją dostanę, to pochwalę się gdzie), więc to dla mnie znak, żeby kontynuować.

Albo po prostu dopamina krzyczy: kontynuujemy emotka
Widzę tu sporo osób z doświadczeniem, sukcesów macie mnóstwo, więc miło mi do Was dołączyć emotka Wyświetl w wątku >>

Belly_Dancer

#7350905 Napisano: 25.04.2026 21:53:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Działa Wam strona loterii Drosed? u mnie error

U mnie podobnie, też error cały czas Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

Belly_Dancer

#7350476 Napisano: 23.04.2026 18:59:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon SMEG z Cola Lidla

Uff, to pierwszy wpis na forum już za mną emotka Wyświetl w wątku >>