Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Belly_Dancer

Belly_Dancer

#7376937 Napisano: 23.07.2026 10:26:01 w Zdjęcia naszych wygranych

Zestaw kosmetyków z Summer Glow Columbit, cieszy tym bardziej, że to był mój pierwszy konkurs w tej agencji i od razu się udało emotka Wyświetl w wątku >>

Belly_Dancer

#7376275 Napisano: 21.07.2026 14:56:19 w Czy informują/ informowali?
Vivetta napisał(a):

Czy  ktos juz dotal maila z Bakomy?

u mnie jest z 14.38 Wyświetl w wątku >>
1 Vivetta 0

Belly_Dancer

#7376096 Napisano: 21.07.2026 06:59:09 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Coccolino Kaufland z wysyłką do paczkomatu Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7375892 Napisano: 20.07.2026 14:21:18 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
maryjane napisał(a):

otrzymał ktoś już karty do Lidla z konkursu Milki?

ja jeszcze nie, a czekam też na tablet z tego konkursu, miałam tylko maila z pozytywną weryfikacją. nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba do 10 sierpnia mają czas Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

Belly_Dancer

#7374866 Napisano: 16.07.2026 15:04:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Diana02 napisał(a):

za którym razem w "Rozkoszna" Kamis w Biedronce udało wam się trafić? bo nie wiem czy odpuścić czy próbować dalej i dalej w to brnąć 🙈😂

ja mam 0/15, ale ostatnio wylosowałm tam tygodniową w ramach rekompensaty emotka

4 paragony wrzuciałm w tym tygodniu co wylosowałam Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7374262 Napisano: 15.07.2026 09:08:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

U mnie tak samo. Chyba wyślę to jeszcze raz ale zrobię zdjęcie z produktem.

edit: nie da się, wyskakuje komunikat, że ten numer paragonu był już zgłoszony 🙄

Dziś jednak dostałam maila jak niżej, więc chyba nie wszystko stracone emotka

Cześć!
Świetna robota! Zweryfikowaliśmy Twoje zgłoszenie i przyznaliśmy Ci punkty do paragonu nr *****
Zrób kolejne zakupy, zgłaszaj paragony i zwiększaj swoje konto punktowe.
Powodzenia!
Organizator Wyświetl w wątku >>
1 mamba31 0

Belly_Dancer

#7374170 Napisano: 14.07.2026 20:34:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mamba31 napisał(a):

Czy ktoś też miał problem z paragonem w konkursie Heinz w Kauflandzie? Na paragonie są trzy produkty Heinz, a mimo to na skrzynkę przyszła negatywna weryfikacja, ponieważ według nich nie została zakupiona minimalna ilość produktów  emotka  myślicie, że istnieje nadzieja, że oni będą mimo tego info ręcznie to jeszcze sprawdzać ? Czy już po zawodach ? emotka

U mnie to samo niestety, tylko nie wiem , jak u Ciebie, ale ja miałam w moim Kauflandzie opis po prostu Keczup łagodny 570 g i Keczup pikantny 570 g i pewnie dlatego 
:/

Także też chętnie się dowiem czy da się coś z tym zrobić. Konkurs tylko w jednej sieci, to chyba powinni wiedzieć jakie sklep daje opisy??? Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7373779 Napisano: 13.07.2026 20:28:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
Air Fryer - tygodniowa z Kamis Biedronka.....

chyba już szósty air fryer w tym roku, od kilku miesięcy co miesiąc wpada przynajmniej jeden emotka

Może czas otworzyć sklep? Wyświetl w wątku >>

Belly_Dancer

#7373712 Napisano: 13.07.2026 16:29:18 w Opisy z paragonów
atyde25 napisał(a):

Opis czekoladowych Grycan lodów z Biedry 11000ml trochę felerny
LodyFamCzek1100ml cena 23,49 zł .Masakra ten opis jak to niby Grycana przedstawia Fam co to ma być emotka

Wygrałam blika na paragon z takim opisem i miałam pozytywną weryfikację, blik też już dotarł Wyświetl w wątku >>
2 notta, atyde25 0

Belly_Dancer

#7372708 Napisano: 09.07.2026 16:21:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koala33 napisał(a):

Słuchajcie, a kody z aplikacji Żappki można wysyłać za inne osoby, niż te które są posiadaczami apki na którą przyszedł kod?
Tzn wysłać pewnie można wszystko, ale chodzi mi o weryfikację laureatów - czy na poziomie weryfikacji nie ma potem żadnego problemu i dochodzenia kto kupił produkt, a kto potem z niego skorzystał? Najbardziej interesuje mnie tu podejście Smolara.
Ja póki co trzymałam się zasady, że właściciel apki - osoba biorąca udział w konkursie. Czy głupio robiłam?  emotka  

P.S. i przy okazji - czy jest tu ktoś, kto po wygraniu dużej nagrody głównej u Smolara dalej wysyłał na siebie zgłoszenia i dalej zgarniał w niedługim czasie główne? Czy raczej marne szanse już na te same dane?

Co do kodow nie wiem, ale co do głównych u smolara to miałam w konkursach główne w odstępie 2 miesięcy, a gram zawsze tylko na siebie, więc tak emotka Wyświetl w wątku >>
1 koala33 0

Belly_Dancer

#7372550 Napisano: 09.07.2026 10:14:51 w Opisy z paragonów
Agnes napisał(a):

serek almette lekki z Biedronki jaki macie opis?

Wyświetl w wątku >>
1 Agnes 0

Belly_Dancer

#7372440 Napisano: 08.07.2026 19:56:56 w Opisy z paragonów
jakie macie opisy do konkursu Heinz w Kauflandzie?  https://wezitakbraknie.pl/

dziś kupiłam i mam coś takiego i zastanawiam się czy to przejdzie? 

Co ciekawe kupiłam też na konkurs Kotlin i tu już opis normalny....
Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7372165 Napisano: 08.07.2026 08:43:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

a ja tylko prozą

ja też tylko prozą, któtkie zdania Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

Belly_Dancer

#7372164 Napisano: 08.07.2026 08:40:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta do Biedronki z Epicki Gril - kurier, 3 papiery do podpisu, żadnej informacji wcześniej o nadaniu przesyłki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7370404 Napisano: 01.07.2026 16:16:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBaneta4 napisał(a):

W konkursie aa Rossmann co dziś się kończy pisze że online można też kupić ale jak to działa na @ przychodzi jakąś faktura czy dopiero jak produkt dostarcza to będzie paragon 

paragon z Rossmanna przy zamówieniach online dają w paczce z zamówieniem, czy z odbiorem w sklepie czy z dostawą. Często tak kupuję i nigdy na maila nic nie dostałam poza potwierdzeniem zamówienia, paragon zawsze był z zamówieniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7368491 Napisano: 25.06.2026 14:49:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryz napisał(a):

makra napisał(a):

makra napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

makra napisał(a):

Fortis  lodami nuii negatywnie zweryfikował mi nagrode. Nie wiem dlaczego bo kupiłam lody w biedrze zgodnie z terminem i ilością

Zapytaj Fortisa, może da się to jakoś wytłumaczyć  
Może numery telefonów się nie zgadzają, oni patrzą na telefony mocno

Numer telefonu tylko raz się podawało chyba emotka  zapytałam eh 

U mnie to samo, z maskotką z początku promocji. 
Numer podaje się w zgłoszeniu i w formularzu laureata. Ale nie sądzę, bym to pomyliła

A nie dawaliście więcej niż 5 zgłoszeń dziennie z jednego IP ale na różne dane? Oni chyba lubią się tych IP czepić a wregulaminie jest o max 5 zgłoszeniach dziennie na te same dane albo ten sam IP Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7368086 Napisano: 24.06.2026 17:09:44 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Voucher do SMEG o wartości 250 zł sprzedam za 150 zł (ewentualnie wymienię na ekody do Biedronki/Lidla/Rossmanna)

E-karty podarunkowe wydawane jako Nagrody IV stopnia należy zrealizować  wyłącznie  w terminie 12 miesięcy od daty jej wydania (informacja o terminie ważności e-karty podarunkowej podana jest w wiadomości e-mail wysłanej do laureata tej Nagrody, jednakże e-karta będzie ważna nie krócej niż sześć miesięcy od daty jej wydania). E-kartępodarunkowa można wykorzystać wyłącznie w ramach zakupów online na stronie www.smeg.com/pl.

Mail z nagrodą był 29.05.2026 r. Nagroda z tej loterii: https://www.coca-.../regulamin-loterii 

też voucher 200 złdo palionstyle z konkursu Danio w Biedronce chętnie sprzedam jak już prześlą za 130 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7367695 Napisano: 23.06.2026 14:41:43 w Czy informują/ informowali?
ajaneg napisał(a):

„Dzień Dziecka ze zdrowym uśmiechem!" Smolar ?

wyniki wg reg 19.06....
na ich www brak tego konkursu w zakładce "wyniki" ;/

Do 19 rozwiązanie, ale zazwyczaj dają sobie jeszcze 7 dni na poinformowanie Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7366643 Napisano: 19.06.2026 17:57:42 w Żabka
[quote=lukaszn12]Jaki macie sposób na zapamiętanie które kody z żapki już wykorzystaliście? Zapisujecie na kartce? W pliku? czy po prostu pamiętacie?

ja mam Excel na wszystko w życiu emotka

Wyświetl w wątku >>

Belly_Dancer

#7366565 Napisano: 19.06.2026 14:12:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

W związku z tymi smsami od Smolara, które nagminnie do mnie nie docierają, mam pytanko do osób, które wygrały dzisiaj tablety: Czy jak teraz sprawdzicie swoje zgłoszenie w wynikach, to dalej pojawia się informacja o wygraniu nagrody dziennej, czy jest jakaś aktualizacja?
Z głównymi pierwszego stopnia na pewno dzwonią, więc bez ryzyka, że wiadomość do kogoś nie dotrze, ale jeśli na drugi stopień puścili esy i nie można tego nigdzie samemu sprawdzić, to trochę słabo.

U mnie nie zaktualizowali - cały czas pokazuje dzienną.... Faktycznie to bardzo kiepsko. Wyświetl w wątku >>
0 0